heti horoszkop maUgye szeretnéd Te is tudni, hogy tartogat-e ez a hét nagy boldogságot, örömet, meglepő fordulatot számodra? Ezért vagyunk mi és e jó oldal, hogy a csillagok és bolygók mozgása, állása alapján elmondjuk neked, mit is várhatsz az elkövetkező napoktól anyagiakban, párkapcsolatban, egészségben. Nyilván nem ígérhetünk semmi konkrétumot, de aki alaposan átolvassa e sorokat, az elég jól fel tud készülni azokra az eseményekre, melyek a héten életében előfordulhatnak.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos nem csak majd kicsattan az energiától e héten, de olyan jó időszakot él, hogy ez egész nyár végéig ki fog tartani. Persze arra érdemes odafigyelni, hogy ne lépd át a saját korlátaidat, bár ha még fiatal vagy, sokkal többet bírsz, mint amire mások képesnek tartanak. Amennyiben a munkahelyeden a legkisebb esélyt is látod az előre menetelre, semmiképp ne térj ki e lehetőség elől, mert ritka jó alkalom adódhat erre. Ne ess azonban az okoskodó hibájába, mert azt a kollégáid nem szívelik és így veszíthetsz népszerűségedből. vegyél viszont részt minden adódó társasági összejövetelen, ott barátok közt nem kell attól tartanod, hogy túl soknak tartanak, hiszen azért barátok, mert kíváncsiak arra, mi történik veled. A párban élők közületek szenvedélyes, forró napok elé néznek, értékeld és becsüld, hogy párod mindenben mögötted áll.

Bika (április 21 – május 21) - A Bika ezt a hetet nagyon nagy munkával tölti, mert itt a kiugrási lehetőség számára és ezt semmiképp sem akarja elszalasztani. A dolgok jó irányban haladnak, így egy kicsit azért már lazíthatsz, mert semmi okod az aggodalomra. Arra kell a napokban nagyon odafigyelned, hogy bár mennyire gyorsan szükséged lenne egy nagyobb összegre, akkor se menj bele semmi olyan pénzügyi manőverbe, kétes üzletbe, amelynek nem látod biztosan a végkifejletét. Foglalkozz inkább a munka mellett a családdal, a párkapcsolatoddal, a hét végére tervezz be egy jó kis kikapcsoló programot. A párod is elégedett lesz egy kis kiruccanással, mert már te is addigra képes vagy leereszteni és gondtalanul szórakozni, szórakoztatni.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Úgy tűnik, az Ikrek is a munkás hétköznapjaiba kell, hogy temetkezzen e hét során, a rég tervezett szabadságot még egy két héttel arrébb is kell e miatt tolnod. Ezekre a napokra mást se nagyon tervezz előre, és főként ne ugorj fejest olyan üzleti vállalkozásba, aminek nem tiszta előtted a háttere, mert egy ilyen akcióból szinte biztos, hogy veszteséggel kerülnél most ki. A napokban inkább arra fordítsd a szabad idődet, hogy az elkövetkezendő hetek, akár hónapok forgatókönyvét próbáld felvázolni, persze pároddal, családoddal összeegyeztetve. Aki közületek jelenleg egyedül él, az se keseredjen el, mert a nyár folyamán – ha nem is ezen a héten -, de egészen biztosan rátalál arra, akivel a jövőjét tervezgetheti. A héten valamivel az átlagnál többet törődj egészségeddel, saját magaddal, nagy bajok nem lesznek, de a fáradtságtól és sok munkától kicsit elgyötörtebbnek érezheted magad. Nagy séták, sok gyümölcs és vitamin!

Rák (06.22 – 07.22) - Aki a Rák jegyében született, ne érje váratlanul, ha a hét némi gyomortáji panasszal kezdődik, ennek oka egészen biztos a kisebb fajta kimerültség és nem komoly szervi baj lehet. Azon legyél, hogy az életedet e héten jó és pozitív dolgokkal igyekezz megtölteni, ettől a panaszok is nyomtalanul el fognak tűnni. Amivel segíteni tudod a gyors helyreállítását egészségednek, ha sokkal többet foglalkozol a helyes táplálkozás gondolatával és persze meg is valósítod azt. A munkahelyeden érhet a hét közepén kisebb nagyobb bírálat, de jusson eszedbe, hogy ez lehet előbbre visz és ne sértődj meg azonnal, gondold végig a kritika lényegét, hátha valóban némileg más irányban keled a munkáddal haladni. ne felejtsd el, hogy amennyiben e témában képes vagy szétválasztani a sértést az előre mozdító, segítő kritikától, azt kiválóan tudod majd kamatoztatni a magánéletedben is.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Remek napok következnek az Oroszlán életében a hét folyamán, a közelmúlt gondjait mintha elfújná a szél, kellemes és boldog heted lesz. Ezért te magad is tudsz tenni, ügyesen lépd át azokat a helyzeteket, melyek bonyodalmakat szülhetnek és próbáld az életet a napos, humoros oldaláról nézni. ha nem stresszelsz minden apróságon, az a testednek és lelkednek is hasznára válik. Akár szingli vagy most épp, akár párkapcsolatban, családban élsz, legkésőbb a hét utolsó két napjára iktass be szabadidős sportot, mert ez tud a legjobban kikapcsolni és ettől leszel képes teljesen feltöltődni. ha az élet lehetővé teszi, az idei nyaralás egy részét is ezekre a napokra ütemezhetnéd. Jó időszak ez azért is, mert a kapcsolataid megerősítésére most igen jó esélyeid vannak.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz számára e heti ajánlatom, hogy próbálja meg behúzni kicsit a féket, a munka nem szalad el, de ha az egészség rovására megy, az már nem jó. Igyekezz úgy alakítani és beosztani az idődet már hétfőtől kezdve, hogy a feltétlenül fontos dolgokat el tudd intézni, de legalább ennyire fontos, hogy maradjon időd magadra és párodra is. Most a napokban a legjobban akkor tudsz kikapcsolni, ha rövid időkre egyedül mész akár csak egy kicsit bolyongani a városban, szükséged lesz arra, hogy átgondold az elmúlt heteket és megtaláld minden helyzetre a legmegfelelőbb megoldást. Szerencsére a Szűz olyan csillagjegy, aki minden apró hibájából képes a megfelelő következtetést levonni és a tanultakat jól kamatoztatni a jövőben. Nem szabad persze társadról és családodról sem megfeledkezned a héten, hiszen ők is igénylik a társaságodat, a szeretetedet és a törődést, mint te is tőlük.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Elég zaklatottan indul a hét a Mérlegnek, valamitől ideges és feszült vagy, és nem nagyon találod hirtelen a megoldást. Át kell gondolni, hogy a munkád során nem ért-e valami sérelem, vagy épp az a probléma, hogy nem értél az eltervezett feladatid végére. Minden esetre igyekezz a szálakat felgöngyölíteni és ne hagyd, hogy a tisztázatlan kérdések megnehezítsék az életedet. Akár hogy is van, abból baj nem lehet, ha magaddal valamivel többet törődsz, kerüld a nehéz ételeket és általában az egészségedre ártalmas dolgokat, mert azok csak tovább rontják a közérzetedet. A munkád amennyire fontos, annyira biztonságot is jelent, ettől nem kell félned, de hátradőlni sem szabad. Fontos, hogy ha a héten módod adódik például egy továbbképzésen részt venni, azt semmiképp se hagyd ki. Csütörtökre már jóval kedvezőbben alakulnak a dolgok, sikerül lehiggadnod, a hét másik felében tölts több időt pároddal, hiszen hálás is lehetsz neki, amiért a nehezebb időkben is stabilan kitart melletted.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Ezen a héten a Skorpió nem azt fogja érezni, hogy az év legkiválóbb napjait éli meg, de hát nem lehet mindig neked sem szerencséd és jó passzod. A napokban különösen nehezen tudod leplezni a benned lévő feszültséget, ezért a legjobban tennéd, ha pár napra elvonulnál, és magadba szállva átgondolnád, hogy mi is az a dolog, ami ennyire munkálkodik benned és már lassan felőrül. Neked is meg kell tanulnod, hogy ha dühös vagy, netán elkeseredett, akkor sem másokon kell azt kitölteni, mert egy társ, egy barát hatalmas kincs, aki ráadásul a legritkábban tehet arról, hogy neked most a héten rossz napjaid vannak. Sőt ellenkezőleg, valószínűleg tőlük várhatod és kapod is a segítséget ahhoz, hogy a hét vége felé már képes legyél lehiggadni, majd egész más szemmel látni a világot. Légy saját magaddal türelmes, másokkal kicsit elnézőbb és hamarosan helyükre kerülnek a dolgok.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Gyönyörű hét vár rád, ha Nyilas a csillagjegyed, árad rád a héten a családtagok és a munkatársak szeretete is. Kiválóan érzed magad a bőrödben, ráadásul üzleti ügyeid is nagyon jól és jövedelmezően alakulnak. Most szerdán nyugodtan aláírhatsz egy üzleti szerződést is, biztosan jól jársz. A társasági életedet hétvégére úgy felturbózzák az ismerőseid, azt se fogod tudni mikor, hová menj, igyekezz mindenhol ott lenni egy kicsit, nagyon jó hangulatod lesz egész héten és ettől a következő heteid is kiválóak lesznek. Egyedül azon a téren legyél résen, hogy ezt a nagy boldogságodat egy jelenlegi, vagy régi kollégád ne tudja megmérgezni, mert lehet olyan, akinek ez a szándéka. Adódhat ez irigységből, féltékenységből, minden esetre ne légy vevő a felhívásra és akkor szépen átlendülsz e problémán is. Meg kell tanulnod, hogy a természetedből fakadó mindenki iránti nagy bizalmaddal lehetnek akik vissza akarnak élni, ezért szelektálj és nem kell mindenkinek feltétel nélkül mindent elhinned.

Bak (12.22. - 01.20.) - Egyre kevesebb problémával kell megbirkóznia a Bakoknak, ezeken a napokon már sokkal kellemesebben zajlik az élet családi és munkahelyi téren egyaránt. Persze, mint előrelátó és higgadt Baknak alaposan meg kell most is fontolnod, hogy melyik problémát hogy tudod a leghelyesebben megoldani, de a hét végére már minden jól alakul. Némileg próbálkozz meg a körülményekhez és a körülötted élőkhöz jobban alkalmazkodni, ezt nagyra fogják értékelni. itt az ideje belátnod, hogy nem feltétlenül fontos mindenkinek megfelelned, ez nem is lehetséges, van saját akaratod és elképzelésed, ezt össze kell egyeztetni másokéval, így remek egyensúlyt teremthetsz magad körül. Sikeresen építed a munkahelyi előmeneteledet, ebbe rengeteg energiát fektetsz, de e mellett ne felejtsd el, hogy a párod is igényt tart a szeretetre, és a jelenlétedre.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Vízöntők figyelem, itt a pihenés ideje, aki teheti közületek, ezekben a napokban vegye ki a nyári szabadságát és jöhet a nyaralás! Mint mindenkinek, neked is szükséged van így fél év után a kikapcsolódásra és a feltöltődésre, ráadásul a munkáddal is igen jól haladtál, így nem nagyon maradtak sürgős elintézni valóid. Ami még fennmaradt, az megvár és sokkal nagyobb energiával végzed majd el ezeket egy jó ki pihenés után. Családi ügyeid szintén jó mederben haladnak, a pároddal nagyon békés és boldog időszakot éltek, ezért is kell ezt most megkoronázni egy közös nyaralással, utazással. Mivel szeretitek a vízpartot, de akár a nyugodt, hangulatos hegyvidéket is, így igyekezz ilyen helyet választani a feltöltődéshez. Nincs is más dolgod, mint gyorsan megszervezni az utat, mellyel párodat akár meg is lepheted.

Halak (02.20 – 03.20) - Mostanában tele vannak a Halak bizonytalansággal, kétségekkel főleg a munkahelyi események miatt. Keményen és határozottan űzd ki magadból a legkisebb negatív érzést és gondolatot is, mert ezen a módon tudsz csak előbbre haladni. Érzelmi téren is megerősítésre lenne szükséges, de erre csakis akkor kerülhet sor, ha társaddal, pároddal meg tudod a dolgokat beszélni és persze őszinték, nyíltak vagytok egymással. Rengeteget segíthet a helyzeteden, hogyha a hét első napján adódó lehetőséget kihasználod és részt veszel egy jógagyakorlaton, egy meditációs órán. Ki kell próbálni olyan helyzeteket is, melyektől eddig idegenkedtél, mert akár ez lehet a megoldás arra, hogy sokkal felszabadultabb és nyíltabb ember lehessen belőled. A hét közepére sokkal jobb lesz a hangulatod, és ha sikerül egy aktív kikapcsolódást tető alá hozni akkor, a következő héten már problémák sem lesznek.

  
Ezt már olvasta?Bezárás