skorpioA Skorpió erkölcsét nem nagyon értik meg mások, nem mindig tudja teljes mértékben megmagyarázni vagy átadni vágyait. Nagyon könnyen magához tud láncolni valakit lelkileg és nagyon könnyen tud kötődni. Romantikus éne nem mindig jön elő, sokszor ingatag és labilis a lelki természete. Igen gyakran hajlamos túlzásba esni és sajnos ez a párkapcsolatán is meglátszik. A Skorpió titokzatos és szenvedélyes. Sokan ezért érdeklődnek irántuk annyira, mert nem tudják egyből megfejteni őket. Az álarc alatt azonban sokszor sebezhetőbbek, mint mások.

A partnerüktől megkövetelik azt, hogy hűségesek legyenek. A Bika és a Rák az, akik a legjobban illenek hozzá, de a Bak és a Szűz is ide tartozik. Ezen csillagjegyek azért tudnak közelebb férkőzni a Skorpióhoz, mint mások, mert sok a közös tulajdonság bennük, ezért is tudnak olyan jól kijönni. Persze van, hogy más csillagjegyek is képesek a Skorpió közelébe férkőzni és hosszú távú kapcsolatot kiépíteni, de nagyon ritka, hogy ezeken a jegyeken kívül a többi jegy annyira jól kijönne vele.

A Skorpió tehát titokzatos és kiszámíthatatlan, viszont erős és tudja, hogy mit akar, máskülönben nem lenne olyan sikeres párkapcsolatai vagy más emberi kapcsolat terén. Tehát, hogy ha egy Skorpió a párja, akkor alaposan fel kell készülnie és tudnia kell, hogy mit akar, különben könnyen katasztrófa lehet a kapcsolat vége.

Mondja el véleményét nekünk:
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás