horoszkop hetiEz a hét már javában a tavaszt jelzi, az életünk némileg gyorsabbá és jobb hangulatúvá válik. A csillagjegyek legtöbbjére kellemes, intenzív napok várnak e héten, akinek nagy tervei vannak erre a hónapra, az most jó eséllyel várhatja, hogy ezek nagy részét meg is tudja valósítani. Ehhez mi minden segítséget meg is adunk, mert amint elolvasod, hogy mit ígérnek számodra e napokra a csillagok, máris ennek tükrében tervezhetsz, ezt szem előtt tartva készülhetsz fel a következő hét napra a munkádat és a magánéletedet illetően egyformán.Kos (március 21 – április 20) - A Kosoknak most ezen a héten érdemes némileg többet törődnie saját magával, ugyanis a bolygók állása – ez most szó szerint értendő – nem a legkedvezőbb. nagy bajoktól nem kell ugyan tartani, de légy óvatos például a közlekedésben, sokkal alaposabb és körültekintőbb légy minden téren, mint általában. Érdemes a hét elején már elgondolkodni arról, hogy mik azok a helyzetek, amelyekkel saját magadat képes vagy bajba sodorni és hogyha ezzel tisztában vagy, akkor remekül tudsz a problémák ellen küzdeni, illetve meg is tudod azokat előzni. A munkahelyeden és anyagi téren is légy most kicsit óvatosabb, az irigyeidnek ne adj alapot arra, hogy beléd köthessenek. Annak a Kosnak, aki párkapcsolatban él azt tudom ajánlani, hogy a vitás kérdéseket ezekben a napokban inkább kerülje, mert ha belemegy egy kellemetlen vitás helyzetbe, nem biztos, hogy győztesen kerül ki most ebből. Ezt a hetet inkább töltsd a munkádba temetkezve, de a hét végére azért már jobbra fordulnak a dolgok, főleg akkor, ha családoddal tudsz egy kis időt szakítani közös programra.

Bika (április 21 – május 21) - A Bika jegyben születetteknek ez a hét igen jól telik majd, sőt, még az is megtörténhet, hogy egészen különleges hangulatba kerülnek. A környezeted nem ismer rád, egészen a polgárpukkasztásig fajulhat a viselkedésed, olyan ruhákat öltesz magadra például, amit soha máskor nem tennél. De ez a két három napig tartó „kilengésed” senkiben nem kelt rossz érzést, sőt veled együtt az egész családod és baráti társaságod is különös, jó hangulatba keveredik. Néha el kell magad engedni, ez így helyes és most ezen a héten ennek lesz itt az ideje. Furcsa felvett szokásaid mellett azonban Bika létedre az alapvető tulajdonságaid nem változnak, a napokban sem feledkezel meg azokról, akik számítanak rád és ugyan olyan önzetlenül állsz ki mások mellett, mint mindig. A hét vége alkalmas lesz arra, hogy egy kis pihenés közben a jövődet tervezgesd, amennyiben munkahelyváltásban gondolkodsz, a napokban időszerű lesz a döntés. Az egészséged teljesen rendben van, esetleg a napokban némileg több mozgást, nagyobb sétákat érdemes beiktatni a napirendedbe, ami biztosan nem lesz nehéz, hiszen itt van a tavasz, most már végre sokkal több időt tölthetünk a szabadban.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek ennek a hétnek az elején teljesen tavaszi mámoros hangulatba kerülnek, álmodozók, révetegek, mintha rózsaszín köd szállt volna a szemükre. Épp e miatt szerelmes hangulatok is csak fokozódik, aki még nem talált párra idáig, annak most ezekben a napokban szinte biztosan jó esélyei lesznek erre. Ha Ikrek jegyű vagy, a környezeted rád sem ismer, mert olyan vagy, mint a bolygó hollandi, jössz – mész, nem találod a helyed. Fogadd meg tanácsomat és most e héten inkább próbálj kivenni egy pár nap szabadságot, ha teheted, rendezd magadban az érzéseidet és vedd sorba a teendőidet, rá kell jönnöd, hogy le kell szállnod a földre, mert az álmodozásból sajna nem lehet megélni. Szerencse, hogy jó természeted van, remekül tudsz alkalmazkodni emberekhez és helyzetekhez, ezért számolhatsz azzal, hogy ezt a kis kilengésedet környezeted jól fogja tolerálni és inkább segítenek visszazökkenni neked a szürke hétköznapok világába. A hét utolsó napjaiban már egészen régi önmagad leszel, újult erővel veted magad a munkába és a következő hetekben szép sikereket érsz el.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák egész áprilisban nagyon jó napokat él meg, ezen a héten pedig különösen izgalmas és érdekes dolgok történnek veled. Ahhoz azonban, hogy az életed teljes nyugalomban haladjon, némi hajlandóságot kell mutatnod arra, hogy kedvesebben közeledj másokhoz és némileg több megértést tanúsíts a környezeteddel szemben. A munkádban brillírozol e héten, igen komoly feladatokat kapsz, amiket remekül meg is oldasz és ennek nem csak szóbeli dicséret lesz a következménye, de anyagi téren is jó felé mozdul el a helyzeted. Ez azonban önmagában még nem elég ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog életed legyen, hiszen ehhez elengedhetetlen, hogy a családoddal, a pároddal a lehető legjobb kapcsolatban élj. hajlamos vagy eltúlozni apró dolgokat, így arra hívom fel a figyelmedet, hogy ezekben a napokban feltétlenül figyelj oda arra, ne kezdj apró dolgokból hatalmas vitát kerekíteni, hiszen pár nap múlva magad is megbánnád. Amikor pedig kiderül, hogy ok nélkül bántasz meg másokat, akkor még a lelkiismeret furdalás is kínozhat, ettől pedig nehezebb megszabadulni, mint előre eldönteni, hogy minden helyzetben megpróbáld megkeresni a mindenki számára legjobb megoldást. Április szele téged sem kerül el, ezért e héten nálad is megmutatkozik az érzelmi hullámzás, ami önmagában nem baj, csak igyekezz nem túllőni a célon. Főként ne engedj most olyan csábításnak, aminek köze lehet bizonyos szerencsejátékokhoz, hazárdírozáshoz, mert ebből nagy valószínűség szerint igen rosszul jönnél ki. Inkább engedd el a fantáziádat és használd a kreativitásodat akár a munkádban, akár a kikapcsolódásaid során, ezt mindig jól tudod kamatoztatni és ennek nincs semmi rossz hátulütője.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak ez a hét a kiteljesedés, az önmegvalósítás jegyében telik, kiválóan haladnak előre a kitűzött cél felé. Egy nagy utazás is van a tervek között, erre most lehet, hogy ezekben a napokban sort tudsz keríteni és ezzel az egyik nagy álmod valósulhat meg. Arra is nagy esély van most április közepén, hogy egy közös vállalkozást, üzletet indíts el valakivel, és ez elég szépen hoz majd a konyhára mindkettőtöknek. Alkalmas tehát az időpont e hét során, hogy szerződést köss és végre belevágj valami újba, amit mér rég óta tervezel. Amire oda kell figyelned, hogy akár üzlettársadról, akár életed párjáról van szó, mindenkit kezelj egyenrangú félként, mert a fölényeskedés, vagy ne adj isten nagyképűség, túlzott önbizalom megmérgezheti a legjobb kapcsolatokat is. A másik ugyan olyan jogokkal rendelkezik akár a magánéletben, akár az üzleti világban, mint te, így ne akarj rajtuk felül kerekedni, hiszen a közös munkának, hát még a közös életnek nem ez a legjobb mozgató rugója. A békés egymás mellett élés szabályait meg kell tanulni, még ha kicsit nehezen is megy, mert csak így számíthatsz te is mások segítségére, lojalitására.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz csillagjegybe tartozók e hét elején igen jól indulnak, érzelmileg és fizikailag is kitűnő passzban vannak. Feltűnően kreatív leszel ezekben a napokban, sokoldalúságodat nagyon jól tudod most kamatoztatni, amibe belekezdesz, azt mind igen kiváló eredménnyel fogod végrehajtani. A magánéletben a hét közepe táján adódhatnak kellemetlenségek, de igyekezz gyakorolni azt a jó képességedet, amellyel könnyedén túl tudsz lépni az ilyen helyzeteken. Ez persze nem azt jelenti, hogy átlépünk a másikon, hanem inkább azt, hogy felnőtt ember módjára megbeszéljük és igyekszünk megoldani a problémákat. Amennyiben továbbtanulást, továbbképzést tervezel, e napokban megéri a végső elhatározást meghoznod és belekezdeni, mert szellemi képességeid terén talán a héten leszel a legmagasabb szinten, így könnyű elkezdeni valami újat, aminek persze valószínűleg a későbbiekben nagy hasznát veheted majd. A munkádban is igen fogékony és főként hatékony leszel egész hét folyamán, ezt méltányolni is fogják a kollégáid, főnökeid, ami igen nagy lendületet ad majd a későbbiekhez. A hét végét töltsd feltöltődéssel és egy kis önismerettel is, ami remekül hozzásegíthet, hogy kapcsolataidat továbbra is a jó irányba tudd terelni, valamint ahhoz is, hogy az egészséged felett abszolút befolyással lehess. Most már végérvényesen itt a tavasz, iktass az étrendedbe sok vitamint, gyümölcsöt és a napirendedbe mindenképp vegyél fel hosszabb, rövidebb sétákat, mert ez nem csak a fizikai, de a szellemi frissességedet is garantálja.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Ha Mérleg jegyű vagy, érdekes hét nap áll előtted. Úgy érzed, most itt az idő, hogy végre kedved szerint élj, azt csináld, amihez kedved van és azzal, akivel a legjobban érzed magad. hajlamos leszel olyan dolgokba belemenni e napokon, amit normál körülmények között biztosan nem tennél meg, így a környezetedben élők is csak ámulnak. A legfontosabb, hogy most a hét elejétől már úgy éld az életed, ahogy az neked jó, persze szem előtt tartva, hogy ezzel ne okozz másoknak kellemetlenséget. Ideje átlépned a napos oldalra, sokat és sokszor segítettél másoknak, most magaddal törődhetsz egy kicsit többet. Am unkádban persze ez nem fog meglátszani, mert az is fontos számodra, hogy ott helytállj, de nem kell napi 10 órát dolgoznod, mindenképp keresd meg a középutat. Ha ez sikerül és mindenhol jól tudsz teljesíteni, akkor marad időd arra, hogy akár egyedül, akár a pároddal, gyermekieddel találj ezekre a napokra olyan kikapcsolódást, ami mindenki számára örömet jelent és ez téged is nagy megelégedettséggel tölt el. A hét végére akár olyan programot is tervezhetsz, amire rég óta készülsz, de nem volt bátorságod megtenni, legyen az akár egy nagy túra, egy hétvégi külföldi kiruccanás, a lényeg, hogy most itt az alkalom, tegyél olyat, ami számodra nem mindennapos. Ez azonban nem jelenti azt, hogy gondolkodás nélkül belemenj különféle helyzetekbe, mert arra például nem alkalmas ez a hét, hogy nagyobb kockázatokat vállalj üzleti téren, pénzügyi manővereket illetően.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpiók nem hazudtolják meg önmagukat e héten sem, igaz, ezt nem is várjuk tőlük. Tőled megszokott módon mindig önmagadat adod, így a környezetedet inkább azzal tudod meglepni, amikor simulékonyabb, kedvesebb hangulatba kerülsz. Ez persze mindenkinek tetszik, és azért valld be, néha te is jobban érzed magad ebben a szerepben. A napokban sokkal nyíltabban állsz emberekhez és dolgokhoz, ezért kiválóan jó eredményeket is érhetsz el. Az ilyen napokon az átlagosnál jóval meghittebb és eredményesebb időszakot élhetsz meg a munkatársaiddal és főként kedveseddel, családoddal. A hét közepén előfordulhat némi kilengés ebből az állapotból, hallhatsz olyan híreket, melyek nem igazán kedvedre valók főként üzleti, pénzügyi témákban. A hét végére azonban visszaáll a normál kerékvágás, amelyben te vagy a nyerő, sőt olyan jó üzleti fogással élsz a hét közepén, melynek meg is lesz a nyeresége a következő időszakban. Túl nagy befektetésbe, pénzügyi tranzakcióba viszont ne szállj most be, azzal várj egy két hetet, mert a május közepe tájéka erre sokkal megfelelőbb lesz. Amire figyelj oda e hét során különösképpen, az a testi épséged, a közlekedésben légy körültekintő és általában vigyázz az egészségedre. ha van rá lehetőséged sprotolj valamit, a kocogás és a nagyobb séta is ide tartozik, az bőven elegendő.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Aki ismeri a Nyilas szülötteket, az tudja, hogy talán az összes jegyből ők a legoptimistább, legjobb kedvű emberek, nagyon kemény dolognak kell ahhoz történnie, hogy ezt megcáfolják. Ennek fényében nyugodtan állíthatjuk, hogy a te heted kiválóan alakul, még ha apróbb bosszúságok érnek is az első napokban, azokat remekül és gyorsan meg tudod oldani. Inkább a munkád során érhetnek kisebb bosszúságok, lehet, hogy nehezen jössz ki egy kollégával, az is lehet, hogy valaki némi irigységgel szemléli előre meneteledet és sikereidet. A Nyilas azonban sosem támad, inkább körüljárja a dolgokat és megkeresi a legjobb megoldást. Ezért neked sincs okod az aggodalomra, nyugodtan végezd a munkádat legjobb tudásod szerint, így nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. A hét közepére már teljesen kiegyensúlyozott leszel és már akkor törheted a fejed, hogy a hét végére hová menjetek kikapcsolódni, némi feltöltődésre szert tenni. Az év elején értek téged is szomorú, kellemetlen pillanatok, valószínűleg ezek főként magánéleti természetűek voltak, így rád fér, hogy felejteni tudj és belevesd magad a mába. A hangulatod kiváló, ez átragad a családra, a környezetedben élőkre és épp e miatt szeretnek társaságodban időt tölteni.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak csillagjegy alatt születettek tudjuk, nem egyszerű emberek, de aki ismeri őket, az azt is tudja, hogy milyen remekül tudnak alkalmazkodni és mennyire szeretnek élni, ezért a legtöbbjük mindig optimista, bizakodó és e miatt gyakran sikeres is. Ha te is Bak vagy, akkor a héten szép és jó dolgokkal találod magad szemben, ami nagyon is rád fér. Igaz, hogy nem félsz az egyedülléttől, sőt sokszor igényled is ezt, de most a hét során nagyon jó alkalmad nyílik, hogy társaságba menj, megismerj érdekes embereket és találhatsz olyat is köztük, akivel egy sikeres üzleti kapcsolat veheti kezdetét. Még arra is van esélyed ezekben a napokban, hogy egy olyan közösséget ismerj meg, ahová te magad is szívesen tartoznál és ezzel egy új időszak veheti kezdetét életedben. Ez a közeg lehet akár egy sporttal kapcsolatos közösség, de lehet egy olyan szabadon végezhető dolog is, mely az emberek megsegítésére irányul. Tulajdonképp elmondható, hogy a Bakoknak e héten remek lehetőségeik és alkalmaik nyílnak egy új dolog megismerésére, új kapcsolatok építésére és ezt legtöbbjük ügyesen fogja kamatoztatni a pénzkereset és a magánélet terén egyaránt. A hét végén igen kellemes érzésekkel gondolsz majd vissza az eltelt napokra és végre olyan élményekkel gazdagodhatsz, amikre már nagyon rég óta vágytál.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Amikor a Vízöntők jellemzésére kerül sor, nem lehet elmenni a mellett, hogy mennyire összetett és érdekes személyiségek. Állandóan történik veled valami, nem lesz ez másként most a héten sem. Izgalmakban és érdekes fordulatokban nem lesz hiány, bár ezek között akadhatnak kellemetlenebb események, történések is. Egy vitában elképzelhető, hogy most te maradsz alul, ennek pedig lehetnek kellemetlen anyagi következményei rád nézve. de hát meg kell tanulni, hogy az üzleti befektetés nem minden esetben jár kötelezően haszonnal, némi vesztességgel ilyen esetekben számolni kell. A lényeg, hogy a hét közepén már tisztában leszel azzal, mit rontottál el esetleg és új erőre kapva tisztába teszed pénzügyi dolgaidat. A párkapcsolatod nyugalmas mederben folyik, ezért a hét nagyon jó lehetőséget ad ahhoz, hogy akár több napra is kiruccanjatok valahová, esetleg egy rövid külföldi utazás is beleférhet. Az a Vízöntő, aki párját keresi, a hét közepén találkozik egy társaságban valakivel, akivel fellobbanhat az a bizonyos láng, csak légy körültekintő, ne menj fejjel a falnak. Igyekezz megismerni az illetőt és semmi esetre se mások véleményére, netán pletykájára hagyatkozva dönts, hanem személyes tapasztalataidnak higgy. Amivel ne foglalkozz e napokon, azok a szerződéskötések, jogi, vagy peres ügyek, ezekkel várj egy pár napot, akár két hetet is, mert akkor sokkal inkább képes leszel tiszta fejjel átgondolni a teendőket és a lehetőségeidet.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak szülöttei igen jó formában lesznek e héten, olyan szerepekben csillogtatják meg tehetségüket és képességeiket, amikre a barátok, rokonok álmukban sem gondolnának. A nyílt, vidám természeted kerül előtérbe és ezt mindenki csak díjazni tudja és fogja is. Olyan jó hangulatban leszel már a hét kezdetén, hogy a munkádban is húzod magaddal a kollégákat, óriási eredményeket tudtok együtt produkálni, amit a hét végén akár meg is ünnepelhettek. nagyon jól veszed az akadályokat, nem tántorodsz el semmilyen kihívástól és fizikai erőd is a toppon van. Becsüld meg, hogy ezen a héten is megtapasztalhatod a téged körül vevő és szerető emberek jóindulatát és támogatását, hisz nélkülük nem lenne ilyen szép és kerek az életed. Amire érdemes figyelned, hogy mivel te magad is igen sokszor vagy jóindulatú és jótékonykodsz, ahol csak tudsz, most egy kicsit légy egoistább és magadra is fordíts némi időt, e mellett, ha anyagi helyzeted megengedi, akkor ebből a szempontból is némileg többet áldozhatsz a magad javára.

  
Ezt már olvasta?Bezárás