kinek jar gazartamogatasA többgyerekes családoknak több kedvezmény is jár, amelyek lehetnek államiak, de lehetnek önkormányzat által nyújtott támogatások is. A nagycsaládoknak gázártámogatás is jár az adókedvezmény mellett, aminek persze feltételei vannak. Gázártámogatás szempontjából az a család számít nagycsaládosnak, ahol legalább 3 gyerek után részesülnek családi pótlékban. Ugyan azon az áron több földgázra jogosultak a nagycsaládok. Ez a bizonyos kedvezmény csak egy felhasználási helyen vehető igénybe, de ha a fogyasztói közösségbe tartozik több jogosult, akkor többen is igényelhetik a nagycsaládos gázártámogatást, ezek a kitételei annak, hogy gázártámogatás 2015-ben kinek jár.

Viszont abban az esetben, ha fogyasztási helyen belül már egy jogosultnak jár a kedvezmény, akkor másik személy további kedvezményre már nem tudja igénybe venni. A legtöbb kedvezmény annak jár, akinek a jövedelme kisebb, mint a nyugdíjminimum duplája. A kedvezményhez szükséges kérelmeket bármikor akár év közben is be tudjuk adni a lakóhelyünk szerinti illetékes Magyar Államkincstári igazgatósághoz.

Töltse le a gázártámogatást igénylő lapot online itt!

Magunkkal kell vinnünk az igénylőlap leadásakor az utolsó gázszámlánkat. Ezen kívül még az újonnan bejkapcsolásra került felhasználási helyek esetében a szerződésünknek a másolatát. A kérelmet annak az illetőnek kell benyújtania, akinek a nevén van a szerződést.

Tehát ez az, amit tudni kell a gázártámogatással kapcsolatban 2015-öt illetően, így érdemes visszatérnie és látogatnia oldalunkat, hogy minél több olyan információt tudjon meg, ami esetleg segítheti önt. Mindenképpen érdemes még vissza látogatnia, mert az itt begyűjtött információkat könnyen megtalálja, szinte bárhonnan ahol van internetkapcsolat.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás