bakA Bak szenvedélyes szerető mindig azt lesi, hogy mit akar a párja, rendkívül odaadó. Sokszor bennragad egy szerelmi kapcsolatban, ugyanis a biztonság rendkívül fontos a számára és gyakran ragaszkodik ahhoz az emberhez, akivel összejön. Gyakran nem tud szabadulni egy olyan kapcsolattól sem, ami már megkopott és nem vezet sehova. Meg kell tanulnia a Baknak, hogy engedje el ami elmúlt, és teret kell engedni az új tapasztalatoknak, élményeknek.

A szervezőképessége nagyon jó a Baknak és mindig lehet rá számítani. Amikor dönteni kell, akkor nagyon praktikusak tudnak lenni.  Még akkor is, hogy ha sokszor elhidegültek vagy érzéketlenek, akkor is megtalálható bennük az érzékenység. Ezért, hogy ha megtudják a párjukról, hogy bízhatnak benne és ő az igazi, akkor a végsőkig kitartanak mellette.

A szépséget és a kifinomultságot szeretik. A legjobban a Skorpiókkal és a Halakkal, valamint a Rákokkal illik össze. Ezek azok a csillagjegyek, melyek a legjobban tudnak azonosulni a Bakkal és a legjobban illenek hozzá.

Minden tekintetben érdemes visszalátogatni az oldalra, hogy minél több információt tudjon meg a csillag jegyek egymáshoz való viszonyáról, hogy kik illenek össze a legjobban a bakkal, de persze más csillagjegyekről is talál még információt, melynek az élete során még sok hasznát veheti.


Mondja el véleményét nekünk:
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás