heti horoszkop maMi emberek mind szeretnénk megtudni, ha van rá mód, hogy milyen meglepetéseket tartogat számunkra az élet. Fontos szempont az életünk alakításában, hogy mi az, amire az elkövetkező napokban figyelnünk, ügyelnünk kell, épp ezért igen jó hasznát veheti mindenki a heti horoszkópnak. Megtudhatod, hogy milyen eseményekkel számolhatsz érzelmi életed terén, mire vigyázz, hogy egészségedet megőrizd és általában, hogy a legjobb formádat hozhasd.

Kos március 21.- április 20. - A Kos szülöttei e héten a bolygók állása alapján azzal számolhatnak, hogy végre megszűnik körülöttük a már elég rég óta tartó pech sorozat és sokkal jobbra fordulnak a dolgai. Kiváló egészségben talál ez a hét, már a hétfői napon úgy érzed, hogy tele vagy energiával, hegyeket lennél képes megmozgatni. A munkádban e változást nagyon jól tudod kamatoztatni, akár egy nagy lépést is tehetsz most előre a ranglétrán. A környezetedben élő barátok, családtagok is érzik, hogy milyen jó passzban vagy, ezért igen gyakran csörren meg a telefonod és keresik a társaságodat. Menj és kapcsolódj ki, a hét végén mindenképpen, így lesz teljes az életed. Anyagi téren kell odafigyelned arra, hogy semmilyen kétséges üzletbe ne vágj a napokban bele még akkor sem, ha egy közeli, megbízható jó barátod ajánl fel egy lehetőséget.

Bika április 21. – május 20. - A Bika jegyű nők és férfiak most e hét elején számítsanak egy kis nehézségre a munka terén, de ügyesen és okosan meg fogja mindegyikük oldani a felmerülő problémákat, így már szerda környékén teljesen gördülékenyen folytatódnak a hét többi napjai. Ezek a kisebb akadályok egyáltalán nem egy nehezebb időszakot mutatnak, sőt, sokkal inkább arra utalnak, hogy képes vagy a problémamegoldó képességedet szinten tartani és még fejleszteni is, ezzel pedig igen nagy biztonságot tudsz teremteni magad körül. Az lehet, hogy a szokottnál némileg keményebben kell most dolgoznod egy adott cél, eredmény eléréséért. A magánéletedben jó lenne valamennyire nyitottabbnak lenni mások iránt, ez nem azt jelenti, hogy add ki magad teljes egészében, de kellenek az olyan barátok, akikkel azt is meg tudod beszélni, amit mondjuk egy társsal, vagy szülővel nem. Nézz körül, a hét végén találkozhatsz egy régi ismerőssel, jó baráttal, akiben minden körülmények között megbízhatsz, így nyugodt szívvel a titkaidat is átadhatod megőrzésre.

Ikrek május 21.- június 21. - Jóval kellemesebb hét elé néznek az Ikrek, mint ami az elmúlt időszakban volt, sőt az egész június úgy telik számukra, mintha egy új életszakaszuk kezdődne. Nálad minden rendben lesz a munka, az egészség és az érzelmi életed terén is, nyugalmas és kiegyensúlyozott napok várnak rád. Amennyiben tervezed, hogy elindítasz egy saját üzletet, a legjobb, ha erre a hétre időzíted ezt, most felszálló ágban van a csillagzatod és a szerencséd e témát illetően is. Persze ezzel nem azt sugallom, hogy ugorj fejest vakon bármilyen pénzügyi akcióba, de ha körültekintő és kellően óvatos vagy, akkor most valóban egy kiváló és jövedelmező üzletet köthetsz meg. Ráadásul a családod, a társad ebben abszolút mögötted áll és támogat, ebből is láthatod, hogy jól döntesz.

Rák június 22. - július 22. - Érdekes, úgy tűnik, a június első hete a legtöbb csillagjegy számára igen jó bolygó állásokat mutat, hiszen a Rákra is kellemes, boldog napok várnak, úgy látható. Talán az év egyik legjobb hete lesz úgy a fizikai, mint a szellemi állapotodat nézve, sorban törnek fel belőled a remek ötletek, melyeknek a munkában, de még a magánéletben is nagyon jó hasznát veszed. ha ki tudsz venni a héten pár nap szabadságot, akkor például ess neki a lakásnak és valósítsd meg a tervedet, amit a felújításra vonatkozóan szövögetsz már jó ideje. Amire oda kéne azért figyelned, hogy a nagy lendület ne vigyen át a ló túlsó oldalára, a pihenésre neked is szükséged van, mert csak így tudsz jó erőnlétet biztosítani magadnak. Akár egyedül élsz, akár családban, a szombatot és vasárnapot most ne munkával töltsd, hanem aktív pihenéssel, aminek mindenképp legyen része egy nagy séta a szabadban, de ha az időjárás megengedi, már a strandra is kimerészkedhetsz.

Oroszlán július 23. - augusztus 23. - A hős Oroszlánok nevükhöz méltóan győztes és igen sikeres hét elé néznek. Szellemi és fizikai képességeid a csúcson vannak, ez a hét folyamán csak tovább fokozódik, ha lehet. pénzügyekben, munka terén és a szerelmi kérdésekben is igen ügyesen fogsz megoldani minden kérdést, ami szerda környékén felmerül és a hét vége már minden szempontból teljes mértékben kiegyensúlyozott, boldog lesz. Arra kellene most ezekben a napokban figyelni, hogy a sok munka és maximum teljesítmények mellett az egészséged ne lássa kissé sem kárát a nagy tempónak. Különösebb kirívó problémáid nem lesznek, de ha nem vigyázol madara eléggé, akkor egy megfázás például kicsit visszavethet a nagy léptek megtételében. Lassíts picit, add meg a testednek amire szüksége van, a friss zöldségekből és gyümölcsökből most fogyassz az általánosnál többet és mindenképp igyekezz valami sporttevékenységet besuvasztani a sűrű programodba. Ezzel fenn tudod tartani a megfelelő egyensúlyt és már a következő hétre is bátran tervezhetsz.

Szűz augusztus 24. – szeptember 23. - Egy kicsit több türelmet kell magukra erőltetni a Szűz szülötteinek e hét napjain, mert a csillagok állásból azt lehet kiolvasni, hogy a keddi naptól kezdve sorban jönnek olyan események, melyekkel nem számoltál. Ezek nem kellemetlen, rossz dolgok, sőt inkább olyanok, melyek nagyot lendíthetnek az életeden, csak fel kell venni ritmust. A szerelem terén az a Szűz, aki most még egyedül éli életét, minden bizonnyal olyas valakivel találkozik a héten, akivel akár egy életre szóló kapcsolat alakulhat ki. Jól nézz körül, mert az is megeshet, hogy már rég óta a közvetlen közeledben él az illető, csak eddig mindketten titkoltátok az egymás iránti vonzalmatokat. Pénzügyeid nem állnak rosszul, de ezekben a napokban ne nagyon akarj nagyot szakítani, ennek nem most jött el az ideje. A hét végét inkább használd arra, hogy ha vannak üzleti terveid, azokat most alaposan járd körül, dolgozd ki és tervezz. A megvalósítással várj még egy két hetet. A családtól nyugodtan elfogadhatsz e kérdésben javaslatokat és segítséget, hiszen a pénzügyi világban minden ötlet jól jöhet, ha azt egy hozzáértő jóakaród adja.

Mérleg szeptember 24-október 23. - Örülhetnek és nagy optimizmussal nézhetnek e hét elébe a Mérlegek, mert láthatóan egy jóval nyugalmasabb időszak következik az életükben, mint az év eddigi heteiben volt. A kapcsolataidban igyekezz rendet teremteni, mert ott igen összekuszálódtak a szálak az utóbbi időben, és ha ez sikerül, akkor újra remekül érezheted magad a baráti körödben, szívesen csinálsz velük közös programot, akár most a hét végén is. Amit most a hét elején elhatározol, azt sorra jó eséllyel képes leszel véghez is vinni, amiben nagyon nagy támogatásra számíthatsz a társadtól, sőt az egész családtól. Arról azért nem szabad megfeledkezned, hogy a munka bármennyire létkérdés, nem mehet a magánélet rovására, így figyelj arra, hogy szakmádban helyt tudj állni, de maradjon időd a családra is, hiszen csak így érzed majd jól magad a bőrödben.

Skorpió október 24-november 22. - A Skorpiónak ritkán adódnak különösen nagymértékű nehézségei az életében, de ha igen, akkor minden erejével arra képes összpontosítani, hogy azokat megoldja. Miután nálad szinte mindent visz az anyagi jólét, így most a héten adódó alkalmat sem fogod elszalasztani, de ne tégy elhamarkodott lépést! Nem foroghat az egész életed a pénz körül, mert elveszíted közben azokat, akik szeretnek, és némi időt kérnek az életedből. Egyébként is itt az ideje, hogy bevalld saját magadnak, nem kaphatsz meg mindent a pénzedért, mert például a szeretet nem vehető meg semmi pénzért. Ami nagyon fontos a hét elején eléd tárul egy olyan lehetőség, mellyel könnyen megvalósíthatod egy régi vágyadat, lehetőséget kapsz arra, hogy akár egy új szakmát megtanulj, vagy egy bizonyos témakörben tovább képezd magad. Élj a lehetőséggel mindenáron, mert ez az út vezet a teljes megnyugváshoz és akár a boldogsághoz.

Nyilas november 23-december 21. - hatalmas lendülettel esnek neki ennek a hétnek is a Nyilasok, amit nagyban segít, hogy egészségileg ritka jó állapotban és kirobbanó formában vannak. Aki a Nyilasok között épp párkereső állapotban van, most csütörtökre koncentráljon, mert a csillagok állása szerint ezen a napon egy sorsdöntő találkozás vár rá. Aki pedig már hosszabb kapcsolatban él, az a hét végére képes lesz meghozni a rég várt döntést és akár arra is sor kerülhet, hogy véglegesen összekötitek az életeteket. A munkában a Nyilas a tőle megszokott módon megbízható és mindenben számítani lehet rá, ez most sem változik, ráadásul ezen a héten kicsit kevesebb lesz a munkád, így marad időd némi lazításra is. használd ki ezt az alkalmat arra, hogy többet legyél a családoddal és a hét utolsó két napjára szervezzetek valami régen dédelgetett közös programot.

Bak december 22.- január 20. - Természetesen a Bakok is azonnal megtudhatják innen tőlünk, hogy mire lehet következtetni életükben a bolygól mozgásából a héten. A szerelemben rád férne meghozni már egy komoly döntést, mert az egyszer így, egyszer úgy helyzet senkinek nem jó és nem is tartható fenn sokáig. A hét közepén sikerül is eljutnod odáig, hogy teljes őszinteséggel intézd az ügyeidet, valahogy valamitől jóval nyitottabb és felszabadultabb leszel, mint eddig. Ennek köszönhető talán az is, hogy a néha fellépő egészségi gondjaid akár teljesen megszűnnek a hét közepére és kiváló formába kerülsz szellemi, fizikai téren is. próbálj meg a megszokottnál sokkal többet járni társaságba és vegyél részt minden olyan programban, kiránduláson, kikapcsolódáson, amin csak teheted. A  Bakok pénzügyei sokszor bonyolultak és két esélyesek, de a mostani hét napjai igen kedvező lehetőségeket jeleznek előre, úgy hogy légy résen, használd ki az adódó kedvező feltételeket.

Vízöntő január 21. – február 19. - A Vízöntők e heti horoszkópjában a leghangsúlyosabb az, hogy olyan jól érzik majd magukat testileg, lelkileg, amire már nagyon rég óta áhítoznak. Az életed minden területén végre kiegyensúlyozottan folynak a dolgok, talán az év egyik legjobb és a legboldogabb hetére számíthatsz. rajtad áll, hogy ezt a tendenciát folytatni tudod-e, akár az év végéig. Segít ennek megvalósításában az is, hogy a munkahelyeden végre olyan feladatokkal bíznak mely, melyekben abszolút otthonosan és teljes biztonsággal mozogsz, ez pedig megalapozza nyilván az általános jó hangulatodat és közérzetedet. Ne ess azonban abba a hibába, hogy azt gondolod, te magad vagy a tökéletesség,  bátran hallgasd meg a barátok, családod jó tanácsait és válaszd ki, melyeket tudod ezek közül hasznosítani, hisz ezzel még előrébb léphetsz. Ahhoz, hogy az e héten elinduló jó passz sokáig tartson, arra van szükséged, hogy fizikailag hosszú távon jó állapotban tartsd magad, így fordíts nagy gondot a táplálkozásodra és a tested folyamatos karbantartására is, hisz mindezek együtt vezetnek a kellemes, jó érzéshez, és a lelki békéhez, nyugalomhoz is.

Halak február 20. – március 20. - A Halak figyelmét mindenképp arra szükséges leginkább felhívunk, hogy végre ezt a hetet áldozzák elsőként saját magukra és a családi kapcsolatok ápolására. Annyit dolgozol már év eleje óta, hogy ha nem lassítasz, az egészséged látja kárát, ezt pedig megelőzheted most már, ha megfogadod a jót tanácsot. Rá kell neked is jönnöd, hogy a munka megvár, és mindenképp meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt. A szingli Halakra a hét közepén rámosolyog a szerencse és minden jel szerint olyan helyzetbe kerülsz, hogy még válogathatsz is a jelentkezők között. A legjobb, ha hagysz magadnak egy kis kifutási időt és természetesen végül a szívedre hallgatva választasz. Arra azonban ügyelj, hogy ne játssz más érzelmeivel, mert te magad is nagyon jól tudod, milyen rossz érzés az. Akik nyugalmasabb körülmények között, párkapcsolatban élnek, azok minden áron érjék el a hét végére, hogy el tudjanak menni egy kicsit kirándulgatni, kikapcsolódni, elbújni a világ elől csak kettesben, ettől újra feltöltődsz, és erőd teljében folytathatod a mindennapi életet.

  
Ezt már olvasta?Bezárás