heti horoszkop maLassan nem csak az igazi tél közeledik, de ennek az évnek a vége is. A csillagjegyek legtöbbjének igen sok a tennivalója még addig, nagyon fontos, hogy mindenki megfelelően tudjon gazdálkodni az energiáival, az erejével, hogy maradjanak kellő tartalékai. Bennünket örömmel tölt el, hogy itt jársz az oldalunkon és kíváncsi vagy a tanácsainkra, előrejelzéseinkre, ezért most erre a hétre is igyekszünk mindenkinek előre jelezni, hogy mire számíthat a bolygók állása, egymáshoz képesti viszonya alapján. Biztosat senkinek nem ígérünk, hiszen nem jóslással foglalkozunk, de reméljük, mindenki kamatoztatni tudja azokat az információkat, melyeket innen be tud gyűjteni.

Kos (március 21 – április 20) - Erre a hétre a Kosnak a figyelmébe ajánlom, hogy legyen a megszokottnál körültekintőbb és óvatosabb az élet minden területén. Az a helyzet, hogy némileg szétszórtabban fogsz viselkedni, mint általában, ez betudható akár az időjárás gyakori változásának, vagy annak, hogy elég sok megoldandó feladat vár rád a hét során. Vigyázz az úton a közlekedésben és vigyázz kicsit jobban az egészségedre is. Az érzelmek terén viszont nagyon szép és kellemes napok várnak rád most, a párban élő Kos főként a hét végén egy kedves programmal lepheti meg kedvesét, aki ennek rettentően fog örülni és nagyra fogja értékelni. Ha a hét közepén azt tapasztalod, hogy indulatosabb vagy a kelleténél elsősorban a kollégákkal kapcsolatban, próbáld először megfejteni annak okát és csak az után kezdj harcolni az igazadért.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikáknak nyugalmas, szép hetük lesz, amire a leginkább örömmel számíthatnak, hogy anyagilag remekül végződik majd ez a hét. Egy rég óta halogatott pénzügyi manővert most csütörtökön végre tető alá tudsz hozni és nem fogod megbánni. Ezzel nagy9ot léphetsz előre az életben és igen nagy biztonságot ad majd számodra, hogy akár az egész jövődet megalapozhatod. Az egyedül élő Bika a hét végén várhatja, hogy összetalálkozik egy olyan személlyel, akivel még akár egy hosszú távú, szép kapcsolat is kialakulhat. Ha társsal élsz együtt már régebb óta, köztetek most adódhatnak apróbb konfliktusok, de mielőtt vitába bonyolódsz pároddal, gondold át, hogy valóban akkora nagy problémáról van-e szó, érdemes-e miatt veszekedni, vagy esetleg csak a bolhából elefánt effektus merül fel? Nem is egy olyan Bika jegyű ember van, akinek ezen a héten olyan események merülnek fel az életében, melytől akár teljes fordulatot vehet a jövője. Minden esetre a hét legfontosabb gondolata számodra, hogy amit a sors eléd tár, azt fogadd el és ne légy sem önző, sem telhetetlen.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek jegyűeknek ez a hét főként munkával telik, közeledik az év vége és még nagyon sok tennivalód van addig. Ügyelj most a nagyobb fizikai és szellemi igénybevételre és az ezzel járó fáradékonyságra. Nem kell tehát megijedned, ha nehezebben kelsz reggel, mint egyébként, azonban ez ellen bőven tudsz tenni azzal, ha sokkal több vitamint viszel be a szervezetedbe, és azzal is, hogyha igyekszel a napi feszített programodba mégis beiktatni egy kis testmozgást. Ha másra nem is futja az idődből, legalább otthon végezz pár jóga-, vagy relaxációs gyakorlatot, ez sokat segít az állóképességed javításán. A magánéletedre figyelj kicsit jobban, ha hosszú távon elhanyagolod a párodat, abból veszekedés, perpatvar keletkezhet, ami egyikötöknek sem jönne jól. Minden áron próbáld meg úgy rendezni a hét végét, hogy legyen időtök egymásra, akár arra is, hogy a hét utolsó napjait valahol az otthontól távolabb, kettesben töltsétek.

Rák (06.22 – 07.22) - Ha Rák a csillagjegyed, ezen a héten csupa jóra számíthatsz. A szerencse melléd áll, még pedig nem is egy téren. Szívügyek terén kiválóan alakulnak a dolgok, e mellett a pénzügyeid, a munkahelyi dolgaid is olyan kellemesen alakulnak, hogy az is lehet, ez lesz számodra az év legjobb hete. Szellemileg és fizikailag rég nem voltál ennyire a toppon, nem érhet olyan meglepő fordulat, tennivaló, amivel meg ne birkóznál könnyedén a napokban. Azok a Rákok, akik például egy új munka, szakma elsajátításában gondolkodnak, ne habozzanak tovább, mert ez a hét igen alkalmas arra, hogy valami újba belevágjanak, hiszen hihetetlenül aktívak és fogékonyak lesznek a napokban. Vigyázz azonban, nehogy elszaladjon veled a ló, mivel a szerencse nem azt jelenti, hogy bár milyen megoldást választasz egy probléma megoldására, az biztosan úgy jó, ahogy gondolod, de azt azért jelenti, hogy e hét során nem találkozol nagyobb problémákkal.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Sokkal nyugodtabb és lazább heted lesz Oroszlánként most, mint eddig az év elmúlt heteiben. Igyekezz ezzel a lehetőségeddel okosan élni, használd ki, hogy most lehet időd olyan dolgokra, amelyekhez nem jutottál hozzá a sok munkától. Valószínűleg rég óta készülsz már egy kisebb nagyobb lakás rendbetételhez, itt az ideje, hogy átválogasd a ruhatáradat és elővedd a téli holmikat. Az egészségedre is jóval több időt tudsz a napokban fordítani, ez pedig remek hír számodra, mert igen csak elfáradtál már ebben az évben, és ha jól használod fel az idődet, akkor bőven tudsz energiákat tartalékolni még az év végéig. A hét végére tervezz mindenképp olyan programot, amit a családdal együtt tudsz megvalósítani, fogadjátok el a rokoni, baráti meghívásokat, főleg azt a vasárnapi ebédet, amit már többször is vissza kellett a sok teendő miatt mondani.

Szűz (08.24 – 09.23) - Elég zűrös hét vár a Szűzre magánéletét tekintve, nem a párkapcsolatoddal van baj, inkább az egyik rokonnal, családtaggal keveredhetsz vitás helyzetbe. Minden erőddel arra törekedj, hogy baráti, emberi módon oldd meg ezt a kényes helyzetet, ne maradjon egyikőtökben sem tüske, mert az további kellemetlen helyzeteket okozhat. A pénzügyeid viszont nagyon kedvezően alakulnak, már a hét első napján kötsz egy igen jól jövedelmező üzletet, ez lehet akár egy ingatlanügy is. Ha épp párkereső időszakodat éled, akkor a hét utolsó napján érhet kellemes meglepetés, összehoz a sors valakivel, akivel remekül megértitek egymást minden téren. A mindennapokban azonban a Szűz most nagyon oda kell figyeljen arra, hogy ne legyen türelmetlen, sőt arra is számítanod kell, hogy a napokban érhetnek olyan nem várt meglepetések, melyektől könnyen kijössz a sodrodból, ezért már most vértezd fel magad, hogy megfelelően tudd kezelni a kevésbé kellemes helyzeteket is.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg csillagjegyben születetteknek e héten óvatosabbnak kell lenniük, mert megtörténhet, hogy a környezetükben felbukkan valaki, aki egyenesen irigy a sikereikre. Minden esetre légy körültekintő, de persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel bizalmatlanul viselkedj, mert az sem vezetne jóra. Próbáld megismerni a kollégáid véleményét rólad és a munkádról, így rövidre zárhatod a kört és többet ezzel nem is érdemes foglalkozni, nem éri meg mélyebb vitába bonyolódni. Szintén jobb, ha a napokban óvatos leszel a pénzügyeidet illetően is, most ne nagyon kezdeményezz üzleti ügyeket, sem ingatlanvétel, sem más téren, ezekkel várj a következő hétig. Ha épp most nem élsz párkapcsolatban, a hét végén feltétlenül menj társaságba és fogadd el a meghívásokat, mert minden bizonnyal szembetalálod magad valakivel, aki sokat jelenthet majd számodra.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió szülötte szinte kimeríthetetlen energiatartalékokkal rendelkezik, mégis e héten most úgy fogod érezni, mintha kicsit lelassultál volna, nem tudsz a tőled megszokott, gyors módon reagálni bizonyos esetekben. Nem kell ettől elkeseredni, mindenkinek vannak jobb és gyengébb napjai, ettől vagyunk emberek. Itt az ideje, hogy a hét napjait arra használd, némileg felturbózd magad fizikai és szellemi értelemben is, ezért munkaidő után tartogass minden napra egy kis meglepetést saját magadnak. Kapcsolódj ki, menj egy nagyot úszni, sétálni és csak úgy, különösebb cél nélkül lézengj egy picit, ez nagyon jót fog tenni. Szerdára már ki leszel cserélve, ha ezeket a tanácsokat megfogadod, a hangulatod jóval kedvezőbb lesz, a munkádba is újult erővel tudod magad belevetni és ennek a feltöltődésnek a családod, párod is nagyon örül majd.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Szinte idillikus napok köszöntenek a Nyilas jegyben születettekre, a hét során. Egy olyan rég óta dédelgetett álmod válhat most valóra, amire már nem is igen számítottál. Ez összefügghet a munkáddal, lehetséges, hogy olyan ajánlatot kapsz a hét közepén, amit egyszerűen nem tudsz visszautasítani. Családi ügyekben is előfordulhatnak igen pozitív események, melyek mind azt eredményezik, hogy felhőtlenül és remek hangulatban telik számodra a hét minden napja. Vasárnap úgy fogsz visszagondolni az elmúlt 7 napra, hogy életed egyik legjobb hete volt. Tegyél meg persze te is mindent annak érdekében, hogy a dolgok ennyire kiválóan alakulhassanak, és azért arra figyelj oda, hogy lépéseidet minden esetben fontold meg és gondolt át, bármennyire is kecsegtető ajánlatokkal találod magad szemben. Ne feledkezz meg azért a napokban azokról az emberekről sem, akik osztozni szeretnének a boldogságodban, és azokról sem, akik saját problémájuk miatt nem tudnak annyira veled örülni, sőt, inkább őket támogasd a lehetőségeidhez mérten.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok életében munkájukkal kapcsolatban történhetnek nagyobb volumenű, de mindenképp kedvező változások a hét folyamán. Nagy lehetőséget kínál neked most a sors, amivel ha okosan és ügyesen élsz, akkor egy hatalmas lépést tehetsz meg előre, ami anyagi vonzattal is járhat. Rád is férne, hogy kicsit könnyebben élhess, így jó, ha egészen csütörtökig erre a feladatra koncentrálsz. A heted egyébként más szempontokból is jól alakul, hacsak te nem vagy saját magad kerékkötője, legyél nyitottabb a világ dolgai iránt. Az egyedülálló bak hajlamos arra, hogy az előző, véget ért kapcsolata után bánkódjon, de itt az ideje, hogy ennek véget vess. A hét végén menj társaságba, akár baráti, akár családi körben töltsd mindenképpen ezeket a napokat, mozdulj ki és lásd meg, hogy az életnek milyen is a napos oldala.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők szinte szárnyalni fognak a héten, amibe belefognak, minden sikerülni fog. A kapcsolataid, a munkád, az egészséged, ezek mind a legjobb irányba haladnak, nincs is szinte más dolgod most a napokban, mint várni a különböző jó és kellemes eseményeket, melyek megtörténnek veled. Nem lesz akadály, amit le kéne küzdened, ezért ha párt keresel például, akkor a legjobb esélyekkel indulhatsz a hétnek ebből a szempontból is. Akár olyan kapcsolat is alakulhat a hét során, melyből egy hosszan tartó szép együttélés alakul ki. Azt tatrsd szem előtt, hogy semmi esetre se engedj beleszólni az életedbe és  döntéseidbe, mert ezekben a napokban olyan pozitív töltésekkel fogsz rendelkezni, amitől nem léphetsz rosszat, tehát hallgass a szívedre.

Halak (02.20 – 03.20) - Halakként eléggé mozgalmas héttel kell számolnod, a hét közepe táján azt fogod csak érzékelni, hogy telnek a napok és még mindig egy halomnyi feladat áll előtted. Ne veszítsd el a fejed, ez a legfontosabb, sokkal nagyobb hasznát veheted annak, ha már most felkészülsz erre a sűrű hétre és készítesz magadnak egy naplót, egy tervet, ennek nyomán haladva talán mindenre jut majd időd. Ráadásul még az is a szemed előtt lebeg majd egész héten, hogy a barátoktól, családtól annyi meghívásod van, azt sem tudod, hogy melyiknek, hogyan tudnál eleget tenni. Egy szó, mint száz, az az érzés kerítheti hatalmába a Halak szülötteit, mintha körülöttük forogna az egész világ, mintha mindenkinek rájuk lenne szükséges, ami persze igen hízelgő rád nézve. Mégis vigyázz nagyon arra, hogy ne hajszold magad agyon, hisz akkor sem a munkára, sem a barátokra nem lesz energiád. Oszd be ügyesen a fizikai és szellemi energiáidat és az idődet is, ezzel majd mindenki kedvére tudsz tenni saját magadat is beleértve.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás