horoszkop hetiItt a nyár vége, lassan beköszönt az ősz, biztos kíváncsi vagy arra, hogy mit tartogat az első szeptemberi hét számodra. Ennél jobb helyen nem is járhatsz, hogy ezt megtudd, sőt, ha már visszatérő vendég vagy oldalunkon, akkor azt is tudod, hogy nem csak saját hetedet tudod segítségünkkel megtervezni, de jól fel tudsz arra is készülni, hogy miként segítheted szeretteidet a napokban. Mindenki megtalálja a heti horoszkópjában, hogy milyen érdekes, talán nem várt fordulatokat hozhatnak ezek a napok és ezért módja van bárkinek arra is, hogy felkészülten várja az eseményeket.

Kos (március 21 – április 20) - Különösen szép és izgalmas hét előtt állnak a Kos szülöttei, a csillagok és bolygók azt mutatják, hogy minden bizonnyal igen szerencsés időszak lesz ez. Persze ehhez nem szabad megfeledkezni arról, hogy az álmokat valóra is kell váltani, mert az ábrándozás és tervezgetés önmagában nem elég, lépj a tettek mezejére és valósítsd meg az álmaidat. Nagyon jó segítség ebben a helyzetben, hogyha például megpróbálkozol a jógával akár otthon, akár egy ehhez való társaságban, így még ki is kapcsolódhatsz megfelelően és erőd teljében leszel. Ez a remek periódus az érzelmi életedre és a munkahelyi körülményeidre is vonatkozik, így a felől is bizonyos lehetsz, hogy a most köttetett kapcsolataid hosszan tartóak és boldogok lesznek.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikáknak nem lesz most ezen a héten különösebben nagy esemény az életükben, a dolgok inkább a megszokott mederben folynak, de ennek meg van az az előnye, hogy nyugodt körülmények között megoldhatod a rendezetlen, vagy még megoldatlan ügyeidet. Nem kell félni, mert unatkozni azért nem fogsz, viszont lesz módod arra, hogy valamivel többet foglalkozz és törődj szeretteiddel e napokon. Használd is ki ezt a ritkán adódó alkalmat és szervezzetek a hét végére mindenképp közös programot. Fizikailag és szellemileg egyformán jó állapotban vagy, így a sikeres kikapcsolódós ezt még jobban megerősíti és lesz energiád a következő hetekre. A párban élő Bika szerelem terén sem panaszkodhat, a kapcsolatod kiegyensúlyozott, megbízható, akik pedig épp párkereső passzban vannak, azok jó eséllyel számolhatnak egy érdekes találkozásra csütörtök magasságában.

{fcomment}
Ikrek (05.22 – 06.21) - A napokban e hét során az Ikreknek fel kell készülni arra, hogy pár váratlan esemény történik velük, vagy a környezetükben, mely részben őket is érinti. Mivel nem nagyon vagy hozzászokva ezekhez a helyzetekhez, így már most vértezd fel magad, hogy könnyen tudd venni a váratlan akadályokat is. Valószínűleg a munkahelyeden érhetnek meglepetések, amik azonban egyáltalán nem biztos, hogy kellemetlen fordulatok, de lehet, hogy nagyban befolyásolják a jövődet. Az is elképzelhető, hogy döntéshelyzetben találod magad és ez okoz majd inkább fejtörést. Az érzelmi életed és a magánéleted teljesen jól alakul a hét folyamán, ez ad majd erőt ahhoz, hogy a legjobb döntéseket meg tudd hozni. A hét végén esélyes van arra, hogy találkozol valakivel, akit már rég nem láttál és régebb óta tervezed, hogy felvedd is mét a kapcsolatot, talán egy közeli családtagról van szó, akivel valamiért egy ideje megszakadt a kapcsolatod, de szerencsére ott folytatjátok majd, ahol abbahagytátok.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák jegyűeknek sok jót ígérnek erre a hétre a csillagok, elsőként érzelmi téren. Arra viszont nagyobb gondot kell fordítanod, hogy a szokásosnál némileg jobban fogd meg a pénzt, mert ezeken a napokon könnyen több csábításnak is ki lehetsz téve. Fontold meg alaposan, hogy mire adsz ki most, mert az üzleti manővereknek például nem kedvez e hét, ezeket inkább halaszd el egy kicsit. Annál is inkább tartalékolj, mert valószínűleg olyan kiadásra lesz szükséged, mely halaszthatatlan, mint amikor elromlik egy naponta használt háztartási gép, vagy netán a TV. Szívügyekben azonban a te heted lehet ez, ha eddig egyedül voltál, akkor a hét közepe felé minden bizonnyal szembetalálod magad akár az igazival is, életre szóló kapcsolat is lehet ebből a találkozásból, úgy hogy légy résen.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Ha Oroszlán jegyű vagy, akkor vértezd fel magad erre a hétre, mert tele leszel munkával, megbízatásokkal, ami persze jó dolog, hiszen örülni kell ennek. Arra viszont lehet nem vagy elég felkészült, hogy a nap majdnem 24 órájára van feladatod, így most már tudva mi vár rád, a legjobban teszed, ha készítesz egy részletes tervet a hétre. ezzel a módszerrel elejét veheted a kapkodásnak és annak, hogy a hét közepére szétess. Szerencsére remek állapotban vagy fizikailag is, nem csak szellemi téren, így ha ügyesen el tudod készíteni az időbeosztásodat, akkor remekül sikerülhet ez a hét. A magánéleti programjaidat most inkább a hét végére időzítsd, de akkorra mindenképp, mert szükséged lesz arra, hogy ezt a sűrű hetet kipihend. Aki párkapcsolatban élő Oroszlán, az jó, ha a napokban odafigyelőbb lesz, mert a sok munka nem szabd, hogy a családi élet rovására menjen, a párod ugyan segítőkész és toleráns, de nem várhatod el, hogy a te munkahelyi életed miatt az egész család haptákban álljon. Meg kell találni azt a bizonyos arany középutat, ami persze nem könnyű, de ha együtt állítjátok fel a heti tervet, akkor ez is sikerülhet.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz szülötteinek nyugalmas hetük lesz, legalábbis a munkahelyen nem lesz akkora igénybevétel, mint a nyár egész folyamán volt. Most juthat időd egy kis lazításra és több időt tölthetsz a családoddal, pároddal, ha vannak gyermekeid velük is, aminek ők nagyon fognak örülni. Mivel már jó ideje a legtöbb idődet munkával töltötted, így a baráti köröd is már nagy igényt tart a társaságodra, igyekezz e hét végén, amit lehet bepótolni. Ne feledkezz meg azonban saját magadról sem, mert az ősz hamarosan beköszönt, jó lesz, ha arra is szakítasz időt, hogy saját magadat felerősítsd fizikailag elsősorban. Az egészségedet nem fenyegeti semmilyen veszély, de a folyamatos megfelelő erőnléthez szükséged van neked is a karbantartásra, ha más formában nem, hát legalább heti 4-5 alkalommal egy nagyobb sétát tegyél meg.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek e héten azon kaphatják majd magukat, hogy a szokásosnál sokkal jobb a hangulatuk, a sokszor előforduló melankóliájuknak híre sem lesz most ezeken a napokon. Nincs is okod rá, hogy akár egy percet is szomorkodj, mert az életed igen jó irányba megy, a megfelelő emberekkel vagy körülvéve, akik állandóan biztosítanak szeretetükről és támogatásukról. A munkahelyeden adódhatnak kisebb súrlódások, de ezek akár hasznos viták formájában is előjöhetnek, nem kell feltétlenül megsértődnöd, ha valaki olyan véleményt mond a munkádról, ami neked nem igazán tetszik. Ha átgondolod amit a kollégáid mondanak, lehet végül nem csak igazat adsz nekik, de még hasznod is lehet belőle, ha a tanácsokat megfogadod. A társadnak is feltűnik a napokban, hogy milyen nyugodt és talán még elégedett is vagy, így az érzelmi életed és a családi kapcsolataid is nagyon jól alakulhatnak. Tölts minél több időt most szeretteid és barátaid társaságában, és nagy gondot fordíts arra, hogy az ő esetleges problémáikat meghallgasd, hiszen te magad mindig számíthatsz rájuk és a tanácsaikra.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió számára a nyár a hatalmas szenvedélyekről, viharokról és felgyorsult életritmusról szólt, most itt az ideje, hogy kicsit megpihenj és felkészülj a nyugalmasabb őszre. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy bújj el a világ elől, hiszen te egyébként sem erre születtél, csak a tempóból kicsit vegyél vissza, hogy megfelelően mindenre jusson az év többi részében is erőd és energiád. Kerüld a napokban az olyan helyzeteket, amelyekben vitába, veszekedésbe keveredhetsz, mert most sokkal jobban felbosszantanak ezek az akár apró momentumok is, mint máskor. Koncentrálj az elkövetkező időszakra, és ha még meg tudod tenni, a héten akár több napos pihenést is beiktathatnál, ha a munkád ezt megengedi. Nem sokat pihentél ezen a nyáron, talán egy utazás, egy pár napos intenzív sporttúra jót tenne és erőt adna a továbbiakhoz.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Nyilasként arra kéne a hét során leginkább gondot fordítanod, hogy legyél egy kicsit lazább, engedd el magad, mert az állandó készenléttől és fegyelmezettségtől már lassan fáradtabb leszel, mintha napi 20 órát dolgoznál. Senki nem várja el tőled, hogy minden rezdülésre ugorj, akár a családról, akár a munkádról van szó, hiszen emberek vagyunk és a határaink nem végtelenek. Nyugodtan fogadd el segítséget a párodtól, a gyermekeidtől, nem dől össze a világ, ha valamit nem úgy csinálnak pontosan, ahogy te. Mindenképp oszd be magadnak úgy az idődet, hogy a kötelező körök mellett legyen időd kikapcsolódásra, ha másképp nem, hát sétálj, gyalogolj egy órát legalább naponta és még tart a nyári friss gyümölcs szezon, használd ezt ki, fogyassz minél több vitamint. Ha megfogadod a tanácsainkat, szerdára már úgy érzed majd magad, mintha ki lennél cserélve és ezt a környezeted is nagyon jól fogja venni, sokkal szívesebben töltenek időt veled.

Bak (12.22. - 01.20.) - A közismerten másokért élő, odaadó és segítőkész Bakra igen mozgalmas napok köszöntenek. Megtörténhet, hogy egy munkatársaddal kivételes módon nem egyezik a véleményetek és akár nagyobb vitába is bonyolódhattok, bár ez tőled igen idegen dolog. Igyekezz úri módon megoldani a kérdést, hiszen nem kenyered a hangos veszekedés, így nem is éreznéd jól magad egy ilyen helyzetben, sőt. Persze a Baknak igen nagy erénye, hogy hamar felül tud kerekedni a kényes helyzeteken és épp ezért ügyesen és diplomatikusan meg is találod a legjobb megoldást. A párban élő Bakok magánéletében a napokban nem várhatók nagyobb, vagy különösebb események, akik azonban párjukat épp most keresik, készüljenek a hét végén egy kellemes találkozásra. Ehhez azonban arra is szükséged van, hogy pihenj, lazíts és menj minél többet társaságba, hogy a sors végezhesse a dolgát.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Nem lesz unalmas a hetük a Vízöntő jegy szülötteinek, ráadásul csupa érdekes és izgalmas eseményre számíthatsz. ez leginkább a munkáddal lehet összefüggésben, remek feladatokat kapsz, amelyekben kiélheted végre magad, megmutathatod a képességeidet és tehetségedet. Ez nagyon jó érzéssel fog eltölteni és ennek köszönhetően a magánéletedben is remek hangulatban telnek a hét napjaid. Ráadásul ez a könnyedség és vidámság ragadós lesz, így a körülötted élők mind alig várják, hogy egy társaságban lehessenek veled. Egészséged a toppon lesz a héten, ahhoz, hogy ez így is maradjon, folyamatosan törődj magaddal, az egészségeddel, tartsd a testedet állandó edzésben és akkor vígan mehetsz az ősz elébe is. Arra kell talán egyedül odafigyelned, hogy a párodra különösen figyelj oda, ne szorítsd háttérbe, mert azzal igen csak megbántanád, amit magad bánnál utána a leginkább.

Halak (02.20 – 03.20) - Csendes békességben kezdődik a hét a Halak számára, nem is gondolsz arra, hogy a hét második felére mennyire felgyorsulhatnak az események. A főnököd úgy gondolja, hogy épp eleget pihentél az elmúlt hetekben, így annyi munkát kapsz, hogy alig győzöd majd. Ám nem vagy egy kétségbe esős fajta, így szépen sorjában meg fogsz birkózni a feladatokkal és nagy sikerélménnyel zárhatod ezt a hetet is. Azt tartsd szem előtt a hét folyamán, hogy mások is lehetnek tehetségesek és okosak, ha valaki netán egy dologban vitába száll veled, vagy hasznos tanáccsal akar ellátni, ne tiltakozz. Hallgasd meg a másik álláspontját és aztán eldöntheted, hogy mi az, amit abból hasznosítani tudsz. Lehet, hogy még hálás is leszel az illetőnek, mert egy jó ötlettel megkönnyíti a munkádat és lássuk be, az nem egy tragédia, ha másnak is vannak használható gondolatai. Szombatra csinálj mindenképp családi programot, egy nagy kirándulást, vagy sétát, de mindenképp használd ki, hogy még a szabadban lehet tölteni az időt.

  
Ezt már olvasta?Bezárás