heti horoszkop maAz e heti horoszkóp is mindenkinek igen nagy hasznára válik majd, hiszen nem kell váratlan meglepetésektől tartania annak, aki megszívleli az itt olvasottakat. Ha felkészülten várjuk a hét eseményeit, akkor már a kellemetlen ügyekre előre kitalálhatjuk a megoldást, több gondot fordíthatunk egészségünkre, ha szükséges és aki még párja, családtagjai horoszkópját is elolvassa, az sokat tud nekik is segíteni.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos szülöttekre ezen a héten különleges dolgok várnak, még az is lehet, hogy valami nagy szerencse éri őket. Azt azonban ne felejtsd el, hogy nem elég a jó dolgokról álmodozni, tenni is kell értük. Ezekben a napokban remek lehetőség nyílik arra, hogy kicsit befelé fordulva relaxálj és tarts néni önvizsgálatot, itt az ideje felmérni az elmúlt időszak történéseit és az elért sikereket, eredményeket, meg persze felállítani a tervet, hogy hogyan tovább. Változtatni nem kötelező, csak amelyik területen feltétlenül szükséges. A jó időszak nem csak a munkában, de a párkapcsolat terén is hosszú távú lesz, az egészségeddel nem lesz gond. Fontos, hogy most tarts ki a terveid mellett és ne hagyd, hogy bárki letérítsen az útról. Tele leszel ezen a héten jobbnál jobb ötletekkel, semmi okod, hogy ne vesd bele magad nagy terveid megvalósításába.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Bika (április 21 – május 21) -
A Bikáknak mondhatni elég egyhangú hetet jósolnak most a csillagok, ami persze nem azt jelenti, hogy agyon unatkozzák magukat, de nagy változások nem lesznek az életükben. A tőlük megszokott módon a munkában kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, amit főként annak köszönhetnek, hogy ezekben a napokban remek állapotban lesznek lelkileg és testileg egyformán. Ha Bikaként most még egyedülálló vagy, akkor a szerelemben is jók a kilátásaid, de eredményt majd csak a következő hét fog hozni, légy türelemmel. Aki párkapcsolatban él, arra igen kiegyensúlyozott, boldog napok várnak. A főnököd most nem tud olyan munkát adni, ami kifogna rajtad, a teljesítőképességed eddig soha nem látott szintet érhet el. A lazább napokon kellően ki tudod magad kapcsolni és még tovább töltődsz energiával. Ha vannak nagy elhatározásaid, ez a hét kiválóan alkalmas a megvalósításra.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Lássuk, mit remélhetnek e héten az Ikrek? Úgy látszik, azzal lehet téged a legjobban kizökkenteni a holtpontról, ha váratlan eseményekkel kerülsz szembe és ez a héten várhatóan be is következik. Újraéledhet egy régi barátság, vagy egy régi kapcsolat, az biztos, hogy a találkozástól igen jó hangulatba kerülsz és igen nagy erőt ad a mindennapokhoz. A munkahelyeden légy a napokban kicsit türelmesebb és visszafogottabb, egyáltalán ezen a héten figyelj arra, hogy ne légy másokkal türelmetlen, mert úgy tűnik a csillagok állása kicsit e felé hajt. Az optimizmusodat kell erősíteni, hisz köztudott, hogy a pozitív gondolkodás csodás eredményekre képes. Aki képest most a napokban másoknak kedves meglepetést okozni, az megtapasztalhatja, hogy ez milyen kellemes érzés saját magának is, ráadásul most neked is jócskán kifizetődő lesz a kedves gesztus.


Rák (06.22 – 07.22) - Amennyiben Rák  jegyű vagy, ezeken  napokon figyelj oda, hogyan osztod be a pénzedet, mire költesz,mert hajlamos leszel a könnyelműségre, aminek később kárát láthatod. Úgy látni, hogy a héten kisebb bosszúság is érhet, váratlan kiadás, lehetséges, hogy a mosógép, vagy a hűtőszekrény felmondja a szolgálatot és javításra kell költened, de az is benne van a pakliban, hogy újat kell beruházni. Mivel a Rák híres arról, hogy kiválóan be tudja osztani a pénzt, állíts fel a hétre egy tervet, vagy akár az egész hónapra és akkor nem lesz baj. Az egyedülálló Ráknak minden esélye meg van a napokban, hogy úja találkozik egy régi szerelmével, de vigyázz, nem szabad meggondolatlanul belemerülni valamibe, aminek egyszer már vége lett. Most ez a hét neked nem az érzelmi életedről szól, inkább a munkáról és arról, hogy anyagi, egészségi téren rendbe tedd a dolgaidat, erősítsd a pozíciódat.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Ezen a héten az Oroszlánoknak annyi dolguk lesz, hogy észre sem veszik, már megint hét vége lesz. A hét elején kicsit megijednek a rengeteg feladattól, de ügyesen készíts egy listát a teendőkről és prbáld meg hasznosan beosztani az idődet, így meglátod, mindent sikerül kivitelezni, amit eltervezel. Fizikailag jó passzban lesz az Oroszlán, nem kell attól félnie, hogy a sok intéznivalót nem bírja a héten energiával. A kapcsolatban élőkre mesés, boldog napok köszöntenek, az egyedülálló Oroszlánok se keseregjenek sorsukon, mert csak türelem kérdése, hogy eljöjjön az igazi. A rosszkedv és kesergés nem vonzza sem a szerelmet,sem a barátságot, úgy hogy fel  fejjel! Ami zavaró lehet ezen a héten, talán maga az Oroszlán szülötte sem érti miért, de gyakran türelmetlen és morog, talán még féltékeny is mások boldogságára. Légy sokkal megfontoltabb és ne engedd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból. Érdekes, különleges emberekkel hoz össze a sorsod a héten, de nem szabad kétes kapcsolatokba bonyolódni, most inkább pazarold a családra fölös energiáidat.

Szűz (08.24 – 09.23) - A szűz ezekben a napokban annyi feladattal, munkával találja magát szemben, hogy azt sem tudja merre induljon. Kiváló alkalom nyílik a napokban arra, hogy a szakmádban, munkahelyeden előrelépj, valami remek ötlet nyomán még újításra is képes lehetsz, amit minden féle módon honorálni fognak. Azt viszont meg kell tanulnia Szűznek, hogy sem munka, sem haverság nem állhat a család előtt, mg kell keresni a legjobb megoldást, hogy szeretteid is érezzék a jelenlétedet. A hét vége felé tervezzetek be egy kis kiruccanást, vagy pároddal menj el egy moziba, netán uszodába, hogy felfrissítsd magad és erőt gyűjts a következő napokra. Annál is inkább képes leszel több dologra is koncentrálni, mert kiváló egészségi, fizikai állapotnak örvendsz a héten. Ezt ki kell aknázni és meg kell erősíteni nem csak a párkapcsolatodat, de a munkahelyi, baráti kapcsolatokat is.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg, aki igen csak sokszor kapható a merengésre, búslakodásra, most ezen a héten koncentráljon a fontos és halaszthatatlan tennivalókra, mert a végtelenségig nem lehet halogatni. Ezekben a napokban nem lesznek ugyan eget rengető ötleteid, nem most fogod megváltani a világot, de remek lehetőség, hogy megtervezd a következő napokat, akár heteket. Lehet, hogy hajlamos leszel most némi lustaságra, de vegyél magadon erőt, mert aki elhanyagolja egészségét, külsejét, az nem kelt nagy szimpátiát másokban. A párodtól sem kívánhatod, hogy hosszú távon elviselje ezt az életformádat, úgy hogy törj ki és válts! Persze nem biztos, hogy ez a Mérleg rossz tulajdonságainak tudható be, lehet, hogy a héten egy kis megfázással küszködsz, és ettől leszel némileg letargikus. Próbálj pihenni és valamivel többet foglalkozni az egészségeddel, menj sétálni, iktass az étrendedbe több gyümölcsöt és zöldfélét.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Az amúgy is heves természetéről ismert Skorpió a héten igazi nagy szenvedélyekre számíthat. Ismerve azonban e jegyet, fel kell hívni a figyelmet arra, hogy párod nem biztos, ugyanazt érzi majd a gesztusaidból, amit mondani akarsz. Igyekezz a veszekedésbe torkolló vitákat megelőzni, a napokban inkább vonulj vissza egy kicsit, amíg sikerül temperamentumodat megfékezni. Az egyedül élő Skorpióknak ez a hét nem alkalmas új kapcsolatok teremtésére, legalábbis nem a sírig tartó szerelemre. Légy türelmesebb és várd ki, amíg a megfelelő emberrel találkozol a barátság terén is, mert ha nem így teszel, akkor most ezekben a napokban egy kalandnak hitt eset rosszul is végződhet. Foglalkozz ezeken a napokon a jövőddel inkább, és próbáld kiszűrni,hogy mik azok a teendők, amik nem tűrnek halasztást.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas szülöttei e hét során hajlanak arra, hogy kicsit a megszokottnál fegyelmezetlenebbek legyenek, pedig itt az ideje, hogy magaddal többet törődj úgy érzelmileg, mint az egészségedet illetően. ha van rá lehetőséged, erre a hétre, vagy legalább pár napra vegyél ki szabadságot és kár pároddal, akár egyedül, de igyekezz kikapcsolódni. Időszerű lenne, hogy elfogadj bizonyos dolgokat, ilyen például az egészséges táplálkozás, a sportnak bármely válfaja, de legalább egy egy napi nagyobb sétát iktass be az életedbe, mert nagy szükséged van rá. A hét alkalmas lesz új kapcsolatok teremtésére, sőt most minden jel arra mutat, hogy aki eddig egyedül élt, azzal szembejön a nagy Ő. Ennek a hétnek a közepére már a Nyilasok úgy fogják érezni, hogy kicsattanó formában vannak, és amire eddig azt mondogatták, hogy ráérek még ezzel foglalkozni, azokat a dolgokat mind szépen sorban meg tudják oldani. Ettől elégedettek és boldogok lesznek.

Bak (12.22. - 01.20. - Az egyébként türelméről és kompromisszumkészségéről híres Baknak ezen a héten problémája adódhat a munkahelyén valamelyik kollégával, az is elképzelhető, hogy saját hibájából. Igyekezz tiszta vizet önteni a pohárba, lehetséges, hogy elkövettél egy apróbb hibát, elfelejtettél egy munkát befejezni időre, ne akard másra testálni. Tudod, aki dolgozik, az hibázik is, de nincs annál kellemetlenebb helyzet, mint amikor felemeled a hangod, majd kiderül, hogy te voltál, aki valamit elszúrt. A Bakok igen nagy erőt éreznek a héten a megoldandó kérdések eldöntésére, még az is megeshet, hogy egy hirtelen elhatározással munkahelyet váltasz, vagy párkapcsolatodban áll be fordulat. Az egészségeddel nincsenek problémák, de a munka és a pihenés között meg kell találni az összhangot.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők ezekben a napokban alig várják, hogy végre történjen az életükben valami változás, valami új, amitől jobb kedvre derülnek a szürke téli napokon. Ehhez persze neked is hozzá kell tenni valamit, mert a sült galamb effektus nem működik. Tanulj meg másoknak örömöt szerezni, az önzés nem egy szimpatikus tulajdonság. Várhatóan a Vízöntők ezen napok alatt türelmetlenebbek lesznek a szokottnál, nem tudják mi a bajuk, de azt sose felejtsd el, hogy hangulati ingadozásaidat nem testálhatod át a családra, a barátokra, neked kell megbirkózni vele. Ha sikerül nyitni mások felé, akkor segítségre is számíthatsz, hiszen ezért vannak a családtagok, barátok. Figyelj a párodra, ne rendezz féltékenységi jelenetet, mert az is a visszájára fordulhat. Ez a hét kicsit a túlélésről fog szólni, de ettől nem kell elkeseredni, vannak jobb és rosszabb időszakok, ez után a jobb jön.

Halak (02.20 – 03.20) - Aki a Halak csillagjegy alatt született, annak ez a hét alapjaiban nyugalmasan telik, de megtörténhet veled is, hogy valamelyik rokonoddal, vagy közeli jó barátoddal nem értesz egyet egy témában. A barátság nem arról szól, hogy egymásnak állandóan bólogatni kell, nem is lenne jó, ha nem lenne saját véleményed. Csak arra figyelj, attól mert mást gondolsz valamiről, még nem kell a másikat megbántani. Aki a Halak között még tanul, készülődik a vizsgáira, annak is kell egy kis pihenés, lazulás, állíts össze egy kis naptárat magadnak úgy, hogy mindenre maradjon megfelelő idő. Ha párban élsz, most vonulj kicsit vissza inkább, mint hogy veszekedjetek, de a legjobb megoldás, ha megtehetitek, hogy közös kikapcsolódást hoztok végre tető alá. Nem az év legjobb hete lesz a Halak számára, inkább olyan semmilyen lehet, viszont nagyon is hasznossá tehetik ezeket a napokat, ha újabb információk szerzésével töltik, például elmennek egy könyvtárba, vagy színházba.

  
Ezt már olvasta?Bezárás