heti horoszkop maIde kattintva a legaktuálisabb heti horoszkópot találja meg csillagjegyek szerint csoportosítva a szerelem, pénz és a munka vonatkozásában.

Aki átolvassa a rá vonatkozó részeket, azon látogatóink már bizonyosan felkészülten várhatják majd az elkövetkező hetet.Kos (március 21 – április 20) - A Kos, aki igyekszik mindig előre tervet készíteni, ezen a héten sok minden meg is tud majd ezekből könnyedén valósítani. Ki kell használni az adandó alkalmakat, amikből most ezeken a napokban lesz is bőven. Remek lehetőségeid lesznek, hogy sikereket érj el a munkádban, aminek minden téren meg lesz a jutalma. Ennek más hasznos következménye is lesz, hiszen az anyagi helyzetedre is igen pozitív hatással lesznek ezek a változások. Ragadd meg az alkalmat és alaposan gondold át pénzügyeidet, most módod lesz a héten arra, hogy elkezdj egy kicsit félretenni, megtakarítani. Az a Kos, aki épp nem él párban, ezekben a napokban egészen biztosan összetalálkozik valakivel, aki az átlagosnál sokkal nagyobb hatással lesz rá,és ennek a találkozásnak folytatása is lesz. Aki pedig párkapcsolatban él, annak most e héten főleg családi ügyek foglalják le az idejét, valószínűleg egy közeli rokona szorul segítségre. Az egész hetedre a jókedv és az ügyek sima gördülékenysége lesz jellemző, minden úgy alakul, ahogy azt szeretnéd és eltervezted. A hét végén szakíts időt a pihenésre, hogy kellően feltöltődve ugorj neki majd a következő hétnek is. Lényeg, hogy ez után is hallgass a csalhatatlan megérzéseidre, ez a legjobb segítség akkor, ha bármely kérdésben válaszút előtt állsz.

Bika (április 21 – május 21) - A bikák egész hónapban remekelni fognak a munkájukban, ez a hét pedig kimondottan termékeny és nagyon eredményes lesz. Sorban aratod majd le a sikereid babérjait, ráadásul most ezekben a napokban még arra is lehetőséged adódik, hogy egy új dologba fogj bele, lehet az akár továbbtanulás is. Ne hagyd ki semmiképp, mert igen hasznos tanulmányokra tehetsz szert, aminek jó hasznát veheted a későbbiekben. a Bika anyagi téren most nem a legstabilabb időszakát éli, a komolyabb beruházásoknak nem most van itt az ideje, azokat érdemes eltolni legalább a következő hónapra. Amid van, arra most vigyázz és igyekezz beosztással élni, tervezd meg a kiadásaidat. Az érzelmi életedben elképzelhető, hogy változás áll be, a párkapcsolatban élő Bikák ezen a héten jó, ha tisztába teszik a kétes, vitás ügyeiket, ne várd meg, míg pároddal messzebb kerültök egymással, a problémákat meg kell oldani, nem a szőnyeg alá söpörni, inkább mindkét félnek mindent meg kell tennie a békés, nyugodt élet reményében. Mindezek mellett a hangulatod nem lesz rossz, sőt kiegyensúlyozottnak és békésnek érzed magad e héten, ha ki tudod iktatni a vitákat és ügyesen oldod meg az ilyen helyzeteket, akkor az életed egészen idilli módon zajlik, megelégedett leszel.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Ikrek (05.22 – 06.21)
- Az Ikreknek igen pörgős az egész március, ezen a héten is rengeteg dolgod lesz, minden esetre jó, ha előre felállítasz egy menetrendet, és figyelj, hogy kiváló eredményeidnek ne menjen rovására az, hogy túlvállalod magad. Ezek a napok kiválóan alkalmasak különféle hivatalos ügyek elintézésére, de ha időd engedi, egy szép, kellemes utazás is beleférhet ezekbe a napokba, amitől jó időre megint feltöltődhetsz. Amire mégis figyelj oda, az anyagi helyzeted, mert lehet, hogy a nagy boldogságban kicsit tovább nyújtózkodtál, mint ameddig a takaród ér. Ezekben a napokban azonban kaphatsz egy remek ajánlatot, amitől ismét egyenesbe kerülhetsz és megnyugtató lesz a helyzet. A szerelemben nem ezek lesznek az év legsikeresebb napjai, könnyen lehet, hogy párodról kiderül, nem te vagy egyedül nála képben. Minden esetre bízz abban, hogy idejében derül fény a kellemetlenségekre és próbáld meg átgondolni, hogy mi a legjobb megoldás. Ami a lényeg ezeken a napokon, igyekezz szétválasztani a munkahelyi ügyeket és a magánéletedet, hisz elképzelhető, hogy épp e miatt ingadozik a párkapcsolatod. Gondold át, milyen fontos, hogy a magánéleted rendben legyen, hiszen akkor nem csak az érzelmi életed kerül vissza a megfelelő kerékvágásba, de a munkahelyi és más gondjaidat is van kivel megbeszélni.

Rák (06.22 – 07.22) - Március e hetében a Rák szülöttei nincsenek a toppon munka terén, ideje lenne alaposan átgondolni a teendőket, felállítani egy rövid távú tervet és annak mentén haladni szépen sorban, így sokkal nagyobb esélyed lesz, hogy utolérd magad, mindenre jusson időd és energiád is. Nagyon sokat segíthet, ha igyekszel a sarkadra állni és határozottabban állni a dolgokhoz. Ez vonatkozik az érzelmi hullámzásaidra is, azokon is ideje lesz úrrá lenni és önállósítani magad bizonyos mértékig, ne hagyd, hogy a párod mindenben diktáljon és megmondja, mit tegyél. Tudasd a környezeteddel magánéletedben, munkahelyeden egyformán, hogy igen is van saját véleményed, ami mellett ki is állsz és pontosan tudod, hogy mikor mi a feladatod. Az egy igaz mondás, hogy a dicséretet és a kellő elismerést nem adják ingyen, dolgozni kell érte, de a végeredmény agyon kellemes lesz számodra, hiszen összhangba kerülsz saját magaddal és ez a legfontosabb. Az egy nagyon pozitív élmény lesz számodra ezen a héten, hogy sokszor adódik lehetőséged kreativitásod megmutatására és ezt a környezeted kellően értékelni is fogja.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánok a hét elejétől már igen csak szenvedélyes hangulatba kerülnek és ez kihatással lesz minden téren az életükre. A munkába úgy veted bele magad, mintha az életed függne tőle, de a szerelemben is hatalmas tűz, ami most jellemző rád. Munkahelyeden és magánéletedben mindenki óriási elismeréssel követi teljesítményedet, szinte húzod magaddal a körülötted lévőket, alig győznek követni. A párban élő oroszlánok most a teljes boldogság örömét ízlelhetik meg, akik pedig még egyedül vannak, nagy eséllyel találkoznak a napokban valakivel, aki igen kedves lesz számukra, és ez akár egy hosszú kapcsolat kezdete is lehet. Pároddal használd ki ezt a remek hetet és igyekezzetek környezeteteket, otthonotokat még barátságosabbá, élhetőbbé, kellemesebbé tenni, ez az időszak igen alkalmas erre, itt aztán ismét kiélheted a csúcspontjára érő kreativitásod és megvalósíthatod ötleteidet.

Szűz (08.24 – 09.23) - Márciusban a Szűz jegyűek sok és nehéz feladat elé néznek, már az elmúlt hét sem volt számodra túl könnyű, de ezekben a napokban tetőzhetnek a tennivalóid a munkahelyen és otthon is. Ezen a héten így még inkább nagy szükséged lesz az energiatartalékaid mozgósítására, de ne szégyellj segítséget sem elfogadni, hisz ki ezt felajánlja, az biztosan jó szívvel teszi. Minden esetre jól teszed, ha legkésőbb a hét végén igyekszel időt szakítani egy intenzív pihenésre, kikapcsolódásra, hogy új erővel vesd majd bele magad a további teendőkbe. Igen érzelmes, kissé talán érzelgős hangulatba kerülsz ezekben a napokban, sőt az is jellemző lesz most rád, hogy hirtelen ingadozik a hangulatod. Elképzelhető, hogy egy nem várt találkozástól borul fel az egyensúlyod, légy észnél, nehogy egy hirtelen ötlettől vezérelve felrúgj egy biztos és főleg megbízható kapcsolatot. Minden esetre szállj kicsit magadba és döntsd el, mit szeretnél, mert másokat hitegetni és a döntést halogatni soha nem kifizetődő.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek most fürdőzni fognak a munkájuk okozta sikerekben, és ennek köszönhetően látványos javulás mutatkozik anyagi téren is életükben. Minden jel arra mutat, hogy egzisztenciád megszilárdulni látszik, igyekezz megtartani ezt a jó helyzetet és ne szállj el, ne kezdj feleslegesen költekezni. Partnered is elégedett lesz, mert a hangulatod kiváló, remekül egymásra tudtok hangolódni, ezt még fokozhatod azzal, ha a napokban egy kis időre kettesben el tudtok menni valahová és sikerül érdemben kipihenni magatokat. Egy közös utazás, egy pár nap kettesben csak jót tehet a kapcsolatotoknak, végre kibeszélgethetitek magatokat és tovább szőhetitek életetek terveit. A munkahelyeden most szinte minden nap ér valami kellemes meglepetés, sorban kapod az elismeréseket. nem is csoda, mert változatlanul komolyan veszed a feladataidat és tisztességesen, becsületesen látod is el azokat.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió, akiről tudjuk, mindig minden helyzetből győztesen kerül ki, most ezeken a napokban mégis kicsit összekuszáltnak érezheti az életét. Ha beosztottként dolgozol, akkor légy türelmes, a munkahelyeden tőled független változások mehetnek végbe, a végeredmény azonban téged is érinthet. Persze nem az állásod, vagy a munkaköröd, amit érintenek a módosítások, de a hangulat talán nem lesz most a legjobb, igyekezz alkalmazkodni a helyzethez. E mellett, annyi teendő szalad a nyakadba e héten, hogy már a hét közepén úgy érzed majd, azt sem tudod, merre indulj, ennek viszont tudjuk, meg van a jó oldala is, mert termékeny napok lesznek, és hét végén kellemesen fogsz visszagondolni arra, mennyi mindent el tudtál végezni. Ráadásul a hét végére azon kapod magad, hogy ha pároddal élsz, akkor szépen virágzik ez a kapcsolat, ha pedig még vársz a nagy találkozásra, akkor ennek most nagy esélye van, hogy bekövetkezik. Élvezd az életet, te ennek úgyis nagymestere vagy, de nem biztos, hogy a találkozás egy életre szól, majd meglátod, hogy alakul. Légy türelmes önmagaddal és másokkal szemben is, ennek mindig meg van a jutalma.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok e héten sokféle változással számolhatnak életük különböző területein. Egy esetleges átszervezés a munkahelyeden kicsit kizökkent a stabil helyzetedből, némileg lehet, hogy megrendül a biztonságérzeted. Nem árt, ha most előrelátó vagy és megpróbálsz több lábra állni, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj. Akár egy külföldi munkavállalás ötlete is felmerülhet most, a lényeg, hogy jól járd körül a dolgokat és kérd ki a környezeted véleményét is. Ezek a napok megfelelőek is a kisebb nagyobb változtatásokra, mert most képes leszel olyan döntéseket hozni, amik csak előnyösre válnak. A párkapcsolatodban minden rendben van, egy picit talán ideje lenne felrázni magatokat, így próbáljatok kiszabadulni a hét végén a mókuskerékből és így hátha sikerül újra feltölteni magatokat. Munkatársaiddal, pároddal legyél most megértő és türelmes, ők mindig melletted állnak, megeshet, hogy most nekik van szükségük a te segítségedre, megértésedre.

Bak (12.22. - 01.20.) - Most ez a hét a Bakoknak nagyrészt a munkáról szól, mert felállítottál magadnak egy célt,a mitől nem tágítasz és sikeresen meg is valósítod, amit elterveztél. Régóta nem látott és nem tapasztalt nagy lendületben vagy Bak létedre ezen a héten, és jó alkalmad adódik most arra, hogy hosszú távra megalapozd a jövődet anyagi téren is. Soha nem ülsz ölbe tett kézzel a babérjaidon, de most magad is érzed, hogy különleges napokat élsz át, kreatív, termelékeny vagy, és amibe belekezdesz az most mind jól sül el. Igyekezz azonban a nagy munka közepette nem megfeledkezni szeretteidről, nehogy úgy érezzék, elhanyagolod őket, próbáld megtalálni az arany középutat és neked is szükséges van néha egy kicsit megállni, levegőt venni. A hét végére teremts módot a pihenésre, hogy a következő hét napjain is ennyire aktív lehess. Az a Bak, aki épp nem él kapcsolatban, e hét közepe felé jó esélyt kap az élettől, hogy összeismerkedjen akár leendő párjával.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Ha a Vízöntő jegyébe tartozol, szép napokra készülhetsz most a héten. Úgy látszik, ha kicsit lassan is, rendbe jön végre az életed és kedvedre alakulnak a dolgok több fronton is. Anyagi helyzetedben is látványos javulás áll be, jobbnál jobb lehetőségekkel találhatod szembe magad, ragadd meg ezeket, végre megengedhetsz magadnak egy kis lazítást ebben a témában is, menj el vásárolgatni, persze nem kell mindent megvenni, de egy kis ajándékkal bőven meglepheted magad. A kapcsolataidban légy türelmes és odafigyelő, úgy tűnik, a csillagok állása szerint valaki olyat hozhat utadba a sors, akit már régóta ismersz, de eddig sosem merült fel több a barátságnál, most ez a helyzet megváltozhat. Arra vigyázz, hogy a munkahelyeden e napokon ne vállalj el többet, mint amennyit elbírsz, ne érjen csalódás a hét végére, hogy nem tudtad ellátni a feladatokat, pedig csak túl sokat akartál termelni. Elég most a kötelező munkádat elvégezni, még jó sok hét van hátra ebből az évből, amikor bizonyíthatsz.

Halak (02.20 – 03.20) - Sokkal nagyobb mozgástérre van szükségük a napokban a Halaknak, mint általában, ezért felhívjuk a figyelmedet, hogy többet és gyakrabban mozdulj ki, menj társaságba, foglald el magad, semmiképp ne ücsörögj egymagadban a TV előtt, mert az nem jó semmire. Ha épp egyedül vagy, nem önsajnálatba kell menekülni, hanem keresni a lehetőségeket, az emberek társaságát. A munkahelyeden a tőled megszokott stabil módon teljesítesz, rád mindig lehet építeni. Ez most is így van, bár a hét elején lehet, becsúszik egy kis baki, mert egy határidőt nem tudsz teljesíteni. Ne fortyanj fel, ha hibázol, ismerd el, mert ha még neked áll feljebb, abból rosszul jöhetsz ki. Inkább gondold át, mi volt a hiba és igyekezz leszűrni belőle a tanulságot. Senki nem tökéletes, így, ha vétesz egy hibát, ne az legyen az első, hogy hárítasz. Amennyiben azt tervezed, hogy most belevágsz egy önálló vállalkozásba, ezek a napok kiválóak erre, szinte biztos sikerre számíthatsz és anyagilag is remekül indulhat az üzlet, úgy hogy ne tétovázz! Az érzelmek terén a Halak napjai nagyon jól alakulnak, békés és nyugodt, kellemes, szerelmes időszakot élnek meg a héten.

  
Ezt már olvasta?Bezárás