1 logoMinden hét tartogat számunkra meglepetéseket és váratlan eseményeket függetlenül attól, hogy ki melyik csillagjegy alatt született. Mi abban igyekszünk támogatást adni az ezekre való felkészüléshez, hogy a bolygók állása és mozgása tükrében, egyes jegyek konkrétabban milyen fordulatokkal számolhatnak. Hogyha elolvasod a saját és családtagjaid, barátaid heti horoszkópját, akkor egyrészt mindenkit fel tudsz kellően készíteni arra, hogy mire számíthat, ezen kívül ezzel a módszerrel el tudod érni, hogy sem te, sem y környezeted ne legyen túlzottan ideges, ne ijedjen meg attól, ha egy előre nem kalkulált eseménnyel találja magát szemben.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos készüljön fel e hétre úgy, hogy igen sok erőre és kitartásra lesz szüksége ahhoz, hogy minden eltervezett és tőle elvárt feladatnak a végére tudjon jutni. Hétfőn óriási lendülettel indulsz neki a hétnek, de ha nem állítasz fel egy menetrendet magadnak, akkor csütörtökre már fogytán lesz az erőd. Minden napra iktass be magadnak legalább egy órányi kikapcsolódást, ha teheted a szabad levegőn töltsd ezt az időt, hanem is kőkemény sporttal, de legalább egy nagy sétával. Mivel Kos létedre megfelelő önbizalommal rendelkezel, így a fáradtságodat legyőzve a hét végi számvetés során végül is elégedett leszel.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák remek hétre készülhetnek, vidám és kellemes napok köszöntenek rátok most. Régóta nem érezted maga ennyire jól a bőrödben, egyszerűen nem tudnak most neked olyan feladatot adni, amit ne végeznél el könnyedén, vagy ami bármilyen fejtörést okozna számodra. A hét közepe különösen alkalmas lesz arra, hogy érzelmi életedet is rendbe tedd, ha pedig nincs semmi probléma e téren, akkor megerősítsd azt. A párod ezt rendkívül kedvezően veszi tudomásul és csodaszép napok várnak rátok.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Itt az ideje az Ikrek számára, hogy a héten kicsit lazábbra vegyék a hétköznapi menetelést, már rég elmúlt a nyári pihenés hatása, szükséged lesz egy kis erőtartalék gyűjtésére. A napokban megfelelő körülményeid adódnak arra, hogy egy régebb óta húzódó üzleti ügyet végre tető alá hozz, ráadásul igen jó haszonnal zárhatod ezt az akciót. Arra vigyázz, hogy semmilyen téren ne veszítsd el a türelmedet, mert az nem jó tanácsadó, egy hirtelen hozott átgondolatlan döntéssel könnyen rosszabb irányba fordulhatnak az események.

Rák (06.22 – 07.22) - Ha Rák jegyű vagy, akkor ennek a hétnek a nagy része útkereséssel fog telni, ami azt jelenti, hogy már rég óta benned van a vágy a változás után életed bizonyos területén. Amennyiben lehetőséget kapsz a munka terén váltani, azt most nagyon fontold meg, érdemes alaposan körüljárni a témát, de úgy tűnik, megéri belevágnod. Főleg akkor nem szabad hezitálnod, hogyha ez még anyagi előnyökkel is jár számodra. Péntekig meg tudod hozni a döntésedet, és amit addig elhatározol, azt nem fogod megbánni.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak e hét során a legtöbbször a körül járnak gondolatai, hogy hogyan is tudnák életüket teljesen biztonságos alapokra helyezni, Ez vonatkozik a családi, érzelmi és anyagi helyzetedre egyaránt, persze nem azért megy bármely területen nagy bajok lennének. Az a fontos, hogy el tudd dönteni, a saját szempontodból mit kell ahhoz tenned, hogy megalapozz egy biztonságos jövőt és persze ezzel a családod számára is garantálni tudd a megfelelő hátteret. A hét közepére meg is születik benned az elhatározás, tisztán fogod látni, merre kell haladnod, amire közben ügyelj, hogy ne veszítsd el  a józan, higgadt hozzáállásodat a dolgok megoldásához.

Szűz (08.24 – 09.23) - Ezekben a napokban igen nagy kihívások elé néznek majd a Szűz jegy szülöttei, ám ettől egyáltalán nem kell félnetek, mert bármely témában merülnek fel ezek a helyzetek, most mindenre a legjobb megoldást fogod megtalálni. Remek ötletekkel leszel tele és ezek megvalósítása sem okoz a héten semmiféle nehézséget számodra. Még olyan dolgokra is képes leszel, főleg a hét második felében, amelyekről fel sem tételezted, hogy könnyedén meg tudod oldani. Ha ezek miatt bár kivel most kisebb vitába keveredsz, ne add fel, ragaszkodj a saját álláspontodhoz és ne hagyd magad letéríteni az útról.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Érzelmileg, fizikailag és szellemileg is a héten a Mérleg kiváló passzban lesz és ezt ki is kell aknázni. Várnak rád már a hét első napjaiban nagyobb feladatok, így jó, ha erre kellően felkészülsz lelkileg és akkor ki fog tartani az energiád egész héten. Hogyha azt veszed most észre magadon, hogy a feladatok összesűrűsödtek és e miatt kezdesz szétszórttá válni, akkor állj meg egy pillanatra, szedd össze a gondolataidat, készíts egy menetrendet és ennek nyomán haladva pipálhatod ki sorban az elvégzett teendőket.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Mint Skorpió, nem lesz túl könnyű heted, de ez nem azt jelenti persze, hogy folyamatosan problémáid adódnak, inkább csak azt, hogy kicsit kizökkensz a rendes kerékvágásból, szokatlan és váratlan feladatokkal kerülsz szembe. Nagyobb nehézségeid nem adódnak ezek megoldásában a napokban, de ahhoz, hogy végül majd megnyugvással és megelégedéssel zárhasd a hetet, szükséged lesz külső segítségre is. Jól fontold meg, hogy ezt kitől kéred és kitől fogadod el, elsőként a saját érdekedet tartsd szem előtt, nehogy a nagy segítséggel valaki épp hátramozdítson.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok most tele vannak óriási tervekkel, amelyekből a hét során többet is sikerülhet végre megvalósítani. A bolygók állása számodra igen kedvező lesz, már a hét első napján hatalmas lendülettel dobod be magad és a jó eredményekhez az is hozzásegít, hogy jobbnál jobb ötleteid támadnak, rég nem voltál ennyire kreatív. Arra figyelj oda, hogy valóban csak azokra a fontos dolgokra összepontosíts és használj fel energiát, melyekre a céljaid eléréshez most szükséged van, ne aprózd ez magad!

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak szülötte abban olyan időszakban lesz e héten, amikor nem lehet tovább halogatni, hogy a magánélete terén alaposan rendet rakjon. Ez főként arra vonatkozik, hogy rengeteget dolgozol és nagyon kevés időd jut saját magadra, amibe nem csak egy párkapcsolat, de az egészségi állapotod is beleértendő. Ha magaddal nem vagy jó viszonyban, akkor az minden más területre is kihat, ezért azt ajánlom neked, hogy már a hét kezdetekor írd össze azokat a lépéseket, melyeket a saját szempontodból nézve mindenképp meg kell tenned, hogy új erőre kapj és szellemileg, testileg, lelkileg visszanyerd az egyensúlyodat.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők egy váratlan, de kellemes fordulatra számíthatnak e héten, úgy látni, hogy ez párkapcsolati ügy lesz. Akinek közületek eldöntendő kérdés lóg a feje felett, az számolhat azzal, hogy a dolog kellemesen és megnyugtatóan oldódik meg. A munkahelyeden is minden rendben van, a rád bízott feladatokat most könnyen meg fogod oldani, sőt, mivel a magánéleted már kedden megnyugtatóan alakulhat, ez még nagyobb lendületet is adhat számodra.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak csillagjegyűek most arra készüljenek fel, hogy különlegesen érzékenyek lesznek főleg érzelmi téren. Ha pároddal nehezen találod meg a napokban a hangot, akkor mindenképp először nézz magadba és ne támadj, mert pár nap múlva furdalhat a lelkiismeret, hogy nagyon félreértelmeztél valamit. Persze a belső hangot mindig meg kell hallgatni, de e mellett lehetőség szerint reálisan is nézni kell a körülményeket. Már a hétvégi napokat békességben és boldogságban tölthetitek, amennyiben képes vagy te is az alkalmazkodásra és nem csak a másiktól várod ezt el.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás