heti horoszkop maNincs messze már ennek az évnek a vége, lassan közelednek az ünnepek és mindenki arra törekszik, hogy a munkájában, otthoni teendőiben utolérje magát. Nincs azonban semmi értelme a nagy kapkodásnak, a sietségnek, hiszen attól nem lesz kevesebb az intézni való, csak sokkal hamarabb elfárad az ember. Az összes csillagjegy olvashat arról itt nálunk, hogy ezen a soron következő héten mi az, amire nagyin oda kell és érdemes figyelnie ahhoz, hogy a dolgok rendben menjenek. Ha szem előtt tartod javaslatainkat, melyeket a bolygók mozgására, egymáshoz való látható viszonyára alapozva írunk meg, akkor jó esélyed lesz arra, hogy kidolgozz erre a hétre is egy megfelelő tervet, melyet követve mindenre jut majd időd és ugyan akkor azt is tudni fogod, mibe ne vágj bele most ebben a hét napban, mi az, amit érdemes elhalasztani, hogy majd később biztos legyen a siker.

Kos (március 21 – április 20) - Némi homokszem kerül a gépezetbe e héten a Kos esetében, azon kapod magad, hogy állandóan magyarázkodnod kell valamiért. A napokban valamiért bizonytalan vagy az életed több területén is, ezt okozhatja a fáradtság is. A hét végén számíts egy olyan családi összejövetelre, ahol tisztázni tudod a félreértéseket, így mindenki megnyugszik és elkerülhetők a nagyobb viták is.

Bika (április 21 – május 21) - Jól indul a hét a Bika számára, a munkádban, a családi – érzelmi életedben minden rendben van. Más téren viszont adódhatnak apróbb vagy nagyobb bosszúságok, várhatóan olyan kiadásra kell számítanod, mint autójavítás, vagy elromolhat egy nagyobb és drágább háztartási berendezésed. Ne bosszankodj, inkább tartalékolj erre a célra egy kis pénzt, bár mennyire is fájó dolog, ez minden háztartásban előfordulhat.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Úgy tűnik, ez a hét sok csillagjegynek nem az év legkedvezőbb időszaka lesz, de bizonyos fokig érthető, hiszen az év vége nemsokára itt van és mindannyian kezdünk elfáradni. Az Ikrek, aki egyébként is eléggé szétszórt tud lenni, most ezekben a napokban különösen oda kell figyeljen saját magára. Hajlamos leszel arra, hogy egyszerűen annyira ábrándozol, azt sem veszed észre, hogy teljesen elmerülj a gondolataidba, megszűnik körülötted a külvilág. A közlekedésben, a különféle eszközök használatakor igyekezz sokkal jobban koncentrálni!

Rák (06.22 – 07.22) - Szép és kellemes hét elé néz a Rák, még akkor is, ha így év vége tájékán számot vetve arra az eredményre jutsz, hogy vannak olyan dolgok, melyeket nem sikerült száz százalékosan megvalósítanod. De hát ez nem egy tragédia, már most felállíthatod a következő évi tervedet, és ami most kimaradt, arra bizonyosan 2015-ben jut majd időd és energiád is.

Oroszlán (07.23 – 08.23.) - Az Oroszlánnak azt kell most e hét során szem előtt tartania, hogy nem a külsőségek, amik fontosak az életben, sokkal inkább érdemes az érzésekre, érzelmekre hagyatkozni, amikor meghozol egy nagyobb döntést. Ha épp ismerkedsz valakivel, semmi esetre se dönts az első találkozáson szerzett látvány alapján, hanem add meg mindkettőtöknek az esélyt, hogy megismerhessétek egymás belső értékeit is.

Szűz (08.24 – 09.23) - Eléggé vitatkozós hét elé tekinthetsz, ha a Szűz jegyébe tartozol, ennek nyoma lesz a magánéletedben és a munkádban is. Vigyázz, ne keveredj olyan felesleges vitába, ami árthat neked, főleg akkor, ha nem vagy egészen biztosan meggyőződve arról, hogy neked van igazad. Egy vita lehet értékes is akkor, hogyha pro és kontra vannak érvek, melyekkel meg tudod szép szóval győzni a vitapartnert, vagy épp ő téged.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg is lassan számot vet ezzel az évvel, most ez a hét alkalmas lesz arra, hogy végiggondold az elmúlt hónapok eseményeit. Fontos, hogy tisztán lásd mi miért történt, így le tudod vonni a megfelelő következtetéseket, és amiről úgy gondolod akár utólag is, hogy másképp csinálnád, azt majd a következő évben igyekezz kijavítani. Emberek vagyunk, mindenki hibázik, csak az nem mindegy, hogy ezt tisztán látjuk-e és képesek vagyunk-e beismerni, legalább önmagunk előtt. Szerencsére a Mérlegnek ez nem esik nehezére, így végül is a hét végére megnyugszol, és teljes ki is tudod magad pihenni.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Ha Skorpiónak születtél, erre a hétre már eléggé elcsigázott leszel, bár mennyire is igyekszel rendszeresen és okosan élni, jól beosztani az idődet, mégis most úgy látszik, túl sokat vállaltál. Ennek a jegynek ezen a héten az átlagosnál jobban oda kell figyelnie az egészségére, mert a túlhajszolt életmód és a fokozott stressz most rátok valahogy duplán hat. Minél többet kapcsolódj ki munka és munka között, arról nem is beszélve, hogy a hét végét most igazán a családnak kellene szentelni.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Érdekes napok várnak a Nyilasra, a hét közepén azon kapod magad, hogy akkora lendülettel törsz előre, ami egyenesen gátat szab a nagy eredmények elérésének. Lehet, hogy ezt most nem érted, de gondold végig, mennyivel nagyobb sikert érhetsz el egyszerre egy dologban, ha csak és kizárólag arra koncentrálsz. ne szégyellj tanácsot kérni akár a párodtól, akár barátoktól, kollégáktól, abból még semmi baj nem származhat, ha meghallgatod a véleményüket.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Baknak e hét során azon kell alaposan elgondolkodnia, hogy valóban mindig valaki más-e a hibás abban, ha neki magának valami nem sikerül, nem úgy sül el, hogy ő azt elképzelte. Már így az év utolsó előtti hónapjában eléggé elcsigázott vagy, talán ez az oka a pesszimizmusodnak, legalább most vasárnap kapcsolódj ki teljesen, ez visszazökkenthet a rendes kerékvágásba és ismét megtalálod a nyugalmadat, ami nem csak neked fontos, de a kapcsolataidra is jó hatással lesz.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő jegyűek ezen a héten a legjobban akkor cselekednek, ha megérzéseikre hagyatkoznak, mert ezek most igen jól beválnak. Szellemileg kiváló állapotba kerülsz e napokban, igen fogékony és kreatív leszel, ezt igyekezz minden áron kamatoztatni. Arra is kiváló időszak lesz ez a hét számodra, hogy valami újat tanulj, elmerülj akár az okkultizmus rejtelmeiben is, persze úgy, hogy közben a földön maradsz, viszont a megszerzett tudást ügyesen kamatoztatod.

Halak (02.20 – 03.20) - Halakként nagyon ügyelj most ezeken a napokon, hogy ne távolodj el a barátoktól, mert a héten hajlamos leszel arra, hogy kicsit befelé fordulva csakis a saját problémáiddal foglalkozz. A barátok és a család arra való, hogy a gondokat legyen kivel megbeszélni, még ha te köztudottan nem is vagy egy panaszkodós típus, azért csak könnyebb legalább elmondani, mi foglalkoztat. Pénzügyekben légy e héten óvatos, ne engedd magad a rokonság, vagy a barátság hivatkozással megkörnyékezni, és ne nagyon adj kölcsönt.

Mondja el véleményét nekünk:
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás