heti horoszkop maLassan az év első hónapjának végére érünk, reméljük, hogy ebben az évben is sok mindenben a segítségedre lehetünk. Igyekszünk ez után is időben megmutatni minden csillagjegy szülöttének, mik azok a fontos dolgok, melyekre az adott hét során számítani érdemes és mik azok, melyekre adott napokban nem kell különösebben nagy gondot fordítani. Remélhetőleg ez sok könnyebbséget jelent, hiszen nem kell az energiákat felesleges dolgokra fordítani, viszont lehet az égető problémák megoldására koncentrálni. Mint általában, ezekben a napokban is számíthat mindenki kellemes és váratlan eseményekre, fordulatokra egyaránt, de aki rendszeres látogatója oldalunknak és rendszeres olvasója a heti horoszkópnak, az ezzel teljesen tisztában van. Lássuk, a bolygók mostani mozgása mit ígér az egyes csillagjegyeknek.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos ezen a hétfőn vegyes érzésekkel indul munkába, talán nem érzed biztosnak a jelenlegi pozíciódat, az is lehet, hogy a napokban volt egy kis összetűzésed a főnököddel. Minél előbb tisztázd a helyzetet, és ezzel megoldódik az a problémád is, hogy valójában úgy érzed, mintha ki lennél közösítve. Ez pedig egyáltalán nincs így, sokkal inkább te vagy az, aki „megválogatja” a magának megfelelő társaságot. Próbálj a hét közepére váétani, mert csak így számíthatsz a kollégákra, ha neked szükséged van a segítségükre. Jóval pozitívabb változásokra vagy képes a héten a magánéletedben, a párod szinte nem tud olyat kérni tőled, amiben ne tennél azonnal a kedvére. Így legalább a lelki egyensúlyod helyrebillen, de fontos, hogy minden téren megnyugtatóan alakítsd az életedet.

Bika (április 21 – május 21) - A Bika jó hangulatban és pozitív hozzáállással kezdi meg e hetet, a kollégák kedvességében és bíztatásában fürdőzhetsz, ezért komoly sikerekkel is számolhatsz, melyben örömmel osztozol velük is. Remekül állnak a magánéleti dolgaid is, a pároddal szinte minden nap tudtok valami közös programot csinálni, az is nagyon jó, ha munka után együtt sétáltok és beszélgettek egy nagyot. A lényeg, hogy mindektten érezzétek, fontosak vagytok a másiknak. Amire vigyáznod kell a napokban, hogy egyik téren se ess át a ló túlsó oldalára, minden dolgoban annyira legyél benne, amennyire szükséges, különben hamar elfogy az energiád! Vonatkozik ez a pénzügyekre is, csak olyasmire költs mostanában, ami feltétlenül szükséges.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Ha Ikrek jegyű vagy, akkor ezen a héten nem nagyon lesz megállásod, mert az év kezdete óta némileg összesűrűsödtek a feladataid és elég nehezen éred magad utól. A legfontosabb most, szerda környékén, hogy egy függőben lévő hivatalos ügyednek a végére járj és elintézd azt. Ha ezzel meg vagy, alaposan és megfontoltan gondold végig, hogy a még fejed felett lebegő teendők közül melyik mennyire fontos, állíts fel egy sorrendet és sorban e szerint intézd az ügyeidet, így talán a hét végére már jobban fogsz állni. A munkahelyeden igen szép sikerek várnak rád a napokban, úgy tűnik, nem csak erkölcsi, de anyagi dicsőség és elismerés is felmerülhet most. Kemény menet lesz ez a hét, épp ezért ne feledkezz meg arról, hogy legalább esténként hazaérve szakíts egy egy órát arra, amikor csak magaddal törődsz és képes vagy lazítani, regenerálódni.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rákot már jó pár hete izgatja egy olyan kérdés, amitől sok minden függ, főleg anyagi természetű dolgo ez, mely sokban befolyásolhatja az elköetkezendő időszakot. Munkahelyi téma körül forog ez a dolog, abban bízol, hogy téged fognak megbízni egy igen kényes és nehéz feladattal. Mivel mindent meg is teszel ezért, így minden bizonnyal sikeres leszel, de ha netán ezt a konkrét munkát mégsem te kapod meg, ne légy csalódott, eljön a te időd is, esetleg pár hét amit még ki kell bírni. A kollégák közti féltékenység nem szül jó vért, ezért inkább ha nem a kedved szerint alakul ez a hét, ne a másik nyertesen akarj bosszútállni, hanem inkább azon gondolkozz, mivel tudnád a saját szekeredet gyorsabban és előrébb tolni. A párkapcsolatod most igen békés és jó passzban vagytok, nincs miért aggódnod, inkább azon törtd a fejed, hogy a hét végére milyen programot találj ki, amivel még közelebb kerülhettek egymáshoz.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Aki az Oroszlán jegyében látta meg a napvilágot, annak ezen a héten fontosabb teendői lesznek a magánélete terén, mint a munkájával kapcsolatban. A fő probléma a napokban, ami foglalkoztat, hogy látod, nem mennek simán a dolgaid, elég nehézkesen kommunikálsz a környezeteddel, amiből adódhatnak kisebb, nagyobb viták, összezördülések, főleg, ha többször is félreértenek téged. A kedveseddel és a legközelebbi barátaiddal feltétlenül beszéld meg ezt a dolgot, ne várd meg, amíg valamelyiküket ok nélkül és akaratlanul megbántod. Sokkal jobb tisztázni az ilyen helyzeteket idejében, hiszen magad sem tudod, hogy mi okozza a napokban ezt a kedvetlen, izgűága hangualtot nálad, ha beszéltek róla, talán ez is kiderül és időben tudsz változtatni.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz a hétfői napot óriási elánnal, hatalmas energiákkal indítja és ez úgy látszik, hogy kitart egész héten. Tele vagy a sok energia mellett remek ötletekkel is, ráadásul a csillagok állása a napokban igen kedvező számodra, hogy ezek java részét meg is tudd valósítani. Az nem egészen világos, hogy a hét közepe felé miért lesz úrrá rajtad némi kétkedés saját magaddal szemben, de amint ezt észleled, ülj le, higgadj le és csak az lebegjen előtted, hogy remek úton haladsz, nem szabad a kételyeknek engedni, mert az csak a sikereidet veszélyeztetné. A családod, barátok, de még a kollégák is mind emlletted állnak és támogatnak az elképzeléseid megavlósításában, így semmi okod magadban kételkedni. Végy egy mély lélegzetet és törj előre a megkezdett úton. A támogatásért és segítségért légy őszintén hálás, a nagy rohanásban, kapkodásban vigyázz, ne bánts meg senkit.

Mérleg (09. 24 - 10. 23) - A Mérlegek az elmúlt napokban túlestek egy igen nagy feladat végrehajtásán, ezért ezt a hetet sokkal nyugodtabban, igen nagy megkönnyebbülés kezdhetik. Végre most lesz időd és kedved is ahhoz, hogy kimozdulj a négy fal közül, ráadásul nem azzal a céllal, hogy elmenj a munkahelyedig és vissza, hanem megengedheted magadnak, hogy egy picit lazíts és magaddal törődj. Persze a munka a héten is a programjaid között szerepel, de ez most nem hajlik estébe, éjszakába, így minden bizonnyal lehetőséged lesz arra, hogy akár naponta pár órát szakíts a fizikai és szellemi feltöltődésedre. Még arra is megtalálhatod a módot, hogy ezt a hét végét a pároddal, a családoddal együtt egy kicsit a várostól, a lakóhelydtől távolabb töltsétek és így regenálódjatok mindannyian.


Skorpió 10. 24 - 11. 22.) - Skorpióként ezekben a napokban arra kell legelső sorban törekednek, hogy a hivatalos függőben lévő ügyeidet rendezni tudd, mert ha valamelyik esetben kifutsz az időből, akkor komoly anyagi veszteség érhet. Mivel te igen alapos és körültekintő vagy e téren is az életedben, így biztosan megoldod ezeket a problémákat. Amint túl vagy a nehezén, már csütörtökön belevághatsz egy olyan új pénzügyi manőverbe, ami kimondottan jövedelmező lesz számodra, ennek most van itt az ideje. Minden üzleti partnerrel nagyon jól vagy képes kommunikálni és ha felmerül valami apróbb nehézség, azt most biztosan kibeszéled és nyert ügyed lesz. A párodról azonban ne feledkezz meg a rengeteg ügyintézés közben, ő az, aki a nyugodt hátteret biztosítja neked, hogy intézhesd a dolgaidat, megérdemli, hogy legalább a hét végét kettesben tudjátok tölteni.

Nyilas (11. 23 - 12. 21.) - A Nyilasok többségét ezen a héten anyagi természetű kérdések foglalkoztatják, méghozz elég nagy horderejű dolgok ezek. Most elginkább erre a témára koncentrálj, mert ha nem vagy teljesen képben, akkor könnyen sok pénzt veszíthetsz. Akkor viszont, hogyha szellemi energiáidat erre tudod összepontosítani, minden esélyed meg van arra, hogy akár olyan üzletet köthess, amivel igen hosszú távon bebiztosíthatod a magad és családod jövőjét is. Megéri pár napig semmi mással nem foglalkozni, ha ezt meg tudod tenni, azonabn a hét végét mindenképp tedd szabaddá és mozduljatok ki, mert nagy szükséged van neked is arra, hogy új energiákkal töltődhess fel. Semmiképp ne engedd, hogy a pénzügyekről szóljon csak az életed, mert ez nagy veszélyeket hordozhat magában, nagy szükség van az anyagi javakra, de nem a magánélet rovására.

Bak (12. 22. - 01. 20.) - Érdekes hét elé néznek a Bakok, valahogy úgy érzed, mintha szűk lenne a bőröd és a mozgástered. Rengeteget dolgozol, alig jut idő a szeretteidre és még kevesebb saját magadra. Eljött az ideje, hogy engedj a vágyaidnak, lazíts a gyeplőn és próbáld az életedet olyan mederbe terelni, hogy az neked is kellemes és szép lehessen. A munka megvár, persze mindeki tudja, hogy ez mennyire fontos manapság, de semmi bajod nem lesz attól, ha 8 órányi munkavégzés után azt mondod, a többit majd holnap. Járj el társaságba, lehetőleg olyanba, ahol teljesen ki tudsz kapcsolódni és a munkán kívül minden másról tudsz a barátokkal beszélgetni. Ettől új erőre kapsz, amitől a munka terén is majd sokkal többet bírsz, de legalább ennyire fontos, hogy a párkapcsolatod is felfrissülhet és megújulhat, ha ezt a tanácsot megfogadod.

Vízöntő (01. 21 - 02. 19.) - Sok teher nehezedik a Vízöntő vállára az elmúlt időszakban, a héten egyre többször érezheted, hogy változásra van szükséged. Mivel minden energiádat össze kell szedned, hogy bírd és ne ess ki a ritmusból, így már hétfőn határozd el, hogy a hét utolsó két napján minden körülmények között megpróbálsz lazítani. A barátaidtól sorra érkeznek a meghívások, mert ritkán látnak és segíteni szeretnének, hogy kikapcsolódj, ezeket semmiképp ne utasítsd vissza,. Egy kis lazítás senkinek nem árt, sőt ez ad majd erőt és friss energiát a további munkához és így sokkal jobban képes leszel majd koncentrálni a feladatokra. Amennyiben sikerül ezeket a tanácsokat betartanod, hatalmas változásokra számíthatsz az érzelmi életedben is, hiszen nehéz olyan emberrel együtt élni, aki örökké rohan, mindig fáradt és kedvetlen.

Halak (02. 20 - 03. 20.) - Sokkal több szabadidőt kellene fordítani magadnak akkor is, hogyha Halak jegyű vagy, mert hiába nemrég kezdődött az új év, te folyamatosan rengeteget dolgozol és lassan arra sincs időd, hogy elmenj a fodrászhoz :) Levertnek és fáradtnak érezheted magad a hét első napján már, ez pedig azzal is fenyegethet, hogy könnyebben leesel fizikailag a lábadról. Ne akarj a munka hőse lenni, még akkor sem, ha minden megkeresett fillérre nagy szükséged van, hiszen ha lebetegszel, sokkal több lesz a kiesés anyagilag. A kimerültésg miatt pároddal is türelmetlenebb lehetsz a napokban, de mivel erre most itt rávilágítunk, ezt könnyedén meg tudod előzni. Kérd meg, hogy legyen türelemmel, te pedig fogadd meg, hogy változtatsz az életviteleden és amennyi időt csak tudsz, rá és a családra fogsz szánni. Készítstek együtt egy programtervet és mellette egy pénzügyi tervet az elkövetkezendő hetekre, ezzel nagyon meg lehet könnyíteni a hétköznapokat és sok vita elkerülhető.

Kérjük, mondja el a véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás