heti horoszkop maA horoszkóp nem jövendölés, vagy jóslat, ez egy komoly asztrológiai tudomány, ezt már mindenki tudja, aki hétről hétre itt jár oldalunkon. Érthetően mind kíváncsiak vagyunk arra, hogy a bolygók állása, mozgása milyen változásokat hoz életünkbe az érzelmek, az egészség, a munka terén. Kiváló módja az életünk ügyes terelgetésének, ha ezeket a jelzéseket elolvassuk és igyekszünk ezt az ismeretet kamatoztatni. Lássuk hát, hogy erre a hétre kinek, mire kell odafigyelnie, hogy kellően felkészüljön és ne érjék váratlan meglepetések.

Kos márc. 21 – ápr. 20. - A Kosnak nagyon izgalmas hete lesz most, úgy tűnik, hogy remek állásajánlattal találod szemben magát, ami miatt még az is előfordulhat, hogy ha nem si véglegesen, de lakóhelyet változtat. Érdemes alaposan átgondolni az ajánlatot, nagyon úgy néz ki, hogy megéri némi áldozatot hozni. Persze nem  szabad meggondolatlanul belevágni és felégetni magad mögött mindent, úgy alakítsd, hogy esetleg ha nem válna be az új hely, bár mikor vissza tudj térni a régi jól bevált gyökerekhez. A Kos számára ezekben a napokban rettentően lényeges, hogy ezekben a napokban minden lehetőséget megragadjanak új dolgok elsajátítására, akár még az iskolapadba is visszaülhetsz és átképezheted magad, ha netán az új ajánlat ezt kívánja meg. A családod és a barátok mindenben támogatnak, ez nagy szerencse, hisz ez már fél sikert jelent, élj a lehetőséggel!

Bika ápr. 21 – máj. 20. - Ha Bika jegyben születtél, ezen a héten, már hétfőn olyan valakiről kapsz hírt, aki egykor nagyon sokat jelentett neked. Ma már azonban csak egy szép emlék, így még egy esetleges találkozás sem bolygatja fel az életedet. Ettől a kis közjátéktól függetlenül, a párban élő Bikák a napokban a megszokottnál ingerültebbek és türelmetlenebbek lesznek, ezért ha párjaként nehezebben tudod kezelni a helyzetet, légy türelmes, valószínűleg csak a sok munka, vagy a nagy meleg billentette ki a Bikát az egyensúlyából. A hét elején e miatt adódhatnak viták a Bika környezetében családi és munkatársi körben is. De ami igazán gondot okoz a Bika szülötteinek e héten, az inkább a gyermekei körüli felfordulás. Ha jól átlátod a helyzetet, látni fogod, hogy olyan emberek foglalkoznak a te gyermeked életével, akiknek sem beleszólásuk, sem sok közük nincs hozzá, így nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani az egésznek, próbálj a hét végére összehozni egy kis családi kiruccanást, az mindenkinek jót tenne.

Ikrek máj. 21 – jún. 21. - Nagy változások várhatóak a hét közepe felé az Ikrek munkahelyén, ami egy lehetséges előremenetelt is jelez. Ez a hét remek hangulatban telik számodra, szinte minden napra jut valami kellemes meglepetés. Valakitől igen kedves ajándékot kapsz a hét végén, lehet, hogy egy családtagodtól, de az is előfordulhat, hogy egy kedves kolléga lep meg valami figyelmes aprósággal. Jó alkalom adódhat a hét során azon Ikreknek, akik már túl vannak a párválasztáson, de még az életüket nem kötötték össze, ha most elszánod magad az összeköltözésre, akkor az egy szép élet kezdetét jelentheti. Nyilván mindketten úgy gondoljátok, hogy ideje egy közös kis családi fészket kialakítani és ennek most el is jött az ideje. A hét végén ez lesz a legfőbb elfoglaltságotok, szépíted és csinosítod az új fészket. Remek passzban vagy, ezt tartsd szem előtt, ne engedd, hogy egy irigyed elrontsa a boldogságodat.

Rák jún.22 – júl. 22. - Aki a Rák jegy szülötte, most ezeken a napokon ne menjen bele kétes üzletekbe és kizárólag annyi kockázatot vállaljon, amennyi feltétlenül elengedhetetlen. Az anyagi javak nem érnek meg annyit, hogy a becsületed, vagy a pénztárcád bánja! Légy jó diplomata és tervezd meg, készítsd elő a terepet, ha új vállalkozásba akar belefogni. A sors nem adja könnyen, de e hét során jó passzban leszel, így az eléd gördülő nehézségeket könnyedén le tudod győzni, csak maradj a realitások talaján. Az elszántságod és kitartásod meghozza a sikert. Csak addig menj el, amíg nem okozol magadnak és másnak visszafordíthatatlan csalódást, és csak annyit vállalj, amennyit becsületes úton véghez tudsz vinni, ez fontos. A párban élő Rákot kedvese mindenben támogatja és egyengeti az útját, nem lehet okod panaszra. Ha okosan cselekszel, a hét végén együtt pihenjétek ki a változások okozta fáradalmakat, a szombat és vasárnap nagy boldogságban és békességben telik majd.

Oroszlán júl. 23 – aug. 23. - Az oroszlán csillagzat alatt születetteknek kicsit nehezebb hetük lesz, mint amihez az év elejétől hozzászoktak, főként munkahelyeden adódhatnak kisebb nagyobb gondok. Úgy tűnik, most a napokban olyan munkát is el kell végezned, amihez nem nagyon fűlik a fogad, de hát tudod te is, hogy a mai világban nem nagyon lehet válogatni. Ne úgy állj hozzá, hogy neked ez nem megy, hanem végy egy nagy levegőt és a kollégák meglepődve tapasztalják majd, hogy rajtad nem lehet kifogni egykönnyen. Ezt még a saját javadra fordíthatod, ne hátrálj meg! Amennyiben egyedülálló Oroszlán vagy, csak gondolj arra, hogy a hét közepén minden bizonnyal találkozni fogsz a neked rendelt nagy Ő-vel, ez majd hatalmas energiát és erőt ad a kellemetlenebb dolgok átvészelésére is. Még ezen a héten szoríts magadnak időt arra is, hogy kicsit az egészségeddel is foglalkozz, nincs semmi baj, csak ideje egy átfogó vizsgálatra elmenni, hogy tudd, melyik területen kíván a szervezeted megerősítést.

Szűz aug. 24 – szept. 23. - A Szűznek m ár a hét elejétől kellemes élményei lesznek, nagy meglepetésekben lehet része, a csillagok állása ezt mutatja. Érzelmi életed felpezsdül, nem várt fordulatokkal lesznek teli a napjaid. Mivel rengeteg a munkád, a hét közepe felé igyekezz már a hét végét tervezgetni, hogy párodra, kedvesedre mindenképp legyen időd, mert különben oda a meglepetés és a siker. Egyébként is szükséges van a kikapcsolódásra, de főleg, ha egy új kapcsolat van kibontakozóban, akkor minden -féle képen tedd magad szabaddá. Némi testmozgást is iktass be a mindennapjaidba, még ha nem is jut többre időd, mint egy fél órányi sétára, az is sokat számít. A baráti köröd is hiányol, egyre gyakrabban keresik a társaságodat, szombat és vasárnap engedd, hogy magukkal „rángassanak”, akár pároddal együtt ne vond ki magad a társasági életből, hisz ez adja az erőt a mindennapokhoz.

Mérleg szept. 24 – okt.23. - Mérleg vagy? Na akkor príma hétre számíthatsz, ritka jó napok elébe nézel. A régi barátok egymásnak adják a kilincsedet és ráadásul olyan új barátságokra, kapcsolatokra is szert teszel a napokban, amik hosszú ideig fognak tartani, kellemes, szép és főleg igaz barátságokat köthetsz. A családi harmónia is tökéletes most a Mérlegeknél, nálatok most igaz a mondás, hogy „holtomiglan – holtodiglan”, nagy szeretetben éltek, ha gyermekeitek vannak, akkor velük együtt élvezitek az életet. Már most a nyár kezdetén adódik egy lehetőséged, hogy családostól elmenj egy rövid, de tartalmas külföldi útra, ne habozz, használjátok ki a remek lehetőséget, mert itt most az egész hátralévő évre erőt meríthettek. Arra vigyázz, hogy ne költs felesleges dolgokra még a nyaralás alatt sem, persze nem kell semmit megvonni magatoktól, csak maradj az ésszerűség határán belül. A munkahelyeden is jól állnak az ügyeid, szinte küldeni fognak a hét utolsó napjain pihenni, mert utána ismét számítanak a munkádra és a kreativitásodra.

Skorpió okt. 24 – nov. 22. - Mint a Skorpióknál szinte megszokott, a napjaid gyakran nagy pörgéssel, zajjal, vitákkal telnek, ezt már szinte a mindennapok tartozékaként könyveli el a családod és a környezeted, szerencséd van, hogy szerető emberekkel vagy körülvéve. A hét első napján azért valami megmozdul benned, kicsit átértékeled az életedet és rájössz, hogy nem szabad visszaélni mások türelmével és szeretetével. Igyekezz a téged körülvevőkkel békességet kötni, meghallgatni mások érveit is egy egészséges vita során, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, ha nem mérgelődsz állandóan azon, hogy mért gondolkodnak mások másképp. Ha saját vállalkozásod van, a beosztottaidat is kezeld egyenrangú félként, így érheted csak el, hogy jóban és rosszban kitartsanak melletted, az, hogy jól megfizeted őket, még nem jogosít fel arra, hogy átnézz rajtuk. Ha beosztottként dolgozol és netán a munkahelyeden felajánlanak egy vezetői állást, nagyon alaposan gondold meg, mert az eddigi kollégákból és barátokból könnyen lehetnek ellenségek, ha nem tudod jól kezelni a helyzetet. Köztudott, hogy egy Skorpiót nem lehet kalitkába zárni és szűk keretek közé szorítani, így akkor vagy okos, ha a függetlenségedet megőrzöd és olyasmivel foglalkozol, ami igazán fekszik neked.

Nyilas nov. 23 – dec. 21. - Aki Nyilas jegyű, annak e hétre mindenképp azt ajánlom, hogy most elsősorban saját magával foglalkozzon, persze nem a munka rovására, de sokkal inkább, mint átlagosan szokott. Fontos, hogy a munkahelyed biztos legyen, azonban az egészség mindennél fontosabb. Nem fenyeget nagyobb veszély, ám mégis rád férne némi pihenés és egy alapos orvosi vizsgálattal saját magadat is megnyugtathatnád. Ha családfenntartó vagy, akkor sem lehet kizárólag a munkának élni, mert annak az lesz a vége, hogy belerokkansz, azzal pedig senkinek nem segítesz és használsz. A hét közepén adódik egy remek pénzkereseti lehetőséged, méghozzá nem a megszokott módon, hanem egy versenyen indulhatsz, ahol kár a legjobb helyezést is elérheted. Mivel a Nyilas jegyben született emberek igen nagy tudással és intellektussal rendelkeznek, ha még a cél is ott lebeg a szemed előtt, akkor nagyon jól megoldhatod ezt a kihívást és remekül végződhet anyagilag is ez a kis kaland.

Bak dec. 22 – jan. 20. - Kicsit nehézkesen indul a hét első fele a Bakoknak, új T kicsit nehéz feladatokkal találja magát szemben, de semmiképp se morogj és ne elégedetlenkedj, örülj, hogy az eddiginél talán nehezebb és komolyabb feladatokat is rád bíznak. Te nagyon jól tudod, milyen kincs egy régi, jól működő munkahelyi poszt, nehogy kicsússzon a kezed közül a biztos hely. Tedd meg ami tőled telik, ezt egészen biztos, hogy értékelni és díjazni fogja a főnököd, főként, ha látja, hogy számíthat rád. A hét végi napokat igyekezz családi körben pihenéssel, már akár strandolással tölteni, így rengeteg energiával töltődhetsz fel és könnyen veszed a következő akadályt is. Az egészséged megfelelő szinten van, de nem árt, ha minden nap elcsípsz magadnak egy kis időt, amikor elvonulsz és pihentető gyakorlatokat csinálsz, mert ezzel jó formában tudod magad tartani.

Vízöntő jan. 21 – febr. 19. - Mivel te a kemény és kitartó Vízöntő vagy, így biztosan tudod magad is, hogy a dolgaid mindig jól alakulnak, kizárólag tőled függ, hogy milyen gyorsan és ügyesen oldod meg a problémákat. Kedden egy igen nehéz munkát kaphatsz, aminél csak arra ügyelj, hogy ne vessz el a részletekben, sikerülni fog megoldani a kreativitásodnak és remek képességeidnek köszönhetően. A hét vége felé nem csoda, ha fáradtabb leszel a megszokottnál, de nem kell pánikba esni, és nem is kell orvoshoz rohanni, mert a szombat és a vasárnap bőségesen elég lesz a regenerálódásra. Mivel Vízöntőként kiválóan tudsz a kitűzött célra összpontosítani, így a vártnál sokkal könnyebben oldódnak meg a dolgok. Lesz időd és energiád még arra is, hogy rég nem látott barátaiddal találkozz és ez igazi energiabomba lesz számodra.

Halak febr. 20 – márc. 20. - Kicsit a megszokottnál laposabb hangulatban indul ez a hét a Halak számára, elképzelhető, hogy az előző hét vége némileg a múlt feldolgozásával telt, ez még rányomhatja bélyegét a hét első napjaira. Próbálj kilépni az emlékek bűvöletéből, mert abból sajnos nem lehet megélni és táplálkozni sem, ha ezek kellemetlen, vagy fájó élmények. Most inkább feledkezz bele a munkába, az érzelmi életed hagyd kiforrni, ez a hét nem nagyon alkalmas arra, hogy új kapcsolatba vágj bele, hagyd a vihart elcsitulni. A hét vége táján már sokkal jobb állapotban leszel lelkileg és szellemileg is, de addig is használd ki kiváló szellemi kapacitásaidat és kreatív, hasznos ötleteidet a munkahelyeden sorba valósítsd meg. Ez sorozatban hozhatja a sikereket és ettől szárnyra kapsz, a következő héten már kész leszel akár arra is, hogy társaságba menj, ismerkedj és nyiss mindenféle új felé.

  
Ezt már olvasta?Bezárás