heti horoszkop maAmennyiben kíváncsi vagy arra, mit tartogat számodra augusztus 11. és 17. között a hét, akkor nem is lehetnél jobb helyen. Köztudott, hogy az emberek nagy részét nagyon is érdekli, milyen egészségben találja a következő hét, hogy alakulna k majd az üzleti és pénzügyei, kinek mit hoznak e napok a szerelemben, munkában, előre menetelben. Nos mi természetesen nem bocsátkozunk jóslatokba, de azt biztosan előre tudjuk vetíteni, hogy a bolygók állása alapján melyik csillagjegy milyen hatásokkal számolhat az élete különféle területein.

Kos (március 21-április 20.) - A Kosnak e héten lesz egy furcsa érzése, nem tudja megfejtetni, hogy mi, de valami nem kerek az életében. Türelemmel legyél főként saját magad iránt és a dolgok hamarosan elrendeződnek, valószínűleg a munkád terén várhatóak változások. A hét közepére egy igen jó ajánlatot kapsz, amikor is rögtön megérted, hogy ez volt az a pont, amiben nem érezted magad teljesnek. Gondold át és beszéld meg a családoddal, ha minimális esély is van arra, hogy a változással egy jobb élet felé menetelj, akkor ne habozz, fogadd el. Közeledik a nyár vége, ha még nem pihentél az idén, akkor a változások előtt igen csak ajánlom, hogy menj el legalább pár nap szabadságra, ahol át is tudod nyugodt körülmények között gondolni a jövődet.

Bika (április 21-május 20.) - Sok munka és intézni való vár e héten a Bikákra, mivel már valószínűleg túl vagy az idei nyári pihenésen, jól teszed, ha felkészülsz a nehezebb menetre. Számodra azonban semmiféle különösebb megerőltetést nem fog jelenteni ezekben a napokban a sok tennivaló, mert szereted a munkádat, néha kicsit többet is vállalsz, mint kellene. A hét végére tervezz egy jó kikapcsolódást, aktív pihenést, ha egyedülálló vagy, akkor jó esélyeid vannak arra, hogy a szombati napot olyan társaságban töltheted, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg és akár egy új kapcsolat is szövődhet. Népszerű és kedvelt vagy a környezetedben, de arra mindig figyelj oda, hogy ez ne csapjon át felsőbbrendűségbe, mert azt már nem annyira kedvelik az emberek. A napokban arra vigyázz leginkább, hogy maradj két lábon a földön, ne kergess olyan álmokat, amik igen csak messze vannak tőled. Ha kevesebbel is beéred az álmok terén, sokkal jobban fog esni az a mindenféle jó, ami történik veled.

Ikrek (május 21-június 21.) - Kiválóan alakul az Ikreknek ez a hét a bolygók állása nagyon kedvező számukra. Szinte teljes egyensúly alakul ki már a hét első napjaira az érzelmi életedet és a munkádat illetően. A környezeted is észreveszi, hogy mennyire jó passzban vagy, mindenki keresi a társaságodat, mert sugárzik belőled a jókedv és a kiegyensúlyozottság, ez másokra is remekül hat. Kiváló napok lesznek ezek arra, hogy az emberi kapcsolataidat végre úgy rendezd, ahogy azt már régen szeretnéd, mindenkivel mindent meg tudsz most beszélni, élj ezzel a ritka lehetőséggel. A párkapcsolatod terén eddig sem voltak problémák, így a határtalan jókedved ezen csak tovább lendíthet pozitív irányban. A nyaralás ideje már valószínűleg lejárt az idei nyáron, de ettől függetlenül a hét végére most is tervezzetek be egy jó kis családi kirándulást legalább, hogy a feltöltődés folyamatos legyen.

Rák (június 22-július 22.) - A Rákok számára most egy dolgos hét következik, a nyári lazább napok és hetek után némileg feltorlódtak a tennivalóid. egy jó terv készítésével és az időd ügyes beosztásával meg tudod oldani a heti intéznivalókat, nem lesz fennakadás sem a munkahelyeden, sem a magánéletedben, ha bármit el kell intézni. Sőt, úgy tűnik, hogy a munkádban igen fontos események elé nézel, mert olyan feladattal is meg tudsz birkózni most, amely nagyot lendít a további pályafutásodon. A hét közepén dicséretre, komoly elismerésre számíthatsz főnökeidtől, így meg lesz az a jó érzésed is, hogy nem volt hiábavaló a fáradozásod. A szingli Rákra kellemes magánéleti meglepetést tartogat a hét vége, úgy tűnik, valakivel összehoz a sors, akivel nagyon jól megértitek egymást és ebből még egy hosszútávra szóló kapcsolat is lehet.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Az Oroszlánoknak némileg akadozva indulhat a hét, igyekezz a kisebb nagyobb vitákat elkerülni főként a kollégákkal. Fáradtan és kicsit elcsigázva zártad az előző hetet, nem igazán volt alkalmad kipihenni magad. Most igyekezz nyugalmat erőltetni magadra és próbáld meg szelektálni a dolgaidat, azt vedd előre, mai igazán fontos, a többit pedig talán el tudod kicsit tolni. Így, ha ügyes vagy, marad némi időd arra, hogy délutánonként akár munka után egy kis sportot, sétát, bármi kikapcsolódást beiktass a napi programodba és ezzel könnyebben át tudod vészelni a hetet. A családod megértő és alkalmazkodó, ez nagy szerencséd, mert legalább e téren nincs rajtad még nagyobb nyomás. Figyelj viszont arra, hogy épp segítőkész családtagjaidat, barátaidat ne bántsd meg, inkább ha arra van szükséged, hogy kis időt egyedül tölts, akkor ezt magyarázd el nekik és beszéld meg velük. Az egészségeddel nincs semmi probléma, csupán a fáradtság okozhat szokatlan tüneteket. Ennek a hétnek a végét minden áron tedd szabaddá és igyekezz feltöltődni, hogy a következő hétfőre új erőre kapj.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Komoly, mondhatni sorsdöntő feladatok várnak a Szűz jegyben születettekre e hét során, egész jövődet megalapozhatod, ha ügyes és szemfüles leszel. Ez a munkahelyi lehetőségeidre vonatkozik elsősorban, olyan munkát bízhatnak rád, amellyel szinte biztos lépéseket tehetsz előre és hosszú távra megalapozhatod az egész családod jövőjét. A hét felénél elkaphat egy olyan érzés, hogy a párkapcsolatod kissé unalmassá, lapossá vált, de persze nem a szakítás az első megoldás ilyenkor, hanem inkább az, hogy megbeszéljétek, mi okozza a gondot és lehetőség szerint megkeressétek a mindkét fél számára legjobb megoldást erre. Az is lehet, hogy egy már rég óta húzódó döntést végre a héten képes leszel meghozni, hisz ami nem megy, azt nem lehet a végtelenségig erőltetni, sőt nem is szabad. Csütörtök lesz az a nap, amikor annyi erőt érezhetsz magadban, hogy nagy elánnak belevethesd magad a változtatásba és amilyen döntést ekkor hozol, azt nem fogod megbánni.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - Most a Mérlegek egy kicsit a hét folyamán fellélegezhetnek, a kitűzött feladatok nagy részét sikerült elvégezni, némileg könnyebb napok jönnek. Ha még előtted a nyári pihenés, akkor ez a hét lenne a legalkalmasabb erre. Ami a kapcsolataidat illeti, e téren is jól mennek az ügyeid, szinte telje a családi és baráti környezeteddel a harmónia, ezért is lenne most jó ezt megfejelni egy közös pár napos pihenéssel. Ez a hét alkalmas lesz arra, hogy kicsit eressz a gyeplőn saját magaddal szemben, hiszen egész év eleje óta szinte megállás nélkül dolgoztál és készen álltál az újabb és újabb feladatokra, amiket maradéktalanul teljesítettél is. Ennek persze meg van az anyagi és erkölcsi pozitív vonzata, de bár milyen nehéz világot élünk, azért minden körülmények között meg kell találnod a módját, hogy jusson energia és idő a szeretteid és persze magad számára is.

Skorpió (október 24-november 22.) - Érdekes módon a csillagjegyek közül majdnem mindegyiknek ez a hét a munkában, a munkahelyi eseményekben tartogatja e legtöbb eseményt és fordulatot, nem kivétel ez alól a Skorpió sem. Te, aki tele vagy egészséges önbizalommal, most ennek igen csak hasznát veheted már a hét első napjától, mert olyan különleges feladattal bíznak meg, melyet sokak szerint csak te vagy képes megoldani. Nem fogsz csalódást okozni, de ügyelj arra, hogy a biztosan álló önbizalmad véletlenül se csapjon át akár fellengzősségbe, akár nagyképűségbe, mert ezzel meghiúsíthatod a legnagyobb dobásodat, amire egyébként ezer százalékosan alkalmas és képes vagy. Légy tehát szerény, de ugyanakkor magabiztos, ez a biztosan célravezető eszköz a sikerhez. Lehet azért, mert ilyen nagy feladat előtt állsz, a napokban az érzelmi életed kicsit akadozhat, de ha szerencsés vagy e téren is, akkor a párod kellően tolerálja a helyzetet, azonban rettentően figyelj arra, hogy ezzel kicsit se élj vissza.

Nyilas (november 23-december 21.) - Aki a Nyilas csillagjegy alatt született, az ezen a héten egész végig azt fogja érezni, hogy rég nem volt ennyire energikus és határozott. Pontosan tudod, hogy mi az, amit e hét nap alatt el kell végezned és mi kell hozzá, hogy a tervedet meg is tudd valósítani. Fizikailag, szellemileg kiváló formában vagy, minden adott ahhoz, hogy kiválóan teljesíts. Minden simán megy, ráadásul már a hét elején érezni fogod, hogy akár új feladatokkal is képes vagy most megbirkózni, ez pedig óriási lendületet az egész életednek. Alkalmasak lesznek e napok a családi és baráti kapcsolatok ápolására, ha van olyan ismerősöd, rokonod, akivel rég nem találkoztál, most a napokban jól időzíthető egy kapcsolatfelvétel. szellemi teljesítőképességednek most szinte nincs felső határa, bátran nézz az új kihívások elé, mert ritkán adódik az ember életében olyan jó időszak, mint most neked.

Bak (december 22-január 20.) - A bakok sokat dolgoztak egész nyáron, most augusztus közepe táján már talán kevesebb az elvégzendő sürgős feladat, így alkalmad lesz kicsit lazítani. A munkahelyeden az idén eddig már annyit tettél le az asztalra, hogy másnak egy egész évre elég, persze tudjuk, semmi nem jelenthet teljes biztonságot, de némi pihenést és lazítást mindenki meg kell engedjen magának, mert az energiánk és az erőnk nekünk embereknek is véges. A családod örülni fog annak, ha ezen a héten valamivel több időt töltesz velük, főként, ha párod és gyermekeid is vannak. A szünidőnek hamarosan vége, így most még összehozhattok egy olyan családi nyaralást, vagy legalább pár napos kiruccanást, ahol mindenki élvezheti a másik társaságát. ha egyedül élsz pillanatnyilag, vagy esetleg olyan kapcsolatban, mely a lezárás felé közeledik, akkor a szerdai nap teljesen alkalmas lesz arra, hogy a függőben lévő ügyeidet megold.

Vízöntő (január 21-február 19.) - Jól és sikeresen indul e hét a vízöntők számára, szinte minden témában kiváló eredményeket érhetnek el, amibe belefognak. Az elmúlt hetekben sikerült kipihenni magad, új erőre kaptál és ez meglátszik a munkádon, a magánéleteden egyaránt, mert türelmes, készséges és segítőkész vagy másokkal szemben, amit az emberek elismernek és hálásak érte. A családod, párod nagyon élvezi azt az új embert, aki lettél a nyár során, mert végre nem hulla fáradtan látnak csak esténként. Most a napokban igen jól sikerül beosztanod az idődet, marad mindenre, munkára, családra, kikapcsolódásra, és ha ügyes vagy a továbbiakban is, akkor erre talán rá is tudsz szokni. Az egyedülálló Vízöntőre nagyon ígéretes hét vár, mert szinte biztosra veheted, hogy a sors összehoz egy illetővel, akivel már az első percekben egy hullámhosszra kerülsz, nagyon megértitek egymást. Vigyázz arra, hogy ne ess ki ebből a jó időbeosztásból és remek passzból, mert ezzel most erőteljesen megalapozhatsz magadnak egy minden szempontból kamatozó és szép időszakot.

Halak (február 20-március 20.) - Talán már Te mint Halak szülött is túl vagy az éves vakáción, de vigasztaljon, hogy már úgy sincs sok hátra az ide nyári szezonból, a többieknek is hamarosan lejár a szabadsága. Tarts ki a munkahelyeden, lehet, hogy ezekben a napokban mások helyett is el kell végezni egyes feladatokat, de gondolj arra, hogy neked is lehetőséged volt egy hosszabb pihenésre. A szerelem terén adódhatnak a hét során zökkenők számodra, de lehet, hogy te magad nem vagy elég toleráns a pároddal. Le kéne ülni és megbeszélni a problémákat, nem pedig duzzogni a nélkül, hogy ismernéd az ő álláspontját, vagy viselkedésének hátterét. ha jobban belegondolsz, rá fogsz ébredni, hogy kik azok, akik minden helyzetben melletted állnak, és akikre minden körülmények között számíthatsz, most pedig a héten lehet, hogy másnak van szüksége a te támogatásodra, megértésedre. Legyél sokkalta türelmesebb azokkal, akikkel együtt élsz és akikkel dolgozol, hiszen bármely közösségben csak akkor lehetsz teljes jogú tag, ha te is teszel értük. A hét végére időzíts olyan programot, ahol ezeket a helyzeteket nem csak tisztázni lehet, hanem jobbá is tehetitek a közös életet.

  
Ezt már olvasta?Bezárás