heti horoszkop maRánk köszöntött a nyár utolsó hónapja, mégis mindannyian kíváncsian várjuk, hogy mit tartogatnak még ezek a szép napok számunkra. Bármely jegy szülötte vagy, innen megtudhatod, mire számíts szerelem, érzelem, pénz, boldogság, egészség terén és mivel így fel tudsz készülni a váratlan dolgokra is, egészen biztos, hogy minden téren meg fogod találni a megfelelő megoldást. Lássuk, mit tartogat az augusztus 4.-ei hét a csillagjegyek számára?

Kos (március 21 – április 20) - A héten a mindig józanul gondolkodó és vidám természetű Kos különösen arra figyeljen, hogy nem feltétlenül kell mindenkivel szemben mindenáron engedékenynek és elnézőnek lenni, mert ennek ő maga láthatja kárát. ha már egy kapcsolat ezen múlik, akkor ahhoz nem biztos, hogy feltétlenül ragaszkodni kell, hiszen te ugyan olyan ember vagy, mint a másik, célokkal, tervekkel és saját akarattal. Ezen a héten szerda tájékán egy munkával kapcsolatos igen jó ajánlatot kaphatsz, átgondoltan és megfontoltan döntsd el, hogy érdemes-e most egy ismeretlen újba belevágni, de ha az érvek mind e mellett szólnak, akkor viszont légy határozott és tedd meg a lépéseket, egy egészen új élet kezdetét jelentheti ez számodra.

Bika (április 21 – május 21) - Tudjuk jól, hogy a Bikák számára az életben nagy fontossággal bír az anyagi biztonság, a kényelmes élet és annak megteremtése, de azért így már a nyár utolsó hónapjában ezen a héten mindenképpen gondolj a pihenésre is, mert ha a napokban nem iktatsz be egy kis kikapcsolódást, az megbosszulhatja magát. Mindenkinek jár a szabadság, ha belefér, legalább egy rövidke nyaralás, senki nem fog lecsapni a munkádra, biztos lehetsz benne. A családodnak viszont már szüksége van rád és nem lehet egy egész évet átdolgozni megszakítás nélkül. Igyekezz lehetőség szerint erre a hétre olyan programokat keresni magadnak, amelyek abszolút mértékben kikapcsolnak, a legjobb, ha valami olyasféle dolgot is meg tudsz most tapasztalni, amit már nagyon régóta ki akartál próbálni, például egy vadvízi evezés. Elfáradtál, ezen nincs mit szégyellni, most ezekben a napokban pihenj és töltődj fel új energiákkal.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek valószínűleg már hátuk mögött van az idei nyaralás, de olyan jól sikerült kipihenni magad, hogy már e héten akár a megnövekedett munka mennyisége sem keserít el, nagyon jó formában és erőben talál ez a hét. Amire neked az eddiginél nagyobb gondot kéne fordítanod, az a kapcsolataid, legyen az akár a párkapcsolatod, akár pedig a baráti köröd, tágabb családod. Kevés időt töltesz velük, mondjuk a közös nyaralás jól sikerült, de elég rövid ideig élvezhettétek egymás társaságát. Igaz, hogy ebben a pár napban most eléggé elfoglal a munka, azonban legalább a pénteki naptól a hét végén főként családi programokat szervezz, ahol megint együtt lehettek és így könnyebb lesz a hétköznapok fáradalmaitól is megszabadulni. ha olyan Ikrek vagy, aki most jelenleg egyedül él, akkor jó esélyeket tartogat ez a hét számodra, hogy a hét végi lazulás alkalmával megismerj valakit, akivel szorosabbá is válhat a kapcsolatod. Járj nyitott szemmel és légy befogadó az újra.

Rák (06.22 – 07.22) - Szerencsére a Ráknak jóval kellemesebb és könnyebb hete lesz az előzőnél, most már látod az irdatlanul nagy munkamennyiség végét, sőt talán a hét közepére túl is jutsz a feladatokon. Akár nyaraltál már, akár nem, erre a hét végére minden áron tervezz be legalább egy két napos pihenőt, ha meg tudod tenni, akkor menj kicsit távolabb a várostól, ahol élsz, hogy némi változatossággal és kikapcsolódással fel tud magad tölteni szellemileg és fizikailag egyformán. Amennyiben pároddal élsz, természetesen vele szervezd ezt a kis pihenőt, hiszen ő rá is ráfér, már csak azért is, mert az elmúlt hetek során mindenben téged támogatott, hogy a munkádat maradéktalanul el tudd végezni és minden más teendő alól felmentett téged. Épp ennek is köszönhető, hogy a munkahelyeden igen csak megbecsülnek és még talán jutalmazzák is az elmúlt időszakban nyújtott szép teljesítményedet.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Remélhetőleg az Oroszlán jegyben születetteknek sikerült a múlt heti fáradalmakat némileg kipihenni, ha nem egészen, akkor a legjobb lenne, ha pár nap szabit még erre a hétre időzíteni tudnál. Lassan vége a nyárnak és nem sokat pihentél, legalább most igyekezz ezt bepótolni, hiszen kell az energia az őszre is. Igaz, te nagyon jó fizikai állapotban vagy, rengeteg terhet bírsz cipelni, de nem szabad engedni, hogy az egyensúlyod felboruljon. Ha még mindig előtted áll jó pár elvégzendő feladat, akkor egyrészt próbáld meg úgy beosztani, hogy maradjon időd a magánéletedre is, másrészt állíts fel egy sorrendet, melyek azok a teendők, amiket feltétlenül ezekben a napokban meg kell oldani és melyek azok, amiket netán át lehet ütemezni kicsit későbbre. Amennyiben nem lesz alkalmad egy egész hetes pihenést besuvasztani, akkor minimum a hét végi napokra tervezz már most valami jó kis kikapcsolódást, hogy legyen miből a továbbiakban erőt merítened.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz jegyében születtél? Akkor neked most remek hetet ígérnek a csillagok és a bolygóállások, úgy néz ki, hogy a múlt hét sűrű teendőit végre sikerült lezárnod és most már törődhetsz magaddal is. igyekezz a napokban bepótolni azokat a családi, baráti „tartozásaidat”, amelyeket az elmúlt napokban kénytelen voltál félretenni. Hogyha az idén még nem voltál szabadságon, minden féle képen ezen a héten valósítsd ezt meg, mert ha túlerőltetetd magad, az sem neked, sem a környezetednek nem jó. Ha csak a hét vége felé tudsz pár napot szakítani magadnak, addig is esténként, délutánonként legalább egy nagy sétát, strandolást iktass be, mert ezzel is szinten és formában tudod magad tartani. Tanácsként fogadd el, hogy a fizikai jó állóképességhez szükség van az egészséges táplálkozásra is a mozgás mellett, ezért a napokban a megszokottnál több friss zöldséget, gyümölcsöt fogyaszthatnál, ettől újra energikussá válhatsz.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek egy igen csak felpörgetett héten vannak túl, szerencsére a kitűzött tervedet sikerült megvalósítani, szinte maradéktalanul. Már nagyon elcsigázott vagy, ezért ahogy azt javasoltuk is neked, jó lenne, ha már ezeken a napokon tudnál legalább lazítani, de a legjobb megoldás az lenne, ha útra kelnél egy hétre akár egyedülállóként, akár pároddal és végre alaposan kipihennéd magad. A hirtelen ötletek sülhetnek el legjobban, így ne sokat tétovázz, hogy mikor, hová, kivel, hanem egy gyors elhatározással hozd meg a döntést és kerekedj fel. A pihenésed aktív legyen, mozogj minél többet, és ha lehet a szabadban, sétálj nagyokat, ezzel képes leszel feltölteni magad az év hátralévő részére. Fogyassz vitamindús nyári gyümölcsöket és zöldségeket, ezekkel sokkal többre mész, mint a különféle bogyókkal ősszel és télen, amikor már a szervezeted segítségért kiált.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Mindannyian tudjuk, hogy a Skorpió az egyik legszenvedélyesebb, legenergikusabb csillagjegy, erre te most sem fogsz rácáfolni. Már jó ideje nyugalomban és békességben telnek a heteid, ebben nem lesz nagy változás most sem, de arra ügyelj, hogy a heves természetedet ne engedd szabadjára, amikor épp nem értesz valakivel egy témában teljesen egyet. Minden esetre most valóban jó passzban vagy, ha eddig halogattál bizonyos ügyeket akár üzleti, akár magánéleti kérdésekben, akkor a csütörtöki nap remekül alkalmas lesz arra, hogy ezeket eldöntsd és megoldd. Ne feledkezz viszont meg saját magadról, a lelki, szellemi és testi karbantartásodról, mert akár mennyire jól mennek a dolgok, erre bizony neked is oda kell figyelni. Már minden bizonnyal túl vagy az ez évi nyaralásodon, de ettől még a hét végeken szervezhetsz magadnak családi vagy baráti körben, mellyel fel tudod oldani a heti fizikai és szellemi igénybevételt, ettől pedig a következő hét akadályait újra fél lábbal tudod majd átugrani.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Nyilas lévén eléggé kiegyensúlyozott, békés heted lesz, azonban amire most alaposabban oda kell figyelned, az a pénzügyeid, üzleti ügyeid alakulása. A múlt heti kiváló hangulatod és kellemes napjaid folytatódnak e héten, de közben igyekezz úgy irányítani a dolgokat, hogy az említett ügyeidet a magad számára legkamatozóbban tud lezárni. Kicsit érdemes figyelmesebbnek lenned, nem fenyeget veszteség, de ha nem vagy elég körültekintő ezekben a kérdésekben, akkor eleshetsz az elérhető bevétel egy részétől. Mivel a Nyilas jegyűek egész életét végig kíséri a pénz kezelésének kisebb nagyobb gondja, így számodra ez nem kihívást, csupán odafigyelést jelent. A hét utolsó napjaira minden kitisztul és a függő ügyeik lezárulnak, így már péntek estétől átadhatod magad a megérdemelt pihenésnek és kikapcsolódásnak. Ez alatt viszont ne feledd, hogy ami könnyen jön, az könnyen megy, becsült meg azt a pénzt, melyre most sikerült szert tenned.

Bak (12.22. - 01.20.) - Bak létedre, ha a múlt héten ügyesen intézted dolgaidat, akkor az anyagi helyzeted stabilizálódott és most már nem lesz erre gondod, minden úgy megy az üzleti és munkahelyi életedben, ahogy azt előre tervezted. A Bak szerelmi élete az év eleje óta talán most van a leginkább rendben, a kapcsolataid minden téren remekül alakulnak, végre olyan életet élhetsz, amilyenre régóta vágyódsz. Erre a hétre különösen szép és kellemes eseményekre készülhetsz, rég nem érezted magad annyira boldognak és kiegyensúlyozottnak, mint a napokban fogod. Pénzügyekben azonban továbbra is légy megfontolt és óvatos, mindig magad igyekezz eldönteni, hogy mire van szükséged feltétlenül, persze néhanapján egy kis különlegességgel is megajándékozhatod magad. Mivel remélhetőleg sikerült az elmúlt napokban pihenned is, nyilván ennek köszönhető, hogy fizikailag és szellemileg is abszolút kiváló formában leszel a hét során. Fokozd ezt a jó közérzetedet tovább, ezért amikor nem érzed magad fáradtnak, azokra a napokra is iktass be magadnak némi lazulást, sétát, kirándulást, hogy az energiaszintedet hosszú távon tartani tudd.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A múlt heti jó kis programok igen remek hatással vannak még e héten is a vízöntő szülötteire, remélhetőleg megfogadtad a tanácsainkat és sok időt töltöttél pihenéssel, kikapacsolódással. Ennek köszönhetően ez a hét nagyon jól indul számodra, semmi különös energiát nem kell megmozgatnod ahhoz, hogy a munkahelyi feladataidat elvégezd. A magánéletedben is tart a szerelmes, érzelmes hangulat, ha netán épp párkereső időszakodat éled, akkor a hét vége felé összehoz valakivel a sors, aki minden szempontból passzol hozzád. Mivel a Vízöntő jegyűek köztudottan nagyon családszeretők, de e mellett igen magas fokú szabadságvágy is él bennük, e miatt az sem baj, ha néha egy délutánt, vagy estét szabaddá teszel a magad számára, hiszen ha szerető párral élsz együtt, akkor ő ezt nagyon jól képes tolerálni.

Halak (02.20 – 03.20) - Úgy látni, az elmúlt napokban Halak létedre meg tudtad valósítani, hogy pár napot intenzív pihenéssel tölts, így most ezen a héten igen nagy energiákat tudsz megmozgatni. Alaposan sikerült felöltődnöd szellemileg és testileg egyaránt, ezért nem nagyon adhatnak számodra olyan feladatot, melytől meghátrálnál. Mivel a Halak jegyébe tartozó emberek képesek egy egész év során folyamatosan hatalmas intenzitással élni, neked főként nagy szükséged van arra, hogy nem csak ezen a hét napon, de az év további részében is folyamatosan karbantartsd magad, hétről hétre találj magadnak olyan programokat, kikapcsolódási lehetőségeket, melyektől újult erőre tudsz kapni és akkor egész év végéig kitart a hallatlan energiád. Kedden megtörténhet, hogy a családi vagy baráti körödből valakivel kisebb vitába keveredsz, de mivel már ezt is felkészülten várhatod, így egészen biztos, hogy a legjobb módon oldod meg a kisebb problémákat.

  
Ezt már olvasta?Bezárás