horoszkop hetiSemmiképp se szalaszd el megnézni, hogy mi vár rád ezen a héten, hisz ha itt jársz nálunk, akkor biztosan érdekel, mit jósolnak a csillagok a te jegyednek. Különösen hasznos lehet, ha hétről hétre követed ezeket a cikkeket, mert így te magad is igazolva látod majd, hogy mennyire jól fel lehet ez alapján készülni bizonyos nem várt eseményekre. Hasznodra válhat még az is, amikor elolvasod gyermekeid, vagy párod horoszkópját, mert sok mindenben megkönnyítheti az egymás mellett élést, ha például felkészülten várod a környezeted netán rosszabb hangulatát, vagy esetleg tudod azt, hogy épp a támogatásodra, segítségedre lesz szükségük.Kos március 21-április 20. - Némelyik Kos e héten úgy gondolhatja majd, hogy régen nem voltak ilyen nehéz napjai, sorban jönnek szembe olyan nehéz megoldandó problémák, amik igen erős megpróbáltatásokat jelenthetnek. Nézz kicsit magadba, mert rá fogsz jönni, hogy a gondok közel sem akkorák, mint ahogy te megijedsz tőlük. Amint sikerül lehiggadnod és tiszta fejjel áttekinteni a rád váró feladatokat, simán veszed az akadályt minden téren. Figyelj oda a saját reakciódra bizonyos helyzetekben, mert elképzelhető, hogy nem vagy elég elszánt és e miatt jobban félsz a kudarctól. Nincs rá pedig okod, mivel a napokban jó passzban leszel, a kreativitásod és az aktivitásod teljesen megfelelő lesz. Kevesebbet agyalj és inkább az energiáidat a teljesítményedre összepontosítsd. A napokban a felfokozott lelkiállapotodból adódóan a szerelem terén némileg szétszórt leszel, talán kicsit gyanakvóbb is a kelleténél. Ne képzelődj, és ne légy türelmetlen, mert ez megmérgezheti a legjobb kapcsolatot is.

Bika április 21 – május 20. - Aki a Bika csillagjegye alatt született, itt az ideje ezen a héten, hogy elgondolkozzon az életén, a jövőjén, és ha már régebb óta változtatáson töröd a fejed, ne is habozz tovább, mert eljött az ideje a változásnak. Egy fontos dologban kell most olyan döntést hoznod, amiben senki más nem tud helyetted dönteni, elképzelhető, hogy a párkapcsolatodból jó ideje már fontolod, hogy kilépj és sajnos bármennyire is fájdalmas, el kell magad szánni erre a lépésre. Ha a napokban képes vagy eltökélten határozni, akkor hamar túl tudod tenni magad és képes leszel gyorsan, sérülések nélkül továbblépni. A munkádban is felmerülnek kérdések, melyeket meg kell sürgősen oldani, a karriered szépen ível felfelé, de ahhoz, hogy ez töretlen legyen, néhány bevett szokásodtól meg kell szabadulni. Ne nehezítsd meg a saját dolgodat, és hurcolj magaddal olyan sérelmeket, terheket, melyeknek talán nincs is valós alapja.

Ikrek május 21-június 21. - Az Ikrekre vidám, boldog hét vár a mellett is, hogy a munkahelyeden adódhatnak apróbb kellemetlenségek, nehezebb feladatok, de a kiváló hozzáállásod és kreativitásod révén ügyesen meg fogod oldani ezeket. A jókedvedet semmi és senki nem veszi el e héten, ráadásul péntekre, szombatra már el is felejted, hogy voltak előtted átugrandó akadályok. Pozitív gondolkodásoddal és töretlen tisztánlátásoddal magaddal ragadsz másokat is, ezért szeretik és keresik a társaságodat, így nem lesz gondod arra sem, hogyan üsd el a szabadidődet. A jó természeted és alkalmazkodó képességed sok mindenen átsegít, ezen kívül szeretik benned, hogy segítőkész vagy, meghallgatsz másokat és szívesen kérik ki a tanácsodat is. Ha párban élsz, a napokban bár milyen kis összezördülés üti fel fejét köztetek, azt te egy pillanat alatt megoldod, mert egy jól időzített viccel, nevetéssel máris leveszed a másikat a lábáról. ne titkold el, hogy szereted a párodat, légy nyílt és őszinte, hisz az igazi érzelmek e nélkül nem maradnak életben.

Rák Június 22-július 22. - A Rák jegyében születetteknek érdekesen kezdődik a hét, elsősorban az érzelmi életed terén tapasztalhatsz rég nem érzett változásokat saját magadon. Vigyázz arra, hogy ne hátrálj meg az újfajta érzések elől, mert ezzel eltaszíthatsz magadtól valakit, aki pedig igazi szeretettel és érzésekkel közeledik hozzád. Hagyd, hogy az események egymást követve alakítsák az életedet most e hét során főként, ne légy türelmetlen és ne akarj a történések elébe vágni. A hét közepére egészen romantikus hangulatba kerülsz, egyszerűen vágyódni kezdesz ennek az érzésnek a megerősítésére, így szeretnél pároddal minél több időt eltölteni. Megtörténhet, hogy valaki mégis megzavarja felbukkanásával ezt a kellemes hétvégét, lehet, hogy egy rég nem látott rokonod tűnik fel váratlanul. A munkában légy némileg megértőbb másokkal, mert annak ellenére, hogy biztos vagy a dolgodban szinte mindig, másnak is lehetnek kiváló ötletei, azokat meg kell hallgatni. A héten parancsolj magadra valamivel több türelmet és ezzel magad mellé állíthatsz olyan embereket is, akik legtöbbször vitatkoznak veled.

Oroszlán július 23-augusztus 23. - Útkeresés, ami leginkább jellemzi ezeken a napokon az Oroszlánt, így a hét eleje azzal telik, hogy próbálod rendezni a gondolataidat, elemezni az érzéseidet és az idáig megoldatlan kérdésekre megtalálni a választ. Most igen elemedben leszel a héten, így tiszta fejjel képes vagy megtalálni a helyes utat mindenben, tehát hagyatkozz arra, amit a szíved diktál és bátran kezdj bele akár teljesen új dolgokba is. Lehetnek nehézségeid, az is megtörténhet, hogy valaki akadályt próbál eléd gördíteni, de semmiképp se hátrál meg, mert olyan időszak következik most az életedben, amikor képes vagy a legjobb döntéseket meghozni. Nem lehetetlen, hogy időnként te is követsz el hibákat, ezért hallgasd meg azokat is, akik nem feltétlenül értenek mindenben egyet veled. A cégnél is felütheti a fejét egy kis kuszaság, nagy valószínűséggel e hét első napjaiban itt is fontos ügyekben kell felelősségteljes döntéseket hoznod, de ettől sem szabad megijedni, hiszen a munkádhoz ami tudás szükséges, az neked a kisujjadban van.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23. - Ha Szűz vagy, akkor erre a hétre némileg jó lesz, ha megerősíted az idegrendszeredet, várhatóan a családból, a környezetedből valaki olyan helyzetbe kerül, hogy erős aggodalom lesz rajtad úrrá. Félted azt a személyt, ezért egyfolytában azon töröd a fejed, hogyan segíthetnél neki. Az, hogy a szeretteiért aggódik valaki, egy szép és természetes érzés, te pedig egyébként is nehezen titkolod az érzéseidet. Arra azért vigyázz, hogy ha a másik fél nem kér a segítségből, akkor ne erőltesd rá magad, mert ebből számodra kellemetlen helyzetek adódhatnak. A hét közepe felé már próbálj meg lenyugodni és inkább a belső energiáiddal saját magadra összepontosítani. Ezek a napok igénybe vesznek testileg és lelkileg egyformán, ezért szakíts időt magadra, figyelj oda az egészségedre és leginkább az egészséges táplálkozás az, amivel jó formába hozhatod magad. A karriereddel minden a legnagyobb rendben lesz ezen a héten is, szinte nélkülözhetetlenné tetted magad és ez egy erős biztonságérzetet ad. Azért is megnyugtató ez a tény, mert a munkád körüli gondolatok legalább kikapcsolnak a magánéleti zűrökből.

Mérleg szeptember 24-október 23. - Igen szép és erőteljes kihívásokkal lesz tarkítva a Mérlegek hete, szerencsére könnyedén és igen jó hozzáállással veszed az akadályokat, amik egyébként nem nehézségek lesznek, inkább érdekes, új dolgok az életedben. Igyekezzen egész héten kiegyensúlyozott és higgadt maradni, ezzel segítheted saját magad legjobban azon a téren, hogy a dolgaid a lehető legjobban alakuljanak. Az előző hét végén remélhetőleg volt módod pihenni és feltöltődni, így nem kell semmitől félned, mert jó erővel bírod ennek a hétnek az iramát tartani. Most megállíthatatlan leszel és senki nem gördíthet eléd akadályt, Élj ezzel a remek alkalommal a szerelemben is, a napjaid tele lesznek romantikus pillanatokkal és ettől az egyébként is jó kapcsolatod még inkább megszépül. Pároddal úgy lesztek a hét folyamán, mint egy igazi véd és dacszövetségben élő pár, teljes a megértés és a boldogság.

Skorpió október 24-november 22. - A Skorpió számára ismeretlen érzésekkel indulhat a hét eleje, feszülten és türelmetlenül vársz egy válaszra valakitől, aki nagyon fontos számodra. Nem vagy hozzászokva sem ahhoz, hogy megvárakoztassanak, sem pedig ahhoz, hogy ne adj isten nemet mondjanak neked, így pattanásig feszülnek az idegeid, amíg nem látsz tisztán. Ez nagyon valószínű, hogy egy érzelmi ügy, ami a partneredben talán még forrt ki egészen, ezért, ha valóban fontos számodra, akkor erőltess magadra kissé nagyobb türelmet, meglátod, hogy megéri. Jól teszed, ha már a hét első napjaiban találsz magadnak valami olyan elfoglaltságot, amivel képes vagy a gondolataidat elterelni és akkor minden bizonnyal higgadtabban ki tudod várni, hogyan alakulnak a dolgok. Munkádba az év eleje óta kicsit lehet belefáradtál, de ha töretlenül menni akarsz előre, akkor nem lehet lazítani, hisz ezzel veszélybe sodorhatod a saját sikeredet. A saját boldogulásodért neked kell folyamatosan tenni, az álmait egy vérbeli Skorpió nem adja fel, úgy hogy arccal előre, mert a sült galambot hiába város.

Nyilas november 23-december 21. - A nyilasok a hét napjain arra fognak törekedni, hogy a munkájukban valami olyan érdekes motívumot találjanak, amitől újra szárnyra kapnak és képesek abban a tempóban előre haladni, ahogy azt eltervezték. Azzal számolj azonban, hogy aki elmerül a nagy álmodozásban, az könnyen ott is ragadhat, ezért maradj két lábon a földön, akkor minden simán megy tovább, ahogy eddig is. ha pároddal szép és már hosszantartó kapcsolatban élsz, akkor szerda tájékán kezdj el jobban figyelni erre a kapcsolatra, mert rengeteg időt töltesz a munkahelyeden és ez nem tesz jó egy párkapcsolatban hosszú távon. Már most tervezz meg a hét végére valami jó kis közös programot, ahol újból nagyokat beszélgethettek és nosztalgiázhattok, ettől biztosan minden visszatér az eredeti kerékvágásba. Addig is a napokban olyan lehetőséged adódhat a munkáddal összefüggésben, amire már nagyon vártál, ettől igen feldobódsz és a célhoz vezető utat is sokkal könnyebbnek érzed.

Bak december 22.-január 20. - A józan gondolkodású Bak a hét első napjaiban úgy érezheti, hogy hirtelen olyan érzelmek törnek rá, amiktől mindig is félt, óvakodott. Félted az új kapcsolatodat, mert a tapasztalataid attól óvnak, hogy ne merészkedj hirtelen belevetni magad egy új érzésbe. Elképzelhető, hogy nem vagy még eléggé felkészült egy újabb szerelemre, érzelmi viharra, és főként attól tartasz, hogy aki melléd szegődött el is hagyhat. Ideje lenne átgondolnod, hogy min buknak meg leggyakrabban a dolgok, valószínűleg az a legnagyobb gond, hogy nincs kellő önbizalmad, pedig semmi okod erre az örökös kételyre. A munkádban változatlanul örömödet leled, szinte keresed a kihívásokat, és elmerülsz a nehezebbnél nehezebb feladatokban. Próbálj ezen a héten egy kicsit megnyílni mások és saját magad előtt is, mert ezzel igen meg tudod könnyíteni a magad helyzetét és másokat is boldoggá leszel képes tenni, ha őszinte vagy és nem fordulsz magadba.

Vízöntő január 21-február 19. - Vízöntőknek ez a hét nem tartogat különösebben nagy változásokat, talán inkább a fáradtság, fásultság jellemzi majd e napokat. Most, hogy itt a mi segítségünkkel előre láthatod, mi az amire figyelned kell, próbálj felkészülni és amikor lelkileg edzettebben várhatod az eseményeket, fel tudsz azokra készülni és ettől sokkal megfontoltabb, nyugodtabb leszel. A szerelem terén is légy sokkal magabiztosabb, bízz saját érzéseidben, és biztosítsd azokról a párodat, mert ezzel szebbé és boldogabbá teheted mindkettőtök napjait. A napokban lehet, hogy kissé bizonytalan leszel, akkor pedig ne szégyelld és ülj le a társaddal ezt megbeszélni, mondd el neki, hogy mi az, ami hiányzik számodra, és beszéljétek át, hogyan, mivel tudnátok a közös életeteket hangulatosabbá, bizalmasabbá és szebbé tenni. egészen biztos, ketten megtaláljátok a legjobb módját ennek.

Halak február 20-március 20. - Izgalmas és mozgalmas napok várnak a héten a Halak jegyben született személyekre, főként a munkájukkal kapcsolatosan történhetnek olyan események, melyek kimozdítják az állóvízből és igen nagy reményekkel kecsegtethetik őket a jövőre nézve. Kezdj hozzá a saját magad megerősítéséhez, mert úgy tűnik, hogy minden erődre, energiádra és okos ötletedre szükséged lesz a rád váró feladatok megoldásához. Aki szerelmes időszakát éli éppen, annak azt tanácsolom a csillagok jóslatát nézve, hogy kicsit fékezze a hatalmas érzéseit, nehogy azzal elriassza a másik felet. Persze tudom, hogy nem könnyű az érzelmeken uralkodni, mégis biztosan belátod, hogy megéri, mert ha lépésről lépésre haladtok előre, az sokkal szebb és tartósabb lehet, mint egy hirtelen nagy fellángolás. Ha megfontolt vagy és terveiteket közösen szövögetitek, az már záloga lehet egy akár életen át tartó nagyon boldog kapcsolatnak.

  
Ezt már olvasta?Bezárás