heti horoszkop maItt állunk a nyár közepén és mindenki tudni szeretné, hogy milyen hét vár rá, mikorra időzítse a betervezett nyaralást, pihenést, mikor van nagyobb szüksége arra, hogy a munkájában helytálljon. Olvasd el, mit ajánlunk neked személyre szabottan a csillagok és bolygók állása alapján, meg fogod látni, hogy mennyire hasznos, ha felkészülten tudod várni az eseményeket, történéseket. Ne felejtsd el átolvasni szeretteid, családtagjaid heti horoszkópját sem, mert így figyelmeztetheted őket is arra, hogyan készüljenek a hétre, mire vigyázzanak, melyik napokon milyen tevékenységre érdemes jobban koncentrálniuk. Lássuk, kinek mit tartogat a heti horoszkóp 2014. július 7. – július 13. között.

Kos (március 21 – április 20) - ha Kos szülött vagy, akkor ezen a héten magad is meg leszel lepve azon, milyen könnyen teremtesz kapcsolatot, milyen remekül tudsz bár kivel kommunikálni. Ha ezt az üzleti életben is tudod most kamatoztatni, akkor óriási nyereségre tehetsz ezzel szert. Még az is lehet, hogy irigyeid támadnak, de te csak légy büszke a teljesítményedre. Az ember gyakorta hajlamos egy kétes helyzetben a belső megérzéseire hagyatkozni, de ezt most ne tedd, főleg ne a szerelmi, érzelmi életed terén, maradj inkább a realitások talaján, ezzel sok kellemetlenséget elkerülhetsz és nem lesz okotok veszekedésre, vitára. A Kosra egyébként is ezekben a napokban a nagy szenvedélyek időszaka jön el, még abban az esetben is, hogyha a kapcsolatotok már évek, akár évtizedek óta tart.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Bika (április 21 – május 21)
- A Bika ezt a hetet párjával nagy egyetértésben és békességben fogja eltölteni, ha ügyes vagy és higgadt tudsz maradni az élet egyéb területein is, akkor valóban remek heted lesz. Úgy tűnik, hogy a környezetedből valaki mélyen a bizalmába fogad, nem tudni, hogy neked mennyire lesz jó az, hogy egy nagy titkot bíznak rád, ami miatt még kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. Ezt leszámítva minden úgy alakul az életedben, ahogy azt eltervezted, aggodalomra semmi okod nincs. A munkád során akadhatnak próbatételek a napokban számodra, készülj fel rá, hogy akár több alkalommal is kaphatsz ellenőrzést, persze neked ez fog problémát jelenteni, mivel a munkádban is maximalista vagy.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek ezen a héten nem nagyon ajánlott nagyobb üzleti dologba belefogni, most a csillagok állása nem a sikeres napokat ígéri ezen a téren. Lehet, hogy az év eleje óta már elfáradtál és itt lenne az ideje, hogy pár nap szabadságot vegyél ki, e miatt lehet, hogy nehezedre esik a napi megszokott munka is, hát még az, hogy plusz energiákat fektess be egy esetleges üzletkötés érdekében. Ami várhat, azt mindenképp halaszd el a következő hétre, ezzel elkerülhetsz egy nagyobb anyagi veszteséget is. Valaki a családi, vagy baráti körödből segítségedre lesz e hét során, ha mással nem, azzal, hogy remek tanácsokkal fog ellátni, ha ezeket megszívleled, akkor simán megoldod az épp aktuális problémáidat.

Rák (06.22 – 07.22) - Aki a Rák jegyében született, azt ezen a héten óvatos, körültekintő viselkedésre buzdítom, a munkában és a magánéletben egyformán. Ennek érdekében a legjobban akkor jársz, hogyha ezeken a következő napokon csak olyan emberek társaságát keresed, akikben megbízol, akikről tudod, hogy mindig csak a javadat akarják, és nem tesznek keresztbe neked semmi körülmények között. Azért fontos, hogy e téren legyél körültekintő, mert ha összeakadsz egy rosszakaróval, akkor kínos helyzetbe kerülhetsz nem csak anyagi szempontból, de a magánéletedbe is belekavarhat. A pár kapcsolatodba légy egértő és türelmes, hiszen aki erőszakosan akar elérni valamit, az biztos csalódásra számíthat. Jó alkalom és megfelelő időszak ez a hét arra, hogy pihenj pár napot a családoddal együtt.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak a hét kezdetén különféle otthoni ügyekkel gyűlhet meg a baja, nem a kapcsolatokról van szó, hanem összegyűlhetnek a háztartásban gyakran előforduló problémák, lehet több minden egyszerre romlik el a lakásban és nem érdemes tovább halogatni a kisebb felújításokat, mert még most olcsóbban megúszhatod. Feltűnik szerda környékén egy régi valamikori jó barátod, akivel már hosszabb ideje megszakadt a kapcsolatod, és most lehet, neki van szüksége rád. Igyekezz ezt a kapcsolatot újra éleszteni és életben tartani, mert ahogy régen, ennek most is nagy értéke van, főleg azért, mert mindig számíthattatok egymásra. Ha párkapcsolatban élsz, hessegess el minden olyan gondolatot, mely a féltékenység körül forog, nehogy késő legyen rájönnöd, hogy teljesen fölösleges ez az aggodalmad.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűznek olyan lehetőségei adódnak a hét folyamán, ami az ember életében nem gyakran fordul elő. Elsősorban a munkahelyi előre meneteledre vonatkozik ez, kiváló alkalom adódik – talán nem is egy – arra, hogy letedd a jövőd biztos alapjait. Ezzel együtt az anyagi helyzeted is sokkal jobb kilátásokkal bíztat, így a hét során már tervezgetheted, hogy kicsit engedhetsz majd a szoros gyeplőn. Aki közületek jelenleg párkereső, arra szép napok köszöntenek főként a hét második felében, egy új kapcsolatban találhatod magad, ami ráadásul esélyes, hogy hosszú időre szól.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek számára ezen a héten a pénz lesz a központi kérdés. Vigyázz, mert ha a szerint tervezed a jövődet és hozol meg bizonyos döntéseket, amit anyagilag vársz a közeljövőtől, akkor könnyen csalódás érhet. Csak biztosra menj, ne költs előre, mert arra már nagyon sokan ráfizettek. Amennyiben valaki segítséget ajánl fel, vagy épp egy jó üzleti ajánlatot kapsz tőle, ne utasítsd el, mert attól, hogy te nem látsz az illető dolgaiba mélyen bele, még lehet megbízható és megfelelő üzleti partner. A napokban könnyen hajlamos lehetsz arra, hogy elrugaszkodsz a realitásoktól, ezért hangsúlyozom, hogy anyagi témákban többször is járd körül a döntéseidet. Ám nagy veszély nem leselkedik rád, hiszen Mérleg lévén alapvetően két lábon állsz a földön és a dolgokat helyesen, reálisan látod, így más területeken fel sem merülnek a napokban problémáid. Ezen a héten jól jársz, ha be tudsz iktatni egy külföldi utat, a kiruccanás nagyon jól sikerülhet.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Skorpiók figyelem, legyetek e héten igen visszafogottak, ha jól akarjátok magatokat érezni a bőrötökben. Most különösen hajlamos vagy a hirtelen szókimondásra, amit lehet, később már visszafordítanál, de ugye nem lehet, ne bánts meg másokat, főleg ha nem szolgáltak rá. Ennek az is a nagy veszélye, hogy olyan közeli ismerőseidet, barátaidat fordíthatod netán magad ellen, akik mindenben támogatnak és feltételek nélkül a barátaid. Már hétfőn kezdd úgy a hetet, hogy elhatározod, higgadt és türelmes, körültekintő leszel, bár milyen ügybe fogsz bele, de talán a hivatalos ügyintézéseket, vagy üzleti tárgyalásokat inkább a hét második felére időzítsd. A héten kaphatsz egy igen jó munkával kapcsolatos ajánlatot és fontos tudnod, hogy ez az időszak kiválóan jó a változtatás elhatározására és megvalósítására is.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasnak a hétfői napon az lesz a legnagyobb problémája, hogy úgy érzi, fogytán van a türelme, úgy általában. nagyon jól tennéd, ha ezekben a napokban kérnéd ki a szabadságodnak legalább egy részét, mert úgy tűnik, elfáradtál, nagyon elkelne egy kis pihenés. Az érzelmi életedre, párkapcsolatodra is a héten ez a nyűgös, fáradt hangulat lehet jellemző, tegyél róla mindenképp, hogy elkerüld az olyan vitákat, veszekedéseket, melyre párod egyébként sem adott okot, hisz ezt valószínűleg nagyon megbánnád. Talán neked van az összes jegy közül legnagyobb szükséged most a pihenésre, vedd rá a családot, hogy a tervezett pihenőt erre a hétre időzítsétek. Annál is inkább jó ötlet ez, mert most anyagilag is úgy álltok, hogy ez nem okoz semmiféle megterhelést.

Bak (12.22. - 01.20.) - Bakok, ez a hét a munka jegyében telik, ha már voltál szabadságon, akkor nyert ügyed van, de ha még nem, akkor ne ezekre a napokra időzíts, mert ritka jó héttel számolhatsz. A munkáddal kapcsolatosan ugyanis bár mibe fogsz, nagyon jó eredményeket fogsz most elérni, ez pedig hosszú távra biztosítja a nyugalmas jövődet. Anyagilag is sokat lendíthet rajtad, ráadásul az erkölcsi elismerés sem mellékes. A szerelem terén a  magnapokban te vagy az, akinek ki kell mondania a döntést, nem hatalmas kérdésekben kell döntened, de ha azt szeretnéd, hogy a kapcsolatod úgy alakuljon, ahogy azt magad is szeretnéd, akkor ehhez úgy is kell hozzáállnod. Nem várhatod a partneredtől, hogy kitalálja a gondolataidat, ezért légy őszinte és tegyél a saját boldogságodért is. A csütörtök lesz a legalkalmasabb nap e héten arra, hogy átgondold a kapcsolatodat és döntésedet megbeszéld társaddal is.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Jó hétre számíthat az, aki a Vízöntő csillagjegy alatt született, főként a pénzügyeid alakulnak úgy, hogy ettől kissé könnyebb lesz életed. Most akár egy nyaralás, akár egy rövidebb kiruccanás volt a terv, a napokban ezt vígan megteheted, családoddal együtt nyugodtan kerekedjetek fel, olyan helyzet áll elő az életedben, amikor végre nem kell filléreskedned. Még arra is lesz lehetőséged, hogy családtagjaidat, párodat valami kis aprósággal meglephesd és ez számodra lesz a legjobb érzés. Hogyha valakit a környezetedből támogatni szeretnél, például gyermeked továbbtanulása a legközelebbi cél, akkor most ehhez is elő tudjátok teremteni a szükséges anyagi hátteret, így elhárulnak az akadályok.

Halak (02.20 – 03.20) - Nem olyan bíztatóak az anyagi körülmények alakulásának jegyei a Halak számára, persze nem áll küszöbön tragédia, de minden esetre neked most igen csak oda kell figyelned erre a kérdésre. A napokban inkább ne tervezz semmilyen átlagon felüli kiadást, ugyanis elképzelhető, hogy rossz üzletet kötsz annak ellenére, hogy téged a legjobb szándék vezet. A nagyobb vásárlásokat is told el, legalább a hét végére. Annyira az anyagiak körül forognak a gondolataid ezen héten, hogy még a párkapcsolatodat, vagy baráti kapcsolatodat is felforgathatja, nem érdemes elvakultan csak ezzel a kérdéssel foglalkozni, vannak dolgok, amik sokkal könnyebben megoldódnak, ha nem görcsölsz rá. Ami viszont bíztató az életedben, hogy olyan remekül rá tudsz másokra hangolódni, amivel azt éred el, hogy szinte szeretteidnek minden kívánságát teljesíteni tudod, ettől pedig az egész hét csodásan alakul.

  
Ezt már olvasta?Bezárás