heti horoszkop maMinden hét új meglepetéseket és váratlan, de nem feltétlenül kellemetlen eseményeket tartogat mindannyiunk számára. Az viszont biztos, hogy egy egy csillagjegy alatt születetteknek a hetek és napok teljesen más eseményeket tartogathatnak, hiszen minden attól függ, hogy ki melyik jegyben születetett, és e miatt a bolygók mozgása, egymáshoz képesti állása hogyan hat rájuk, miként befolyásolja a velük való történéseket. Akár hiszünk a horoszkópban, akár nem, mindenképp megéri átolvasni, mert abból baj nem lehet, azonban, ha átgondoljuk, hogy ez meg az akár meg is történhet velünk, akkor van időnk és lehetőségünk erre felkészülni, sőt akár tenni is tudunk az ellen, hogy bizonyos dolgok bekövetkezzenek.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosra érdekes dolgok várnak e héten, a napjai javát azzal tölti, hogy visszatekint az elmúlt időszakra és igyekszik számot vetni. A végeredmény, amire jutsz, igen kedvező lesz, mert rájössz, hogy az év eddigi részét nagyon hasznosan töltötted. Ezen a héten is így lesz, most főleg előtérbe kerül empatikus viselkedésed, valakinek nagy szüksége lesz a segítségedre, támogatásodra, amit te természetesen meg is adsz.

Bika (április 21 – május 21) - Ha Bika létedre e hét során valami fontos ügyben döntést kell hoznod, akkor most különösen légy körültekintő. Ne kapkodd el a dolgot, mert sok minden függ ennek kimenetelétől. A munkáddal kapcsolatos lehet a kérdés és úgy tűnik, hogy évekre előre megalapozhatod az előmeneteledet, de vigyázz, mert ha elkapkodva döntesz, akkor ellenkezőleg is elsülhet. A családod mindenben támogat, így fontos, hogy az ő véleményüket is meghallgasd.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek szülötteit ezen a héten nem érik nagyobb meglepetések, az élet a megszokott mederben zajlik. Az viszont megtörténhet, hogy kisebb nézeteltérésed támad a társaddal, az egyetlen célravezető út, hogyha őszintén beszéltek egymással és így mindenkinek kedvezően oldjátok meg a problémát. A héten az egészségeddel nem lesz semmi gond, de azért ne felejtsd el, hogy itt az ősz, az eddiginél több vitaminra van szükséged.

Rák (06.22 – 07.22) - A múlt heti sok stressz után most egy sokkal nyugalmasabb hét köszönt a Rákra. Rád is fér, hogy rendeződjenek körülötted a dolgok, mert már eléggé kötélen táncoltak az idegeid. Amit a magad érdekében tehetsz, hogy e héten szakíts naponta egy kis időt, amit kizárólag saját magadra fordítasz, így jóval könnyedébben átvészeled a nehézségeket és hamarabb békét kötsz saját magaddal. Az ékezési szokásaidon érdemes lenne módosítani, legalább annyira, hogy gyümölcsből és zöldségből többet fogyasztasz, mint általában.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánok érzik, hogy nem csak az őszi változó és szomorkás időjárás miatt, de egyébként is időszerűvé vált, hogy változtassanak életvitelükön. Rengeteget dolgozol, keveset mozogsz és sokkal több időt kéne fordítani a magánéletedre. Persze mai rohanó világban ez nem egyszerű, azonban a teherbírásod is megnő, hogyha alaposan és főként rendszeresen képes vagy feltöltődni új energiákkal. E héten előfordulhat, hogy megfázásos tüneteket észlelsz, ez azért még nem a világvége és nem is kell rögtön a gyógyszerekhez nyúlni, inkább a vitamin adagot növeld meg és próbálj rendszeresen mozogni, sportolni.

Szűz (08.24 – 09.23) - A hét folyamán a Szűznek most legfontosabb teendője az lesz, hogy pénzügyeit rendbe tegye. Ha kilátásban van egy üzleti tranzakció, akkor feltétlenül szerda környékére időzítsd, akkor nagyon jó szellemi állapotban leszel és egészen biztos, hogy remekül, a saját érdekeidnek megfelelően leszel képes lebonyolítani az ügyet. A hét végére párodat lepd meg egy jó kis programmal, lehet az bár mi, csak fontos, hogy kettesben és nyugalmas környezetben töltsétek ezt az időt.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Nem ajánljuk a Mérlegnek erre a hétre, hogy nagyobb pénzügyi manőverekbe kezdjen, most nem ennek van itt az ideje, Várj egy kicsit az üzleti ügyekkel, akár pár hetet is, engedd, hogy teljesen letisztuljon benned, mi is az, amit szeretnél. Ha tanulmányokba való kezdést tervezel, arra viszont kiváló időszak ez a hét, úgy hogy e témáról ne is gondolkodj sokat, vágj bele. A családi idill, ami most nálatok uralkodik, ehhez maximálisan hozzá is segít, ráadásul a kollégáid is támogatják ezt az elhatározásodat, aminek nagy hasznát vehet még a munkahelyeden is.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Mindenképp arra hívom fel a figyelmedet, amennyiben Skorpió vagy, hogy nagyon gondold át most a hét napjain, megéri-e a végsőkig ragaszkodni személyekhez, tárgyakhoz. Te eredendően azt vallod, hogy aki – amit megszereztél, az a te tulajdonod, hát ez nem egy népszerű életfelfogás, hisz olyan, mintha a másik embernek melletted nem lehetne akarata. A hét elején ebből adódhat is egy nagyobb vitád, így készülj fel rá, hogy ne érjen olyan meglepetés, amiből te jössz ki rosszul és nagyon megbánod esetleg. Ha párban élsz, igyekezz éreztetni a társaddal, hogy ő ugyan olyan jogokkal rendelkezik ebben a kapcsolatban, mint te és bizony meg kell tanulnod alkalmazkodni, legalább egy bizonyos szinten.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas egy rendkívül érzékeny személyiség, ezért most ezen a héten fel kéne vértezni magad, mert valaki eléggé ellenségesen közeledhet hozzád a munkahelyeden. Mielőtt felháborodsz, próbáld a dolgot körüljárni és kipuhatolni, hogy az illetőnek mi szúrhatja szemét. Mivel igen jó problémamegoldó képességed van, ezért biztos, hogy úri módon fogod a dolgot lerendezni, persze a nélkül, hogy megtagadnád önmagad. A főnöködtől ehhez támogatást is kapsz, így megnyugtató lesz a végeredmény.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakot most a héten tenyerén hordozza a sors, sorra történnek veled kellemes események, melyekre már nagyon hosszú ideje vársz, és amelyek már valóban ki is járnak neked. ne menj azonban a dolgok elé, hagyd, hogy azok megtörténjenek úgy és abban a sorrendben, ahogy a bolygók mozgása azt generálja. Már a hét közepén úgy fogod érezni, mintha érted lenne minden, szombatra a családod olyan programot szervez, amelyen mindannyian együtt részt tudtok venni és ezzel meg lesz koronázva a heti sikersorozatod. Semmi képen ne állj ellen a meghívásoknak, ritkán adódnak ilyen remek lehetőségek, amikor teljes mértékben ki tudsz kapcsolódni és friss energiákkal fel tudod magad tölteni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Vízöntők legyetek a héten sokkal körültekintőbbek és figyelmesebbek, mint szoktatok lenni. Ez persze nem arra utal, hogy nagy veszélyek fenyegetnek, de az őszi borongós hangulatban sokkal gyakrabban előfordulhat veled, hogy kicsit figyelmetlenebb leszel, főleg a közlekedésben legyél igen körültekintő. A csütörtöki napon kapsz egy nagyon komoly megbízást, úgy hogy erre készülj fel lelkileg és fizikailag, hogy helyt tudj állni. A feladatot igen sikeresen meg fogod oldani, ami még nagy elismeréssel is járhat.

Halak (02.20 – 03.20) - Mindenki tudja, hogy aki a Halak jegyében született, annak központi kérdés életében a munka, szinte az egész életed e köré van berendezve. Szerencsére a legtöbben olyan munkát végeztek, amiben örömet is leltek, de azért ezen a héten egy kicsit jó lenne lassítani, hiszen ti is csak emberből vagytok. Kevés időd jut a baráti és családi körre, ezért nagyon jó lenne, ha a mostani hét végét rájuk szánnád, mert ebből tudsz a következő hetekre igazán erőt meríteni. Aki egyedül él a Halak közül, arra ráadásul minden jel szerint a hét utolsó napján rátalál egy szép szerelem, ami már rég óta kijár neki. Élj az adódó lehetőséggel és ne takarózz azzal, hogy nincs időd rá, mert könnyen egyedül maradhatsz, akkor pedig kiért és miért dolgozol annyit?

  
Ezt már olvasta?Bezárás