palyazat laptop szamitogep tabletHogyan pályázhatunk 2015-ben ingyenes számítógépekre, tabletekre, laptopokra, akár netbookokra? Szinte mindenkinek szüksége van manapság egy jó számítógépre vagy egy laptopra, vagy esetleg egy notebookra, ugyanis az internet korszakában ahhoz, hogy mindenről sok információt tudjunk meg, kell egy eszköz, amivel elérhetjük ezeket a lehetőségeket. Úgy néz ki, hogy 2015-ben is lehetőségünk lesz pályázni különböző eszközökre, mint laptopokra és netbookokra, tabletekre, hogy ingyen megszerezzük őket. Van lehetőségük diákoknak is pályázni 2015-től, de azoknak is, akik már nem járnak iskolába. A miskolciak most kivételes helyzetben vannak, mert Miskolc most az egyetlen olyan hely, ahol lehet pályázni laptopokra vagy netbookokra. A pályázat határideje a következő időpont: személyesen, postán és online is 2015. január 17., eddig kell beküldeni a pályázatokat.

Online jelentkezés esetén a pályázati igazoló lapot 2015. január 20-ig juttassa el a Programirodába, vagy adja fel postán. A www.digitalismiskolc.hu weboldalon részletes tájékoztatót olvashatnak a pályázatról. Ezen kívül még a Holdkő Alapítvány. (6721 Szeged, Háló u. 8) pályázatot hirdet nagy mennyiségű ingyenes számítógépre, notebookra, tablet PC-re, és multi funkciós nyomtatókra. Ehhez nem kell semmit befizetni, teljesen ingyen van. A számítógépek, melyeket a pályázaton meghirdettek teljesen jó minőségűek és rendesen felújítottak. A márkák között vannak HP, Lenovo és Dell típusú készülékek is. A legtöbb intel Core 2 2mag 64bit,2GB RAM változó méretű HDD-vel, DVD lejátszóval és Windows7-el.

A számítógépekhez teljes felszerelés jár: egér, billentyűzet, tápkábel. A számítógépek eredetileg irodai munkára lettek összerakva. Memóriájuk és háttértárolójuk könnyen kibővíthető. A netbookok teljesen újak androidos operációs rendszerrel. A multifunkciós nyomtatók is újak, Canon márkájúak. A tablet PC-k szintén nem használtak, android operációs rendszerrel 8GB,1GB kamera, wifi és Bluetooth egyaránt van hozzájuk.

Az új számítógépeken a gyártó által telepített operációs rendszerek találhatóak. A garancia használt számítógépekre 6 hónap és az újakra 1 év. Egy pályázatban 2 eszközt lehet megpályázni.

A pályázat elérhetősége: http://www.moonstonefoundation.eu
A pályázat postára adási határideje: 2015. január 30.

Minden képen érdemes rendszeresen visszatérni oldalunkra, mert innen megtudható, hogy hol és hogyan pályázhatunk 2015-ben ingyenes számítógépekre.Mondja el véleményét nekünk:
{fcomment}
  
Ezt már olvasta?Bezárás