heti horoszkop maPersze, hogy itt látható minden idők legjobb heti horoszkópja, hisz ezt olyan szakemberek készítik, akik teljes mértékben képzettek e téren. A bolygók egymáshoz való viszonya, a csillagok állása, ami leginkább befolyásolja az egyes jegyek szülötteinek napjait, mi az ami várhatóan bekövetkezik, amire ügyelni érdemes. Reméljük, ezzel sok segítséget adunk mindenkinek, akit érdekel e téma, és így sokkal könnyebben, bátrabban állhatnak a következő napok elébe, hisz nem fogja őket hatalmas, hihetetlen meglepetés érni.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosnak ezen a héten úgy kell az élethez hozzáállnia, hogy mindig történik és jön valami jó, teljesen felesleges a múltba feledkezni, mert attól semmi nem oldódik meg. meg kell tanulnod, hogy a gyűlölködés semmire sem megoldás, csak tönkreteszed vele a saját életedet. Ami végképp elmúlt, azt le kell zárni, elengedni és nyitni az új felé. Ezek a napok a héten arra lesznek kiválóan alkalmasak, hogy a testedet és a lelkedet egyaránt alaposan megtisztítsd, ezzel a módszerrel egy egészen új életre tudod magad előkészíteni. A munkahelyi apróbb problémák is jók valamire, mivel ahogy a mondás szól, minden rosszban van valami jó, ha kisebb kudarc ér, azt fordítsd a magad hasznára úgy, hogy okulsz a tanulságokból.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának e héten meggyűlhet a baja a rövid határidőkkel. Bármennyire igyekszel egy kitűzött feladatnak most a végére érni, sorban akadályokba ütközöl, ettől ingerültebb lehetsz a megszokottnál. ha már hétfőn látod, hogy mi a helyzet, inkább higgadj le és állíts fel egy menetrendet, mert ha nem is tudod a feladatot teljesen befejezni időben, de legalább ne egy őrült kapkodásból álljon a heted. Még inkább jobb, ha csúszol kicsit a tervezettől, mint hogyha egy összecsapott félkész munkát adnál ki a kezedből. Az sem mindegy, hogy a fontosság és célszerűség szempontjából milyen sorrendet állítasz fel, lehet, hogy ettől még hamarabb és könnyebben is megy a dolog. E miatt a helyzet miatt ezen a héten igen kevés időd jut az érzelmi életedre, ha párkapcsolatban élsz, a társad biztosan türelmes és megértő lesz, azonban a hét végére igyekezz közös programot tervezni, hogy meg legyen az egyensúly.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Érdekes dolgokat vesz majd észre magán az Ikrek szülötte a napokban, ezen a héten ugyanis úgy fogod érezni, mintha bizonyos dolgokban inadba szállna a bátorság. Ez persze nem egy tragédia, semmiképp sem kell olyasmibe belevágni, amiben egy egészen kicsit is bizonytalan vagy. Már a hét közepe táján sokkal jobba lesz a helyzeted, tisztábban fogod látni, hogy a rád váró feladatok, megoldandó problémák hogyan is működnek, mit és mikor kell megtenned, vagy épp nem. Így péntekre már teljes biztonságban érzed újra magad, szerencsére ehhez a társad is hozzásegít. Hallgasd meg a véleményét és a tanácsait, mert ő az, aki kívülről szemlélve jól látja a helyzetedet és hasznos tanácsokat tud adni neked. Ami a munkádat illeti, kiváló helyzetben leszel egész hét során, van valami olyan tudás a birtokodban, amit ha a megfelelő időben csillogtatsz meg, hosszú időre biztos pozícióban tudhatod magad.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Rák (06.22 – 07.22)
- A Rák ezekben a napokban szinte látatlanban vállal be egy olyan feladatot, aminek még nem is tudja pontosan a végkifejletét. nem is nagyon fűlik hozzá a fogad először, azonban ahogy egyre jobban elmerülsz a feladat megoldásában, annál jobban élvezed majd. Annyira jól sülhet el az egész, hogy akár arra is gondolhatsz, kicsit más irányba haladsz és lehet, új dolgokat fogsz megtanulni. Ebbe bátran vágj bele, mert kiváló az időzítés. Érzelmi életed rég nem volt olyan harmonikus, mint a napokban, nagyon jó hatást teszel a párodra azzal, hogy új oldaladat mutatod meg a magánéletben is és ez igen kellemesen hat másokra. Főként azzal teszel jó benyomást, hogy az eddiginél jóval nagyobb önbizalmat árasztasz magadból és ezzel biztonságot teremtesz mások számára is.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánnak mindenekelőtt egy jó tanács, nagyon észnél kell lenned ezen a héten, a hét minden napján, mert rég nem érzett kísértések kerülgethetnek, amelyeknek most nagyon nehezen tudsz majd ellenállni. Ha párkapcsolatban élsz, nagyon fontold meg minden lépésedet, mert egy hirtelen fellángolás miatt nem biztosat, hogy megéri a biztosat eldobni. Az érzelmek tombolnak benned mostanában, ezért a történéseket rettentő nagy intenzitással fogod megélni. Figyelj arra, hogy némileg nagyobb gondot fordíts a munkádra, mert az érzelmi labilitásod könnyen eltereli erről a gondolataidat, de abból hamar baj lehet. A munka manapság legalább akkora kincs, mint az egészség, ezért keresd a megfelelő mértéket mindenben, ha ügyes vagy, a hét végére már visszabillen az egyensúlyod az eredeti állapotba.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kicsit zűrösebb hete lesz a Szűznek a megszokottnál, lehet, valami családi probléma adódik, valószínűleg aggódni fogsz az egyik családtagodért, de a hét közepére már látható lesz, hogy nincs semmi olyan baj, amiért idegeskedni kellene. Általánosságban nagyon jó heted lesz, a körülötted lévő dolgok mind a kedved szerint alakulnak. Munkahelyi és családi életedet egyaránt rendben van és ettől teljes biztonságban érzed magad, a pároddal teljes az egyetértés minden kérdésben. A hét utolsó napjain pedig alkalmad lesz egy jó kis kikapcsolódásra, ami újabb feltöltődést jelent. Amiben alaposnak és előrelátónak kell lenned, az a munkád, mert ebben nem lesz a hét napjain időd pihenni, sőt sorra kapod a feladatokat, de mivel a körülményeid remekül alakulnak, így megbirkózol ezzel is.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegeknek mozgalmas és izgalmas napjaik lesznek a hét során. Olyan új emberekkel és dolgokkal lesz lehetőséged most megismerkedni, amikről, és akikről csak álmodoztál, mert óriási előrelépést jelenthet ezek megismerése az életed bizonyos területein. Szeretet vesz körül, a környezetedtől visszakapod azt a segítőkészséget és jóindulatú hozzáállást, ahogy te is viselkedsz általában velük. A nagy találkozások és felismerések kalandos hete lesz ez neked, élj az adódó lehetőségekkel és becsüld meg azokat. a szerelmi életed is újabb fordulatot vehet, azok a Mérlegek, akik már szép, hosszan tartó párkapcsolatban élnek, most nagy elhatározásra juthatnak, akár arra is, hogy választottjukkal végleg összekötik életüket.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Végre a Skorpió is egy kiváló hétre számíthat, most már elmúlt szerencsére a múlt heti forrongás és nem tudom, mi van velem hangulat. Most meg is becsülöd azt a nyugalmat, ami körülvesz, és ha biztosra akarsz menni, hagyatkozz a megérzéseidre, mert azok most igen jó irányt mutatnak. Amennyiben adódik olyan téma a párod és közted, melyet jó lenne tisztába tenni, erre remek alkalom adódik a napokban, hiszen jó passzban vagy, mindent meg tudtok beszélni békességben, meghallgatva egymás álláspontját, ezzel meg is találjátok a dolgokra a legjobb megoldást. A munka terén az egyetlen, ahol nem tesz igazán jót ez a nagy nyugalom, ami most megszállt, mert itt épp a tőled megszokott pörgésre és nagy szenvedélyre lenne szükség, így akkor járna mindenki a legjobban, ha erre a hétre időzítenéd a nyári szabadságodat.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Neked, mint a Nyilas szülöttének a napokban arra lesz a legnagyobb szükséged, hogy szeressenek, olyan emberek vegyenek körül, akiknek élvezheted a bizalmát és mellettük biztonságban érzed magad. Ez a környezet a te lételemed, és mivel ez most meg is adatik, nagyon jó napok várnak rád. Ugyan ilyen nyugalmas és békés lesz a párkapcsolatod, nagy egyetértésben élitek meg ezt a hetet is pároddal. Egészen simán megy minden a munkahelyeden is, mivel olyan harmóniában vagy saját magaddal, mint régen, úgy mennek a dolgok itt is, mint a karikacsapás. Ebben a remek időszakban akár mennyi munkát pakolnak rád, kirázod a megoldásokat a kisujjadból, a kollégák nem győznek csodálkozni és csodálni.

Bak (12.22. - 01.20.) - Nyugalmasan és jókedvűen kezdődik e hét eleje a Baknak és mivel szintén neki is igen kedvezően állnak a bolygói, így is marad ez egész héten. ha adódnak is kisebb akadályok, most a derűs alaphangulatoddal könnyedén legyőzöd azokat. Meg van minden esély arra, hogy a hét közepe táján valakit különösen megtagad a maximálisan pozitív hozzáállásod a dolgokhoz és az egész élethez, ebből akár egy szép új kapcsolat is szövődhet. A belőled áradó jó energiákkal szinte leveszed a lábukról az embereket, keresik társaságodat, jól érzik magukat veled. Ami a munkahelyi előre meneteledet illeti, szinte nem ismersz megállást, ez annyira jól sülhet el, hogy netán egy magasabb pozícióba is átléphetsz.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntőnek általában nem lesz rossz hete, de tudni kell, hogy a munkádban igen nagy felelősség hárul rád a hét első felében. nem voltál kellően erre felkészülve, így okozhat némi fejtörést, hogy mindent helyesen oldjál meg, ahogy azt elvárják tőled. legyél kitartó és ennek meg lesz az eredménye, még a jutalma is erkölcsi és anyagi téren egyaránt. Sokat fog segíteni a párod ezekben a napokban, hogy könnyebben vedd az akadályokat, becsüld ezt meg és már most igyekezz a hét végére egy kirándulást, rövidebb utazást tervezni, ezzel tudnád legjobban megköszönni neki, hogy számíthatsz rá minden körülmények között.

Halak (02.20 – 03.20) - Némi csalódás érzettel kezdik a hetet a Halak jegyében születettek, a párkapcsolatukban úgy érzik, mintha zátonyra futottak volna, pedig lehet, hogy csak a pihenés az, ami már nagyon rátok férne. Egy ellaposodott, túl nyugalmas kapcsolatot ezzel lehetne a leginkább felrázni és ha meg tudjátok a dolgaitokat beszélni, ki tudtok kapcsolódni, akkor újult erővel lehet folytatni. A napokban sokkal reálisabban kell nézned a dolgokat és a helyzetedet a munkáddal kapcsolatban is, meg kell értened, hogy nincsenek csodák, ahhoz, hogy előbbre juthass, neked is tenned kell és lehet, kicsivel több energiát szükséges befektetned ahhoz, hogy odafigyeljenek rád, a munkádra. Érdemes lenne átgondolnod, hogy kielégít-e a jelenlegi munkád, mert ha nem, akkor lehet, igyekezni kellene továbblépni. Manapság ez persze nem olyan könnyű, de járj nyitott szemmel, és az adódó lehetőséget ragadd meg.

  
Ezt már olvasta?Bezárás