heti horoszkop maAki időről időre visszatér oldalunkra, az már tisztán láthatja azt, hogy a horoszkóp nem egy jóslási forma, hanem komoly tudomány, amely nem más, mint az asztrológia egyik ága. Itt tehát minden héten elolvashatja mindenki, hogy milyen események várhatóak az életében, amire e nélkül nem tudna kellően felkészülni, vagy nagyon váratlanul érné. Persze ehhez nem árt azt sem tudni, hogy milyen alapokra épüle fel a horoszkóp készítése. A heti horoszkóp, vagyis előrejelzés főként a csillagok, a bolygók állása, egymáshoz való helyzete alapján készíthető el, mivel ezek a jelenségek befolyásolják nagy mértékben azt, hogy egy - egy csillagjegy szülöttére mikor, mi lesz elsősorban hatással és milyen irányban. Lássuk tehát, mit is ígérnek a csillagok csillagjegyenként erre a hétre?

Kos (március 21 – április 20) - E hét során nem árt, ha a Kos kicsit körültekintőbb lesz az eddiginél, elképzelhető,  hogy nehezen viseled a gyakori időváltozást és ettől eléggé szétszórt lehetsz. Becsúszhat akár egy apróbb váratlan baleset is, ami kellemetlenségeket okoz, mert akár a munkádban is visszavethet pár napra. Most jobban koncentrálj magadra, elsősorban a közlekedésben, akár kocsival, akár gyalogosan közlekedsz. A kapcsolatban élő Kos élete ezen a héten majdnem végig a szerelem és az érzelmek köré rendeződik, azonban ha egyedül élő Kos vagy, a párkeresést és főként a választást inkább hagyd a következő hétre. Munka terén, ha te magad vagy főnök, kicsit légy visszafogottabb, indulataidat próbáld fékezni és inkább  ülj le a kollégákkal megbeszélni a dolgokat. Amennyiben beosztottként dolgozol, akkor sajnos ezen a héten számítanod kell arra, hogy a főnököd újításokat igyekszik bevezetni, és neked a többiekhez hasonlóan ehhez bizony alkalmazkodni kell. A hét végére már látni fogod, hogy a dolgaid egészen jó irányban haladnak, számodra kedvezően mozgolódnak a bolygók és ez jól hat rád.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák remek hétre számíthatnak, érzelmi és anyagi téren is kiváló napok elé nézhettek, kimondottan mellétek szegődik a szerencse. Ez jellemző lesz pénzügyeidre, most ezekben a napokban bátran belevághatsz egy olyan üzleti manőverbe, melyet már egy ideje halogatsz, légy bátor. Elsősorban a kedvező pénzügyi változások azok, amelyek alaposan megkönnyítik a helyzetedet és nyilvánvalóan ettől az egész világot sokkal szebb színben látod most. Ha egyedül élő Bika vagy, e napok során szinte biztos lehetsz abban, hogy találkozol valakivel, akivel hamar egy hullámhosszra kerültök és hogy lesz-e folytatás, az most elsősorban rajtad áll. A párban élő Bikák tapasztalhatnak kisebb konfliktushelyzeteket, be kell látnod, hogy nem érdemes kedveseddel vérre menő vitába bonyolódni, hiszen ha szerető családban éltek, nem adódhat olyan probléma, amit ne lehetne békésen, beszélgetéssel megoldani.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Amennyiben az Ikrek jegyében születtél, ez a hét nap elsősorban a munka jegyében zajlik,  olyan tennivalóid jöttek össze, amelyeknek mind a végére szeretnél jutni, így igen dolgos napjaid lesznek most. Elképzelhető, hogy némileg jobban igénybe leszel véve fizikailag, ezért igyekezz naponta kis időt szakítani arra is, hogy formában tudd tartani magad, legalább egy félórányi séta bele kéne férjen, vagy pedig a jóga, a relaxálás az, ami legalább ilyen jó kikapcsolódást és ellazulást eredményezhet. Az az Ikrek szülött, aki párban él, a héten egy apróbb kilengést tapasztalhat a párjánál, ezt jó ha idejében megpróbálod elcsípni és rendezni főleg, mert egy olyan személy avatkozhat a kettőtök közös életébe, aki mind kettőtökhöz elég közel áll. Mindenáron törekedj arra, hogy egy nem veszekedésbe menő beszélgetéssel tisztázzátok a dolgot és tüske semmiképp ne maradjon bennetek, mert az is elképzelhető, hogy te félreértettél valamit. E héten különben is javaslom, hogy legyél a megszokottnál jóval éberebb, a környezetedben több változás is várható úgy a munka, mint a magánélet terén és lényeges, hogy minden ezekhez kapcsolódó információ időben eljusson hozzád.

Rák (06.22 – 07.22) - Úgy tűnik, a Rák mondhatja majd el ennek a hétnek a végén magáról, hogy ő volt ezekben a napokban a legszerencsésebb csillagjegy. Érzelmi kérdésekben, munka terén és az egészségi állapotodat illetően is sorban történnek igen jó dolgok veled e héten, sőt most képes leszel még olyan dolgokra is szakítani időt, amelyekre már rég óta nem nagyon sikerült. Remek alkalom e hét a Rákoknak arra, hogy ha például továbbtanulási szándékaik vannak, akkor ezt most realizálhassák. Amire vigyáznod kell mint Ráknak, az a pénzügyek, ez alatt a hé nap alatt ne bonyolódj semmiféle kétes kimenetelű  üzleti ügybe, de még  baráti kölcsönökkel se foglalkozz, mert teljesen kétesélyesek lehetenek ezek a manőverek. Az, hogy most igen szerencsés vagy, nem jelenti egyben azt is, hogy önerőből saját magad akaratából nem tudsz elrontani bizonyos dolgokat, ezért a napokban legyél nagyon erős és ne menj bele semmiféle pénzügyi manőverbe, ezzel elejét veheted bármilyen ráfizetésnek, netán rossz esetben egy csődhelyzettől óvod meg magad.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak jó hír e hétre, hogy az időbeosztásotok igen kedvezően alakul, többször is lehetőségeket lesz a hét során hosszabb és rövidebb kikapcsolódásra is, ami kimondottan boldoggá fog tenni. Ne feledkezz meg aviszont arról, hogyha párkapcsolatban élsz, hogy erre a szabadságra, kimozdulásra neki is ugyan úgy szüksége van, ezért ha mód van rá, olyan programokat eszelj ki, melyeken mindketten részt tudtok venni. Ha épp egyedül élsz, akkor e kiruccanásaid során jó eséllyel találkozhatsz valakivel, akivel akár egy hosszú távú kapcsolat is alakulhat. A pihenés azért is lenne most igen fontos számodra, mert a köetkező hetek során munkában erős kihívások várnak rád, ehhez pedig kell majd az erő és a megfelelő energia. Ezért is igyekezz megoldani, hogy legalább a hét végén visszavonulhass és át tudd gondolni a teendőidet, akár egy listát is készíthetsz arról, hogy ezen a héten mit kell még mindenképp elvégezned és mik azoka dolgok,  amik még várhatnak egy kicsit.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz szülöttek e héten anyagi témában várhatnak nagyobb javulást, de vigyázz , mert ahogy azt tudjuk, könnyen jött pénz könnyen megy! A némileg könnyebben megszerzett pénzre inkább érdemes ráülnöd, hiszen nem láthatod előre, hogy mikor ér megint ilyen szerencse. A magánéletben a Szűz vitába keveredhet egy családtagjával, ezt igyekezz mindenképp emberi módon rendezni, hiszen tudod, hogy a heves vita nem vezet sehová és ráadásul még rossz szájíz is maradhat bennetek, amit később lehet, mindkertten megbánnátok. Az egyedül élő Szűznek igen kellemes meglepetésben lehet része a hét utolsó napjain, egy olyan személy fog hozzád közeledni, akit már régóta szeretnél, de eddig nem kínálkozott alkalom. Minden esetre ezen a héten légy igazán kemény jellem, ne viseld el, hogy bárki is korlátozni próbáljon abban, amit el akarsz érni. Az álmokat soha sem szabad feladni, bár ha okot látsz arra, hogy más irányba orientálódj, akkor ezt rendezd elsősorban magadban és ne úgy fogd fel, mint egy kényszert, hanem inkább, mint egy szükségszerű rosszat, aminek a végkimenetele persze ettől még sokkal jobb is lehet, mint amire számítasz.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek e hét során, főként az első napokban legyenek a megszokottnál kissé óvatosabbak, előfordulhat, hogy egy olyan ember, akit kedves barátnak hiszel, hátsó szándékkal környékez meg. Akár mit is akar tőled ez a személy, hallgasd meg, ne utasítsd el azonnal, mivel lehet, nem olyan kaliberű a kérése, amiben ne tudnál segíteni, sőt, az is megtörténhet, hogy a beszélgetés végére kiderül, talán nem is volt bántó a közeledése, csupán  a tálalás módja lehet kifogásolható. Arra is ügyelned kell e héten, hogy üzleti ügyekben, pénzügyekben legyél körültekintőbb az átlagosnál, és ha nem a léted függ ezektől, akkor e témákat halaszd a következő hetekre. Az a Mérleg, aki most egyedül él, a héten kedvező fordulatra számíthat érzelmi kérdésekben és erre még nagyobb az esély, ha kimozdulsz, elfogadod a meghívásokat és társaságba mész, ennek már különben is itt az ideje. Lehet, hogy csupán egy kedves flörtben lesz részed, de indulásnak bőven elég, ezzel kimozdulhatsz a holtpontról.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Az óriási energiatartalékokkal bíró Skorpió e héten egy kicsit úgy gondolhatja, hogy le van némileg lassulva, nincs abban a tőle mindig megszokott kirobbanó formájában. Nyilván e jegy szülötte is ember, nem lehet az év minden egyes napján ezer fokon égni. Remek megoldás önmagad elpörgetésére, ha például délutánonként, amint végzel a munkával, megajándékozod magad egy kis meglepetéssel, mint egy mozi, másnap menj egyet úszni, vagy csak sétálj be egy áruházba és vegyél magadnak egy olyan apróságot, amire már régóta áhitozol. A hangulatod és a frissességed a hét közepén már újra a régi lesz. De arra figyelj, hogy az érzelmes órákat, pillanatokat most ne erőltesd, főként ha ismerkedés vagy új kapcsolat teremtése a szándékod, inkább hagyd, hogy a tested és a lelked egyaránt a hét végéig feltöltődjön, megerősödjön. Tudjuk, hogy a Skorpió nők és férfiak egyformán vakmerők, bátrak, most mégis érdemes megfontolnod a következő lépéseidet, mert ha a napokban könnyedén kilépsz a komfortzónádból, a megbízható állandóságból egy bizonytalan újdonság miatt, lehet, hogy  megbánod.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Aki a Nyilas jegybe tartozik, az e héten számíthat arra, hogy egyigen régen várt remek hírt kap. Lehet ez a munkáddal, vagy akár a családdal kapcsolatos pozitív hír, de az biztos, hogy ettől a hét során úgy megnyílsz és olyan kiváló hangulatba kerülsz, hogy a körülötted élőket is szinte magaddal rántod, szinte érezni lehet körülötted a boldogság és békesség árasztotta nyugalmat. Figyelj azért arra, hogy a szép rózsaszín köd mögül kitekints néha, mert megtörténhet, hogy valaki a közvetlen köprnyezetedben gondokkal küszködik és nem tud esetleg veled örülni. Mindneképp hallgasd őt meg, igyekezz segíteni neki, így teljessé válhat a te boldogságod is. Pénzügyek terén legyél most visszafogottabb, előfordulhat, hogy ezen a héten kisebb anyagi veszteség ér, de ez nem lesz akkora mértékű, hogy ettől aggódni kelljen, azért vigyázz és most ne költs felesleges dolgokra, így még az is elképzelhető, hogy ez az átmeneti fennakadás vagy kisebb veszteség egy idő múlva nyereségbe megy át és a befektetett munkád végül is kamatozik.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok e hét során a munkájukkal kapcsolatosan számíthatnak kedvező változásokra, ha épp álláskereső vagy, ezekben a napokban remek lehetőséged kínálkozik, amit érdemes lenne kihasználnod még akkor is, hogyha más téren némileg összébb kell húznod a nadrágszíjat. Most érdmes lenne kihasznlni minden lehetőséget a változtatásra, mert jól jársz vele.  Ez a hét a Bakok számára más téren is jól alakul, aki most párkereső időszakot él, az remek esélyerkkel nézhet a hét napjai elé, persze azt nem tudjuk garantálni, hogy a végkifejlet, megegyezik majd azzal, amit szeretnél. Minden esetre legyél megfontolt minden téren, és igyekezz felszínre hozni magadban, hogy mi is az, amit valójában. Szeretnél. Amennyiben a lelked mélyén még mindig az exed után sóvárogsz, akkor vegyél magadon erőt és zárd le a múltat, mert amíg abban élsz, nem tudsz továbblépni. Ezek a napok arra jók, hogy bátrabb énedet hív elő és ezzel legyen bátorságod továbblépni. A párkapcsolatban élő Bakok ne feledkezzenek meg arról, hogy egy jó párkapcsolat megtartásához időnként meg kell újulni és nem szabad arra várni,  a dolgok csak úgy maguktól megtörténjenek, egy jól működő házasság, vagy párkapcsolat is könnyen ellaposodhat és unalmassá válhat így.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Úgy néz ki, hogy a Vízöntők lesznek ezen a héten azok, akik tminden gond nélkül lubickolhatnak a jólétben és boldogságban, ugyanis minden téren egyenesben van az életük. A munka terén töretlenül mész előre, ennek meg is lesz a jutalma, legkevesebb egy dicséret formájában. Minden akadályt könnyedén veszel és még el sem fáradsz a sok munkában ezeken a héten, mert nem kötelességként éled meg, hanem élvezed, amit csinálsz. Párkapcsolat terén is remekül állnak a dolgaid, ha túl vagy már az ismerkedési fázison, most ezekben a napokban akár az összeköltözést is fontolóra veheted. Semmiképp se hagyd, hogy bárki a jókedved, boldogságod útjába álljon, most próbálj az eszedre és ne a szívedre hallgatni, igyekezz racionálisan dönteni a fontos dolgokban. A barátok mindig melletted kell, hogy kiálljanak, ezért légy résen, ha valaki mindenáron rá igyekiszik venni valamire, nem biztos, hogy engedned kell az erőszakolásának. A saját érdeked legyen az első most és mérlegeld, hogy megéri-e engedni ennek az unszolásnak akár pénzügyi – üzleti, akár érzelmi kérdésben.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak igen zsúfolt héttel számolhatnak, a hét első napjaiban csak kapkodják a fejüket. A munkában nehezen éred magad utól, de élvezed a helyzetet, minden téren remekül helyt tudsz állni, sőt most úgy látod, hogy szinte nélkülözhetetlen vagy. A magánéleted is kiteljesedik a hét folyamán, annyi meghívásban lesz részed, hogy szinte alig tudsz ezeknek eleget tenni, de szuper jól érzed magad ebben a nagy kavalkádban. Használj ki minden percet, fogadj el minden meghívást, mert ezek a programok arra is kiválóak lesznek, hogy rengeteg új embert megismerhess, új barátságokat köthess és még több információval legyél gazdagabb, amelyeket az életed további szakaszában nagyon jól tudsz majd kamatoztatni. Aki épp szingli Halak, annak ebben a hét napban minden esélye meg lesz arra, hogy találkozzon a soron következő nagy Ő-vel, aki pedig szép és tartós párkapcsolatban él, szép napok elébe néz, csak arra kell figyelj, hogy ha vitás kérdés merül el köztetek, próbáld ezt minden erőddel  kedvesen, türelmesen kezelni és mindenképp kerüld el a vitát.

Kérjük, mondja el a véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás