heti horoszkop maKit ne érdekelne hétről hétre, sőt akár napról napra, hogy milyen különleges eseményekkel számolhat, mit tartogatnak a hét napjai számára a munkáját, szerelmi életét, mindennapjait illetően. Ez az oldal épp ezért működik, hogy aki idelátogat hétről hétre, az alaposan fel tud készülni arra, hogyan álljon a nem várt történések elé és miként kezelje ezeket a dolgokat. A heti horoszkóp nem csak e miatt nagyon hasznos, de abban is rejlik a jelentősége, hogy egyszerűen megtudhatod, családod tagjai, életed párja számára mit jövendölnek a csillagok, ezzel pedig sok mindenben megkönnyítheted az ő életüket is.

Kos (március 21 – április 20) - Igen sűrű héttel számolhatnak most a Kos szülöttek, ezek a napok minden szempontból nem csak sűrűre sikerülnek, de olyan feladatok elé állít az élet, melyek mindegyike igen nagy energia ráfordítással oldható meg. A hét közepére már eléggé fáradtnak fogod érezni magad, de tarts ki és már most tervezz a két hétvégi napra egy jó kis programot, amikor újra fel tudod magad tölteni energiával. A nagy hajtás nem kedvez az egészségi állapotodnak, de ez nem azt jelenti, hogy bármilyen komolyabb betegségtől kell tartanod, csak annyit, hogy ne feledkezz meg a nagy hajtás közben a tested és a lelked karbantartásáról. A párban élő Kosnál érzelmi téren minden rendben lesz, nem várható e hét során semmi kiugró történés, azonban akik még párkereső állapotban vannak, azokat óva intem a hirtelen elhatározásoktól, mert abból most lehet, baj lenne.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák azzal kell, hogy számoljanak a napokban, hogy nem nagyon számíthatnak saját magukon kívül másokra, bármely téren is adódnak problémák. Akár a munkáddal kapcsolatban, akár az érzelmi, családi életedben merülnek fel  megoldandó kérdések, a bolygók állása most azt mutatja, hogy magad kell megkeresd a megoldásokat. Ez persze közel sem jelenti azt, hogy az emberek elfordulnak tőled, vagy nem számíthatsz hosszú távon a környezetedre, egyszerűen most mindenki a maga gondjaival van elfoglalva. A szerelmi életed viszont kiválóan alakul, rég nem voltál olyan kiegyensúlyozott és boldog, mint a milyen e héten leszel. Egyetlen dolog, amire jó ha odafigyelsz a kapcsolataidat illetően, a tágabb  családod valamely tagjával előfordulhat, hogy egy témában nagyon nem értetek egyet, legyél nagyvonalú és ne bocsátkozz hatalmas vitába.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Jó időszak lesz azon Ikrek számára a hét, akik már rég óta valamiféle változtatáson törik a fejüket. Igen alkalmas napok következnek erre, mert amit most már el tudtál határozni és nagy elánnak belevágsz, az biztos, hogy sikerülni fog. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy hétfőn támad egy hatalmas ötleted és azt már keddre mindenképp tető alá akarod hozni, hiszen egy nagyobb változást alapos tervezgetés kell, megelőzzön, számba kell venni minden körülményt és lehetőséget, hogy a végén a legjobb és legkifizetődőbb módon tudd tervedet megvalósítani. Most már a hét elején látni fogod, hogy a szükséges pénzügyi háttered rendelkezésre áll, de akkor se engedd, hogy elszaladjon a ló! A szerelemben, családi életedben a dolgok rendben zajlanak a megszokott kerékvágásban, párod mindenben támogat, hogy az elképzeléseidet meg tudd valósítani.

Rák (06.22 – 07.22) - A Ráknak az elmúlt hónapokhoz képest végre sokkal kellemesebb időszakát jelzi e hét, szinte az élet minden vonatkozásában. Pénzügyi helyzetedben váratlan, nagyon kedvező fordulat állhat be, ami persze nem a vakszerencsének tudható be, hanem egy hosszabb időszakon át végzett kemény munka gyümölcse lesz. Erre az anyagi elismerésre a munkahelyeden kerülhet sor, ami azért némi feszültséggel is jár majd, mert a kollégák, felettesed nem tartják egyértelműnek, hogy te viszed el a pálmát. Ezzel viszont egyáltalán nem kell törődnöd, elég, hogyha te tudod azt, milyen keményen megdolgoztál az eredményért. Ezt az aprónak mondható kellemetlenséget viszont jó természetednél fogva könnyedén megoldod és túllépsz rajta. Nyugodtan élvezd a számodra és családodra is új és jó helyzetet, ha meg lehet oldani, erre a hétvégére iktassátok be a nyári szabadság egy részét legalább.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Szinte minden Oroszlán szülött úgy érzi ezen a héten, hogy a körmére égtek a ház körüli, otthoni tennivalói, így legjobb, ha már hétfőn összeállítasz magadnak egy listát azokról a teendőkről, melyek már nem tűrnek halasztást. Szerencsés helyzet lehet, ha legalább pár napot otthon tudsz most tölteni, így sokkal könnyebb megbirkózni a feladatokkal, mint a napi munka mellett. Szerencsére a magánéleted teljes mértékben a legjobb irányban halad, ezért maximálisan számíthatsz párod és gyermekeid segítségére is ebben a nagy feladatban. ha összefogtok, péntekre már olyan jól állhattok, hogy a hét végét pihenéssel lehet eltölteni és így felkészülten indulhatsz a következő hétnek, ráadásul azzal a jó érzéssel, hogy amit elterveztél erre a hétre, azt kiválóan végre tudtad hajtani.

Szűz (08.24 – 09.23) - Nyugalmasan kezdődik ez a hét a Szüzeknek. A hét közepe táján adódhatnak pénzügyekkel kapcsolatos problémáid, melyek elég sok fejtörést okoznak majd. Ismerve azonban a Szűz csillagjegy okos és reális gondolkodásmódját, semmi ok a kétségbeesésre, meg fogod találni azt a legjobb megoldást, mellyel visszatereled a helyzetet a normál kerékvágásba. A családodnak, párodnak meg kell értenie, hogy egy kicsit meg kell húzni a nadrágszíjat, így a váratlan kiadásoktól sem kerültök padlóra. Határozottságodnak és talpraesettségednek köszönhetően már a hét második felére már jobbra fordul a helyzet, és akkor nyugodtan kifújhatod magad, lesz időd és energiád a családdal, pároddal foglalkozni, közös programot csinálni, ami rátok is fér. Amire érdemes különösen figyelned, hogy ne engedj teret a féltékenységnek, mert ez megmérgezheti az egyébként harmonikus kapcsolatot is.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Nagy fordulatra számíthatsz, amennyiben Mérleg jegyében születtél, elsőként a munkáddal kapcsolatosan történhetnek igen pozitív változások. A karriered egyértelműen felfelé ível, aminek erkölcsileg és anyagilag most egyaránt meg lesz a hozama. Minden alkalmat ragadj meg arra, hogy kamatoztasd tudásodat, a szorgalmaddal és kitartásoddal nincs baj, kevés olyan remek alkalom adódik az ember életében, mint most neked. Arra vigyázz, hogy amennyiben a béredről kerül sor most tárgyalásra, csak akkor indulsz jó eséllyel, ha visszafogottan és némileg szerényen tárgyalsz. A sok változás közepette ne feledkezz meg a szeretteidről, párod lehet, nem veszi túl jól, hogy keveset foglalkozol vele. Szombatra és vasárnapra mindenképp intézd úgy, hogy kettesben tölthessétek az időt.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Nem meglepő hír, hogy a Skorpió egymás után köti a legjobb üzleteket, pénzügyei a tőle megszokott nyereséges irányba mutatnak. nem várható e téren változás a napokban sem, de sajnos természetednél fogva ez már nem villanyoz fel annyira, lassan megszokottá válik. örülj azonban annak, hogy a szerelemben változatos, pezsgő napok elé nézel, és remekül alakul a családi életed is, mindenki boldog és nyugodt, békés hangulatban telik az egész hét. A hét közepe felé érhet némi bosszúság a munkád során, mert elégedetlen vagy a csapatod eredményével, azt tapasztalod, hogy mintha csak téged érdekelne a lehető legjobb eredmény elérése, e miatt némi vitába keveredhetsz munkatársaiddal. Igyekezz úgy felhívni erre a többiek figyelmét, hogy ne bánts meg senkit, de érezzék elhivatottságodat, határozottságodat és véleményed megalapozottságát.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Összeszedettek és nagyon határozottak lesznek ezeken a napokon a Nyilasok, minden a terv szerint halad, amit előre már hetekkel ezelőtt beterveztél, azt szépe sorban mind végre is tudod a héten hajtani. Csütörtökig teljes gázzal mész előre, de addigra már kicsit elfáradhatsz, nyugodtan visszafoghatod kicsit a lendületet, mert látni fogod, milyen jól haladnak és valósulnak meg a dolgaid. A felől is nyugodt lehetsz, hogy most a napok során a családod teljes mellszélességgel támogat bár mibe is fogtál bele, mert látják az elszántságodat és persze a kitartásodat is, amit nagyra értékelnek.

Bak (12.22. - 01.20.) Kicsit szétszórt és igen változó hangulatú leszel a hét kezdetekor, bak létedre ezt nem igen szokták meg tőled. Csodálkozik is a környezeted a munkahelyeden és otthon is. Most valamiért nagyon gyorsan elveszíted a türelmedet, pedig ez abszolút nem jellemző rád. Mivel akik jól ismernek, tudják, hogy valami oka nyilván van a furcsa viselkedésednek, ezért nagyon szerencsésnek mondhatod magad, mert senki nem fordul ellened, a szeretteid elfogadnak, sőt inkább igyekeznek átsegíteni a nehezebb időszakon. Talán az lenne a legjobb megoldás, hogyha minden erőddel igyekeznél megfejteni a saját türelmetlenséged, idegességed okát és ebben nagy lendületet adhat, ha például pároddal kettesben el tudtok tölteni a héten pár napot és kibeszélheted magadból a gondjaidat. Ketten mindent könnyebb átvészelni és megoldani is, főként egy békés, jó kapcsolatban.

Vízöntő (01.21 – 02.19) Nem lesz egyszerű hetük a Vízöntőknek főként szerelmi, érzelmi életüket illetően. Úgy náz ki, hogy most akár mit teszel, a párod nem igazán értékeli, sőt, mintha épp mindig az ellenkező lépést várná el tőled. Alaposan érdemes belegondolni, hogy mi lehet ennek az oka, persze az egyetlen és legkézenfekvőbb megoldás, ha szemtől szembe megbeszélitek a probléma okát. Neked is be kell látni, hogy nem lehet minden alkalommal mindenben maradéktalanul igazad és a kompromisszumokra képesnek kell lenni, hiszen ez a békés egymás mellett élés alapja. Ha párod érzi, hogy a kellő időben és alkalommal képes vagy toleránsan viselkedni – persze ez nem megalkuvást jelent -, akkor ezért hálás lesz és ő is mindenben támogat téged. A munkádban nem lesz e napokon semmiféle fennakadás, a kollégáiddal, mint eddig, remek a kapcsolatod és az épp eltervezett munkáddal a hét végére időben végezni is fogsz, így jöhet a pihenés és a feltöltődés.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak jegyű személyek most is, mint mindig igen alaposan előre tervezi életét, ezért már egészen biztos, hogy neked is meg van a hét forgatókönyve. Aprólékosan és megfontoltan állítod össze a teendőid listáját, és egészen héten ennek mentén haladsz. Ezt a jó módszert és szokást tartsd is meg, mert ez a legcélravezetőbb út ahhoz, hogy a hét végén majd elégedetten hátradőlhess és élvezhesd a megérdemelt pihenést. Amit most beáldozol a munka oltárán, annak egy pár hét múlva érhet be véglegesen a gyümölcse nem csak erkölcsi, de anyagi értelemben is. Szerelmi életed nem áll viszont a legjobban, ennek oka az is lehet, hogy fizikailag nem állsz messze a kimerültségtől, így a munkádon kívül már alig marad másra erőd. Nyilván érthető, ha párod minden félét gondol, siess a segítségére, ne hagyd kétségek között és beszélj arról, hogy csupán kimerült lettél a sok teendőd miatt. Már péntek délutántól tervezhetsz egy közös hosszú hétvégét, ahol erőre kapsz és pihenten, újultan járhatod tovább az utadat.

  
Ezt már olvasta?Bezárás