heti horoszkop maCsak profitálhatsz abból, ha itt ezen az oldalon megtekinted a saját és családtagjaid heti horoszkópját, hisz ezzel igen nagy előnyre lehet szert tenni. Ezt ugyanis egyfajta előrejelzésként lehet kezelni, amivel megkönnyíthetőek a hét napjai és jóval kevesebb kellemetlen meglepetés érhet. Aki előre fel tud arra készülni, hogy milyen körülményeket állíthatnak elő egy egy jegy számára a bolygók adott napokban várható állásai, annak sikerülhet kellően felkészülni és felkészíteni környezetét is a várhatóan bekövetkező váratlan eseményekre, ezzel pedig nem csak nyugalmasabbé és békésebbé teheted az életeteket, de netán még kisebb veszélyektől is meg tudod óvni magad és a családodat azzal, hogy adott napokon sokkal jobban odafigyeltek magatokra és a körülöttetek várható eseményekre.

Kos (március 21 – április 20) - Nézzük, mi vár e héten a Kosokra? Úgy tűnik, a bolygók helyzete remek hatással lesz rád, kirobbanó formában leszel egész héten. Amihez hozzányúlsz, az most mind remekül sül el, ezért erre a hétre bátran időzíts elintézendő üzleti ügyeket, tuti siker lesz. A szellemi formád a topon lesz, rengeteg jobbnál jobb ötleted támad, amikből ezen a héten sok mindent meg is tudsz valósítani. Mivel nagyon valószínű, hogy Kosként szinte állandóan edzed magad és foglalkozol a testi és szellemi karbantartásoddal, ennek nem is marad el az eredménye, mert a kiváló közérzeted és fizikumod hosszan tartó sikereket garantál számodra. A hét utolsó két napjára mindenképp irányozz elő egy családi hétvégét, ez lesz a pont az „I”-re.

Bika (április 21 – május 21) - Aki a Bika jegyébe tartozik, arra igen sok, de mégis kellemes feladat vár a hét napjain. Az utóbbi időben gyakran előfordult, hogy lapos, már - már letargikus hangulatba kerülték, ennek az időszaknak viszont most búcsút mondhatsz, és hosszasan ki is tart ez az állapot. Csütörtökön történik valami igen jó dolog, ami a munkádban hatalmas előrelépést jelenthet. A környezeted rengeteget segít már azzal is, hogy kiváló hangulat uralkodik otthon és a baráti társaságodban is, ez még nagyobb lendületet ad számodra. Egész hét során nem csökken a lendületed, így a hét végén, ha visszagondolsz, igen rég nem látott sikeres hetet zársz majd.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek ez a hét nem telik majd unalmasan, a sok és hasznos munka mellett arra is lesz energiád, hogy nagy hangsúlyt fektess a baráti és családi kapcsoltok ápolására. Lesznek a napokban megoldandó kérdések is az életedben, melyekben csak akkor lehetsz sikeres, ha türelmes és alapos, körültekintő leszel. Figyelj arra, hogy amikor a magad számára kedvezőnek tűnő megoldásban gondolkodsz, azt is tartsd szem előtt, ezzel ne okozz másnak kárt, vagy bosszúságot. Csak akkor lehetsz elégedett, ha mindenki számára kedvezően alakulnak a dolgok. Üzleti téren sikeres lehetsz a hét során, így amennyiben vannak ilyen elhalasztott terveid, azokat mostanra lehet időzíteni. Fizikailag és szellemileg kiváló állapotban vagy, ezért is érdemes a napokra összpontosítani a nagyobb feladatokat.

Rák (06.22 – 07.22) - Remek hét mutatkozik a Ráknak, a bolygók mozgása számukra igen kedvezően alakítja minden életkörülményüket. Most annyira jól mennek a dolgaid, hogy érzelmileg, anyagilag teljes biztonságban tudhatod magad és ezzel együtt a családod jövőjét is biztosítva láthatod. Szerdán reggel arra fogsz ébredni, hogy talán nem is a valóság, hanem egy szép mese kellős közepében vagy, mert régóta nem volt ennyire kiegyensúlyozott az élet számodra. A tökéletes harmóniát csak egy apró bosszúság törheti meg a pénteki napon, akkor ügyelj, hogy a munkahelyeden ne keveredj még kisebb vitába sem, semmiképp ne hagyd magad provokálni. Ennél jóval fontosabb, hogy a párod minden téren teljes mellszélességben melletted áll, minden ötletedet és tervedet támogatja, megérdemli, hogy a hét végére már most tervezd el, hová viszed kikapcsolódni, hiszen megérdemli. Egyébként is rátok fér, hogy elvonuljatok erre a rövid időre a világ zaja elől.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak sem lesz  hét folyamán okuk panaszra, boldog és békés hét elé nézhetsz, mindössze annyit kell ezért tenned, hogy alaposan tervezd meg ezeket a napokat, ne hagyd, hogy a teendőid feltorlódjanak. Ha ezt megteszed, akkor szépen sorban képes leszel elvégezni a hétre kimért munkaadagot és még jut időd arra is, hogy délutánonként elvégezd a sürgős otthoni teendőket. Az otthonod csinosítgatása, ami nagyon foglalkoztat, így szakíts arra is időt, hogy elmenj egy bevásárló körre és megvedd azokat a felszereléseket, melyek ehhez szükségesek. Ha ügyesen gazdálkodsz energiáddal és időddel, akkor a vasárnapot már azzal töltöd, hogy élvezed a munkád eredményét. Egy családtagod megkeres a héten, valószínűleg segítségre van szüksége, de inkább lelki, mint anyagi támaszt keres nálad, igyekezz megnyugtatni és kicsit foglalkozni vele, ez neked is megnyugvás lesz.

