heti horoszkop maÁllandó látogatóink nagyon jól tudják, hogy ezen az oldalon található a legkiválóbb heti horoszkóp, melyből minden olyan fontos dolgot meg lehet tudni, amire ezen a héten számíthatnak az összes csillagjegy szülöttei. Láthatod, hogy nem ígérünk semmi földön túli csodát, mindössze abban szeretnénk neked segítséget nyújtani, hogy felkészülten állhass a héten várható események előtt. Ezen kívül persze az is sokat számíthat, hogy megtudhatod tőlünk, milyen különleges dolgok történhetnek pároddal, gyermekeiddel, szüleiddel és amint ennek birtokában vagy, rengeteget segíthetsz nekik azzal, ha szépen terelgeted őket a jó megoldás felé.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos ezen a héten jól teszi, hogyha a munkahelyi ügyeire helyezi a hangsúlyt, mert a napokban előfordulhat, hogy valamelyik kolléga nem rejti tovább véka alá, a te munkaköröd átvételével kokettál. Mivel a munkádat nagyon jól és rendesen végzed, így az a veszély nem fenyeget, hogy kitúrjanak a helyedről, de ha felkészülten várod az eseményeket, akkor rengeteg kellemetlenségtől megkímélheted magad. Talán ezek a körülmények okozhatják, hogy a hét elején nem érzed magad erőd teljében, de csütörtökre már teljesen megnyugtató lesz a helyzeted. A párkapcsolatod úgy alakul, ahogy azt te szeretnéd, békességben és boldogságban telik a hét. A hét végén mindenképp igyekezz kipihenni a heti fáradalmakat úgy fizikailag, mint lelkileg.

Bika (április 21 – május 21) - Ha a Bika jegyében születtél, akkor érzelmileg egy igen tartalmas hét elé nézel. A pároddal maximális az összhang, aki pedig egyedül van ma még, arra biztosan rámosolyog Fortuna. Olyas valakivel találkozhatsz a hét közepe felé, aki nem csak külsőleg, de belső tulajdonságai alapján is abszolút megfelel az elképzeléseidnek. Anyagi szemszögből is kedvezően alakulnak a dolgaid, szerdára időzítsd az üzletkötést, ha épp ilyen terved van. Kiváló formában vagy testi és lelki téren is, tele vagy erővel és tervekkel, melyekből a napokban többet is meg tudsz valósítani. A hét második felében valakinek szüksége lehet a segítségedre, amire természetesen igent mondasz, arra viszont figyelj oda, hogy a nagy igyekezetben nehogy a saját károdra cselekedj jót mással.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Kicsit zötyögősen indulhat ez a hét az Ikrek számára, adódhatnak viták a magánéletben és a munka kapcsán is, de légy türelmes másokkal és önmagaddal szemben is, akkor sikerül átlépni a problémákon. Sokat stresszelsz mostanában, lehet a nyáron nem igazán pihentél eleget, így jóval többet kéne magaddal törődni, főként így ősz kezdetén. Sok vitamint fogyassz és tegyél lehetőség szerint naponta nagyobb sétákat, a két pihenőnapra pedig tervezz, amennyiben ez lehetséges akár egy családi kiruccanást, csak mozdulj ki, mert így tudod főként a lelkedet pihentetni. A napokban az érzelmi kedélyhullámzás sem lesz ritka nálad, van egy olyan helyzet a kapcsolatodban, amit már rég óta meg kellene oldanod, de nagyon nehezen szánod el magad. Márpedig, ha nem öntesz tiszta vizet a pohárba, akkor könnyen rossz irányba fordulhatnak az események, amit pedig a lelked mélyén nem szeretnél.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák szeptember második hetében elég borongós napokat él meg, igazából az helyzet, hogy nem is tudod megmagyarázni, mi bánt. Lehet, hogy úrrá lett rajtad a nyár végi borúsabb hangulat, ám ne hagyd, hogy ez az érzés eluralkodjon. Arról semmiképp se feledkezz meg, hogy a hullámzó kedélyállapotodnak biztosan nem a párod az oka, mégis hajlamos vagy rá, hogy rajta töltsd ki rossz hangulatodat, pedig nem érdemli meg, hisz mindig melletted áll és támogat. A hét közepén felrázhatnak a munkahelyi események, végre olyan feladatot kapsz, ami igazán érdekes és kihívást is jelent neked. Ettől kibillensz a tunya, őszi hangulatból és a hét végére már egészen magadhoz térsz, aminek a környezeted fog leginkább örülni. Az életmódodat alakítsd úgy, hogy azzal kellő mennyiségű testi és szellemi táplálékhoz is juthass.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Úgy tűnik, a csillagjegyek legtöbbjére ez a hét veti rá leginkább az ősz bekövetkeztének bélyegét. Az Oroszlán sem kivétel ez alól, nem találod a helyed a hét vége után, igen nehezen zökkensz vissza a mókuskerékbe. De hát mivel nincs más választásod, a legjobban teszed, ha jó kedvvel igyekszel ellensúlyozni azt, hogy még a munkába beutazni is nehezedre esik. A pozitív gondolkodás elsajátítása nem egy lehetetlen dolog, főként nem kell hozzá más, mint elhatározás és akaraterő. Megéri, hidd el, mert amint a hét második felére jobb kedélyállapotban leszel, a társad, a családod és a munkahelyi környezeted is egészen másképp áll majd hozzád. Amikor azt érzed, hogy a munka végeztével estére már alig állsz a lábadon, akkor kéne erőt venni magadon és még egy nagy lendülettel beiktatni egy sétát, egy nagy úszást, vagy akár egy kerékpározást.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűznek jó hete lesz, csupa jó dolog történik veled a hét során. Békesség és szeretet vesz körül a családi fészekben, a munkahelyeden is sikeresen oldasz meg minden feladatot. A párkapcsolatodban egyre inkább az a jellemző, hogy szinte napról napra jobban megismeritek egymást, egyre inkább egymásra tudtok hangolódni és ez nem csak örömmel, de megnyugvással is eltölt. A párkereső Szűznek igen jó alkalma nyílik a napokban, hogy olyas valakit ismerjen meg, akivel hosszú távon képes az életét tervezni. Ami fontos, valamivel több gondot kell az egészségedre fordítani mostanában, persze nem kell megijedni, semmi nagyobb veszély nem leselkedik rád, egyszerűen vége a nyári nagy lendületnek és ezt igyekezz ellensúlyozni egy egészségesebb életmódra való váltással.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek e héten azt fogják érezni, hogy valami talán hiányzik az életükből, amit pontosan nem is tudnak megfogalmazni. Elképzelhető, hogy ki kéne lépni a mindennapok megszokottságából és most remek lehetőségeket kaphatsz az élettől, hogy akár valami újat is megtanulj, sőt belevágj valami olyasmibe, amit már rég óta szeretnél kipróbálni. Lehet ez egy új munkakör, akár egy újabb szakma megismerése, de az is lehet, hogy egy olyan sportág elsajátítására áhítozol már rég, amire most valóban jó alkalmat nyújt az élet. A napokban koncentrálj arra, hogy olyan dolgokat tegyél, amihez kedvet érzel, amiben úgy gondolod, hogy kifejezetten tehetséges vagy, persze a munkában nem nagyon lehet válogatni, de minden esetre készülj fel arra, hogy módod lehet akár több újdonsággal is szembetalálkoznod. Mindezt a jó passzt támogasd meg azzal, hogy az őszi vitaminban kevésbé gazdag időszakot megtámogatod sok zöldség és gyümölcsfélével, ami épp most frissen kapható a piacon, ez megfelelő energiát és erőt ad majd neked.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A sokszor kapkodó és hezitáló Skorpióra egy kimondottan kellemes és nyugalmas hét vár, jól érzed magad a bőrödben, ami annak is köszönhető, hogy nem csak eleget pihenhettél a nyári szabadságod alatt, de annyi energiát szívtál magadba, hogy bőven tudtál tartalékolni. Munkahelyeden zajlik az élet, problémákkal nem kell számolnod a napokban, azonban azt veszed észre a hét közepén, hogy csak kapkodod a fejed a sok esemény közepette. Lehet ez egy átszervezés, ami téged még kellemesen is érinthet, de nem vagy hozzászokva, hogy ennyire zajos körülötted a világ. Alkalmazkodj az új helyzethez, ezzel a saját dolgodat könnyíted meg. A családi idillikus helyzetben nem áll be a hét során változás, a pároddal igen jól megértitek egymást, egy hullámhosszon vagytok és ez szintén egy biztonságos, jó érzés számodra. A hét végére csinálj feltétlenül olyan közös programot, amikor nagyobb társasággal együtt tudtok kikapcsolódni, ez még több színt hoz az életetekbe.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas jegyében születettek most a napokban kettős érzésekkel kezdik a szeptember 8.-ai hetet, úgy érezhetik, hogy a munkakörükben nincs egészen kihasználva a tehetségük, vagy a rendelkezésre álló energiájuk. Egészen biztos, adódik lehetőséged arra, hogy a feletteseddel erről beszélgess, de legalábbis mindenképp próbálj ilyen helyzetbe kerülni. Lehet, hogy észre sem veszik, sokkal többre vagy hivatott és képes, mint amennyi és amilyen munkával ellátnak. Ha lehetőséget kapsz bizonyítani, az sokban lendíthet a helyzeteden. A héten ne köss nagyobb üzletet, ha például lakásvásárlás előtt állsz, azzal várj még legalább egy hetet, mert úgy tűnik most pénzügyekben, jobb, ha nem hozol nagy horderejű döntést. Más a helyzet a szerelem terén, itt ugyanis nagy a boldogság a párod és közted, jó az összhang, ezt még fokozhatod azzal, ha kicsit több időt tudtok a héten együtt tölteni.

Bak (12.22. - 01.20.) - A mindig türelmes és megfontolt Baknak ezen a héten adódhat némi gondja a munkahelyén, úgy látszik, van egy olyan kollégád, aki valamilyen oknál fogva nem tud a sikereidnek örülni, lehet ez szakmai, vagy emberi féltékenységből adódik. Mindene esetre ne bocsátkozz olyan vitás helyzetbe, amiből két esélyes, hogyan kerülsz ki. Mivel a nyáron kicsit elszaladt a súlyod felfelé, így nagyon ügyelj arra, hogy az ideges, rossza hangulatodat ne egy tábla csokival akard feldobni, sokkal jobbat tesz a fizikai és lelki egészségednek is, hogyha a feszültséget egy nagy sétával, vagy más kisebb erőkifejtést igénylő sporttal vezeted le. A környezeted, családod minden helyzetben melletted áll, igyekeznek jó tanácsokkal ellátni, melyeket érdemes legalább meghallgatni. A napokban ne is törődj mással – persze a kötelező feladatokon kívül -, mint saját magaddal, azon a szinten, hogy megőrizd a nyugalmadat és a párodra, gyermekeidre koncentrálj, hiszen bennük soha nem csalódsz.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő az elmúlt hetekben átlagon felül sokat dolgozott és sajna nem lesz ez másként még ezen a héten sem. Azt tudom ajánlani, hogy mielőtt kiborulnál, vértezd fel magad a hosszabb menetre, amire számtalan kiváló módszer közül válogathatsz. Ha van rá módod, akkor már hétfőn úgy indítsd a hetet, hogy például kora reggel elmész egyet úszni és ettől erőre kapva teljes energia bedobással leszel képes belevágni a teendőkbe. Sajnos most nem engedhetsz meg magadnak még egy rövidebb szabadságot sem, mert a nyáron igen csak kiköltekeztél, így az év hátralévő heteiben ügyesen kell beosztanod a pénzt, hogy jusson és maradjon is. Inkább a hét végén baráti társaságoddal próbálj olyan programot tető alá hozni, ami nem kerül sokba, és aminek a lényege az, hogy végre több időt tölthettek egymás társaságában. Figyelj oda az egészségedre, a hét közepén kicsit kimerültnek érezheted magad, de biztosan nem valami szervi probléma, inkább némi kimerültség áll a dolog hátterében. Ezen viszont nem nehéz átlépni és változtatni, mert egy jól összeállított könnyű étrenddel és rendszeres mozgással már sokat segíthetsz a fizikai és szellemi állapotodon is.

Halak (02.20 – 03.20) - Kiválóan indul ez a hét – az előzőekhez hasonlóan – a Halak jegyűeknek, most beérik az a rengeteg energia befektetés, amit már jó ideje a munkádra szántál. Az elvégzett feladataiddal sorra sikereket aratsz és ennek nem csak szóbeli, de pénzbeli kamata is lesz. A hét közepén akár egy jó üzletet is lebonyolíthatsz, ha ilyesmiben gondolkodsz, csütörtökre próbáld időzíteni, mert ezen a napon igen tisztességes haszonnal zárhatsz egy ilyen ügyletet. Amire felhívom a figyelmedet, hogy a téged körülvevő emberekhez legyen némileg több bizalmad, mert ennek az ellenkezője elriasztja a hozzád jó szándékkal közeledőket. Persze nyilván ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek elsőre higgy el mindent, de próbálj valóban megbízni egy olyan emberben, aki semmilyen módon nem ártott neked, esetleg csak az a „bűne”, hogy nagy szeretettel és bizalommal közeledik. A családod, párod felé is sokkal több bizalmat kéne megszavaznod, mert ha nem így van, akkor a saját életedet keserítheted meg az örökös ok nélküli aggódással. Szombatra és vasárnapra mindenképp szervezzetek közös családi programot, ahol mindenki kieresztheti a gőzt.

Mondja el véleményét nekünk a témát illetően itt!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás