heti horoszkop maMegingathatatlanul közeledik a nyár vége, sokan már el is felejtettük a vakáció örömeit. Mégis minden következő hét is tartogat mindenki számára valami szépet és jót, persze ehhez az kell, hogy optimistán nézzünk a következő hét elé is, és az, hogy ha már itt vagy, olvasd el, milyen különös dolgok történhetnek veled a napokban. Azt is megtudod innen, hogy mi az, amiben esetleg családtagjaidnak, barátaidnak szüksége lehet a segítségedre ahhoz, hogy a következő hetet könnyen és jó hangulatban tudják eltölteni veled együtt.

Kos (március 21-április 20.) - A Kosnak augusztus utolsó hetében némileg olyan érzete támadhat, hogy elég messzire került a nyárra tervezett célok elérésétől, de ne aggódjatok, az idő egészen biztosan nektek kedvez. A legjobb, mait tehet a Kos most a napokban, hogy sorra átgondolja, milyen fontos tennivalói maradtak, melyekkel nem tudott megbirkózni és minden közül a leglényegesebb, hogy bár mekkora akadályt látsz a célok elérésében, soha ne hátrálj meg. E héten ne vágj bele kétes kimenetelű üzleti ügybe, ne vásárolj nagyobb dolgokat, ezeket hagyd a következő hétre. Az érzelmek terén nagy fordulat várható, főként azoknál, akik most még egyedül vannak, szembe találhatod magad azzal az emberrel, akit lehet egész életedre kiszemelt számodra a sors.

Bika (április 21-május 20.) A Bika rengeteg munkával lesz e héten ellátva, ki sem látszol majd belőle, de mivel kitartó és elszánt vagy, így nagy sikerélményekben lehet részed a napokban. Kirobbanó formában vagy, így nincs mitől tartanod, minden akadályt megugrasz és minden lépésed gyümölcsöző lehet. Fizikailag és szellemileg egyaránt igen jó passzban leszel egész héten, ezért a fáradtságnak a leghalványabb jelei sem mutatkoznak nálad még a hét végén sem. Épp ezért a hét utolsó napjaira szervezz nyugodtan akár családi, baráti összejövetelt, mert nem csak te fogod remekül érezni magad, de a környezetedre is átragad a jókedved és optimizmusod. Azzal is számolj most, hogy a hét közepe táján valamely családtagod segítséget kérhet tőled, amit te természetesen nem utasítasz vissza, hisz magad is minden esetben számíthatsz rá.

Ikrek (május 21-június 21.) - Az Ikreknek príma napjaik lesznek, egész hetedre a jó kedély és a bizakodó hangulat lesz jellemző. A körülötted élők keresik a társaságodat, mert jó hatással vagy rájuk is a munkahelyeden és a családi, baráti körben egyformán. Az emberi kapcsolataid régen nem voltak ennyire kiegyensúlyozottak, ápold a barátságokat és szakíts némileg több időt a családra, párodra, ekkor tényleg minden a legnagyobb rendben lesz. Egyetlen dolog, amire felhívhatjuk a figyelmet mint Ikrek jegyűnek, hogy szerda környékén némileg több figyelmet fordíts a munkahelyi eseményekre, ekkor akár egy előrelépés is kilátásban van, de ha nem leszel résen eléggé, akkor egy kollégád kiüthet a nyeregből.

Rák (június 22-július 22.) - Ez az utolsó nyári hét a Rák számára elhozza a régen várt szerelmet és boldogságot, aki pedig párjával él, arra nagyon békés, boldog hét vár. Egyedülállóként azonban ne felejtsd el, hogy semmit nem szabad erőltetni, jó eséllyel indulsz hétfőn, hogy a napokban összetalálkozz a nagy Ő-vel, ne menj a dolgok elébe. Remek időszak ez a hét arra, hogy belefogj valami újba, például egy egészen új szakma, vagy nyelv tanulása. Szellemileg talán most vagy a legjobb időszakban az elmúlt heteket tekintve, használd ki, élj a lehetőségeiddel. Ha ezt megléped, akár új álláslehetőségek közül is válogathatsz rövid időn belül.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Kicsit döcögősen indulhat a hét az Oroszlán számára, de tudd, hogy a barátaidra, családodra minden körülmények között számíthatsz és támaszkodhatsz, így akkor is, ha a munkád kapcsán elbizonytalanodsz, vagy keményebb napjaid adódnak a hét során. Amennyiben párkereső Oroszlán vagy, ezt a hetet inkább szemlélődéssel töltsd, mert nem vagy a toppon érzelmileg, ne menj bele olyan kapcsolatba, amire igazából nem vágysz. Várd meg, amíg azzal az egy személlyel találkozol, akivel egy hullámhosszra tudsz kerülni nagyon gyorsan. A családban támadhat kisebb feszültség a hét végén, te lehetsz az, aki megtalálja a felek között a közös nevezőt és elsimítod az ügyet. Anyagilag a napokban nagy változásokkal ne számolj, vigyázz arra, amid van, ne költekezz túl, erre figyelj.

{fcomment}

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - A Szűz jegyűeknek komoly feladattal indul a hét, olyan munkát bízhatnak rád, ami már önmagában is büszkeséggel tölthet el. A megoldással nem lesz problémád, ez még akár az előre meneteledet is pozitívan befolyásolhatja. A szerelemben, kapcsolataidban kedden jöhet egy nagyobb változás, ami lendületbe hoz és látni fogod, hogy érdemes kivárni a megfelelő alkalmat, pillanatot. Most jól teszed, hogyha a hét végi napokat társaságban töltöd, akár egyedül, akár pároddal. Hamar eltelt a nyár, gyűjts erőt a közös programokból az őszi napokra és persze ahhoz is, hogy az élet minden területén nagy energiákkal tudj nekifeszülni a hétköznapi gondoknak. Ezen a héten megtörténhet, hogy akad egy olyan ember a környezetedben, aki már régóta irigykedik akár a munkahelyi, akár a magánéleti sikereidre, figyelj oda, vedd észre időben a jeleket és hárítsd el a rosszindulatú közeledést okosan, ahogy az tőled elvárható.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - A Mérlegek hete munkával telik most elsősorban, méghozzá keményen és igen sokat fogsz dolgozni. Sok minden elmaradhatott a nyáron, ami persze pótolható, csak most kétszer akkora energiát kell fordítanod arra, hogy a dolgokat elvégezd és megoldjad. A hét közepére már érezheted, hogy elillant a nyaralás hatása, próbálj meg olyan programokat beiktatni a hétköznapokra is, amikkel ki tudod magad kapcsolni és erőt ad. Ha megteheted, menj uszodába, vagy legalább esténként egy jó nagy sétát iktass be. Ezt ráadásul a pároddal, barátokkal is megteheted, így ez alatt az idő alatt szellemileg is fel tudod turbózni magad. Ez azért is jó, mert ilyenkor nem csak az adódó problémákat lehet megbeszélni, hanem tervezgetni is lehet a jövőt. Üzleti téren csütörtökön kaphatsz egy igen jó ajánlatot, amit érdemes lesz megfontolnod, mivel anyagilag is kedvező változásokkal számolhatsz.

Skorpió (október 24-november 22.) - A hét során a Skorpió is munkahelyi előre mozdulásra számíthat, az egész nyár során tanúsított ügyes húzásaiddal igen jó pozícióba kerülhetsz. Mivel köztudottan a te önbizalmad nagyon is a helyén van, így a magabiztosságoddal lendíthetsz még egyet a helyzeten. De persze vigyázz arra, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára, arról ne feledkezz meg, hogy nem te vagy még a cég vezetője. Mivel minden nem lehet minden esetben egyben, így arra hívom fel a figyelmedet, hogy kicsit több energiát hagyj az érzelmi életedre, a magánéletre, mert ott azért nem annyira felhőtlen a helyzet. A munkáddal kapcsolatos események és történések némileg elvonják a figyelmedet kedvesedről, családodról, próbáld megteremteni az egyensúlyt és az a legkevesebb, hogy szombatra és vasárnapra velük tervezz be egy közös kirándulást, vagy más programot, ahol az elmúlt hét eseményeit is át tudjátok beszélni.

Nyilas (november 23-december 21.) - Óriási energiákat mozgatsz meg Nyilasként ezeken a napokon, nagyon jól alakult a nyár számodra és ettől abszolút feltöltődtél. Olyan helyzeteket leszel képes a napokban megoldani és olyan feladatokat tudsz véghezvinni, amiről magad sem álmodtál, ennek ráadásul minden téren meg is lesz a jutalma. Most szembesülsz magad is olyan dolgokkal, amikről fogalmad sem volt, hogy nem csak bátorságod, de tehetséged is van hozzájuk. Használd ki ezt a remek passzt és akár újra beülhetsz az iskolapadba is, ha megtalálod azt a területet, amelyhez valóban nagy kedvet és tehetséget érzel. Ezek mellett a fizikai erőnléted is nagyon jó lesz, így akár egy nagyobb túrát is szervezhetsz a hét végére, ami nem csupán jó edzés lehet, de egy családi programnak is remekül megfelel.

Bak (december 22-január 20.) - A Bak jegyűeknek a héten tele lesz a naptáruk, főleg a munkájukkal kapcsolatos programokkal. Amilyen jól és ügyesen végezted az év során eddig is a munkádat, elég jó esélyeid lehetnek most arra, hogy a héten akár egy jobb posztot is elnyerj a munkahelyeden. Ezt persze mint tudjuk nem adják ingyen, de figyelj arra, hogy ne billenjen át a mérleg teljesen a munka oldalára. Találj naponta legalább egy órányi időt arra is, hogy magaddal törődj és persze a családi, baráti társaságot sem szabad elhanyagolni. Nálad ez sokszor gondot és különösen nagy szervezést igényel, de be kell látnod, hogy a munka sem megy úgy ahogy te azt szeretnéd, ha közben nem tudsz némileg kikapcsolódni. A hét végére társaságba hívnak, ezt semmiképp se utasítsd vissza azért sem, mert ha egyedülálló Bak vagy, akkor ezeken a napokon minden bizonnyal kibillenhetsz ebből az állapotból.

Vízöntő (január 21-február 19.) - Döcögve kezdődik a hét a Vízöntőknek lehet, hogy kevés volt az előző hét vége, hogy igazán új erőre kapj. Sokat dolgozol, ami érthető, hiszen a munkát akkor kell elvégezni, amikor az van, de ettől függetlenül ne hagyd, hogy a testi és szellemi energiáid szétforgácsolódjanak, mert annál nehezebb lesz koncentrálni a dolgokra. Fontos, hogy újra és újra feltöltődj energiával azért is, mert azok a Vízöntők, akik pillanatnyilag egyedülállóak, e hét folyamán nagy valószínűséggel találkozhatnak egy olyan emberrel, aki hosszú távon a társukká válhat. Ha sikerül a mindennapjaidban megtalálni az egyensúlyt, akkor egy valóban hosszan tartó és nagyon szép kapcsolat előtt állhatsz. E mellett fontos az is, hogy a barátságokat és családi kapcsolatokat is ápolni kell, hiszen csak így lehet teljes a te életed is.

Halak (február 20-március 20.) - A Halak a napokban azon kaphatják magukat, hogy minden szép és jó, élnek, mint hala vízben, amibe belefognak, szinte mindent sikerre vihetnek. Kiválóan alakulnak a baráti kapcsolataid, mindenkivel megtalálod a kellő hangot és azonnal reagálsz a viccekre, a froclizásokra, de úgy, ahogy azt tőled már megszokták minden bántás és sértés nélkül. Ezért a barátaid nagyon élvezik a társaságodat, a hét vége felé számtalan meghívás közül kell majd válogatnod. Az egymagukban élő Halak előfordulhat, hogy érzelmi életükben kicsit melléfognak a héten, de ez nem tántoríthat el, be kell látnod, hogy ki kell várni, amíg eljön az a bizonyos igazi, hiszen egy találkozás alatt nem dőlhet el semmi. Türelmes légy az életed minden terén, így nem fog komoly csalódás érni.

  
Ezt már olvasta?Bezárás