Szűz (08.24 – 09.23) - Némileg kusza, felgyorsult élettel és rengeteg tennivalóval számolj a héten, ha a Szűz jegyében születtél. Nem lesz semmi nagyobb problémád, csak olyan kevés időd marad magadra, hogy a hét közepére már el is fáradhatsz. Ennek úgy tudod legjobban elejét venni, hogyha minden nap találsz egy pici időt ahhoz, hogy a napi feszültséget akár egy testedzéssel, vagy csak egy nagyobb sétával le tudd vezetni. Ez néha többet ér, mint egy két nap szabadság. Amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy az te precízen eltervezted, semmi esetre ne ess kétségbe és ne dühöngj, mert ezzel épp az ellenkezőjét érheted el annak, amit szeretnél. Át kell tervezni a még hátralévő napjaidat és ami nem fér bele ebbe a hétbe, azt majd a következő napokban elvégzed. A munkádban nem lesz hiba, ha itt is el vagy kicsit maradva, abban az esetben sem a kapkodás a jó megoldás, mert lehet azt is elrontod ezzel, amiben egyébként profi vagy, csak nyugalom!

Mérleg (09.24 – 10.23) - Kissé káosszal telve kezdődik a Mérleg hete, hétfőn még nem lesz előtted tiszta, hogy a héten pontosan milyen teendőid lesznek, ezért legjobb, ha a reggeli kávéd mellett felállítod a haditervet. A munkahelyi dolgaid nyilván adottak, de lesz a napokban magánjellegű intézni valód is, erre szoríts időt, hogy azt is rendezni tudd. Amennyiben sikerül a terved mentén haladni és esténként kipipálod, amit elvégeztél, akkor igen sikeres hetet zárhatsz majd, ráadásul nem fog nyomasztani a hét végén, hogy még el nem intézett ügyek lebegnek a fejed felett. A családi idill tökéletes, a múlt héten elmaradt programokat feltétlenül pótold be, ráadásul baráti meghívások is várnak rád. Ha ezeket elfogadod, nagyon jól érzed majd magad és feltöltődsz a következő hetekre energiával.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Skorpióként már hetek óta állandó mozgásban vagy, minden napra jut valami fontos intézni való, szinte egyáltalán nem pihentél az utóbbi időben, Most ezen a héten szakítsd meg ezt a sorozatot, mert ha nem kapcsolódsz ki, könnyebben megbetegszel, már pedig azt nyilván te sem akarod. Az elmúlt napokban egyébként is kötöttél egy bomba jó üzletet, ami persze nálad nem azt jelenti, hogy most hátra lehet dőlni, de mégiscsak ad egy biztonságérzetet neked, így nyugodtan vedd ezeket a napokat némileg lazábbra. Az ősz nálad is megmutatkozik, jóval többet kéne a testeddel és a fizikai, szellemi állapotoddal foglalkozni, hogy baj nélkül átvészeld az őszt és a telet. A hét végére, ha lesz rá lehetőséged, olyan pihenős programot keress és tervezz, ami párosul egy rövidke utazással, így biztosíthatod magadnak a teljes pihenést és feltöltődést. Ekkor igen jót tehet, ha ezt a két napot olyan társaságban tudod tölteni, ahol kellemes beszélgetésekkel és anekdotázással töltheted az időt, nem gondolva sem munkára, sem betegségre, sem más egyéb problémára.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Kicsit bizonytalanul indítja a Nyilas a hetet, nem egészen tudod megfejteni, hogy mi a baj, de azt érzed, hogy nem állsz biztosan a lábadon. Az első dolgod az legyen már hétfőn reggel, hogy leülsz kicsit és végiggondolod, mik az életednek azon részei, ahol javítani kellene a körülményeiden. Hogyha nem jössz rá a megfejtésre, kérj segítséget a családodtól, a párodtól, hiszen akik veled együtt élnek, egészen biztos látják, mi az, ami bánt, vagy ami hátráltat a teljes boldogulásodban. Talán az a legnagyobb gondod, hogy nem vagy hozzászokva a nagy kihívásokhoz, most pedig kaptál egy olyan munkát, amivel eléggé nehezen tudsz megbirkózni. Ettől pedig nem kellene kétségbeesned, hiszen úgy kell felfogni, hogy végre egy testhez álló feladatot kaptál, amit azért osztottak rád, mert téged tartanak képesnek és alkalmasnak arra, hogy ezt elvégezd. A munkatársaid mindenben támogatnak, így nincs mitől tartanod. A hét végére megnyugszol, és már úgy gondolhatsz vissza az eltelt napokra, hogy egy igen nehéz feladattal sikeresen és kiválóan elbántál.

Bak (12.22. - 01.20.) - Precíz Bakként ezt a hetet is ugyan úgy előre megtervezed, mint általában a többit, neked erre nagy szükséged van és igen jól tudsz a tervezet mentén haladni. Most a héten nem látni különösebben nagy eseményeket, melyek felforgatnák az életedet. Használd ezt ki és amit elgondoltál a munkád, magánéleted terén, azt igyekezz szépen sorban péntekig elvégezni. Akkor érzed magad biztonságban, ha az életed kiszámítható, ezért amikor váratlan eseménnyel találod magad szemben, eléggé el tudsz bizonytalanodni. Azt nyilván senkinek nem ígérhetjük, hogy teljes nyugalomban, minden váratlan fordulattól mentesen telnek a napjai, de a bolygók állása alapján most neked valóban nincs mitől tartanod. Ami kisebb zavart okozhat a napokban számodra, hogy a családban valaki lebetegszik és szüksége lesz a segítségedre, ez némileg plusz fizikai megterheléssel járhat, de nyilván meg fogod oldani, hiszen te is bár mikor számíthatsz a családtagjaidra, ez így természetes. A hét végét töltsd az energiáid összpontosítására, jól tennéd, ha ki tudnád iktatni az otthoni fizikai munkát, így sikerülni fog a következő hétfőt erőd teljében megkezdeni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Remek passzban van a Vízöntő, olyan, mintha az égiek és a földiek egyaránt mint kizárólag téged támogatnának. telis tele vagy energiával, egymást követik a napokban a jobbnál jobb kreatív ötleteid, ezzel a munkahelyeden óriásit léphetsz előre. Nagy valószínűséggel a jutalom sem marad most el. Nem lesz olyan feladat, amellyel ne tudnál elbánni, szinte fél kézzel oldod meg a problémákat. Ha Vízöntőként vár rád olyan ügy, melyet el kell  mostanában intézned, azt mindenképp a hét közepéig végezd el, mert a szerencse is melléd szegődik, és ha ez egy pénzügyi manőver, akkor a napokban óriási nyereséggel számolhatsz. Magánéleti kérdésekben is a legjobb, ha meghozod a rád váró döntéseket, mert a hét közepén ezen a téren is egészen tisztán fogod látni a dolgokat, a helyzetet és minden jel szerint a legjobb megoldást fogod választani. A gyermekednek is szüksége lesz most a segítségedre, a tanácsaidra és ezen a pontos sem vallasz szégyent, a család teljesen megbízik a józan ítélőképességedben, tehát mindenki jól jár. Fizikai és érzelmi, szellemi téren sem adódik semmilyen különösebb problémád, de ettől függetlenül ne felejtsd el, hogy a folyamatosan karbantartásra a testednek szüksége van.

Halak (02.20 – 03.20) - Amilyen kellemesen indul Halak hete, a hét középső etapjában olyan felfordulással találod magad szemben, hogy alig hiszed el, veled történik ez. Ne ess kétségbe, mert az nem vezet sehová, állj meg egy pillanatra, amikor feltornyosulnak a megoldandó problémák és gyorsan tekintsd át, hogy mi is a fontossági sorrend. Ha ezt sikerül higgadtan átlátnod, akkor nem lesz semmi probléma, a barátok és kollégák abszolút támogatnak mindenben, így már pénteken fellélegezhetsz, mert egészen kiválóan átugrod az akadályokat. Amivel segítheted saját magadat ezen a héten, hogy az összes erődet és energiádat megpróbálod minden nap az adott megoldandó kérdésre koncentrálni, így nem fog az a veszély fenyegetni, hogy szétesel, vagy elveszel a sok teendő között. Csak ügyesen és higgadtan, így a hét végén már nyugodtan hátradőlhetsz és jöhet a jól megérdemelt pihenés. Már vasárnap estére nem is fogsz emlékezni arra, hogy mennyire kétségbe voltál esve, de végül csak a napokban elért sikerekre gondolj, ettől megszépülnek a nehezebb napok emlékei is.

  
Ezt már olvasta?Bezárás