heti horoszkop maMikulás, karácsonyi hangulat, év  végi hajrá a munkahelyen, mindannyian várjuk már, hogy végre pihenhessünk egy kicsit. Addig azonban még minden csillagjegynek vannak bőven teendői, és érthető, hogy mindenki kíváncsian lesi megont a heti horoszkópot, vajon hogy alakul az élete, mikre kell még nagyon odafigyelni, hogy a dolgok szépen és csenedesn haladjanak. Mindenki számára adott a lehetőség, hogy a segítségünkkel kellően és időben felkészülhessen a következő hétre, hisz itt nálunk melolvasható, hogy melyik csilalgjegy milyen váratlan eseményekre készüljön esetleg fel és az is, hogy a közvetlen környezetünk életében mik adódhatnak, hogyna tudjuk például szeretteinekt segíteni abban, hogy az ő hetük is nyugalmas és sikeresen lehessen.

Kos (március 21 – április 20) - A hét némileg döcögősen indulhat a Kos számára, úgy érezheti, hogy nem ő irányítja a dolgokat. Nagyon figyelj arra, hogy ne engedj az erőszaknak és ne úgy alakítsd az életedet, ahogy azt mások szeretnék vagy elvárják. A kétes kimenetelű ajánlatoknak állj ellen mindenképp. Ha ügyesen manőverezel, a hét folyamán kapsz egy olyan lehetőséget a munkahelyeden, amellyel akár a következő évedet meg is alapozhatod anyagilag. Az egyedülálló Kosnak most nyugalmas hete lesz érzelmileg, ami azt jelenti, hogy nem várható különösebb nagy találkozás és tartsd meg azt a jó szokásodat, hogy nem mész a dolgok elébe, alakul az magától, az ünnepekre már nem leszel egyedül.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának e héten felhalmozódnak a teendői, főként a munkája kapcsán, de jól kell beosztanod most monden percedet, mert már az ünnepi előkészületekkel is foglalkozni kell. A munkahelyi légkör eléggé feszültté válik már így az év végére, ezért a legfontosabb számodra, hogy maradj higgadt, semmi esetre se veszítsd el a türlemedet. Mivel te erre képes vagy, így a hét végén nyugodtan gondolhatsz vissza a teljesítményedre, minden kiszabott feladatot teljesíteni fogsz. Érzelmi étren is kellemes hétre számíthatsz, mert valaki, aki számodra sokat jelent, kifejezésre adja, hogy ő is hasonló érzéseket táplál irántad. Az egészésgeddel ebben a nagy rohanásban kicsit többet kell törődnöd, a vitamin pótlásról ne feledkezz meg, ettől marad toppon az energiád.

Ikrek (05.22 – 06.21) - A bolygók állása arra enged következtetni, hogy az Ikrek szülötteinek igen mozgalmas és izgalmas hetük lesz. Csupa olyan dolog történik várhatóan veled ezekben a napokban, amikre már rég óta vágysz, hogy megtörténjenek, ezért jó szívvel fogadj minden meghívást, vagy olya lehetőséget, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg, szép barátságok kötődhetnek e hét során. Szerencsére testileg és lelkileg is nagyon jó állapotban vagy, így ha olyasmi is történik veled, amit nem annyira vártál, könnyedén átugrod az akadályokat és csak arra koncentrálsz, hogy a pozitív helyzetek legyenek túlsúlyban az éeltedben. Optimizmusod töretlen, az energiáidat remekül tudod felhasználni még így az év vége felé is. Az ikrek közül, aki még egyedül él, a hét végén felkészülhet egy igen izgalmas és kellemes találkozásra, ebből egy hosszan tartó szép párkapcsolat is létrejöhet. Ráadásul a héten pénzügyeidben is kedvező fordulatok állhatnak be, hogyha lehetőséget kapsz egy komoly üzleti befektetésre, azt most ne hagyd ki.

Rák (06.22 – 07.22) - A Ráknak nagy feladata e hét során, hogy számba vegye, kik is azok az emberek, akik egész évben, sőt hosszú évek óta mellette állnak jóban, rosszban, minden helyzetben segítik őt az útján. Szánj némileg több időt a családra, a barátokra, mert ha kizárod magad ezekből a társaságokból, egyszer csak azt veszed észre, hogy magadra maradtál. Nem csak neked van szükséged rájuk, hanem ez fordítva is így van, ezek a személyek önzetlenül szeretnek téged. A napokban már téged is elkap az ünnepi hangulat, amire viszont oda kell figyelned, hogy most is csak addíg nyújtózkodj, amíg az a bizonyos takaró ér, az ajándékozás során nem a annak az értéke az első szempont, hanem hogy szívből adod, szeretettel. A hét közepén felajánlanak számodra egy kiváló lehetőséget, hogy a munkád még jobb ellátása érdekében elvégezhess egy tanfolyamot, mindenképp ragadd meg az alkalmat, mert ez a továbblépésed záloga. Érzelmi életed eléggé hullámzó lehet a napokban, de a hét végére lesz időd és energiád, hogy tisztába tedd a kérdéses pontokat, így vasárnap már boldogan és békességben a pároddal együtt töltitek az időt.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Szerencsés csillagzat alatt születtél, ha az oroszlán jegyébe tartozol, ugyanis állandóan érzed a hozzád közelállók szeretetét és a biztonságot, amit ezek az érzések adnak. Ez után sem lezs ez másképp, sőt a héten újabb emberekkel hozhat össze a sors, akik közül ismételten kikerülhet egy nagyon jó barát. Minden meghívást fogadj el főként a hét végén, mert szerelmi ügyekben sem tudhatod, mikor és hol talál rád az igazi. Pénzügyekben is jó hét köszönt rád, méghozzá olyan események történhetnek veled, amivel egy igen gazdaságos és jól kamatozó üzletben lehetsz térs. Amennyiben van rá lehetőséged, ezt az új üzleti lehetőséget mindenképp aknátd ki, sőt, ha ehhez továbbképzésedre van szükség, akkor ezen sem szabad gondolkodnod, bele kell vágni, hisz a befektetett energia sokszorosan megtérül. Mivel az Oroszlán eléggé megontolt személyiség, nagyon ügyes dolog lenne tőled, ha rögtön hosszú távban gondolkodnál, hisz így lesz még nagyobb esélyed, hogy a nyereség ne csak egyszeri legyen.


Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz életében ez a hét igen nagy jelentőséggel bírhat elsősorban lelki, érzelmi téren történhetnek olyan események veled, melyek nem csak boldoggá tesznek, de kiegyensúlyozott és optimista leszel tőle hosszú időre. Remek időszak lehet ez arra, hogy belevágj olyan tanok elsajájításába, mint a jóga, vagy a meditálás, most igen fogékony vagy ezekre a dolgokra. Az ünnepek előtti nagy rohanásban, kapkodásban igen jelentős segítség lehet számodra, ha megtanulod miként tudsz bölcs, higgadt maradni, ez a tisztán látásban is nagyon sokat segít, sőt abban  is, hogy a teendőidet fontossági sorrendbe tudd állítani és ezzel megelőzheted a teljes kimerültséget, amit sokaknak az ünnepek jelentenek. Ahol erpősíteni kell magad különösen, az érzelmi terület, mert olyan furcsa érzés keríthet hatalmába a hét közepe felé, mintha valami nem stimmelne. Az egyetlen helyes megoldás, ha pároddal azonnal megbeszélitek a dolgokat, hiszen a legrosszabb amit tehetsz, hogy beképzelsz dolgokat, amik meg sem történtek és ez után sem fognak, hacsak nem vonzod be ezeket.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Amire Mérlegként most ebben a hét napban érdemes ügyelned, hogy képes legyél a dolgok, események súlyozására és ne szubjektív szemüvegen keresztül nézz mindent, hisz akkor saját magadat is félrevezetheted. A bolygók helyzete nem fogja most a héten megkönnyíteni a dolgodat, ugyanis sok esetben kerülsz olyan helyzetbe, hogy döntened kell, a helyes megoldást neked kell megtalálni, persze e mellett a barátok, családtagok véleményét is érdemes kikérni és azokat átgondolni. Most nem lesznek életedben nagy jelentőségű változások, csendes mederben folynak a napok, de alkalmad lesz arra, hogy a hét végén kicsit lazíts és erőt gyűjts az év végi hajrához. Ha azt látod, hogy a környezetedben a szeretteid egyre feszültebbek, segíts nekik megszervezni az életüket és közösen oldjátok meg a felmerülő problémákat, ez téged is igen jó érzéssel tölt majd el. A békés, csendes napok arra lesznek jók, hogy számtalan kreatív és hasznos ötlet pattanhat ki a fejedből, melyeket igen jól tudsz kamatoztatni a munkádban és a magánéletedben egyformán.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Érdekes napok elé nézhet a Skorpió szülötte, ugyanis ezeken a napokon azt veheti majd észre, hogy emberi kapcsolatai érdekes dordulatot vehetnek. Aki ismeri a korpiót, tudja, hogy milyen szigorú feltételekhez köt egy barátságot, vagy akár egy párkapcsolatot és ezért is lepheted meg a környezetedet, mert sokkal inkább „megvehető” leszel, mint bár mikor eddigi életedben. Talán az ünnepi hangulat környékezett már meg, talán felnősz lassan ahhoz, hogy kapcsolataid alakulását kedvezőbben irányítsd, minden esetre sokak szeretét és csodálatot vívhatod ki azzal, hogy képes vagy változni és képes vagy szeretni. A munkahelyeden adódhatnak fennforgások, ha te magad vagy a főnök, akkor lehetséges, hogy szerdán több kellemetlen meglepetés is ér, mert a beosztottak elégedetlenségüknek adnak hangot. Ülj le mindenkivel amennyiben ezt teheted és beszéljétek át a legégetőbb gondokat úgy, hogy senkiben ne maradjon tüske. Ez a hét számodra sok esetben az érzelmekről, a szerelemről szólhat, a napokban több alkalommal is olyan helyzetben találhatod magad, amikor lehetőséget kapsz kezdeméynezésre. Ne szalaszd el ezeket az alkalmakat, de maradj hű magadhoz és csak egy utat kezdj el kitaposni.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas számára és következő heteire igen nagy hatással lehetnek az e heti meghívások, ezért mindenképp úgy rendezd az életedet, hogy egyikre se kelljen nemet mondanod. Mivel a munkádban kitartó, következetes és igem elszánt vagy, így nagy kihívás lesz számodra, hogy minden fronton megálld a helyed, de sikerülni fog. Légy a megszokottnál alaposann és körültekintőbb, akkor nem csúszhat be egyik téren sem gikszer és a hét végén megelégedetten  gondolhatsz vissza a történésekre. Nagyon fontos, hogy ha családod van, akkor a hét végére velük közös programot szervezz, mert igen kevés időt tudtatok mostanába együtt eltölteni és erre szükségetek van. Már akár egy közös bevásárló túra is jó program lehet, hiszen a karácsonyi előkészületeket már bőven meg lehet kezdeni, sőút jól is teszitek, ha nem hagytok mindent az utolsó napokra, mert akkor aztán elszabadulhatnak az indulatok is. A vasárnapi napot amennyiben megteheted saját magadra és a tested, lelked regenerálására fordítsd, ezzel tudod elérni, hogy az évből mág hátramaradó hetekben is a maximumot tudd nyújtani.

Bak (12.22.. - 01.20.) - Némileg döcögősen indul a hét a Baknak, ne is egészen érted, hogy mik azpk a dolgok, amik nem mennek körülötted simán, de minden erőddel igyekezni fog azon, hogy tisztán láthasd a legfontosabb megoldandó feladatokat. Mivel hajlamos leszel a szétszórtságra, ezekben a napokban a megszokottnál légy körültekintőbb és inkább lassíts a tempón, állíts fel fontossági sorrendet a teendőkben, így esélyt kapsz arra, hogy ami lényeges, az mindenképp el legyen végezve. A családtagjaid is most sorra jelentkezhetnek nálad, hogy miben segíts nekik, természteesen ők legalább annyira fontosak, mint a munka, de tudomásul kell venni mindenklinek, hogy belőled is csak egy van, ezért a legjobb módzser, ha leültök és szépen átveszitek, ki melyik dolgot tudja elintézni, mi az amit közösen kell megoldanotok és ezzel elejét lehet venni a teljes káosznak. Szép napok kösöznthetnek a Bakra érzelmio kérdésekben, aki párban él, az teljes egészében megbizonyosodhat most arról, hogy milyen jól válaszott, szerelmes és boldog hangulat járja át a hét minden napját.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Ha Vízöntőnek születtél, e héten nagyon oda kell koncentrálnod arra, hogy ne csak és kizárólag a munkád kösse le minden idődet még akkor sem, ha nagyon fontos beosztásban dolgozol, hiszen ha a családodat elhanyagolod, idővel azt veszed észre, hogy kénytelenek nélküled élni a hétköznapjaikat. Az biztos, hogy szuper jó passzaban leszel egész héten ami a szellemi képességeidet ilelti, de elégedj meg napi egy ötlet megvalósításával, és szoríts időt e mellett a magánéletre is. Amire neked feltétlenül vigyáznod kell, hogy lehet a környezetedben valaki, aki nem egészen tisztességes szándékkal közeledik hozzád anyagi, pénzügyi, esetleg üzleti szmepontból. Semmi képp ne ugorj bele kétes manőverekbe, és főként semmi képp ne engedd magad sem érzelmileg, sem anyagilag megzsarolni. Csak akkor lépj közös üzleti tevékenységbe valakivel, hogyha tökéltesen meggyőződtél annak tisztességgéről és várhatóan eredményes pénzügyi kimeneteléről.

Halak (02.20 – 03.20) - Hogyha Halak szülötte vagy, a keddi napon igen csak erőt kell venned majd amagadon, hogy egy kollégáddal, vagy lehet egy közeli családtagoddal ne keveredj vitába. Nem értetek egyet egy bizonyos kérdésben és mindektten meg vagytok győződve a saját igazatolról, ami érthető, de a megoldás nyilván nem egy ölre menő vita, hanem egy értelmes, okos beszélgetés. Egész héten légy óvatos és jól fontold meg, hogy az esetleges titkaidat kivel osztod meg, ha nem akarod, hogy pletyja tárgyává válj. Az érzelmi életedet is csak te magad tudod megoldani és ha ezt valaki mással megosztod, akár tanácsot, véleményt kérsz, akkor is óvatosan tedd, mert egy legjobb barát, vagy családtag is okozhat kellemtlen perceket azzal, hogy a legjobb szándékkal, de kiteregti a titkodat. A legfontosabb érzésre koncentrálk, nézz magadba és el fogod tudni dönteni, hogy igazán boldog vagy-e, ha igen, akkor pedig nincs min elmélkedni, fogadd el, hogy neked is kijárt már nagyon ez az érzés és élvezd, hogy végre révben vagy.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás