heti horoszkop maHeti horoszkóp március 24. március 30.-ig
- Aki kíváncsi a várható történések alakulása, azok feltétlen olvassák át az aktuális heti horoszkópunkat! Előtérbe helyeztük a szerelem, munka és a pénzügyi kilátásokat, melyeket minden csillagjegyre vonatkozóan meg is jelenítünk! Az elkövetkező egy hét mindenki számára különleges lesz, de hogy a felbukkanó problémákat ki, hogyan kezeli majd, az az energiáján múlik.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosra ezen a héten leginkább az lesz jellemző, hogy szerelmi kapcsolatai terén kell komolyabb döntést hoznia. Amennyiben eddig nem voltál meggyőződve arról, hogy a választottad lehet életed párja, akkor a jelekből erre végérvényesen rá fogsz jönni és képes leszel meghozni a megfelelő döntést, ami nyilván elsőként számodra kell, hogy megnyugtató legyen. A munkahelyen is történnek ezekben a napokban olyan események, amikre oda kell figyelned, ebben az időszakban ugyanis minden klappolni fog egy változtatáshoz, méghozzá előmeneteledet nézve. ha ügyes vagy, jó hosszú időre megalapozhatod a jövődet és anyagilag is igen nagy biztonságban érezheted így magad. Arra is szánj időt, hogy ismerőseiddel, barátaiddal találkozz most a napokban, ugyanis nagy esélyt mutatnak a csillagok arra, hogy egy ilyen összejövetelen olyan híreket hallhatsz, amiről másképp nem értesülhetnél, pedig akár egy jóindulatú támogatóval is összehozhat a sors. Egyre azonban a Kosnak igen csak oda kell figyelnie, ne menj bele semmilyen helyzetbe sem munka, sem magánélet, sem üzlet terén, amihez át kellene lépni a fő szabályokat, mert ez nem éri meg, nem biztos, hogy jól jönnél ki a helyzetből.


Bika (április 21 – május 21) - Aki a Bika jegyében született, arra olyan kellemes, vidám, jó hangulatú hét vár, amire rég nem volt példa. A szerelemben és a pénzügyekben egyaránt igen jól alakul a helyzeted, ettől szinte szárnyakat kapsz és még tovább tudod fokozni a jó közérzetedet. Lehet, hogy a munkahelyeden voltak, vagy mostanában várhatóak kisebb változások, de mivel ilyen jó passzban vagy, semmi okod nincs arra, hogy félj, vagy szorongj, mert a helyzet minden oldalon a te elvárásaidnak megfelelően fog alakulni, most igazán nincs mitől tartanod. Engedd el magad, és legkésőbb a hét végén aktívan kapcsolódj ki pároddal, családoddal együtt, így nagy energiákat tartalékolhatsz a következő időszakra. Megtörténhet persze, hogy érnek azért a héten kisebb bosszúságok, így megeshet, hogy kollégáid, ismerőseid közül valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel és ezzel némi borsot törne az orrod alá, de mivel neked ez a hét lesz az egész hónapból a legszerencsésebb és legjobb időszakod, így ügyesen és könnyedén meg fogod oldani ezt is. Arra most családi a azonban figyelj oda, hogy ne nyújtózkodj tovább, mint a takaród ér, mert ebből felmerülhetnek családi viták, ráadásul itt valószínűleg nem neked lenne igazad, úgy hogy hallgasd meg, ha jót akarnak és gondold át a pénzügyeidet.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek jegyű személyek e héten totálisan belevetik magukat a munkába, és aki közülük változtatáson töri a fejét, annak ez a pár nap lesz a legalkalmasabb arra, hogy lépjen. Most esélyed van rá, hogy a minden a te elképzelésed szerint valósuljon meg, így nincs mire várni. A családi idill viszont nem lesz ezekben a napokban felhőtlen, persze mivel most olvasod a horoszkópodat, ez ellen is tudsz tenni. A pároddal egy régi dolgon képesek lennétek most úgy összekapni, hogy napokig nem állna veled szóba, ezért gondold végig már most, hogy mik azok a kényes témák, amelyeket jobb lenne ezen a héten nem szóbahozni, mert úgy tűnik te lennél az, aki a másikat igen csak megbántanád és lehet ok nélkül. Aki azonban egy pár napos külföldi utat terv ez ezekben a napokban, semmiképp se halassza el, mert az nagyon jól fog sikerülni és jót fog tenni a saját lelkednek, a családi összhang megtartásának egyformán.

Rák (06.22 – 07.22) - Ezen a héten a Rákok életére vonatkozóan igen sok tekintetben eldőlhetnek dolgok. Vonatkozik ez a pénzügyeikre és a magánéletükre is, ráadásul jó lesz szem előtt tartani, hogy amilyen döntéseket ezekben a napokban hozol, nagy befolyással lesz további életedre. Ideális időszak ez tervezgetésre, mert kiváló ötleteid lesznek és jó passzban vagy ahhoz, hogy ezeket meg is tudd valósítani szép sorjában. Alkalmas napok kínálkoznak egy mélyebb, aktívabb pihenésre is, talán össze kellene kötnöd a kettőt és egy kisebb utazást beiktatni, ahol ki tudsz kapcsolódni, hisz olyankor jöhetnek az igazi jó ötletek. Ezeken kívül megfelelő lesz ez a hét arra is, hogy esetleges peres, jogi kérdésekben eldöntsd mi a helyes megoldás, de a pénzügyeiddel kapcsolatban is remek döntéseket hozhatsz a héten. A szerelemben, érzelmi ügyekben a kapcsolataidat most meg tudod erősíteni, itt is egyensúlyba tudod hozni az életedet, ha ezekben a napokban döntesz hasonló kérdésekben. Az egészséged teljesen kielégítő, ez talán a legfontosabb, így más dolgaidat nyugodtan és megfontoltan vagy képes most rendezni. Egyre vigyázz, ne költs többet, mint amennyit előirányoztál magadnak, mert itt megcsúszhat az egyensúly, aminek később igen nagy kárát látnád.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak most e héten arra lesz szükségük, hogy az eszükkel gondolkozzanak, ne pedig a szívükkel. Ez elsőként természetesen a szívügyekre vonatkozik, mert lehet, rá fogsz jönni, hogy egy olyan kötelékben élsz már jó ideje, amitől rendre visszacsúszol, nem pedig az előre meneteledet segíti. Sajnos ilyenkor a legfontosabb, hogy a saját érdekeidet helyezd előtérbe, hiszen a te jövődről van szó. Akkor is döntened kell, hogyha egy titkos kapcsolatban élsz, mert a társadnak ezen a héten elege lesz a bujkálásból, így meg kell mondanod felvállalod-e, avagy sem. . Az érzelmi életedet e héten az fogja jellemezni, hogy találkozhatsz egy olyan személlyel, akit már rég óta ismersz, talán ki is szemelted magadnak, most ebből az ismeretségből akár egy hosszan tartó, komoly kapcsolat is lehet. E héten kicsit jobban szükséges odafigyelned az üzleti és főleg pénzügyeidre, mert eléggé felületesen bánsz e kérdésekkel, már néha azt sem tudod, hogy hová teszed a pénzed, mibe fektetted bele. Inkább kisebb tétekkel üzletelj és próbálj meg biztosra menni. Azért is hangsúlyos ez a kérdés, mert a munkahelyeden úgy tűnik, némi megszorítás várható, tehát amid van, arra vigyázz és tervezz előre.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz magánéletére e héten legjobban az lesz jellemző, hogy nagyon igyekszik majd a családi életét a rendes mederbe terelni, illetve ott tartani, ennek érdekében ne felejtsd el azt, hogy ha mostanában adódnak ilyen jellegű vitáid, akkor először magadba kell nézni, mert ezeknek az okozója inkább te magad vagy. Az a Szűz, aki egy új kapcsolat kezdetén áll, nagy eséllyel számítson arra, hogy jó irányban halad e téren, ebből most egy szép és tartós párkapcsolat alakulhat ki. A munkahelyeden is olyan lehetőség adódhat, ami szinte vissza nem térő alkalomnak és lehetőségnek mondható. E mellett, ami még ennél is nagyobb meglepetést okozhat neked, hogy olyan személytől kaphatsz az előrejutásodhoz segítséget, akire álmodban sem gondolsz. meg lehet, kiváló ajánlatot kapsz ezen a héten, és ha így lesz, akkor ne sokat habozz, mert igen jó cserét csinálhatsz, ha váltasz. Igyekezz viszont ezeken a napokon kerülni az olyan embereket, akiknek szemmel láthatóan valamilyen érdekük fűződik ahhoz, hogy melletted legyenek.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg e heti legfontosabb teendője, hogy biztosítani tudja hosszú távon a saját maga és családja megélhetését, ezt pedig akkor tudod kivitelezni, kihasználod a lehetőséget, hogy munkakörödben előrébb juss. A napokban a szerencse melletted áll, használd ki az adódó lehetőségeket, és a siker nem fog elmaradni, ami persze anyagi előnyöket is hoz számodra. A már rég óta tartó kapcsolatokban most ezeken a napokon némi felhősödés várható, de lehet, hogy csak az a probléma, hogy kevés időd jut társadra. Igyekezze legalább hétvégédet úgy alakítani, hogy közös programot, kirándulást, egy mozit, vagy egy vacsorát sikerüljön összehozni és itt át tudjátok beszélni azokat a dolgokat, melyek mindkettőtöket foglalkoztatnak. Ingatlanügyekbe, más befektetési ügyekbe ne bonyolódj a héten, azt hagyd egy későbbi, ennek kedvező időpontra, inkább e napok alatt fordíts több figyelmet az otthonod szépítésére, csinosítására, ezzel a kapcsolatodat is meg tudod szilárdítani.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A héten a Skorpió saját maga legnagyobb meglepetésére ritka szerelmes hangulatba keveredhet, ettől a megszokottnál is optimistább és vidámabb hét vár rá. Olyan jó passzban leszel a napokban, hogy a barátok, kollégák direkt keresik a társaságodat, mert a remek hangulatod ragadós és ez mindenkinek nagyon tetszik. A meghívások egymást követik ezen a héten, a legjobb, ha lehetőség szerint eleget teszel ezeknek és nem bántasz meg senkit, főleg azokat nem, akik a rosszabb napokon is melletted vannak. Egy új kapcsolat most rengeteget jelenthet számodra, mert nem csak a szerelmet találhatod meg, de igazi lelki társra is találhatsz, akinek adhatsz a véleményére, elfogadhatod a tanácsait, mivel érdek nélkül szeret és támogat téged. Arról ne feledkezz meg, hogy ez a másik fél is ember, és neki is szüksége van a te figyelmedre és szeretetedre és esetleg támogatásodra. A családos Skorpiók e napokban kiválóan jól kijönnek gyermekeikkel, ebből a szempontból is nagyon jó időszak lesz, a hét végére úgy fogod érezni, ilyen remek heted már rég nem volt, bárcsak megállna az idő.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Ha a Nyilas csillagjegybe tartozol, a párkapcsolat terén nyugalmas, szép napokat fogsz megélni, ez annak is köszönhető, hogy amennyiben pároddal van némi ellentét köztetek, ennek megbeszélésére és megoldására most teljesen nyitott elszel, türelmes és kompromisszumra is kész. Így ezen a téren csendes és boldog időszakra számíthatsz. Jobban rá kell hangolódnod viszont a pénzügyeid, üzleti dolgaid tisztázására és hosszabb távú megoldására, mert ezekben a témákban e hét nem a legszerencsésebb időszak lesz. Most persze, hogy ezt tudod, kellően fel tudsz készülni arra, hogy megfontolt minden lépésedet, előrelátó légy és ezzel elkerülheted máris, hogy saját magadnak, pénztárcádnak, családodnak nagyobb kárt okozz. E mellett érzékeny téma lesz a barátaidhoz való viszonyod is, az az igazság, hogy a megfelelően működő kapcsolatokért neked magadnak jóval többet kellene tenned, mint ahogy azt tőled megszokták eddig. Egy életre szóló barátságot csak akkor lehet valójában fenntartani, ha mindkét fél hoz ennek érdekében áldozatokat, nem csak a másiktól várja ezt el. Nem működik ez sem másként, mint a jó párkapcsolat. Kicsit tehát ezen a héten nézz magadba e téren, és őszintén keresd magadban a legjobb megoldást, hogy kapcsolataid jól működhessenek. Alapjaiban, ezekben a napokban a hangulatoddal nem lesz semmi baj, egészséges, kiegyensúlyozott és jókedvű leszel, de ne felejtsd el, hogy ez csak akkor lehet felhőtlen és teljes, ha a környezeteden is azt látod, hogy jól érzik magukat a bőrükben és a társaságodban.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakra ezen a héten a maximális szellemi frissesség lesz jellemző, remek ötletekkel fog előállni a munkáját és a magánéletét illetően is. Olyan fogékony leszel a dolgokra, hogy azt érezheted ezekben a napokban, soha ilyen könnyen még nem tanultál, ezért ezt használd ki és igyekezz újdonságokkal, új dolgokkal megismerkedni, akár valami egészen új dolog elsajátítására is kiváló alkalom lesz. Kedveznek neked ezek a napok arra is, hogy ha esedékes bármilyen szerződés megkötése, azt mostanra időzítsd, mert jó haszonnal zárhatod ezeket az ügyeket. A szerelem terén már legyél óvatosabb a napokban, mert megeshet, hogy olyan induló kapcsolatba vágsz bele, melyben rövid idő leforgása alatt kellemetlen dolgok merülhetnek fel. Rájöhetsz, hogy a választottad nem igazán őszinte, sőt talán olyan titkokat rejteget, melyek a te életedből egyáltalán nem hiányoznak, hogy részei legyenek. ha bármilyen kétség merül fel benned, akkor ne habozz és gyorsan vess véget az ilyen kétes kimenetelű kapcsolatnak, amíg nem merülsz el benn e még jobban. A mostanában nem túl fényes anyagi helyzetedben nagy változások a héten nem várhatók, de a családi, baráti kör most is melletted áll, így katasztrófától nem kell tartanod. Legfontosabb, hogy foglalkozz a testi és lelki egészségeddel, figyelj oda magadra, ha ez meg van, akkor a többi téren is apránként, de előbbre fogsz jutni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntőknek semmi okuk nem lesz e héten panaszra, legalábbis az anyagi helyzetüket illetően nagy megelégedettséggel zárják ezt a hetet is. A pénzt ügyes manővereidnek köszönhetően szinte mágnesként vonzod, de épp e miatt vigyázz, hogy akik szívesen hozzád csapódnak, lehet, hogy érdekből teszik. Nyugodtan válogass a baráti, társasági ajánlatok között, persze azért arra is figyelj, hogy ne költekezz feltűnően és korlátok nélkül, hiszen ez nem csak a jó, de a kellemetlen, rossz dolgokat és személyeket is vonzza. A munkahelyi környezetedben minden rendben van, ezeken a napokon még egy főnöki dicsérettel is számolhatsz, végre elismerik a munkádat is, nem csak az üzleti ügyes fogásaidat. Mindent összevetve a hetet elégedetten és békés, jó hangulatban fogod zárni, ráadásul a szerelmi életed is hasonló mederben folyik most. A napokban részed lesz izgalmakban, kalandokban, ráadásul, ha egy ingatlanbefektetésen töröd a fejed, ennek nyélbe ütésére is most lesz  legjobb alkalom, egészen biztos, hogy nyereséggel zárod ezt az üzletet.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak hete mámoros és szerelmes lesz, ezeken a napokon semmi nem árnyékolja be a boldogságodat, még a szerencse is melléd szegődik. Ha új kapcsolatba kezdesz épp most, akkor jól látod, akár az életre szóló igazi is lehet, aki ráadásul ugyan úgy érez, mint te. A pénzügyeid azonban nem lesznek ennyire kecsegtetőek, nagyobb bajtól ugyan nem kell tartanod, de üzleti ügyekbe a héten ne menj inkább bele, mert abból most nagy valószínűséggel csak veszteséggel jönnél ki. Személyes kapcsolataidból is hagyd most ki a pénzügyeket, mert meg van a veszélye annak, hogy egy régi barátnak hitt valaki, vagy akár egy kolléga úgy húz ki pénzt a zsebedből, hogy nem csak hasznod nem lesz belőle, alaposan rá is fizethetsz. Tartsd most magad inkább ahhoz, amit év elején elterveztél, élj a rendes havi beosztásod szerint és ne hagyd, hogy bármilyen üzleti ajánlat ettől eltérítsen. A hét végén keress alkalmat családi kiruccanásra, némi pihenésre, hogy feltöltődve indulj neki az új hétnek, amikor már lehet, hogy több szerencséd lesz az üzleti és pénzügyeket tekintve. Nem kell a dolgok elébe menni és nem kell azokat siettetni, mert ha most sokat veszítesz, akkor nem csak egy esetleg jó és kifizetődő befektetéstől eshetsz el, de még jócskán mínuszba is kerülhetsz, úgy hogy türelem!

  
Ezt már olvasta?Bezárás