horoszkop hetiÜdvözöllek az oldalon, ha itt vagy, kíváncsi vagy nyilván arra, mit is tartogatnak a csillagok neked az elkövetkező hétre. Minden héten megéri nyomon követni aktuális horoszkópunkat, hisz csillagjegyenként külön mindenkinek arra világítunk rá, hogy a bolygók épp adott helyzetéből megítélhetően milyen napok elé néz. Lesz-e különös szerencséd, egészséged tekintetében mire érdemes különösen odafigyelni, és ami szintén igen fontos, azt is megnézheted, hogy párod, szerelmed milyen hangulatban lesz, így kellően fel tudod magad vértezni a kényes és kellemetlen helyzetek ellen. Persze nem vagyunk jósok, de mivel a horoszkóp alapjait a csillagok állása és egymáshoz való viszonya határozza meg, így sok tekintetben rákészülhetsz arra, hogy mire számíthatsz a következő napokban.Kos március 21-április 20. - A Kos ezen a héten a legtöbbet szerelmi életével foglalkozik, elkerülhetetlen lesz, hogy ne titkolózz tovább, mert partnerednek már kezd a dolog rosszul esni. Ha döntöttél, vállald fel a kapcsolatot, vagy légy őszinte és lépj tovább. Munkádban a rendes kerékvágásban haladnak a dolgok, elképzelhető még az is, hogy a jó eredményeid jutalmaként egy hivatalos utazásban lesz részed. Ez az út sok szempontból nagyon kecsegtető lesz, mert nem csak remek üzletet köthetsz, de olyan embereket lesz alkalmad megismerni, akik a továbbiakban igen meghatározó szerepet játszanak majd további életedben. Mégis pénzügyekben légy körültekintő és óvatos, ha valamivel jobban is mennek a dolgok, egyelőre nagyobb befektetésben ne gondolkodj, inkább gyűjts annyi alaptőkét, hogy biztonsággal vághass bele egy saját üzletbe. A barátok nyilván csupa jó tanáccsal látnak el, de ezen a héten ne hallgass másra, kizárólag saját magadban bízz meg, és persze ha van, akkor a párodban, mert ő az aki nyilván csak a javadat akarja és valószínűleg igen hasznos, praktikus tanácsokkal lát el.

Bika április 21 – május 20. - A Bika ezen a héten annyira romantikus hangulatba keveredik, hogy saját maga is csak ámul ezen. Jó a kedved, kiváló az egészséged. Itt az ideje, hogy végre ezeken a napokon a kedvesed legyen mindennél előre valóbb, hisz ő az, aki a dolgos hétköznapokon támogat téged és segít minden téren. A legjobb lenne, ha el tudnátok szökni pár napra, akár a hét végére egy kis romantikus kiruccanásra. A hét elején járj nyitott szemmel, mert érdekes és értékes információkhoz juthatsz a munkahelyi, vagy baráti környezetedben, amiket igen jól tudsz kamatoztatni. Lehetséges, hogy valaki egy szuper jó ötletet ad például, hogyan fektess be egy kisebb összeget és ezzel a pénzügyed nagyobb lendületet kaphatnak. A bolygók állása és mozgása számodra olyan helyzetet teremtenek a héten, amitől minden sokkal jobban megy, a munkádat olyan kedvvel és könnyedséggel végzed, mint még soha. Amire figyelj oda, hogy ne csak elfogadj, hanem figyeld, hogy a téged körülvevő közösségben ki az, akinek te tudsz értékes segítséget nyújtani, hiszen ez a körforgás határozza meg a környezeteddel való viszonyodat. Ha alkalmad adódik a hét közepe felé, akár némi jótékony tevékenységben is részt vállalhatsz, ettől remek lesz a közérzeted is. A kockázatokat most a napokban most nagy ívben kerüld el, elsőként pénzügyi téren.

Ikrek május 21-június 21. - Remek hetük lesz az Ikreknek, ők azok, akik mellé most e héten a szerencse teljes mértékben odaszegődik. Szinte nem lesz az életednek olyan területe, amit most felhő árnyékolna be, a szerelemben szép napok várnak rád, pároddal eluralkodik rajtatok a békesség, a boldogság és a teljes nyugalom. Ezen még akkor dobhatsz egy nagyot, ha a napokban arra is tudtok időt szakítani, hogy közös programot csináljatok. Nem kell ehhez elutazni, elég, ha egy nagyobb sétát, kirándulást tudsz szervezni, vagy a hét végén el tudtok jutni egy mozielőadásra. Vigyázz, hogy ezt a szép időszakot ne szakítsa meg a hét közepén egy kis kilengés a részedről, ha úgy érzed, hogy valamivel elégedetlen vagy, akkor ne hagyd, hogy a környezeted találgasson, és a hangulatodhoz kelljen igazodniuk, ha bánt valami, azt azon nyomban beszéld meg és így a megoldás is rögtön jöhet. A munkahelyeden igen jó ötletekkel állsz elő a napokban és ezt értékelik, fel is használják, így előre meneteled teljesen sínen van. A keddi nap lesz leginkább alkalmas arra, hogy ezekkel az újításaiddal előállj, így erre az időre a magánéleti problémáidat – ha adódnak – teljesen szorítsd háttérbe és mire észbe kapsz, már lehet ezek nem is léteznek. Csütörtöktől már minden idődet a párodra és családodra fordíthatod, és ha így teszel, te magad is a hét végére új erőre kapsz, kipihent és elégedett leszel. Látni fogod, hogy azért vagy maradéktalanul boldog, mert megtanultad, hogy nem kell mindent a legbonyolultabb oldalról szemlélni, a szeretteiddel töltött idő pedig mindennél fontosabb és hasznosabb.

Rák - Június  22-július 22. - Aki a Rák jegyébe tartozik, az e hét során alig látszik ki a sok feladatból, munkából. A munkahelyeden annyi feladattal látnak el, hogy csak kapkodod a fejed, de ennek csupa kellemes következményét élvezheted majd anyagilag is és a megbecsültség terén is. Azt javaslom, hogy most, amikor már előre tudod, hogy e héten igen fáradt és kimerült leszel, a pároddal ne bocsátkozz veszekedésbe, vitába, mert hamar fel fogod kapni a vizet és ez nem szül jó vért. Kérd meg, hogy a sorsdöntő kérdések megbeszélését halasszátok a következő hétre, amennyiben ez várhat, akkor tiszta fejjel és nagyobb türelemmel tudsz ezekhez a kérdésekhez hozzáállni. Egészségi állapotod kielégítő, de mivel a heted egy nagy rohanásban telik, a közlekedésben legyél a megszokottnál jóval elővigyázatosabb és óvatosabb. Ha valakinek állandóan a munkáján jár az esze, az könnyen elmélázhat és a baj hamar meg van. De most, hogy tudod, mire számíts, kellően fel tudsz készülni a heti megpróbáltatásokra. A hét közepe felé felmerül majd egy olyan kérdés, amiben nem tudsz egyszerűen dönteni, ez minden bizonnyal egy új munkahely lehetősége lesz, minden esetre nagyon gondold át ennek előnyeit és hátrányait, ne dönts azonnal, ha lehet kérd ki a barátok és családod véleményét. A végső döntést neked kell meghozni, de a kívülállók esetleg hasznos tanácsokat adhatnak, te pedig válogathatsz, mi az amit megfogadsz ezekből. Vasárnapra már teljesen tisztán látod a helyzetet és a következő hét elején meghozhatod a megfelelő döntést.

Oroszlán - július 23-augusztus 23. - Az oroszlánok kiváló és kiemelkedő teljesítményeket nyújtanak ezen a héten munkájukat illetően. Különösen fogékony leszel, ha azt tervezted, hogy belevágsz valami új dolog elsajátításába, akkor ezek a napok a legalkalmasabbak talán az egész évet tekintve. Most, hogy már április közepén járunk, elkap a hév, hogy az otthonodat is elkezd felkészíteni a tavaszra, a nyárra, nekilátsz a lakás szépítésének. Ha netán kisebb nagyobb felújítást tervez a család, akkor ennek most itt az ideje. Kreativitásodat ezen a területen is nagyon jól fogod most kamatoztatni, úgy hogy vágj bele, a hét végén már olyan látható eredménye lesz ennek az elhatározásnak, hogy igen nagy örömödet leled az elkészült munkában. Mivel a dolgok igen jól alakulnak minden szempontból, így hogyha a gyerekekkel, a család bármelyik tagjával egy bizonyos témában nem vagytok egy véleményen, ennek a kielemzését és megbeszélését próbáld eltolni a következő hét napjaira. Most legfőképp arra koncentrálj, hogy a ház körüli munkákat el tudd végezni abban a tempóban, ahogy azt elgondoltad és nyilvánvalóan a munkádat sem hanyagolhatod el, hiszen ettől függ a jövőd és a megélhetésed. Arra törekedj, hogy barátaid, családod és munkatársaid körében is most egész héten te legyél a jó hangulat megalapozója és meglátod, ez ragadós lesz, amivel magadnak és mindenki másnak szép napokat szerezhetsz.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23. - A mindig nagy kalandokra vágyó Szűz e hét során kiélheti a vágyait, mert egy olyan igaz ügy mellé állhat, amit még élvezettel is szolgál. Az biztos, hogy nem a munkáddal függ össze e ténykedésed, elképzelhető, hogy olyan közösség ténykedésében veszel részt, ahol másokon igen sokat tudsz segítni. Az egyedül álló Szűz a hét közepe felé találkozik valakivel, aki iránt lángolni is képes, és ettől a napokban felhőtlen, optimista hangulatba kerül. Amikor képes vagy saját magadban teljes mértékben hinni, akkor a dolgok szinte maguktól elrendeződnek, rájössz, hogy az élet szép és élni kell azt. A munkahelyi ügyeidben változás állhat be a hét folyamán, de ez a munkakörödet nem érinti, elképzelhető, hogy a kollégáid köre változik, de ez számodra nem jelent problémát, mivel mostanában nagyon jó hangulatban vagy, remekül alkalmazkodsz a változó körülményekhez is. Figyelj egy dologra – szerda, csütörtök táján -, hogyha valami jó hírt kapsz az állásoddal, munkáddal összefüggésben, azt egyelőre ne oszd meg másokkal, inkább várd meg a végkifejletet. Alaposan rágd meg a hallottakat, a türelem nagy erény, úgy tűnik kellemes változás jön az életedbe. Összességében igen kalandos, kellemes és mozgalmas hét elé nézel, őrizd meg a remek és megismételhetetlen pillanatokat és a legfontosabb, hogy élményeidet oszd meg a családdal, a barátokkal.

Mérleg szeptember 24-október 23. - A Mérlegeknek érdekes napjai lesznek a héten, ha lottózol, vagy más szerencsejátékot űzöl – a normál kereteken belül -, akkor most igen nagy esélyed van arra, hogy melléd szegődik a szerencse, így amennyiben hétről hétre játszol egy bizonyos játékot, azt most ki ne hagyd! A pároddal remek a kapcsolatod, a hangulatotok már hetek óta felhőtlen és ez folytatódik nem csak a héten, hanem hosszú távon. A sikersorozat a munkádat is kíséri, halmozod a sikereket és élvezed ennek gyümölcsét. Ha egyedül álló mérleg vagy, akkor minden esélyed meg van arra, hogy ezekben a napokban szembejön veled a nagy Ő és igen szerelmes hangulatba kerülsz. Légy bátor és merész, a környezetedtől is rengeteg támogatást kapsz ehhez. Az elől azonban nem tudsz előre kitérni, hogy ne akadjon olyan ember a társaságodban, aki nem tud a sikereidnek maradéktalanul örülni, ezért vértezd fel magad már most, és ha ilyen helyzetbe kerülsz, nem érhet semmi meglepetés, kiválóan tudod majd ezt is kezelni. Nem kell foglalkozni az olyan ismerőssel, baráttal, netán kollégával, akinek az a legnagyobb gondja, hogy a te viselkedésedet elemezze és irigyelje a szerencsédet, vagy a tehetségedet.

Skorpió október 24-november 22. - Az igen konok és gyakran zárkózott Skorpióknak most jó hét ígérkezik, előtör belőlük a jó alapvető természetük, hiszen eredendően a végsőkig kitartó és nyugodt, szelíd természetű emberek. A héten az átlagosnál sokkal visszafogottabb leszel, nem mész bele nagyon kockázatos ügyekbe és ezt jól is teszed. Mivel lételemed az élet élvezete és az anyagi jólét, eddig is vigyáztál arra amid van, de a napokban különösen ügyelj arra, hogy semmi téren ne kockáztass. Az üzleti ügyekben okos és sikeres szoktál lenni, de most a hét első felében, ha kapsz egy jó ajánlatot, azt először alaposan járd körül és tedd mérlegre, fontold meg, hogy milyen következményekkel járhat, ha belevágsz. Ismerve a Skorpiót tudjuk, hogy rettentően nehéz a kegyeibe férkőzni, de ha ezt sikerül kivívni, akkor a legjobb barát és a legjobb társ válik belőle. Kitart a választottja mellett szó szerint jóban és rosszban, minden téren segíti a másikat előrejutásában. A párkapcsolatára is jellemző, hogy ha megállapodik, akkor hűséges és ragaszkodó. Amire neked, mint Skorpiónak nagyon ügyelned kell a napokban, hogy a híresen féltékeny természeteden uralkodni tudj és képes legyél ezen felül kerekedni, mert ez megmérgezheti a párkapcsolatodat, amiért pedig nagy kár lenne. A te hitvallásod, hogy a pénz igenis boldogít, bár be kell látni, hogy a csillagjegyek közül te vagy az, aki a legjobban tud vele bánni. Ezt a hetet üzleti ügyeid előkészítésére fordítsd, a kivitelezéssel várj a következő hét végéig. Az életed elég nyugalmas mederben folyik mostanság, bár ami előfordulhat péntek, vagy szombat környékén, az egy kisebb családi vita, valószínűleg, ha van gyermeked, akkor vele kapcsolatosan merülhet ez fel. Semmiképp ne hagyd a dolgokat elmérgesedni, üljetek le és beszéljétek meg a problémát, keressétek meg együtt a legjobb megoldást.

Nyilas november 23-december 21. - Hullámzó hangulatú napok elé néznek a Nyilas jegyben születettek, lesz a héten jó is kevésbé kellemes élmény is. Most szükséged lesz a híresen nagy lelkierődre, hogy k9nnyedén tudd venni az akadályokat. Mivel te magad alapvetően nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy, másoktól is elvárhatod, hogy hasonlóan viszonyuljanak hozzád. A hét eleje nyugalomban zajlik, de csütörtök környékén kicsit felbolydul az életed. A környezetedből érkező pletykának mondható információk eléggé felkavarják a napjaidat, minden esetre mielőtt bármit lépsz, járj utána az igazságnak. Otthon egyébként is igen nagy feszültségben élsz, jó lenne ezt a hetet arra szánni, legalább is a hét végét, hogy tisztába tedd ügyes bajos dolgaidat. A pároddal, ha vitáitok vannak, hallgasd meg őt is, mielőtt tévesen ítéled meg a helyzetet és netán rossz lépést tennél. Előfordulhat, hogy a nehézségeiteknek pénzügyi okai vannak, de ha veszekszel, vitával próbálkozol megoldani a gondokat, az nem biztos, hogy a legcélravezetőbb megoldás. A napokban egy befektetéssel kapcsolatban döntést kell hoznod, mielőtt ezt megteszed, járj el körültekintően, nehogy veszteség érjen.

Bak december 22.-január 20. - A Baknak igen sűrű és nehéz hete lesz a munkahelyén, szinte minden a nyakába szakad. A napokban jóval többet kell vállalnod a megszokottnál és valószínűleg több felelősség is lesz rajtad. Sajnos vannak helyzetek, melyeket be kell vállalni akkor is, ha nem nagyon fűlik hozzá a fogad, vagy netán nem értesz vele egyet. Készülj fel arra is, hogy szerda táján akár egy ellenőrzés is lehet a cégnél és neked kell a vezetőket képviselned. Ezekben a napokban mindenképp fordíts a szokásosnál nagyobb gondot az egészségedre, mert nem szabad, hogy a túlzásba vitt munka ennek rovására menjen. Délutánonként jól tennéd, ha a hazafelé út egy részét gyalog tennéd meg, addig is a friss levegőn vagy és kicsit regenerálódsz. Állíts fel magadnak előre erre a hétre egy menetrendet, amibe férjen bele kis kikapcsolódás is, hiszen a családodnak is szüksége van rád. Minden esetre, ha kellőképp felvértezed magad segítségünkkel erre a hétre, akkor vasárnap este majd úgy tekinthetsz vissza az eltelt napokra, hogy megelégedés lesz úrrá rajtad. Ha nem is lesz könnyű, de nem csak a munkahelyi feladatokkal birkózol meg, hanem a családod körében is el tudsz tölteni elegendő időt. Sok gyümölcs és zöldség legyen a heti étrendedben, így megfelelő energiatartalékokkal ügyesen átvészelheted ezeket a keményebb napokat.

Vízöntő január 21-február 19. - Ha a Vízöntők közé tartozol, igen szép bevételre számíthatsz a napokban. Anyagilag megalapozhatod az egész előtted álló időszakot, egy ügyesen véghezvitt befektetéssel remekül gyarapíthatod vagyonodat. A párkapcsolatodat beárnyékolja egy tisztázatlan ügy, ennek járj a végére még a héten, mert minél inkább tolod a problémát magad előtt, annál nagyobbra nő. Ha úgy érzed, hogy egy kapcsolat végén jársz, akkor ezzel szembe kell nézni és tisztába tenni a dolgaidat, hiszen ha erőltetsz egy olyan dolgot, amiről mindketten tudjátok, hogy már nem működik, akkor csak rosszul jöhetsz ki belőle, egyre fájóbb és nehezebb lesz a búcsú. Most ezen a héten viszont szert tehetsz egy szép és hosszan tartó barátságra, ami valljuk be, sok mindenért kárpótolhatja az embert. Persze nyilván nem helyettesít egy kellemes és szép párkapcsolatot, de nagyon sok mindenen átsegíthet és egy igaz barát mindig melletted áll. Szombaton úgy fogod érezni, hogy valami nagyobb dolog véghezvitelére is képes vagy, kreatívnak, tettre késznek érzed magad, használd ezt ki és talán a legjobban úgy kamatoztathatnád, ha különféle jótékony dolgokban veszel részt.

Halak február 20-március 20. - Jó passzban lesznek a Halak e héten egész végig, annak ellenére, hogy hétfőtől a hét közepéig nagyon sokat fognak dolgozni. Ennek azonban igen szép eredménye is lesz anyagilag főleg, nem fogod megbánni, ha kicsit belehúzol. Mivel szerényen és okosan viselkedsz mindig, nehezen ismered fel saját jó tulajdonságaidat, pedig ahhoz, hogy önbizalmadat kellő mértékben növeld, erre is szükséged van. Pároddal elég keveset tudsz együtt lenni, a hét végére már most kezdj el tervezgetni egy kis közös programot, mivel itt a tavasz, akár a szabadba is kirándulhattok, így tudsz a legjobban feltöltődni. Szerencsére szeretetben és boldogságban élsz a családoddal, így minden nehéz időszakot együtt könnyen átvészeltek. Mivel a munkahelyeden is megkapod a kellő elismerést kemény munkádért, ezért a hét végére teljesnek és kereknek érzed az életedet. Az a Hal, aki párját keresi még, most a sok munka mellett örömmel tapasztalhatja valószínűleg a hét közepe felé, hogy találkozik egy személlyel az ismeretségi köréből, akivel kölcsönösen többet éreznek egymás iránt a barátságnál. Ne légy túl óvatos, inkább legyél őszinte magadhoz és a másik illetőhöz is, mert nagy az esélyes arra, hogy egy szép és kellemes kapcsolatba kezdhettek bele.

  
Ezt már olvasta?Bezárás