heti horoszkop maA héten elbúcsúztatjuk az Óévet és egészen biztos, hogy minden csillagjegy szülötte azt szeretné leginkább tudni, mit is tartogat számára az Újév első hete. Sokunknak nem hoz talán a következő év hatalmas változásokat, de ettől még minden héten aktuális lesz megnézni a heti horoszkópot, hiszen sokszor az apró dolgok és események, melyek leginkább befolyásolják életünket, mindennapjainkat. Ezért tehát te se tegyél le eddigi jó szokásodról, hogy minden hét elején elolvasod azt, mit jövendőlnek a csillagok, mire lehet következtetni a bolygók napi állásából, hisz ha ezt teszed, ezzel megkönnyíthated és meg is szépítheted a magad és szeretteid életét.

Kos (március 21 – április 20) - Remek hangulatban indul a Kos hete, erre minden okod meg is van, hiszen a családban, baráti körben és a munkahelyeden is kiválóan alakulnak a dolgok. Azok a Kosok, akik már tartós párkapcsolatban élnek most élvezhetik a nyugalom és boldogság napjait, aki pedig közületek még most keresi párját, arra egészen biztosan rákacsint Ámor a héten. Amennyiben mégis valami váratlan bosszúság ér a hét közepén, semmi másra ne gondolj, mint hogy nem lehet az egész világ nap mint nap rózsaszín, a gondok azért vannak, hogy megoldjuk azokat, így gyorsan és ügyesen át tudsz lendülni ezeken. Sok múlik rajtad, hiszen ha képes vagy józanul gondolkodni és toleráns maradsz másokkal szemben, akkor minden kapcsolatod egyre stabilabb lesz.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák eléggé elfáradtak az elmúlt napokban, ezért gyakrabban megtörténhet velük, hogy ingadozóvá válik a héten a hangulatuk. Lehet jóval inkább rapszódikus és szélsőséges leszel, mint ahogy azt tőled az emberek megszokták, de hát mindenkivel előfordulhat, hogy kicsit kileng a megszokotthoz képest. Minden esetre mivel ezzel most már tisztában vagy, igyekezz az érzéseidet, érzelmeidet úgy irányítani, hogy ne bánts meg senkit és magadnak se okozz kellemetlen perceket. A Bikák anyagilag nincsenek mostanában a legjobb helyzetben, ráadásul az ünnepek sem tettek e téren túl jót, de mivel pénzügyekben többnyire kellően megfontolt vagy, így nagyobb baj nélkül átvészeled az év utolsó napjait és az új esztendőben talán nagyobb sikerekkel számolhatsz e területen.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Érdekes napok várnak az Ikrek jegyűekre, azon kaphatod magad a hét első napjaiban, hogy kifejezetten keresed az olyan emberek társaságát, akikből árad a jókedv, a kiegyensúlyozottság és mivel ez ragadós, a hét végére már te is kiváló hangulatba kerülsz, nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben. Amire érdemes lesz azonban az átlagosnál jóval nagyobb hangsúlyt fektetned, az a párkapcsolatod, mert talán nem túlzás azt állítani, hogy e téren eléggé elcsúsztak a dolgaid. A féltékenység köztudottan nagyon rossz tanácsadó, ráadásul a családi, vagy baráti körben akadhat valaki, aki némi pletykával még jobban meg is nehezíti a dolgodat. Már tudhatnád, hogy csak azt hidd el, amiről te magad meggyőződtél, sőt azt se felejtsd el, hogy az okozatokat megelőzik az okok!

Rák (06.22 – 07.22) - Nagy lendülettel állsz neki a hétnek, ha a Rák csillagjegyébe tartozol, még akkor is, ha még viseled a múlt heti kisebb megfázás, nátha következményeit. Erős és energiával teli vagy, így hamar átvészeled az apróbb bajokat és újult erővel nézel az új napok elé. Nem ennyire kedvező a bolygók állása szerint a magánéletedben látható kisebb nagyobb felfordulás, eléggé feszültté és fagyossá válhat a héten a hangulat. Persze ezen is tudsz változtatni ha ez a szándékod, csak jól meg kell fontolni, hogy miről és milyen mélységben álltok neki egymással vitatkozni. Vannak olyan helyzetek, melyeket egészen másképp is lehet és érdemes megoldani, hogyha a célod a hosszú távú szeretetteljes kapcsolat. Sokkal szerencsésebb napokra számíthatsz anyagi téren, talán ez lesz az év legszerencsésebb hete pénzügyi szempontból. Arra vigyázz, hogy ne ess bele a könnyen jött, könnyen megy hibába, ha jól kezeled a dolgokat, hosszú időre biztonságot teremthetsz magad és családod számára.

Oroszlán (07.23 – 08.23.) - Az Oroszlán ezeken a napokon úgy érezheti, hogy ez az időszak az egyszer fenn, egyszer lenn idő, amikor szinte naponta változó lesz a hangulatod és nem tudod eldönteni, hogy elégedett és boldog vagy-, vagy hogy még mindig hiányzik valami az életedből a teljes nyugalomhoz, biztonsághoz. Ha van még pár nap szabadságod, akkor ezt feltétlenül használd arra, hogy akár egyedül tölts el pár napot, amennyiben ezt megteheted és akkor lesz lehetőséged átgondolni, hogy min kellene változtatni. Egy közeli családtagodtól nyugodtan kérhetsz tanácsot, vagy legalábbis megbeszélheted vele a problémáidat, hiszen a döntéseket magadnak kell meghoznod, de benne megbízhatsz. Ebben a nem egészen tiszta helyzetben könnyen előfordulhat, hogy apróbb betegség jelei mutatkoznak nálad, de nem kell kétségbe esni, mert ez leginkább a kimerültség, fáradtság miatt van és pár nap pihenéssel elejét is veheted a nagyobb bajnak.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz az, aki a legnagyobb várakozással, a legoptimistább hangulatban várja az új év kezdetét, ez sugárzik is rólad és mindenki kifejezetten keresi a társaságodat, mert a jó hangulat és az optimizmus ragadós! Ha mostanában kezdtél egy új párkapcsolatot, akkor eléggé meg kell küzdened azért, hogy ebből egy tartós, hosszú távú dolog legyen, de nyilván ha megéri, mindent megteszel majd ezért. A Szűz családjában némi fennforgás adódhat elsősorban valamelyik gyermekkel összefüggésben, van valami, amit nagyon nem helyeselsz, de a gyereknek más a véleménye, ezért elég sok energiádat kell latba vetni, hogy meggyőzd a helyes útról. A hét vége mindezek ellenére már békésen és nagy családi egyetértésben telhet, hiszen nem egymás ellenségei vagytok, így sikerül mindenkinek rájönni arra, hogy szerettei kizárólag a jót akarják neki.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A szerelem terén szép napok várnak az egyedülálló Mérlegre, aki pedig már régebb óta párban él, annak az élete is a napokban kiteljesedhet. Ne feledkezz meg arról, hogy ne rugaszkodj el a realitásoktól, mert akkor előfordulhat, hogy becsapod magad, amennyiben sikerül a rózsaszín szemüveg mögül kitekintened, minden a legjobban alakulhat. A családban most valakinek nagy szüksége lesz arra, hogy a támasza légy főként lelkiekben, jusson eszedbe, hogy milyen gyorsan a segítségedre sietnek, ha te vagy hasonló helyzetben. Amiben nagy változás várható a Mérlegeknél, az a munka téma, megtörténhet, hogy még a héten kapsz egy olyan ajánlatot, aminek képtelenség lesz ellenállni, mivel egy olyan lehetőségről van szó, amire évek óta vársz és akár ez lehet az álom munkahely, ne sokat tépelődj, vágj bele.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió e héten is hű marad önmagához, tele lesz nagylelkűséggel, remek passzban talál rád az év utolsó hete. Jó lesz a társaságodban tölteni az időt és ezt éreztetni is fogják a környezetedben lévő emberek. Nagyon sokat tudtál végre az ünnep során pihenni, kikapcsolódni, ez lehet az oka, hogy szinte árasztod magadból a pozitív energiákat. Ahol felmerülhet apróbb vita, az a házasságod, párkapcsolatod, sajnos van egy olyan téma, melyet te már rég lezártál magadban, de úgy tűnik, a párodnak még van mit hozzátennie. Légy e téren is türlemes, a dühös, türelmetlen reagálás nem a jó megoldás, hiszen az alapok meg vannak, élhettek szeretetben és békességben, még ha vannak is olyan területek, ahol nem értetek egészen egyet. Az egészségedre e hét során érdemes lesz az átlagosnál sokkal jobban odafigyelni, most a bolygók mozgása okozhat akár hosszabban tartó – de nem súlyos – betegséget is, amit könnyen megelőzhetsz, ha odafigyelsz saját magadra.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok tele lesznek e héten jobbnál jobb ötletekkel és csupa olyan programot találnak ki, amitől a család akár újra összekovácsolódhat, ismételten azt érzitek majd, hogy mint egy véd- és dacszövetség örökre összetartoztok, ez így van jól. A pároddal remekül meg lesztek most is, mint általában, mindketten jelét adjátok annak, hogy igen szerencsésnek tartjátok magatokat, amiért egy pár lehettek. A hét közepén még fokozza a jókedvedet, hogy váratlanul találkozhatsz egy rég nem látott jó baráttal, vagy esetleg családtaggal, akivel egy egész estét, éjszakát is át fogtok beszélgetni. Amire neked most ügyelni kell, hogy a nagy ünnepi lakomákkal ne kergesd magad gyomorrontásba, inkább mindenhol fogadj el egy kis kóstolót, de uralkodni kell magadon ahhoz, hogy a hét és az év végére ne az ágyban fekve kelljen az időt tölteni.

Bak (12.22. - 01.20.) - Eléggé sokat dolgoztál Bak létedre egész évben, ezért most, hogy lehetőséged van kicsit leereszteni, lehet nem épp a legjobban jön majd elő ez nálad. Persze így, hogy felhívjuk a figyelmedet, könnyű lesz elkerülni a vitás helyzeteket, hiszen képes leszel kontrollálni magad, amivel sok kellemetlenséget meg lehet előzni. Kicsit úgy tűnik, elveszíted időnként a türelmedet és nem hagysz senki mást szóhoz jutni egy beszélgetés során, ezzel megbánthatod a másik felet, tehát ez az, amire oda kell figyelned. A párkapcsolatod szépen és megnyugtatóan alakul, csak törekedj ebben a témában is arra, hogy hagyj teret a másiknak, semmi okod nincs a féltékenységre, ez fel se merüljön benned, mert ezzel még több kárt okozhatsz magadnak. Hidd el végre, hogy te is szerethető vagy, ezzel a te lelki egyensúlyod is teljesen helyre fog állni. Az egészségeddel nem lesz semmi baj, a múlt heti apróbb kellemetlenségek eltűnnek és nem csak nagy szeretetben, de jó fizikai és lelki állapotban is töltheted a Szilvesztert és a hét végét.

Vízöntő (01.21 – 02.19) -  A családodban egymást érik a kedvező fordulatok, egyébként is sorra járod a rokonságot, végre mindenkire jut idő. Saját berkeidben is remekül alakulhatnak a dolgok, most ezen ahéten olyan lépésre tudod elszánni magad, amivel a magad, párod, vagy gyermeked jövőjét is teljes mértékben meg tudod alapozni. Ez lehet egy remek munkalehetőség, de az is lehet, hogy módodban áll a hét közepe felé egy olyan üzleti fogást véghez vinni, ami rendkívül kifizetődő lesz hosszabb távon. Fizikailaf, testileg és sezllemileg a toppon leszel egész héten, remek ötleteid támadnak, amivel még inkább előre viheted a család boldogulását. Az egészséged megfelelő, amire érdemes neked figyelni, hogy kevesebb kávéval és inkább több friss levegőn töltött idővel igyekezz megőrizni a frissességedet.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak számára nagyon kedves és meglepő fordulatot hozhatnak ezek a napok, ami leginkább annak köszönhető, hogy egy családtagod, de lehet akár a párod is teljes egészében a bizalmába fogad és ez nekend rettentően jól fog esni. Eddig sem azért voltak dolgok, melyekről neked nem beszélt, mert nem bízott meg benned, inkább arra gondolj, hogy ez a kapcsolat most jutott el arra a pontra, amikor egymás abszolút bizalmát élvezitek. A Halak a hét során sem fog túl sokat pihenni, lesz bőven most is munkád, de a kiváló hangulatod és jó fizikai, lelki állapotod miatt most nem esik egyáltalán nehezedre eleget tenni a kötelezettségeknek. Mivel az ünnepek alatt volt bőven olyan kiadásod is, amit nem terveztél előre, így minden megkeresett forint jól jön és helye lesz. Egészségileg rendben leszel, de próbáld kevesebb élvezeti cikkel szinten és formában tartani magad!

Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás