rakA Ráknak az életében féltékenység is lehet jellemző, sokszor ugyanis a személyiségéből fakadóan nagyon ragaszkodik a párjához. A szerelmi kapcsolatok nagyon rosszul végződhetnek, ezért nem árt odafigyelni az életedre. Sokszor nagyon bizalmassá válik a kapcsolatod és ez a másiknak nem nagyon tetszik. Meg kell tanulni, hogy a szeretet, a bizalom és a béke a lehető legfontosabb egy olyan párkapcsolat kialakításához, amit valóban szeretnél és amiről álmodsz.

A Rákok nagyon igénylik a szeretetet és a kedvességet, nagyon vágynak utána. A romantikus pillanatokat felhőtlenül tudják élvezni és sokszor teljesen átengedik magukat partnerüknek. Van, amikor túlérzékenyek, de okosak és rendkívül jó tanácsadók. Szeretik a családot és igénylik azon emberek jelenlétét, akik családjuk körébe tartoznak.

A Rák a legjobban a Szűzzel, a Bakkal és a Bikával, helyenként az Oroszlánnal illik össze. Ezen csillagjegyek szülöttei azért illenek jobban a Rákhoz, mert van bennük valami közös és saját tulajdonságaikat előnyükre tudják fordítani, hogyha együtt vannak.

Ezért érdemes követni minket, hiszen nagyon sok olyan információval lehet gazdagabb, ami érdekli önt és további csillagjegyek megismeréséhez csak annyit kell tennie, hogy bizonyos időközönként visszalátogat hozzánk és így máris sokkal többet fog tudni erről a témáról, ráadásul párkapcsolat terén is sokkal több tapasztalatra tehet szert.

Mondja el véleményét nekünk:
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás