heti horoszkop maMost már nem arról van szó, hogy készüljünk fel a közlegő ünnepekre, hanem valóban a nyakunkon a Karácsony, az utolsó hajrá a munkahelyen és otthon is. Nézd meg, mire figyelmeztet a bolgyók állása, mi az amire oda kell figyelned, hogy minden rendben menjen és hogy ne egy hatalmas idegeskedés, rumli legyen számodra az ünnep, hanem meghitt pillanatokat élhess meg családoddal geüytt és öröm legyen az előkészület is. Azt is megtudhatod tőlünk, hogyan tudod elkerülni, hogy szerda estére hulla fáradtan egy fotelba rogyva „élvezd” az ünnepet, mit érdemes tenned ahhoz, hogy egészségesen és fizikailag is jó állapotban élezhesd az ünnepi napokat.

Kos (március 21 – április 20) - A hétfő némileg nehezen indul a Kos számára, de ne keseredj el, a hét közepétől már sokkal jobban mennek majd a dolgok. Az első két napra inkább csak olyan dolgokat tervezz, melyeket már rutinból meg tudsz oldani. Ha még vannak fontos üzleti ügyeid ebben az évben, azokat vagy kedd estére, vagy inkább a két ünnep közötti időszakra időzítsd. Az ünnepek elérkeztével megnyugszol és javul a környezeteddel való kommunikációd is. A hét vége békességben és jó hangulatban telik.

Bika (április 21 – május 21) - Apróbb betegséggel, talán megfázással indítja a Bika ezt a hetet, de mivel az immunrendszered erős és jól működik, két nap alatt átesel ezen. Minden esetre szedjél dupla adag vitamint, a biztonság kedvéért, ezzel meg tudod gyorsítani a szervezeted regenerálódását. A kellemetlen körülmények ellenére a hét első két napján még nagy sikereket könyvelhetsz el a munkádban, de még akár egy üzleti ügyben is. Vegyél magadon erőt és egy nagy hajrázással szaladj neki az ünnepi készülődésnek, hogy végezz mindennel és már te is nyugodtan ünnepelhess.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek e héten – főként hétfőn és kedden – nagyon oda kell figyelnie arra, hogy az ünnepet megelőző véghajrában ne költekezzen többet, mint amennyit előirányzott, mert aztán az év utolsó napjain komoly gondjai akadhatnak e téren. Semmi esetre se fogllakozz már ezen a héten üzleti ügyekkel és ne is tárgyalj pénzügyekről, mert ez az időszak nem kedvez ennek. A karácsonyi ünnepnapok alatt próbáld kipihenni magad és ne bonyolódj a családtagokkal értelmetlen vitákba, mert az inkább a fáradtság következménye lehet, nem érdemes elrontani vele a szép és békés napokat.

Rák (06.22 – 07.22) - Feszülten és kicsit idegesen ébredsz hétfőn reggel, ha a Rák jegyében születtél. Ennek fő oka az lehet, hogy még számtalan intéznivalód maradt a hét első három napjára ahhoz, hogy gond nélkül ünnepelhess. Mivel a hét nem áll neked sem több napból mint másnak, ezért végy egy mély lélegzetet és próbáld meg a dolgokat fontosságuk szerint besorolni, esetleg amiről úgy gondolod, hogy a két ünnep között is ráér majd elintézni, azt ne erőltesd. Ha másképp nem tudod megoldani az otthoni teendőidet, akkor esténként igyekezze ezekkel megbírkózni, hogy mégse kelljen szerdán hajnaltól egészen estig talpon lenned. A hét közepére megnyugszol, és már higgadtan, nyugodtan ünnepelhetsz a családdal, végre te is hátradőlhetsz és elengedheted magad.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - A múlt heti hangulatodnál most sokkal jobban fogod érezni magad, már a hétfői napod remekül kezdpdik és érzed, hogy a kapuban már ott van az ünnep, rádragad ez a kellemes hangulat, semmi nem tud kihozni a sodrodból. Ennek a jó passznak köszönhetően minden dolgodat szépen sorban el tudod végezni, nyugodt és türelmes leszel, így kiválóan mész neki a karácsonyi ünneplésnek. Pénzügyeidről azonban e napokon se feledkezz meg egészen, sőt eléggé óvatosnak kell lenned, mert lehet, hogy a környezetedből egy személy olyan kétes kimenetelű üzletbe próbál belerángatni, amire igazán semmi szükséged nincs, nem is jönnél ki jól belőle.

Szűz - Boldog és ünnepi hangulat lesz úrrá a Szűz jegyűeken, nincs semmi olyan körülmény, amitől idegesnek, vagy nyugtalannak kéne lenned. Ha valóban olyan ügyesen tudod az intéznivalókat megoldani, ahogy azt a bolygók állása mutatja, akkor nagyon szerenmcsésnek mondhatod magad, mert teljes békességben és nyugalomban várhatod az ünnep eljövetelét. A pénzügyeid nagyon jól alakultak az elmúlt hetekben, így anyagi természetű problémáid sem lesznek, csak ügyelj arra, hogy addig nyújtózkodj, amíg az a bizonyos takaró ér és ne tovább. Szertteiddel együtt, nagy családi körben remekül alakulnak az ünnepek.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Ha Mérleg jegyű vagy, neked ezekben a napokban arra kell különösen ügyelned, hogy ne légy túlzottan érzékeny és sértődékeny, hiszen ha jól átgondolod a dolgokat, rájössz, hogy senki nem akar téged bánatni. Amennyiben valaki arra hívja fel a figyelmedet, hogy bizonyos dolgokban légy körültekintőbb, vagy óvatosabb, biztosan tudhatod, hogy csak a javadat akarja. A hét elején még összpontosíts a munkádra, mert itt már hajlamos leszel elnagyolni a dolgokat és nem lenne jó az új évet azzal kezdeni, hogy a hibákat kelljen javítgatnod. Ezen a héten a vasátnap lesz számodra a legkedvezőbb és legkellemesebb nap.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Nem lesz valami nyugalmas a Skorpió hétindítása, rengeteg minden a körmödre égett még így az ünnepi készülődést és a munkádat illetően is. A legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mert akkor összezavarod saját magadat, inkább kövesd azt a bevált elvet, hogy készítesz gyorsan egy listát és ami még a hét elején elengedhetetlenül fontos, azt elvégzed szépen sorban. Ezzel megelőzheted, hogy a leglényegesebb dolgok tekintetében kifuss az időből és még marad időd arra is, hogy az otthoni készülődésből kivedd a részed. A hét végére már újra önmagad leszel, jó hangulatban és vidáman telnek az ünnepi napok, a családod is érzi a szeretet és hogy mindenben számíthatnak rád, ahogy viszont is.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A bolygók különösen kedvezően mozozgnak a Nyilas számára, szinte nyomtalanul eltűnnek a múlt heti felhők és gondok, amiktől eléggé ingerült voltál már. Most azonban, hogy kátod milyen jól akalulnak a dolgaid és mennyire alaposan átgondoltad a teendőidet, végre megnyugodhatsz és az ünnepi előkészületekre, teendőkre koncentrálhatsz teljes mértékben. Ha bevásárolni mész, nagyon vigyázz a pénztárcádra, mert most számodra kellemetlenül végződhet egy ilyen program, ha nem vagy elég éber.Másban persze szerencsés leszel szinte egész héten, így nem kell aggódnod, csupán légy résen. A sok munka közepette kicsit több energiára lesz szükséged, ezért érdemes figyelned a táplálkozásod helyességére.

Bak (12.22.. - 01.20.) - Apróbb bosszúságokkal indíthatod Bak lévén a hetedet, a munkahelyeden nem úgy alakultak a dolgok, ahogy te azt már jó előre eltervezted és kicsit elhúzódik egy épp aktuális munka lezárása, ráadásul nem a te hibádból. Mást nem nagyon tehetsz, minthogy alkalmazkodsz a munkatársakhoz és amiben tudsz, segítségükre vagy, hogy minél hamarabb végezhessetek. Kedden már átnyergelhetsz a saját otthoni teendőkre, amiből szintén maradt bőven, de ne csüggedj, a családi segítséget fogadd el és így mindennel el fogtok idejében készülni. Szerdára ismét a régi Bak leszel, aki irányítja a kis családi közösséget, mindenkinek meg tudja mondani mi a feladata és széppé varázsolod az ünnepnapokat a tőled megszokott kedvességgel és sok szeretettel. Szentestére már te is eressz le, ezek a napok számodra is az ünneplésről és a pihenésről kell szóljanak.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Jól indul a hét a Vízöntőnek, de a hét második felében akadhatnak olyan események, melyek kicsit megnehezítik az életedet. A környezeted idegessége átragadhat rád, van egy családi probléma, amit meg kell oldanotok, de semmiképp ne az legyen a megoldás, hogy összevesztek egymással, hiszen ettől nem lesz jobb senkinek és a gondok sem oldódnak meg. A hét végén azonban egy örömteli esemény elfújja ezt a rosszabb hangulatot és minden visszatér a megszokott kerékvágásba, így ezeken a napokon feltétlenül fogadd el a baráti, családi meghívásokat, ahol remeklül érzed majd magad.

Halak (02.20 – 03.20) - Mivel a Halak egyébként sem egy ideges típusú jegy, így nem lesz semmi meglepő abban, hogy hiába vannak körülötted izgatott, nyugtalan, ideges emberek, rád ez nem ragad szerencsére, sőt te leszel az, aki óvainted a többieket a felsleges izgalmaktól. M ár hétfőn is jó és ünnepi hangulatban köszönt rád a hét, de csütrötökre végképp vidám és remek lesz a közérzeted, kicsit addigra sikerül pihenned is. Nagy szeretetben és nyugalomban telnek számodra az ünnepek, így megelégedett lehetsz az egész életeddel, csupa olyan személy vesz körüól, akitől szeretet kapsz és ezt most kellően tudod viszonozni, kimutatni is.

Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás