1 logoErre a hétre már most jól fel lehet készülni lelkileg, minden szempontból, legyen az barátság, munka, egészég és persze a párkapcsolatot illetően is, de csak annak, aki alaposan és figyelmesen elolvassa, mit is ígérnek a csillagok számára. Ezért vagy most a legremekebb helyen ahhoz, hogy teljes mértékben képben lehess és kellően fel tudd magad és családodat készíteni arra, mire érdemes a hét során nagyo n odafigyelni ahhoz, hogy a dolgok minden téren a lehető legjobban alakulhassanak.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosok egy igen izgalmas és szerencsés hétre számíthatnak, úgy néz ki, jól tennéd, ha lottóznál a napokban! Gondolj viszont arra, hogy kevés az álmodozás, azért, hogy jó dolgok történjenek veled, magadnak is tenni kell. Ne ölbe tett kézzel várd tehát a jószerencsét, hanem menj a dolgok elébe és akkor növekszik az esélyed minden téren. Ugyan ilyen kellemes dolgok várhatnak rád a napokban a szerelem terén is, ha egyedülálló Kos vagy, akkor minden bizonnyal a hét végén találkozhatsz valakivel, aki még az igazi is lehet. Oszd be előre megtervezetten ezt a hetedet és figyelj oda, hogy magadra is maradjon elég időd, amikor el tudsz kicsit vonulni a nagyvilág elől és akár egy kis jógával, vagy relaxálással átgondolhatod életed elmúlt időszakát. Ez egy remek módszer arra, hogy megtudd, mi az, amin változtatni kell ahhoz, hogy tényleg maradéktalanul boldog és kiegyensúlyozott lehessen az életed és a terveidet úgy tudd megvalósítani, ahogy azt te szeretnéd.

Bika (április 21 – május 21) - Nem kell nagyobb változásokkal számolni a Bikák életében most e héten, de ez nem egyenlő azzal, hogy unalmas, vagy sekélyes napok várnak rád. Pusztán arról van szó, hogy hálistennek nálad mostanában rendben mennek a dolgok, nem fenyegeti veszély sem az egészségedet, sem a párkapcsolatodat. Az viszont egészen biztos, hogy némileg jobban beletemetkezel most a munkádba, mint az tőled megszokott, de épp e miatt most a napokban igen nagy teljesítményekre is leszek képes. Ezt a munkahelyeden megfelelően honorálják, és ez megelégedettséggel tölt majd el. A hét vége felé mindenképp szakíts időt a párodra és a családodra, kapcsolódjatok ki, ettől majd még több energiával láthatsz hozzá a következő héthez. Remek fizikai állapotban vagy, a nyáron jó sok energiát szívtál magadba pihenéssel, sportolással, így nem fenyeget semmilyen veszély e téren sem. Ettől függetlenül jól teszed, ha a hétköznapokra is be tudsz iktatni egy egy edzést, vagy minimum kisebb nagyobb napi sétákat, mert ezzel a módszerrel hosszú távon jó formában tudod magad tartani.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Lássuk most, hogy milyen körülményekkel számolhatnak ezen a héten az Ikrek szülöttei? Számíts rá, hogy e pár napban akár több olyan esemény is történhet veled és körülötted, amely váratlanul ér, ám ez nem jelenti azt, hogy kellemetlen dolgokat kell várni, inkább csak arra utal, hogy olyan történések fordulhatnak elő, melyek nem megszokottak a mindennapjaidban. Feltámadhat egy régi kapcsolat, akár egy megszakadt barátság újraéledése is lehet ez, amitől nagyon feldobódsz és megsokszorozódik tőle az erőd. Amire érdemes lesz odafigyelned, hogy a munkád során a kollégákkal erőltess magadra kicsivel több türelmet, az emberek nem egyformák, és ha valaki nem tudja a te tempódat tartani, az még nem jelenti, hogy rosszabbul végzi a munkáját. Így, ha ezzel az esettel találod szembe magad a napokban, akkor jusson eszedbe, hogy türelemmel és segítőkészséggel, sokkal előrébb jutsz, mint a hirtelen indulatos viselkedéssel.

Rák (06.22 – 07.22) - Ezen a héten a Rákok jobban oda kell, hogy figyeljenek az anyagiakkal kapcsolatos eseményekre, némileg jobban figyelj mostanában arra, hogy hogyan kezeled a pénzt. Ne felejtsd el, hogy ami könnyen jön, könnyen megy, ez a mondás örök igazság. Persze ez nem azt jelenti, hogy rosszul bánsz a pénzzel, inkább arról van szó, hogy jó alaposan meg kell gondolni minden ezzel kapcsolatos lépésedet. A napokban előfordulhatnak váratlan nem kalkulált kiadások, talán a háztartásban képzelhető el leginkább, hogy valami elromlik, és csak úgy tudod megoldani a helyzetet, hogy új dolgot kell vásárolnod. Sokkal kecsegtetőbb a helyzet az érzelmi vonalon, azok a Rákok, akik épp párjukat keresik, most j kilátások elé néznek. Persze ehhez neked is lépni kell, így a hét utolsó napjain feltétlenül mozdulj ki, menj tárasásba és keresd a nagy Őt, nagy a valószínűsége, hogy szembe fog jönni.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlán jegy szülöttei már a hét elején annyi munkával lesznek ellátva, hogy az orruk hegyéig sem látnak tőle, de mivel te igen csak szeretsz dolgozni és főként a jelenlegi munkáddal nagyon jól el vagy, így ez nem okoz majd semmi különös nehézséget. Arról nem is beszélve, hogy szenzációs időszakot élsz, az életed nagyon is rendben van, élvezed a munkádat, jól alakulnak a családi ügyeid és baráti társaságod is állandóan számít rád. Az egészségeddel semmi baj nincs, azt ne felejtsd el, hogy itt van az ősz, tanulj meg vigyázni magadra és az egészséged megőrzésével foglalkozz. ha egyedülálló vagy, akkor is lépj ki a négy fal közül, mert hiába vagy egy elszánt és erős Oroszlán, ha begubózol és ölbe tett kézzel várod a csodát, akkor minimálisra szűkülnek az esélyeid. Ha a hét elején úgy érzed, hogy türelmetlenség vesz rajtad erőt, akkor vegyél egy mély lélegzetet, gondold át higgadtan és türelemmel, hogy mit vársz a sorstól, ha pedig tisztán látod a helyzetedet, akkor ennek megfelelően tervezd el ezeket a napokat és a dolgok úgy alakulhatnak, hogy az a lehető legjobb legyen számodra és a környezetedre nézve is.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szüzeknek ez a hét rengeteg munkát, folyamatos elfoglaltságot és programokat tartogat, úgy hogy jó, ha előre felvértezed magad a nagyobb fizikai és szellemi igénybevételre. Kicsit lehet, szétesel e miatt a hét elején, de pár napa alatt képes leszel felvenni a ritmust és alkalmazkodni a különleges helyzethez. Mivel kitartó vagy és nagy munkabírású, így már csütörtökön látni fogod, hogy remekül haladsz a dolgaiddal, ettől megnyugszol, és nagy erőkkel igyekszel a feladatok végére érni. Minden jó valamire, ez a helyzet például arra, hogy remekül tudsz bizonyítani, mi mindenre vagy képes, e miatt pedig igen szép elismeréseket zsebelhetsz be most a munkahelyeden. Mindezt azért is kapod, mert nem csak a munkabírásodat, de a kiváló ötleteidet is díjazzák. Ne feledkezz meg a családról, a háttértámogatásról hisz e nélkül jóval kevesebb teljesítményre lennél képes, ezért te is jutalmazd meg őket azzal, hogy a hét végére közös programot szervezel, és együtt pihenitek ki ezt a nagy hajtós hetet.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Ha Mérleg szülötte vagy, jó ha elhagyod azt a rossz szokásodat, hogy hamar és könnyen elkap a merengés és a búskomor hangulat. Igaz, hogy itt az ősz, de ez nem ok arra, hogy a lendületed alább hagyjon, hiszen akkor nem leszel képes a munkádban versenyben maradni, az pedig még tovább rontana a helyzeten. Vegyél egy mély lélegzetet és ugorj neki ennek a hétnek azzal a nagy elhatározással, hogy minden sikerülhet, amibe belevágsz, csakis elhatározás kérdése. Ha most a hét során nem is támadnak világmegváltó ötleteid, attól még a munkádat kiválóan el tudod látni és összepontosíts a jövőre, tervezgess, mérlegelj, majd megjön az ihlet is. Ha így teszel, a környezeted egy emberként fog támogatni, mert könnyebb annak a társaságában tölteni az időt, aki nem kesereg, hanem tervez és előrenéz. Lehetséges, hogy a pesszimistább hangulatod egy kis nátha, meghűlés formájában tör ki rajtad, ezen is lehet viszont segíteni, ha már most elkezded vitaminokkal erősíteni a szervezetedet.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Skorpióként most ezen a héten figyelj nagyon oda a társadra, a családodra és környezetedre, igyekezz szem előtt tartani azt, hogy különös természetedet és viselkedésedet nem könnyű minden esetben elviselni. Másoknak is vannak nehezebb, rosszabb napjai, amikor esetleg a nagyobb megterhelés miatt nem úgy reagálnak a tőled egyébként elfogadott viselkedésedre, ahogy szoktak. Ezért légy most te a figyelmesebb, és amikor úgy érzed, hogy elkap a vitatkozás, civakodás vágya, akkor parancsolj türelmet magadra, így el tudod kerülni a nagyobb veszekedést, melyet később biztosan meg is bánnál. Ha egyedül élő Skorpió vagy, akkor most a napokban inkább csak megfigyelő legyél szerelmi ügyekben, a következő hét sokkal inkább alkalmas lesz számodra az ismerkedésre, addigra lehiggadsz és a dolgokat a maguk valóságában tudod majd látni. A hét közepétől inkább saját magad fejlődésére, a jövőd tervezésére használd szabadidődet, ettől valószínűleg nyugodtabb is leszel és szebb színben is láthatod a világot, ami mindenképpen jót tesz a hangulatodnak és így a téged körülvevőknek is.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Az általában állandóan izgő - mozgó Nyilasra most inkább a békés, nyugodt hangulat lesz jellemző a hét során. A nyár nagyon kellemesen és sok pihenéssel, kikapcsolódással telt számodra, ettől igen alaposan fel tudtál töltődni és ez a hasznos energia még mindig kitart a héten is. Amivel ezt a kellemes állapotot még fokozni tudod, hogy jó sok vitamint viszel be a szervezetedbe, tartsd karban folyamatosan magad fizikailag és szellemileg egyaránt. A hét első felében igen jó alkalmak adódnak számodra, hogy új kapcsolatokat teremts, új ismeretségeket köss és ez nem csak érzelmi téren értendő. Úgy néz ki, találkozhatsz valakivel, akivel egy hosszú távú igazi jó barátság alakulhat ki és e mellett még üzleti téren is remek párost alkothattok. Még arra is nagy esélyt látok a te esetedben, hogy a héten elszánod magad egy újabb szakma elsajátítására, de az is lehet, hogy hosszabb tanulmányokban fogsz elmerülni. Mindenképp megéri, mert ez az elhatározásodból kiváló és kamatozó eredmények születhetnek.

Bak (12.22. - 01.20.) - Bakként állandóan pörögsz, úgy fel vagy turbózva most ennek a hétnek mára az első napjain, hogy hegyeket lennél képes megmozgatni. Irigylésre méltó lesz az energiád ezekben a napokban, de ne feledkezz meg arról, hogy a testnek és a léleknek egyaránt kell a hajtóanyag. A sok munka becsülendő dolog, de tartsd szem előtt, hogy legalább ennyire fontos a család és nagy szükséged van a barátokra is. Ezért, hogy meg legyen életedben a teljes egyensúly, hagyj időt magadnak a közös programokra, a családi kiruccanásokra is, mert ettől lesz tartós a jó közérzeted és így tudod megőrizni az egyensúlyt. Persze, ha kérnénk se lennél az a fajta ember, aki átesik a ló másik oldalára és a munka rovására kezd élni, nem is ez a cél, hanem jusson és maradjon is energiából, ez a fontos. Az egészségi állapotod egészen megfelelő, vedd figyelembe az ősz beköszöntét és tápláld a testedet is folyamatosan a kellő vitaminokkal, így a teherbírásod nem hagy alább.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők kicsit úgy érzik magukat, mintha megfeledkeztek volna róluk, pedig semmi különösebb nem történik, csak a környezetedben lévő emberek is elfoglaltak, mindenki járja a maga útját. Nincs abban semmi rossz, ha most te veszed át az irányítást és megkeresed a barátokat, szervezz a hét végére programot, amelyen nekik most csak meg kell jelenniük, így még nagyobb lesz a népszerűséged és remekül érzitek majd magatokat. Megtörténhet azonban, hogy a hét valamely napján találkozol valakivel, aki el akarja venni a kedvedet bizonyos lépés megtételétől, ez minden bizonnyal munkahelyi problémát vet fel. Téged viszont nem olyan fából faragtak, hogy ettől visszalépj az elhatározásodtól, mindössze annyit kell tenned, hogy átgondolod azt a lépést, melyre készülsz. Ha te magad minden szempontból helyesnek tartod azt, akkor nincs mire várni és nem is kell figyelembe venni az esetleges irigyeid véleményét.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak jegyűek nagyon sokat dolgoztak a nyáron, az elmúlt hetek azonban már sokkal nagyobb nyugalomban teltek. neked viszont úgy látszik, hogy kimondottan hiányzik a folyamatos kihívás, az adrenalin szinted felső határon tartása, így most a héten sem teszel mást, mint keresed a kihívásokat, amik nem is maradnak el. A munkahelyeden megbecsüli és értékelik az állandó készenlétre való képességedet, hogy számíthatnak rád és ennek a hét végére meg is lesz a jutalma. Ez mindenképp anyagi formában várható, már régóta rászolgáltál a jutalmazásra, ennek most itt az ideje. A magánéleted remekül alakulhat, csak rajtad múlik, hogy a megfelelő társaságban töltsd a szabadidődet, ekkor minden esélyed meg lesz arra – főként a szombati napon -, hogy összejöhess egy olyas valakivel, akivel igen nagy és kölcsönös lesz a szimpátia. Még amivel ezekben a napokban érdemes foglalkoznod, az üzleti ügyek, most számíthatsz a jó megérzéseidre, és ha belevágsz egy ilyen dologba, akkor ebből a héten nyereséggel jöhetsz ki.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás