heti horoszkop maTelnek a napok, hetek, már megint ennek az új évnek is mindjárt az első hónap végére érünk. Az viszont nem változik, hogy minden ember kíváncsi arra, egy – egy új hét vajon milyen újdonságot, milyen újabb kihívást tartogat számára. Az idén is az jár a legjobban, aki hétről hétre követi a mi horoszkópunkat és ha nem is bibliaként kezeli, de megfogadja az intelmeket és szem előtt tartja akkor, amikor valami nagyobb lépésre készül. Jó hasznát veheti bárki annak is, hogy itt a heti horoszkópban nem csak saját magára nézve kaphat jó tanácsokat, hogyan készüljön fel váratlan esetekre, hanem a hozzátartozók, közvetlen barátok horoszkópját elolvasva még nekik is segítségükre lehetnek napjaik könnyebbé és szebbé tételében.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosnak eléggé sűrűn indul a hete, kicsit feltornyosultak a teendőid. Mopst azonban jól jársz, ha a fontos dolgaidat előre veszed és a végére jársz ezeknek, mert a napokban nagyon jó passzban leszel, minden ügyedet sikeresen tudod megoldani, így nem érdemes tovább ha.ogatni azokat. A hét közepén üzleti ügyekkel is megéri foglalkoznod, mert igen jól jöhetsz ki abból, ha most kötsz szerződést. Megéri ezen a téren a küzvetlen családtagjaidtól, megbízható barátaidtól is tanácsot kérni, most mindenki kiválóan ráérez, hogy mit hogyan kell és érdemes megoldani, így nyugodtan hagyatkozhatsz rájuk is, amennyiben tanácstalan lennél.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának a hét legelső napjain úgy tűnik, magánéleti kérdéseket kell megoldania, amik már régen húzódnak és nem nagyon lehet tovább görgetni ezeket. A legjobb megoldás, hogyha a megbeszélés, beszélgetés változatot választod, hiszen csak akkor derülhet ki mi is az igazi probléma, amennyiben mindketten elmondjátok mi bánt. Elképzelhető, hogy némileg ellaposodott a kapcsolatotok, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy a szétválás a megoldás, sokkal inkább arra kellene koncentrálni, hogy találjatok újfajta közös célokat, amit együtt, vállvetve tudtok megvalósítani, ez egészen biztos, hogy ismét összekovácsol benneteket. A munkahelyeden most ezen a héten nyugodt mederben folynak a dolgok, legalább ezzel nem kell foglalkoznod.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek arra kell felhívni most a figyelmüket, hogy a hét közepe táján bár milyen konfliktushelyzetbe kerülnek, ne menjenek bele komolyabb vitákba. Ezek a napok nem kedveznek számodra e téren, hamar elveszíted a türelmedet és ezzel olyan helyzetbe kergetheted saját magad, amit hamar megbánhatsz. Minden esetre most olyan időszakot élsz meg, amikor jpbban teszed, hogyha nem engedsz másnak beleszólni az életedbe, még akkor sem, ha a tanácsadót a legjobb szándék vezeti. Olyan élethelyzetek állnak elő, amiket kizárólag te saját magad leszel képes megoldani, csak arra kell nagyon odafigyelned, hogy a döntési helyzetekben teljesen józanul tudj gondolkodni. A munkáddal kapcsolatban nem lesznek a hét során különösebb események, vagy problémák, így egész héten koncentrálhatsz a magánjellegű dolgokra, illetve azok megoldására.

Rák (06.22 – 07.22) - Úgy tűnik, az új év e hetében a legtöbb csillagjegy számára nem a legkedvezőbb a bolygók mozgásának hatása. Ezt látni akkor is, amikor a Rák jegyűek napjait elemezzük, bár nagyobb horderejű problémákkal nem kell számolnod, mégis fáradtnak és levertnek érezheted magad, ettől pedig igen csak döcögősen mennek a dolgaid. Ha ügyesen osztod be az idődet, akkor már hétfőtől kezdve próbálj minden nap egy órát szakítani arra, hogy csak saját magaddal tudj fogllakozni, menj egy nagyobbat sétálni esténként és igen hasznos lehet, ha tudsz az étrendeden változtatni, megnövelni a bevitt vitaminadagot. Még e mellett igen jót tehetsz magaddal, ha képes vagy elsajátítani akár alapvető szinten a pozitív gondolkodást, mert így megszabadulhatsz a sokszor felesleges szorongásoktól is.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Kedves Oroszlán, sajna eljött az idő, hogy a téli lustálkodástól megszabadulj, mert így csak egy helyben toporogsz és a dolgaid nem haladnak előre. Vonatkozik ez a munkáddal kapcsolatos eseményekre, mert úgy feltorlódnak lassan az elintézni valóid, hogy ki sem látsz belőle. Akkor viszont, mikor ráeszmélsz, hogy mennyire le vagy maradva, elkezdesz kapkodni és egy nagy zűrzavar lesz az egész életed. Mivel most figyelmeztetünk erre a veszélyre, vegyél egy nagy lélegzetet és írj egy listát a fontos teendőidről, majd reggelente azzal kezd a napot, hogy belövöd magadnak az aznapi intéznivalókat. Így talán meg tudsz menekülni attól, hogy állandó időzavarban élj és ha látod, hogy szépen haladsz, megnyugszol, a hangulatod is sokkal deűsebb lesz. A párodat akár meg is kérheted, hogy nyújtson neked segítséget akár azzal, hogy naponta elmesélteti veled, mennyivel jutottál előbbre.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz szülöttek ezen a héten szellemileg igen jó passzban lesznek, kreatívak, tettrekészek rengeteg jobbnál jobb ötlettel. Használd ezt ki feltétlenül, jó sokat lendíthetd ez a munkahelyi előrelépéseden, de e mellett a magánéletdben is remekül hasznát tudod venni. A hét közepe felé amennyiben például lakásfelújítás előtt álltok, össze tudod állítani a komplett tervezetet lépésről lépésre és itt is nagyon sok téren tudod kamatoztatni, hogy remekül vág az eszed. A szombati napot használjátok ki a családdal és ha nem is csináltok kimozdulós közös programot, de mindenképp töltsétek a napot együtt és ez jó alkalom arra is, hogy megbeszéljétek a közeljövőben véghez viendő terveiteket. Továbbra is tartsd meg a télen feltétlenül szükséges helyes étkezési szokásaidat, mert ettől fizikailag is megőrizheted az egészségedet.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - A Mérlegnek jól sikerült kipihennie magát a hét végén, így ezt a hetet eléggé stabilan és jó hangulatban kezdheti. Ettől azonban még jó sok dolgod akad, amit el kell intézned csütörtökig, akkor majd lazávv lesz az időbeosztásod. Munkahelyi gondjaid adódhatmak ezeken a napokon, elsősorban nem is konkrétan a munkaával szorosan összefüggőek, inkább emberi – személyes kérdések, melyekre megoldást kell találnod. Mivel eelég jól mennek a dolgaid és a főnökeid hangot is adnak ennek, akadhat egy irigyed, aki megnehezíti a napjaidat. Semmi esetre se menj bele lealacsonyító vitákba, továbbra is végezd tisztességesen és megtámadhatatlanul a munkádat, a rosszakaródat pedig világosítsd fel arról, hogy nem vagy kikezdhető, hamar rá fog únni. Családoddal közös programot tervezz erre a hét vgére, ezzel teheted teljessé a kikapcsolódást, pihenést és így az apróbb bosszúságokat, akadályokat is sokkal könnyebben megugrod.

Skorpió (október 24-november 22.) - Ha a Skorpió jegyében születtél, szép, kellemes és békés hét ígérkezik számodra. Ritkák az olyan időszakok a te életedben, amikor igazán el tudod magad engedni, alaposan ki tudsz kapcsolódni, ezért használd ki alaposan a hetet. Munkádban sorra sikereket aratsz most, ráadásul kiváló alkalmad adódik csütörtökön, hogy olyan pénzügyi manővert hajts végre, amivel hosszú időre megteremtheted egész családod anyagi biztonságát. Az egészségeddel kicsit többet kellene foglalkozni, nagyobb, súlyosabb betegség nem fenyeget, de kellemetlen napokat okozhatsz magadnak, ha nem vigyázol a jó testi kondíciódra, vagy nem figyelsz eléggé az évszaknak megfelelő öltözködésre. Nyugodtan megduplázhatod a szokásos vitaminadagodat is, abból baj nem lehet.

Nyilas (november 23 - december 21.) - A Nyilasoknak ez a hét arra használható a leginkább fel, hogy még így az esztendő elején készítsenek egy jó tervet legalább az év első felére. Ebbe beletartozik a minden családi esemény, a lakásfelújítástól egészen a nyaralás megtervezéséig, persze azt is papírra vetheted, hogy milyen céljaid vannak a munkáddal kapcsolatban, melyeket el szeretnél érni és amiket mindenképp meg akarsz valósítani. Mivel nyugalomban telnek ezek a napjaid, így kiválóan lesz időd és módod törni a fejed, tervezgetni és végül szépen sorban haladva az év során megvalósítani ezeket a dolgokat. A családos Nyilasok most is mindenben számíthatnak párjuk támogatására, akik pedig párkereső időszakot élnek meg, azok legyenek résen a hét utolsó napjain, mert nagy esélyük van rá, hogy találkozhatnak az igazival, akivel már pár hónap múlva közösen tervezgethetnek.

Bak (december 22. - január 20.) - A Bak jegyűeknek erre a hétre azt tanácsolnám, hogy próbáljanak meg minél  több időt elcsípni hét közben is némi kikapsolódásra és minden napra találjanak ki legalább egy órányi olyan elfoglaltságot, amikor nem kell sem munkával, sem más problémával foglalkozniuk. Csak az aktív pihenés és kikapcsolódás az, ami mellett hosszú távon bírni lehet a mindennapok robotját, neked is szükséged van erre. A családi programokat lehet sűríteni, nincs az megtiltva, hogy akár egy hétköznap délután vagy este elmenjetek egy moziba, vagy netán egy nagy sétára a városban. Munkahelyeden nem merülnek fel a héten problémák, így legalább ezen a téren nem kell stresszelned magad, de meg kéne tanulni a általában neked a dolgok könnyedebb kezelését.

Vízöntő (január 21-február 19.) - A Vízöntőnek a hét folyamán a legtöbb felmerülő kérdés magánéletével függ majd össze. Lehetséges, hogy kicsit mélypontra került a kapcsolatod, de persze ebbe nem szabad beletörődni főleg akkor, hogyha egy hosszan tartó és alapjaiban szép párkapcsolatról van szó. Ne szégyellj tanácsot vagy akár segítséget kérni ebben a kérdésben akár hozzád közelálló családtgatól, akár szakembertől, hisz a cél szentesíti az eszközt! Amikor az ember életében felmerül egy ekkora horderejű kérdés, sokkal inkább oda kell figyelnie saját magára is, mert tudod ilyenkor könnyebben megbetegszel és könnyebben leeshetsz a lábadról. Próbálj meg egy bevált menetrend szerint élni, oszd be ügyesen a napjaidat és igyekezz a napi tervet megvalósítani. A hét végére lenyugszanak a kedélyek, remélhetőleg számodra is a legkedvezőbb megoldást találjátok meg.

Halak (február 20 - március 20.) - A Halaknak most ezekben a napokban saját magukkal kellene a legtöbbet törődniük. Összejöttek a dolgok, rengeteg munkád van és lassan kezd számodra is kötvonalazódni, hogy lehet, kicsit túlvállaltad magad. Nyilván munkát nem szívesen ad vissza senki, de az sem megoldás, hogy ez az egészséged rovására menjen. Igyekezz először is fizikailag és szellemileg folyamatosan edzeni magad, egyél sokkal több egészséges ételt mint általában és fontos, hogy beszéld meg a gondjaidat a családoddal, pároddal. Ő az, aki nem csak meg fogja érteni a helyzetedet, de segít is neked mindenben, amiben tud. A hét közepén próbálj meg kis szabadidőt elcsípni és ekkor pár óra alatt akár valami aktív sporttal, akár egy kellemes programmal újra tudsz töltődni.

Kérjük, mondja el a véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás