1 logoÁllandó visszatérőink nagyon jól tudják, hogy ezen az oldalon megtalálható a legkiválóbb heti horoszkóp, melyből minden olyan fontos dolgot meg lehet tudni, amire ezen a héten számíthatnak az összes csillagjegy szülöttei. Láthatod, hogy nem ígérünk semmi földön túli csodát, mindössze abban szeretnénk neked segítséget adni, hogy felkészülten állhass a héten várható események előtt. Ezen kívül persze az is nagyon sokat számíthat, hogy megtudhatod tőlünk, milyen különleges dolgok történhetnek pároddal, gyermekeiddel, szüleiddel és amint ennek birtokában vagy, rengeteget segíthetsz nekik azzal, ha szépen terelgeted őket a jó megoldás felé.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos ezen a héten jól teszi, hogyha a munkahelyi ügyeire helyezi a hangsúlyt, mert a napokban megtörténhet, hogy valamelyik kolléga nem rejti tovább véka alá, hogy a te munkaköröd átvételével kokettál. Mivel a munkádat nagyon jól és rendesen végzed, így az a veszély nem fenyeget, hogy kitoljanak a helyedről, de ha felkészülten várod az eseményeket, akkor rengeteg kellemetlenségtől megkímélheted magad. Talán ezek a körülmények okozhatják, hogy a hét első részén  nem érzed magad erőd teljében, de csütörtökre már teljesen megnyugtató lesz a helyzeted. A párkapcsolatod úgy alakul, ahogy azt te szeretnéd, békességben és boldogságban telik a hét. A hét végén mindenképp igyekezz kipihenni a heti fáradalmakat úgy fizikailag, mint lelkileg.

Bika (április 21 – május 21) - Ha a Bika jegyében jöttél világra, akkor érzelmileg egy igen jó hét elé nézel. A pároddal maximális az összhang, aki pedig egyedül van ma még, arra biztosan rámosolyog Fortuna. Olyas valakivel találkozhatsz a hét közepénél, aki nem csak külsőleg, de belső tulajdonságai alapján is abszolút megfelel az számodra. Anyagi szemszögből is kedvezően alakulnak  a dolgok, szerdára időzítsd az üzletkötést, ha épp ilyen terved van. Kiváló formában vagy testi és lelki téren is, tele vagy erővel és tervekkel, melyekből a napokban többet is meg fogsz tudni valósítani. A hét második felében valakinek szüksége lehet a segítségedre, amire természetesen igent mondasz, arra viszont figyelj oda, hogy a nagy igyekezetben nehogy a saját károdra cselekedj jót mással.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Kicsit rosszul indulhat ez a hét az Ikrek számára, lehetnek viták a magánéletben és a munka kapcsán is, de légy türelmes másokkal és önmagaddal szemben is, akkor sikerül átlépni a problémákon. Sokat stresszelsz mostanában, lehet a nyáron nem igazán pihentél eleget, így jóval többet kéne magaddal törődni, főként így ősz kezdetén. Sok vitamint fogyassz és tegyél lehetőség szerint naponta kicsit nagyobb sétákat, a két pihenőnapra pedig , amennyiben ez lehetséges akár egy családi kiruccanást is tervezhetsz, csak mozdulj ki, mert így tudod főként a lelkedet pihentetni. A napokban az érzelmi kedélyhullámzás sem lesz ritka nálad, van egy olyan helyzet a kapcsolatodban, amit már rég óta meg kellene beszélned, de nagyon nehezen szánod el magad. Márpedig, ha nem öntesz tiszta vizet a pohárba, akkor könnyen rossz irányba fordulhatnak az események, amit pedig a lelked mélyén nem szeretnél.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák szeptember második felében elég borús napokat él át, igazából az helyzet, hogy nem is tudod megmagyarázni, mi bánt. Lehet, hogy úrrá lett rajtad a nyár végi borúsabb hangulat, ám ne hagyd, hogy ez az érzés eluralkodjon. Arról semmiképp se feledkezz meg, hogy a hullámzó kedélyállapotod miatt biztosan nem a párod a hibás, mégis hajlamos vagy rá, hogy rajta töltsd ki rossz hangulatodat, pedig nem érdemli meg, hisz mindig melletted áll és támogat. A hét közepén felrázhatnak a munkahelyi történések, végre olyan feladatot kapsz, ami igazán érdekes és kihívást is jelent neked. Ettől kibillensz a tunya, őszi hangulatból és a hét végére már egészen magadhoz térsz, aminek a környezeted fog leginkább örülni. Az életmódodat alakítsd úgy, hogy azzal kellő mennyiségű testi és szellemi táplálékhoz is juthass.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Úgy tűnik, a csillagjegyek nagyjára ez a hét veti rá leginkább az ősz bekövetkeztének nyomát. Az Oroszlán sem kivétel ez alól, nem találod a helyed a hét vége után, igen nehezen zökkensz vissza a mókuskerékbe. De hát mivel nincs más választásod, a legjobban teszed, ha jó kedvvel igyekszel ellensúlyozni azt, hogy még a munkába utazni is nehezedre esik. A jó gondolkodás elsajátítása nem egy lehetetlen dolog, főként nem kell hozzá csak elhatározás és akarat. Megéri, hidd el, mert amint a hét második felére jobb kedélyállapotban leszel, a társad, a családod és a munkahelyi környezeted is teljesen másképp áll majd hozzád. Amikor azt érzed, hogy a munka végeztével estére már alig állsz a lábadon, akkor kéne erőt venni magadon és még egy nagy lendülettel beiktatni egy sétát, egy nagy úszást, vagy akár egy kerékpározást.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűznek jó hete lesz, csupa nagyszerű dolog fog történni veled a hét során. Békesség és szeretet ölel körül a családi fészekben, a munkahelyeden is sikeresen oldasz meg minden feladatot. A párkapcsolatodban egyre inkább az a jellemző, hogy szinte napról napra jobban megismeritek egymást, egyre inkább egymással tudtok foglalkozni és ez nem csak örömmel, de megnyugvással is eltölt. A párkereső Szűznek igen jó alkalma nyílik ebben az időszakban, hogy olyas valakit ismerjen meg, akivel hosszú távon képes az életét élvezni. Ami fontos, valamivel több gondot kell az egészségedre fordítani mostanában, persze nem kell megijedni, semmi nagyobb veszély nem leselkedik rád, egyszerűen vége a nyári nagy lendületnek és ezt igyekezz ellensúlyozni egy egészségesebb életmódra való váltással.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek e héten azt fogják érezni, hogy valami  nincs jelen az életükben, amit pontosan nem is tudnak megfogalmazni. Lehet, hogy ki kéne lépni a mindennapok megszokottságából és most remek esélyeket kaphatsz az élettől, hogy akár valami újat is megtanulj, sőt belevágj valami olyasmibe, amit már rég óta szeretnél kipróbálni. Lehet ez egy új munkakör, akár egy újabb szakma megismerése, de az is lehet, hogy egy olyan sportág megtanulására áhítozol már rég, amire most valóban jó alkalmat ad az élet. A napokban koncentrálj arra, hogy olyan dolgokat tegyél, amihez kedvet érzel, amiben úgy hiszed, hogy kifejezetten tehetséges vagy, persze a munkában nem nagyon lehet válogatni, de minden esetre készülj fel arra, hogy módod lehet akár több újdonsággal is szembetalálkoznod. Mindezt a jó passzt támogasd meg azzal, hogy az őszi vitaminban kevésbé gazdag időszakot megtámogatod sok zöldség és gyümölcsfélével, ami épp most frissen megkapható a piacon, ez megfelelő energiát és erőt ad majd neked.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A sokszor túl gyorsan cselekvő és hezitáló Skorpióra egy kimondottan jó és nyugodt hét vár, jól érzed magad a bőrödben, ami annak is köszönhető, hogy nem csak eleget pihenhettél a nyári szabadságod alatt, de annyi energiát szívtál magadba, hogy bőven tudtál tartalékolni. Munkahelyeden zajlik az élet, problémákkal nem kell számolnod a napokban, azonban azt veszed észre a hét közepén, hogy csak úgy kapkodod a fejed a sok esemény közepén. Lehet ez egy átrendezés, ami téged még kellemesen is érinthet, de nem vagy hozzászokva, hogy ennyire zajos körülötted a világ. Alkalmazkodj a merőben új helyzethez, ezzel a saját dolgodat könnyíted meg. A családi idillikus helyzetben nem áll be a hét során változás, a pároddal igen jól megértitek egymást, egy hullámhosszon vagytok és ez szintén egy biztonságos, jó érzés számodra. A hét végére csinálj feltétlenül olyan együtt töltendő programot, amikor nagyobb társasággal együtt tudtok kikapcsolódni, ez még több színt hoz az életetekbe.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas jegyében születettek most a napokban kettős érzelmekkel kezdik a szeptember 8.-ai hetet, úgy érezhetik, hogy a munkakörükben nincs egészen kihasználva a tehetségük, vagy az energiájuk. Egészen biztos, adódik lehetőséged arra, hogy a feletteseddel erről beszélgess, de legalábbis mindenképp próbálj ilyen szituációba kerülni. Lehet, hogy észre sem fogják venni, sokkal többre vagy hivatott és képes, mint amennyi és amilyen munkával ellátnak. Ha lehetőséget kapsz akkor tudsz bizonyítani,  és az sokat lendíthet a helyzeteden. A héten ne köss nagyobb üzletet, ha például lakásvásárlás előtt állsz, azzal várj még legalább egy hetet, mert úgy tűnik most pénzügyekben, jobb, ha nem hozol nagy döntést. Más a helyzet a szerelem terén, itt ugyanis nagy a boldogság a párod és közted, jó az összhang, ezt még fokozhatod azzal, ha kicsit több időt tudtok a héten együtt tölteni.

Bak (12.22. - 01.20.) - A mindig türelmes és megfontolt Baknak ezen a héten adódhat némi gondja a munkahelyén, úgy látszik, van egy olyan kollégád, aki valamilyen oknál fogva nem tud a sikereidnek örülni, lehet ez szakmai vagy emberi féltékenységből adódik. Mindene esetre ne legyél olyan vitás helyzetbe, amiből két esélyes, hogyan kerülsz ki. Mivel a nyáron kicsit elszaladt a súlyod felfelé, így nagyon ügyelj arra, hogy az ideges, rossza hangulatodat ne egy tábla csokival akard feldobni,  jobbat tesz a fizikai és lelki egészségednek is, hogyha a feszültséget egy nagy sétával, vagy más kisebb erőkifejtést kellő sporttal vezeted le. A környezeted, családod minden helyzetben melletted áll, igyekeznek jó tanácsokkal ellátni, melyeket érdemes legalább meghallgatni. A napokban ne is törődj mással – persze a kötelező feladatokon kívül , mint saját magaddal, azon a szinten, hogy megőrizd a nyugalmadat és a párodra, gyermekeidre koncentrálj, hiszen bennük soha nem csalódsz.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő az elmúlt hetekben átlagon felül sokat dolgozott és sajna nem lesz ez másként még ezen a héten sem. Azt tudom ajánlani, hogy mielőtt kiborulnál, vértezd fel magad a hosszabb menetre, amire számtalan kiváló módszer közül választhatsz. Ha van rá esélyed, akkor már hétfőn úgy indítsd a hetet, hogy például kora reggel elmész egyet úszni és ettől erőre kapva teljes energia bedobással leszel képes belevágni a teendőkbe. Sajnos most nem engedhetsz meg magadnak még egy rövid szabadságot sem, mert a nyáron igen csak kiköltekeztél, így az év hátralévő heteiben ügyesen kell beosztanod a pénzt, hogy jusson és maradjon is. Inkább a hét végén baráti társaságoddal próbálj olyan programot kialakítani, ami nem kerül olyan sokba, és aminek a lényege az, hogy végre több időt legyetek egymás társaságában. Figyelj oda az egészségedre, a hét közepén kicsit kimerültnek érezheted magad, de biztosan nem valami szervi probléma, inkább némi kimerültség áll a dolog hátterében. Ezen viszont nem nehéz átlépni és változtatni, mert egy jól összeállított könnyű étrenddel és rendszeres mozgással már sokat segíthetsz a fizikai és szellemi állapotodon is.

Halak (02.20 – 03.20) - Kiválóan kezdődik ez a hét  a Halak jegyűeknek, most beérik az a rengeteg energia , amit már jó ideje a munkádra szántál. Az elvégzett feladataiddal sorra sikereket aratsz és ennek nem csak szóbeli, de pénzbeli kamata is lesz. A hét közepén akár egy jó üzletet is lebonyolíthatsz, ha ilyesmiben gondolkodsz, csütörtökre próbáld időzíteni, mert ezen a napon igen tisztességes haszonnal zárhatsz egy ilyen ügyletet. Amire mindenképpen felhívom a figyelmedet, hogy a téged körülvevő embereknek adj  több bizalmat, mert ennek az ellenkezője elriasztja a hozzád jó szándékkal jövőket. Persze nyilván ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek elsőre higgy el mindent, de próbálj valóban megbízni egy olyan emberben, aki semmilyen módon nem ártott neked, esetleg csak az a „bűne”, hogy nagy szeretettel és bizalommal közeledik. A családod, párod felé is sokkal több bizalmat kéne megszavaznod, mert ha nem így van, akkor a saját életedet teheted  tönkre az örökös ok nélküli aggódással. Szombatra és vasárnapra mindenképp szervezzetek közös családi programot, ahol mindenki kieresztheti a gőzt.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás