heti horoszkop maMindannyian vártuk és várjuk, hogy az új év majd új eseményeket, életfordulatokat hoz számunkra, ezért is érthető, hogy sokan vagyunk, akik napról napra és hétről hétre kíváncsian olvassuk e jó kis horoszkópot. Azt mindenki tudja, hogy nem jóslatokat nyújtunk át olvasóinknak ezen a fórumon, hanem sokkal komolyabb alapokon nyugvó előrejelzésnek lehet ezt mondani, hiszen a horoszkóp készítése egy önálló tudomány, amit ezzel foglalkozó és ezt ismerő emberek végeznek. Arra mindenképp lehet számítani, hogy a jelzett események netán valóban bekövetkeznek az adott héten, ez nagy segítség lehet, hiszen előre fel lehet készülni e dolgokra, sőt a szeretteinket is figyelmeztetni tudjuk, hogy az adott hét során mire figyeljenek, mire ügyeljenek, hogyan vigyázzanak magukra.

Kos (március 21 – április 20) - E hét során a Kos figyelmét leginkább arra hívom fel, hogy gondolja át kétszer is, kivel, mikor és mennyire viselkedik engedékenyen, mert nem biztos, hogy ez mindig célravezető. Amikor valakire állandóan ráhagyod, hogy azt tegye amit akar, azzal néha neki ártasz a legtöbbet, inkább hívd fel az illető figyelmét azokra a dolgokra, amiket érdemes megfontolnia, mielőtt cselekszik. Szereted, ha szeretnek, de ennek nem lehet az az ára, hogy idővel teljesen megalkuvó válsz, mert azzal csak a saját életedet nehezíted meg. A hét derekán adódik egy olyan munkalehetőséged, amin erősen el kell gondolkodnod, valószínűleg egy olyan lehetőséggel találod magad szemben, ami ritkán adódik az ember életében, ne sokat töprengj!

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák élete ezekben a napokban leginkább a pénz körül forog, már most az év elején sokat kell foglalkoznod az anyagi helyzeteddel, mert ha ügyes vagy, akár ebben a hónapban megalapozhatod az egész évi biztonságodat. A munkahelyeden jól alakulnak a dolgok, sok és felelősségteljes munkával bíznak meg. Figyelj arra, hogy megtanuld jól beosztani az idődet, hiszen nem csak munkából áll az élet, így ha alapos és becsületes akarsz lenni, de e mellett a magánéletedre is gondolsz, akkor igen jó logisztikát kell kitalálnod. A családodnak is szüksége van rád és te magad is igényled, hogy velük is tölthess időt, hiszen ez így természetes. A hét végére mindenképp találjatok ki valami közös, pihentető programot.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek sikerült a karácsonyi ünnepek alatt magukat teljes mértékben kipihenni, így már a múlt héten hatalmas elánnal vetették bele magukat a munkába és ez a tendencia e hét során is folytatódik. Nagyon jó passzban vagy, szellemileg és fizikailag egyformán hatalmas energiákkal sikerült feltöltődnöd és ezt most igen jól tudod kamatoztatni. Az elismerés sem várat most magára, nagy valószínűséggel ennek pozitív anyagi vonzata is lesz számodra. Az érzelmi életed is mondhatni a toppon van, minden, amibe belevágsz most jól sül el és a dolgok általában kedved szerint alakulnak. Használd ki ezt a kiváló időszakot arra is, hogy az esetleg nem tiszta kapcsolataidat rendezd, így megszűnhetnek a neked kellemetlen kétes helyzetek és ettől teljessé, nyugalmassá válhat az életed. Az egyedülálló Ikrekre a hét végén rámosolyog a szerencse, nagyon valószínű, hogy találkozol valakivel, akivel szinte azonnal egy hullámhosszra kerülsz.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák számára mozgalmas, de kellemes hét ígérkezik, némi levegőhöz jutsz a munka terén, nem lesz olyan feszített a tempó, mint az előző napokban. Használd ki az alkalmat és próbálj meg erre a hétre olyan kikapacsoló programokat beiktatni, amikből újabb energiákat gyűjthetsz, így ha módodban áll menj egyszer kétszer úszni, sétálj nagyokat a szabadban és a hét két utolsó napját mindenképp aktív pihenéssel igyekezz eltölteni. Amire neked oda kell figyelni, az a magánéleted, nagy problémák nem adódnak, de vannak rendezetlen ügyeidet, amiket már nem igen halogathatsz tovább. Ha párkapcsolatban élsz és e téren jelentkeznek olyan kérdések, amikben ti ketten más véleményen vagytok, akkor üljetek le megbeszélni és közösen hozzatok döntést. A hét vége arra is alkalmas lesz, hogy ezeket a dolgokat megoldjátok és abban a tudatban tedd ezt, hogy a párod most is mint mindig, mindenben támogatásáról biztosít, erre alapozhatsz. Azt se felejtsd el, hogy munkahelyi sikereid egy részében is ez a háttér ad számodra biztonságot, tehát amikor valamiben különbözően gondolkodtok, akkor ő egészen bizonyos, hogy nem ellened, hanem melletted van.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az átlagosnál fáradtabban ébred hétfőn reggel, aki az Oroszlán jegyébe tartozik, talán a gyakran és szélsőségesen változó időjárás teszi, de az is lehet, hogy kicsit többet kellene magaddal törődni. Ebben a kusza és nagy tempót igénylő forgatagban több energiára, több vitaminra van szüksége a te szervezetednek is, ne hanyagold el ezt a kérdést, mert akkor amint megfúj a szél, könnyen leeshetsz a lábadról. Erre azért is szükséged van most különösen, mert sok új feladat áll előtted a munkahelyeden és az otthonodban is némileg feltorlódtak a tennivalók. A leghasznosabb tanács, amit adhatok, hogy készíts erre a hétre magadnak egy sorvezetőt, egy olyan listát, amin megjelölöd, hogy melyik nap milyen feladatokat végzel el és amikor egy készen van, már teheted is emellé a pipát. Kellemes érzés lesz meglásd, amikor minden sor mellé lassan odakerül a jel, hogy ez is el van végezve. Ha ezt megfogadod, a hét végét maximálisan a pihenésre és regenerálódásra fordíthatod.

Szűz (08.24 – 09.23) - Aki a Szűz jegybe tartozik, arra szinte felhőtlenül vidám napok várnak a héten, a bolygók mozgása nektek kedvez most  a leginkább. Az előző héten jól meghajtottad magad a munka frontján és igen szépen helyt is álltál, most ennek köszönhetően kicsit lazább napok következnek. Használd ki ezt a lehetőséget és ha lehet minden napra tervezz be egy olyan magánjellegű programot, amit a munka miatt el kellett halasztanod. Úgy tűnik, csütörtökön jelentkezik nálad egy régi jó barát, akivel már jó ideje nem tudtál találkozni, most itt az alkalom, be lehet pótolni. A családod is hiányolja a közös programokon való részvételedet, de ezt is meg tudod a hét során oldani és persze főként a hét végén lesz rá lehetőség, hogy együtt kapcsolódjatok ki. Ügyelj mindenképp arra, hogy bár milyen jó hangulatban vagy és jó formában érzed magad, a szervezetednek szüksége van a folyamatos karbantartásra, ezért nem szabad elhanyagolni a szellemi és fizikai erőnlétet, a télen kellő több vitamin bevitelt.


Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegeknek némileg felfokozott hetük lesz, az előző napok során nem tudtad teljes egészében teljesíteni az eltervezett feladatokat, így most a hétfői napod azzal kezdődik, hogy mazsolázgatsz a tennivalók között fontossági sorrendben. Ne kapkodj, oszd be okosan és ésszerűen a rendelkezésre álló idődet, akkor szerda magasságában már sokkal jobban fogsz állni és megnyugodhatsz, hogy nem futsz ki az időből egy dologgal sem. Hagyatkozz a jó megérzéseidre, a hirtelen ötletekből pattanhatnak ki a legjobb megoldások, úgy hogy nyugodtan valósítsd meg azokat. Még arra is nagy esélyed van, hogy ezekkel az ötleteiddel plusz pénzt tudsz keresni. A nagy rohanásban viszont ne feledkezz meg saját magadról sem, akár mennyire feszített lesz a heti tempó, a hét végén igyekezz családi – magánéletet élni, hisz abból tud az ember lelkileg, érzelmileg táplálkozni.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Ha Skorpió jegyű vagy, akkor te tudod a legjobban magadról, hogy szinte folyamatosan mozgásban vagy, téged az éltet, ha állandóan van tennivalód, feladatod és intéznivalód. Ebben ezen a héten sem lesz hiányod, nem csak a munkahelyi ügyeid szaporodnak meg, de más egyéb üzleti teendőid is lesznek, amiből azonban igen jól jöhetsz ki anyagilag. Oszd meg az erőidet, számodra ez nem jelenthet nagyobb gondot, így a hét végére igen csak megelégedetten dőlhetsz majd hátra, visszagondolva a heti sikereidre. A pénteki nap különösen alkalmas lesz üzletkötésre, igyekezz úgy szervezni az életedet, hogy ez kivitelezhető legyen. Nem szabad viszont megfeledkezned a bokros teendők mellett a családról és a barátokról sem, mert nagy szükséged van az ő jelenlétükre is az életedben, hisz ezek az emberek adják neked a biztos hátteret és a biztonságérzetet ahhoz, hogy nyugodtan intézhesd az ügyeidet. Akár mindkét hétvégi napot használd fel arra, hogy az ő kívánságaiknak is eleget tegyél és csináljatok közös programot mindenképp.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok életét nem kavarja fel a hét folyamán különösebb, vagy váratlan esemény, de fontos arra figyelned, hogy pénzügyekkel kapcsolatban nagyon észnél legyél most. Természetednél fogva eléggé könnyen bele lehet kergetni olyan üzleti dolgokba, amiről más már régen tudja, hogy nem lesz valami kifizetődő, ezért tanuld meg, hogy ebben a kérdésben csak magadban bízhatsz, egy számodra idegennek mondható üzlettársra semmiképp ne bízd rá magad vakon. Ahogy a szólás is mondja, pénzügyekben és üzletben nincs barátság, ezt sajnos igazán érdemes megszívlelni, mert ha a nehezen megtakarított pénzedet gondolkodás nélkül befekteted egy jónak ígérkező üzletbe, abból még nagy baj is lehet. A hangulatod a héten jó lesz, derűs és magabiztos leszel, ezért itt az ideje, hogy amennyiben a magánéletedben vannak kisebb zökkenők, azokra is most megtaláld a legjobb megoldást.

Bak (12.22. - 01.20.) - Aki a Bak jegyébe tartozik, az nyugodtan indulhat neki a hétnek, ugyanis az elmúlt hetekben olyan jól sikerült intézni és stabilizálni a helyzetedet elsősorban pénzügyi téren, hogy ez megerősítheti a biztonságérzetedet. Már egy jó ideje szerencsére mersz nagyokat álmodni és mivel mindent meg is teszel azért, hogy a terveidet megvalósítsd, így egészen biztos lehetsz a sikerek sorozatában. Ne légy viszont nagylelkű és meggondolatlan pénzügyi kérdésekben, mert ebben nem vagy mindig profi, a baj az, hogy e témában is sokszor a szívedre hagyatkozol, pedig a legtöbb esetben alaposan körül kell járni a helyzetet, mielőtt valakinek segítséget nyújtasz. Nyugalomban telik tehát ez a heted és ezt csak megkoronázhatod azzal, ha a hét végét családi körben tudod tölteni egy jó kis közös ebéddel és beszélgetéssel.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő még a héten is az ünnepi hangulatból táplálkozik lelkileg, remekül teltek számodra ezek a napok és hetek, így még a most következő hét napra is jut szerencsédre a felfokozott hangulatból, amikor a nagy érzések az embert hatalmukba kerítik és ettől szépnek, jónak látod a világot, a munka is könnyen megy. Szinte maguktól oldódnak meg a héten a problémáid ha lesznek, de vigyázz, azért vannak olyan esetek, amikor mindenképp saját magad kell megválaszd a helyes megoldást és a helyes utat. Az egyedül élő Vízöntő abszolút reménykedhet a hét vége felé egy kedves és kellemes találkozásban, ahol akár az életre szóló párját is meglelheti. Minden esetre készülj erre a fordulatra és hozd magad csúcsformába, ami nem csak annyit jelent, hogy elmész a fodrászhoz, hanem szellemi és fizikai téren is tegyél meg mindent azért, hogy a toppon legyél és ott is maradj. Mint mindenkinek ebben a téli időszakban, neked is ajánlatos jól megválasztani a helyes étrendet, hiszen főként ezen múlik, hogy jó formában tudd magad tartani.

Halak (02.20 – 03.20) - Békésen és nagyobb változások, problémák nélkül fog eltelni a Halak következő hét napja. Nálad az új év kezdetével együtt jár, hogy rengeteg új feladat is vár rád, de nem kell kétségbe esned, hiszen ezek mind olyan munkák, amelyeket szeretsz, így nem fog túl nagy megterhelést jelenteni. Az ünnepnapok körül sikerült jól kipihenned magad, ezáltal fel tudtál töltődni, tele vagy energiával és ez meg is látszik nem csak a szellemi, de a fizikai teherbírásodon is. Óriási energiákat vagy képes megmozgatni, ha látod az értelmét, a környezeted sokszor csodálja is, mi mindent tudsz véghezvinni. Azt ne téveszd azért szem elől, hogy a testnek és a léleknek, a szellemnek egyaránt szüksége van folyamatos karbantartásra, ezért legjobb lenne, ha szokásoddá válna némi sport beiktatása az életrendedbe, mert ez az, ami teljes mértékben segíti a jó állóképességet. Betegség nem fenyeget, ettől nem kell tartanod, de a körültekintő és óvatos életmódból nem lehet baj.

Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás