1 logoMár elég szépen benne vagyunk az első őszi időszakban, sokan érezhetjük fáradtnak, enerváltnak magunkat. Ha azonban itt vagy és ezt a jó kis heti horoszkópot tanulmányozod, akkor már megtetted a legfontosabb lépést a felé, hogy jó útra tereld életedet. Aki ugyanis velünk készül a következő hétre, azt nem fogják váratlanul érni az egyébként véletlennek tűnő helyzetek, tehát nincs más dolgod, mint elolvasni, értelmezni, mit ígérnek a csillagok számodra és családtagjaid részére, hiszen ezzel lényegesen meg tudod könnyíteni a dolgotokat, az életeteket.

Kos (március 21 – április 20) - Kiváló hét vár most a Kosra, aki közületek egyedül van, annak a hét során sorra jönnek a kínálkozó alkalmak, hogy megismerkedjen az igazival. Aki párkapcsolatban él, arra egy nyugalmas, szép, családi hangulatú hét vár, amikor nagy békében és szeretetben telik az idő. A Kos most a munkájában is a maximumot fogja nyújtani, ezért pedig nem marad el az elismerés sem. Ha épp álláskereső Kos vagy, akkor minden bizonnyal a hét közepén egy remek ajánlatot kapsz, amit érdemes lesz elfogadnod. Ezeken a napokon szinte minden mozdulatodat siker koronázza,  így legjobban teszed, ha erre a hétre időzíted azokat a régebb óta halogatott dolgokat és ügyeket, melyekbe nem mertél belevágni, mert kételyeid voltak a kimenetelüket illetően. Óvatos és körültekintő legyen viszont a Kos szülötte akkor, hogyha párja, társa elől rejteget valami olyan titkot, melyet bármely okból nem szeretne megosztani, mert a hét végén könnyen felszínre kerülhet ez a kérdés és lehet, hogy megbánod, amiért nem voltál őszinte, vagy nem osztottad meg a problémát.

Bika (április 21 – május 21) - A Bika nagyon pörgős hét elé néz, sorban kerülnek felszínre az eddig meg nem oldott problémák, amik persze nem biztos, hogy akkora probléma, vagy gond formájában ütközik ki, de mindenképp megoldásra várnak. Igen intenzív életet élsz a napokban, állandóan nagy társaság vesz körül, de neked ez jó, mert jó, ha zajlik körülötted az élet. Úgy tűnik, hogy munkatársaid között akad valaki, kivel a baráti viszonyt most szorosabbra tudod fűzni és ez nagyon jó és előnyös lehet mindkettőtöknek, mert egye egész életre szóló barátság kezdetét jelentheti. A szombati nap kiválóan alkalmasnak ígérkezik arra, hogy a Bika egy kellemes akár két napos kiruccanásra vigye családját, párját. Ennek meg lesz az a nagy pozitívuma is, hogy az egymásra hangolódásotok tökéletes lesz, és ha bármi tisztázandó kérdés van köztetek, akkor ezeket most minden probléma nélkül meg tudjátok beszélni és megoldani. Ez főként azt bizonyítja, hogy valóban egymásnak vagytok rendelve, és jóban rosszban számíthattok egymásra.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek elég problémás hét van a hátuk mögött, de ez a következő, most sokkal békésebb és nyugalmasabb lesz a jelek szerint. A munka terén ugyan nem nagyon lesz pihenés, de te ezt nem is bánod, hiszen lételemed, hogy dolgozz, azonban mégis jóval nyugodtabb körülmények között teheted ezt most a megszokottnál. Családi körben is sok jó dologgal számolhatsz e hét idején, körülötted mindenki pozitív  hangulatban éli a mindennapokat, így mivel ez ragadós, egymást toljátok előre és érezhetően szerteárad nálatok a boldogság. Remek napok jöhetnek, ami az üzleti ügyeidet illeti, amennyiben vannak még le nem zárt ilyen dolgaid, akkor ezek rendezését, befejezését nyugodtan időzítsd csütörtök, péntek körülre. Sőt, még azon is törheted a fejed, hogy e hét tekintetében, hogy ha tervezed valami új szakma megtanulását, vagy netán továbbtanulást, akkor ennek a megkezdésére is nagyon jó ezen időszak. A szerelem és az üzleti élet terén egyaránt jó lehetőségeid adódhatnak a napokban arra, hogy olyan kapcsolatokat építhess ki, melyek segítenek a további utadon.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák élete ezen a héten arról szólni, hogy elgondolkodik és kiválóan képes lesz választani abban a kérdésben, mik is azok a nagyon fontos tennivalók az életében, melyek terén már nem lehet halogatni a következő lépéseket, döntéseket. Ezt azért ajánlom ezekre a napokra időzíteni, mert most nagyon is előnyösek a körülmények számodra ahhoz, hogy egyes esetekben a számodra legjobb döntést tudd meghozni. Ne felejtsd el semmilyen körülmények között azt, hogy semmi sem lehet fontosabb a nyugalmadnál és az egészségednél, persze az anyagi körülményeket is  meg kell fontolni, de igyekezz megtalálni azt a  sorrendet, mely minden téren a javadat szolgálja. Mindezek mellett fektess mostanában, így az ősz elején kicsivel nagyobb hangsúlyt az egészséges életmódra, ez vonatkozik a táplálkozási szokásokra és a megfelelő, elegendő testmozgásra egyaránt. A lényeg, hogy minél ügyesebben igyekezz megteremteni életed különböző területei között az egyensúlyt és akkor a munkabírásod is megfelelő lesz.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - A nagy érzelmi ingadozások hete vár az Oroszlánokra, csak forgatni fogod a fejed, hogy mi történik, mi zajlik körülötted. Nem lesz könnyű a helyzeted, mert szerelmi ügyekben most nagyon nehezen jutsz dűlőre. A legfontosabb, amit tenned kell, hogy a fejedben és a szívedben egyaránt rendet rakj és a dolgokat igyekezz a helyükre rakni. A hét közepe felé már talán teljesen tisztán fogsz látni és képes leszel meghozni a legjobb döntést. Egy biztos, hogy egyetlen utat választhatsz csak, ez pedig az őszinteség, mert csak így találhatod meg a szerelem mellett a lelki békédet is. Anyagi, üzleti szempontból sokkal kellemesebb és jobb napok várnak rád, minden olyan helyzetből, melyet most e téren meg kell valahogy oldanod, győztesen jöhetsz ki. Azt azonban egy pillanatra se hanyagold  el, hogy a könnyen megszerzett pénztől nagyon gyorsan és könnyen meg is lehet szabadulni, ha nem vagy előrelátó és alapos. Az egészségeddel minden rendben van, ezt a hetet arra használd, hogy kellően felkészülsz az ősz okozta kellemetlenségekre, állj rá a több vitaminfogyasztásra és iktass be napirendedbe némi rendszeres testmozgást.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűzre ritkán látott szép és jó napok várnak ezen a héten, csupa kedvesség és szeretet öleli körül, amitől úszni fog a boldogságban. Olyan napokat élhet  most át, mintha meseország közepén találnád magad, nagyon becsüld meg e napokat és igyekezz hosszan tartóvá tenni ezt az időszakot. tudod, az adok – kapok mindig bejön, tehát minden erőddel éreztesd családoddal, környezeteddel, hogy mennyire megbecsülöd a sok jót, amiben részesítenek. A munkahelyeden és a családban is teljes az összhang. Amit te még mindehhez hozzátehetsz, hogy bár milyen kényes helyzetbe kerülnek szeretteid, segítségükre sietsz és persze minden ilyen helyzetben azon kell legyél, hogy a bajba jutott érdekeit tartsd mindenképpen szem előtt. Attól, hogy e mellett megtanulod a saját érdekeidet is némileg háttérbe szorítani, nagyot nőhetsz szeretteid szemében és e miatt a saját közérzeted is jóval kellemesebb lesz.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Ha a Mérleg jegyében születtél, akkor kicsit páncélozd fel magad erre az időszakra, no nem kell nagyobb horderejű gondoktól tartani, csak a megszokottnál némileg problémásabb napok következnek. A hét utolsó napjaira azonban már minden téren helyreáll a rend, így komolyabb következményekkel nem kell számolnod. Úgy tűnik, hogy az ősz beköszöntével némileg alábbhagyott a lelkesedésed is, talán a fizikai helyzetedet kellene erősíteni és akkor újra a régi leszel. Amennyiben van rá lehetőséged, nem lenne rossz, ha ezen a héten ki tudnál venni egy két nap szabadságot és ekkor lenne lehetőséged pihenni a következő időszakra. Hogyha ez semmiképp nem megoldható. akkor legalább annyit tegyél meg magadért, hogy a napi programodba beillesztesz egy egy pihentető sétát, vagy úszást, mert ezek jól ki tudnak kapcsolni. A fáradtság abból is adódhat, hogy talán vannak az életednek olyan területei, melyeken itt lenne az idő változtatni, főként azt kellene átgondolnod, hogy van-e olyan rész, amelyet például nem szívesen csinálsz, mert a kedvetlenség könnyen okozhat fásultságot és kimerültséget is.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Ha te egy Skorpió vagy, akkor nem kérdés, hogy az élet minden szegmensét tekintve önállóan, magad hozod meg a döntéseidet. Amire érdemes ügyelned, hogy ezeket az elhatározásaidat talán alaposabban megfontold és ne hirtelen elhatározásokkal lépd meg, amit gondolsz. A következő napokban igen nagy jelentősége lesz annak, hogy megfogadod-e ezeket a tanácsokat, mivel több fontos kérdésben is döntésre kell jutnod, például üzleti ügyekben és a mostani lépésed erősen kihathat a jövődre. Munkahelyeden nem lesznek e hét során különösebb események, melyek kizökkentenének a megszokott kerékvágásból, a cég is jól megy, így itt csak a szokásos módon kell helytállnod. Előre nem látható események persze mindig bekövetkezhetnek, de te Skorpió lévén felkészült vagy állandóan az ilyesmi helyzetekre, hiszen lételemed a hirtelen keletkező megoldások megtalálása. Az örökösen forrongó érzelmi életedben meglepő módon most ezeken a napokon váratlan nyugalom köszönthet be, pároddal nagy az egyetértés és úgy érzed, hogy rég nem voltál ilyen kellemes állapotban.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Rég várt lehetősége lesz a Nyilasnak a héten arra, hogy munkájában valami kiemelkedőt és szokatlanul hasznosat alkothasson. Mivel az erkölcsi megbecsülés eddig sem maradt el, most igen kellemesen érinthet, hogy anyagilag is jutalmazni fogják a munkádat. Épp olyan időszakban történik ez majd veled, amikor a megszokottakon kívül másra is juthat ebből a pénzből és egy régi álmodat megvalósíthatod belőle. Üzleti téren is kilátásban van számodra egy igen jövedelmező ajánlat és lehetőség, ne szalaszd el, mert ebből is teljesen biztosan jól fogsz most kijönni. Amire neked ezen a héten jobban oda kell figyelned, hogy légy a barátaiddal és a családtagjaival türelmesebb, fordíts rájuk kicsivel nagyobb figyelmet, hiszen nekik is köszönheted, hogy az élet más területein ilyen remekül helyt tudsz állni, hisz ők biztosítják ehhez a hátteret. A hét középső szakaszában már remek formában lesz a Nyilas, fizikailag és szellemileg egyaránt a maximális teljesítményre leszel képes.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak nyugalmas, békés héttel számolhat, vonatkozik ez a családi harmóniára és a munkahelyi békés állapotokra is. A párkapcsolatod  már rég nem volt ilyen jónak mondható, a társad ezt el is ismeri és megbecsüli, nagy egyetértésben telnek ezek a napok. Az egyedülálló Baknak felcsillanhat a napokban a remény sugár, úgy néz ki, találkozhatsz valakivel, aki jó értelemben véve felforgatja az életedet és meghatározó szerepe lehet hosszú távon a jövődet illetően. Még az is megtörténhet, hogy ez a személy a régi baráti körödből kerül ki, mert most érlelődik meg bennetek a dolog és rájöttök, hogy többet éreztek egymás iránt a barátságnál. Ez bizonyos szempontból nagyon jól is elsülhet, mivel már hosszú ideje ismeritek egymást és egyik félre sem várnak óriási meglepetések. A napokban gyakran megesik, hogy azon kapod magad, az élet nagy kérdésein töröd a fejed, ez mindenképp jó dolog, mert ez visz előre. és ilyenkor születnek a legjobb és legértékesebb gondolatok.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Kicsit türelmesebbnek és megértőbbnek kell lennie mások iránt és magával szemben is a Vízöntőnek, erre főként a munkahelyeden lehet szükséged a napokban. Akkor viselkedsz megfelelően, hogyha kerülöd a hét során a konfliktusokat és nem engeded, hogy kihozzanak a sodrodból. Ne felejtsd el, hogy mekkora értéke van ma egy munkahelynek, persze ez nem jelenti azt, hogy mindent el kell tűrni, próbálj meg szelektálni és hasznosan megoldani ezeket a kérdéseket. Szerda környékén már sokkal jobb passzban leszel, szerencsés helyzetben vagy, mert a családi és baráti környezeted kiragad a megszokott mókuskerékből és amint az ő társaságukban vagy, sokkal jobban érzed magad. A hét végére épp ezért te magad is tervezz be egy olyan programot, ami alkalmával kellemesen és megfelelően ki tudsz kapcsolódni. Arra is szánj egy kis időt ekkor, hogy kicsit gondold át az év eddigi eseményeit, szelektálj, hogy mi az ami jól működik és mik azok a területek, melyeken érdemes lenne változtatnod. Ettől sokkal könnyedebb és jobb állapotba  kerülsz majd, mert érezni fogod, hogy képes vagy tervezni az életedet és azt te magad úgy alakítani, hogy te is és a családod is jól érezzétek ebben a helyzetben magatokat.

Halak (02.20 – 03.20) - Az ősz legelején, ahogy az időjárás alakul, úgy érzi szükségét a változásnak a halak szülötte is. Némi nyughatatlanság vesz erőt rajtad, ki kell találnod, hogy pontosan mi okozza ezt, talán a munkahelyi változások, talán a magánéletedben vágysz valami újra. Ezekben a napokban nyitott leszel minden újra, így járj nyitott szemmel és ne szalaszd el a kínálkozó lehetőségeket, mert azok nem adódnak minden nap. A párkapcsolatod terén viszont légy kitartó, mert ha ezen a héten valami meggondolatlan lépésre veszed rá magad, nagy a valószínűsége, hogy azt hamar megbánnád. Most inkább ebben a témában törekedj a biztonságra és az állandóságra, mert akkor nem érhet negatív dolog. A hét középső részében valami különösen jó dologra számíthatsz, ami meglepetésként és váratlanul érhet, e miatt a hét végére kifejezetten boldog és elégedett leszel. Ebben azonban ne feledd, hogy a szeretteidnek is igen nagy része van, ezért igyekezz éreztetni velük, hogy nagyra értékeled, amiért minden helyzetben melletted állnak.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás