heti horoszkop maA február a szerelmesek hónapja, de persze minden más témában is itt azonnal megtudhatja mindenki, hogy mi vár rá a héten. Ha szem előtt tartjátok a csillagok jóslatait, minden megy majd, mint a karikacsapás. Nem lesznek gondok anyagi, párkapcsolati, munkahelyi, de még egészségügyi téren sem, hiszen ha megszívleled heti horoszkópunkat, akkor megfelelően fel tudsz készülni a nem várt eseményekre is.


Kos (március 21 – április 20) - A vidám, józan eszéről híres Kos ezekben a napokban némi kárát láthatja annak, hogy mindig nagyon engedékeny mindenkivel, úgy hogy párkapcsolatában álljon kicsit a sarkára. Persze fontos, hogy kedvesével megtartsa a kiváló kapcsolatot, de a saját igényeire legalább annyira oda kell figyelnie. Nem lesz attól nagyobb a szerelem, ha a másiknak minden megnyilvánulására bólogatsz, közben pedig rossz érzés kínoz, hogy mégsem kellett volna, mert egészen máshoz lenne kedved. A Kos fizikai erőnléte továbbra is szinte páratlan, hatalmas energiákat képes mozgatni, a többiek alig bírják követni munkában, magánéletben egyaránt. Vigyázzon azonban arra, hogy ezt az energiát ne arra használja, hogy másokat maga mögé utasítson, mert az nem szül jó vért. Próbálj meg ezen héten igazán aktívan kikapcsolódni, ha egyedüllétre van szükséged, akkor ezt értesd meg családoddal, de ha társaságra vágysz, akkor találjatok ki egy jó közös programot, akár egy hétvégi kétnapos kiruccanást. Ne felejtsék el a Kosok ezeken a napokon sem, hogy bár köztudottan igen önálló személyiségek, mégis csak jól eshet, ha a pihenés alatt párjukkal mindenről tudnak beszélgetni.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák életében a kényelem és az anyagi biztonság ami a legfontosabb ahhoz, hogy boldogok legyenek. Most ezen a héten valami igazán új jön az életükbe, nyitottságuk egész környezetüket meg fogja lepni. A munkahelyen felmerülő apróbb nehézségeket könnyedén ellensúlyozhatja, ha enged a lehetőségnek és a felkínált új barátságot, vagy barátságokat elfogadja. Sőt e mellett kiváló lehetőségek adódnak napokban a Bika életében, hogy olyan programokon vegyen részt, amiket eddig nem ismert, vagy ódzkodott tőlük. Hagyja magát rábeszélni régi és új barátaitól, remekül fog szórakozni és ez megalapozza a következő napok, hetek jó hangulatát. Ennek annál is inkább nagyon nagy hasznát láthatja, mert az elmúlt hetek eseményeitől kimerültnek és fásultnak érzi magát, itt az idő, hogy ha csak apró lépésekkel is,  de változásokat iktasson be mindennapjaiba. A változatosság és a remek kikapcsolódás kihat majd egészségére, hangulatár, végre átalussza az éjszakákat és hálás lesz barátainak, hogy kizökkentették a mókuskerékből.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek nyughatatlan természetükből fakadóan kevés időt fordítanak a kapcsolatok ápolására, mert örökké rohannak, de az elkövetkező napok remekül megfelelnek arra, hogy ezen változtassanak. Ehhez nagy segítséget kapnak az univerzumtól, mivel ezeken a napokon a vízöntőben találjuk a Vénuszt, a szerelem bolygóját. Jó alkalmuk lesz így az Ikreknek, hogy kicsit több romantikát vigyenek kapcsolatukba, vagy épp új ismeretséget teremtsenek. az időszak kiválóan jó arra is, hogy megmutassák, mennyi mindent képesek másokért tenni, akár barátokról, akár a társukról családjuk van szó. Ez az év nagyon prímán indult számotokra az érzelmi élet terén, ez a tendencia nem szakad meg e héten sem, sőt számíthatnak rá az Ikrek szülöttei,hogy izgalmas és érdekes, meghatározó dolgok történnek velük. Érzelmi téren ezeken a napokon teljes nyugalom és jó érzés töltheti el őket, párjuk és családjuk lépten -  nyomon szeretetükről biztosítják. értékelje és viszonozza, ez nagyon fontos. Fizikailag, egészségileg annyira a toppon lesznek az Ikrek, mint már régen, de óvakodjanak attól, hogy átessenek a ló túlsó oldalára, az étkezések terén tudni kell hol a határ. Munkahelyi gondokkal nem kell számolni, a dolgok folynak a maguk medrében, sőt a napokban dicséretben is lehet része éleslátása, jó felfogása miatt.

Rák (06.22 – 07.22) - Az érzelmes rákokra mozgalmasabb napok várnak, nekik most némileg több figyelmet kell fordítani az egészségi állapotukra. Ha e jegy szülöttei közül valaki például vérnyomásgondokkal küzd általában, akkor ne nagyolja el a tüneteket, akár érdemes az orvoshoz is elmenni ellenőrzés céljából, mert a bajt minden eszközzel meg kell előzni. Ezen  héten a Rákok nem a legjobb passzban lesznek, önkéntelenül is megtörténhet, hogy barátaikat, szeretteiket megbántják, ezért érdemes egy kis időt arra fordítani, hogy letisztuljanak a gondolatok és minden lehetőséget meg kell fogni arra, hogy visszaállítsák magukat nyugalmi állapotukba. Nem éri meg hagyni dolgokat csak úgy folydogálni, hiszen ha a párod megbántódik, azon kívül, hogy magadra maradhatsz egy rövid időre, de ha sikerül is megbékíteni lelkiismeret furdalásod lehet majd. Ezért éri meg a heti horoszkópot rendre alaposan áttanulmányozni, hogy fel tudd magad kellően készíteni a történésekre. A kiváltó ok lehet persze olyasmi, ami neked érthető és téged igazol, de meg kell találni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. e héten talán a Rákoknak ez a leginkább lényeges feladata, hogy ebben a témában megtalálják a mindenki számára jó megoldást.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - A sokat bíró, nagy erejű oroszlánokra érdekes fordulatok várnak e héten, elképzelhető, hogy a munkahelyen az eddiginél többet kell magukra vállalniuk, helyettesíteni kell valakit, persze a saját munkájuk mellett. Érdemes nyugodt fejjel végiggondolni a cselekedeteket, mert mindenki más is kerülhet hasonló helyzetbe, sőt már lehet, hogy miattad is vállalna kellett másnak plusz munkát. Párjával az Oroszlán rendre őszintén megosztja gondolatait, elmeséli, mik történnek vele, de vigyázzon, mostanában ezekben a napokban, nehogy túl lőjön a célon, mert könnyen megbánthatja párját. Tudjuk, hogy hazudni valakinek nem ugyan az, mint valamit netán nem elmesélni, feltéve, ha e mögött jó szándék húzódik. Az Oroszlánok gyakran hajlamosak arra, hogy képzelt beteget csináljanak magukból, most ebben a hét napban előveheti némi izületi fájdalom, de ez majdnem biztos, hogy nem szervi problémából, hanem inkább labilisabb lelkiállapotból adódik. Büszkén viseld oroszlánhoz méltóan, ha némi homokszem kerül épp most a gépezetbe, valószínűleg csak az időjárás változás okozza a kellemetlen tüneteket, de ettől nem kell mindjárt gyógyíthatatlan kórra gyanakodni

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz szülöttéknek most ezen a héten nem lesznek felhőtlen jó napjaik, de azért a hét vége felé már rendeződik körülöttük minden. Levertnek és elcsigázottnak érezhetik magukat, ezekben a napokban duplázza meg a vitaminadagot, sokat és rendszeresen sétáljon, ha van rá lehetőség. Érdemes ezt a tényt idejében kezelni, mert ha elmerül az önsajnálatban az rossz hatással lehet kapcsolataira. Sajnos a rosszabb napokon úgy szokott lenni, hogy semmi nem megy gördülékenyen, összejöhetnek  dolgok, ezért azt ajánlom, hogy a munkahelyén is legyen éber, ne adjon támadási felületet. Az általános egészségi állapota a Szűznek nem lesz rossz, de valóan ezekben a napokban talán arra kell a leginkább figyelnie, hogy étrendjét tegye kicsit változatosabbá, a megszokottnál több gyümölcs és zöldség kerüljön az asztalra. Nagy szerencséje a Szűznek, hogy alapvetően igen jó természete van, így párjára, családjára és barátaira is mindenben számíthat. Csináljanak közös programot, ha lehet, akár a hétköznapokat is fel lehet turbózni egy mozival, vagy egy közös uszodai programmal, ezek igen nagy energiákat adhatnak egész hétre.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg nagyon igényli a társasági életet, szereti, ha nyüzsgés van állandóan körülötte. Ezen a héten azonban vegyél egy kicsit vissza a nagy tempóból, mert az energiatartalékaid kicsit megcsappanhatnak. De kutyaharapást szőrével, tehát iktass be napirendedbe ezekben a napokban némi testmozgást, akár egy edzőtermet is meglátogathatsz és növeld meg a vitaminadagot. Ez azért is fontos most, mert apróbb gondok felmerülhetnek a munkahelyen is, na nem az állásod forog veszélyben, de vagy feltorlódnak a teendők, vagy az is lehet, hogy egy kolléga kiesik a sorból és az ő részét is át kell vállalni. Ha na cégednél anyagilag labilis a helyzet, akkor még arra is kell számítani, hogy esetleg plusz juttatás nélkül kell e teendőket elvégezni. A Mérleg egészségével e héten nem lesz semmi probléma, csak úgy ossza be idejét, hogy maradjon pihenésre, kikapcsolódásra is. A családi, baráti körben kiváló lesz a hangulat, ettől erősnek és boldognak érzik magukat a Mérleg szülöttei, és így sokkal könnyebb minden akadály átugrása. Számíthatsz párodra is, úgy hogy a fehér kenyér helyett egyél pirítóst, az édességeket cseréld le gyümölcsre és zöldségre, így meg lesz a megfelelő feltétele annak, hogy könnyű szerrel vedd a heti történéseket.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A szenvedélyéről és határozottságáról híres Skorpió ezen a héten saját maga számára is nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzi magát, ennek és köszönhetően a környezetét is meglepve remek hangulatban lesz, viták, veszekedések nélkül. Ettől persze nem szabad arra gondolni, hogy a Skorpió átváltozáson ment keresztül és ez után majd mindenre bólogat, mert alapvetően az egyéniségéből fakadó irányítási és hatalomvágyát erősen őrzi. De most kiválóan lehet vele fontos dolgokról beszélgetni, sőt nyugodtan megbeszélni a teendőket, e mellett még a humorérzéke is erősen dominál majd kapcsolataiban. A Skorpióknak ezeken a napokon nem kell nagyobb zűrökre, megoldandó problémákra számítani, egyenes mederben folyik az életük, egészségük  legnagyobb rendben lesz, de a folytonos karbantartásról nekik sem szabad megfeledkezni. Ha erre figyelsz, a körülötted élők csak kapkodják majd a fejüket és erőltetett menetben loholnak utánad, mert tele leszel tettvággyal, és amit ezen időszakra tervezel mind meg is fogod valósítani.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok életében folytonos odafigyelést igényel a pénzzel való gazdálkodás, hajlamosak a könnyelműségre, ezért igen körültekintően kell vele bánniuk és alaposan megfontolni minden pénzügyi lépést. Most ezen a héten remek alkalom nyílik számukra, hogy nem csak emberi, de pénzügyekkel kapcsolatos dolgaikat is tisztába tegyék, még eléggé az év elején járunk, így semmiről sem késtek le. Ez a hét viszont nem a nagy döntések hete, inkább készítsen most egy listát, tervezze meg nagy vonalakban az évet, de a megvalósításba csak március táján kezdjen bele, addigra letisztulnak a dolgok. Fizikailag kiváló formában leszel a napokban, egészséges és kiegyensúlyozott állapotoddal újdonsült barátokkal is meg tudod magad kedveltetni és ez a z állapot természetesen nagyon jó hatással lesz párkapcsolatodra is. Ennek erősítésére próbálj kicsit lazítani lustaságodon, bevállalhatsz egy nem túl kényelmes hátizsákos túrát is, mert nagyon jól fogod magad érezni. Ezzel kijárod magadból az időnként feltorlódó negatív energiákat és nyugodtan, higgadtan élheted meg a hetet.

Bak (12.22. - 01.20.) - Figyelem Bakok! Ez a hét a szerelem, párkapcsolat terén a legjobbakat ígéri, annyira jól állhatnak az ügyek, hogy érdemes ezt a témát most előtérbe helyezni. A szingli Bakok rátalálhatnak az igazira, akik pedig kapcsolatban élnek, feltűnően erőssé tehetik az érzelmi egymásra hangolódást. Amire a Baknak e héten figyelnie kell e mellett, hogy gondoljon meg kétszer minden kiadást, mert most hajlamos lehet kicsit jobban szórni a pénzt. De az is elképzelhető, hogy a napokban váratlan kiadásokkal kell számolni, mint például valamelyik háztartási gép lecserélése, mert ugye semmi sem tart örökké. Fizikailag, egészségileg fantasztikusan jó passzban leszel, ha Bak szülött vagy és ezt ki is kell aknázni, minden előre eltervezett dolog véghezvitelére képes lesz most. Ha továbbra is ilyen jól gazdálkodsz az energiáddal és képes vagy egészséges életmódodat tovább folytatni, akkor ezen a héten megalapozhatod, hogy az egész éved ilyen remekül alakuljon. A munkahelyen sem lesznek kirívó esetek, ami elvenné a kedvedet, de azt meg kell végre tanulni, hogy ha a főnök emberileg nem áll túl közel hozzád, sőt sok mindenben nem értesz vele egyet, akkor is tolerálni kell, hogy ő vezeti a céget, persze ez nem azt jelenti, hogy be kell hódolni, de érdemes kitapasztalni, hogy mi az arany középút. Mindenki mással kiváló kapcsolatokat ápolsz és ez a héten sem lesz másképp.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntőről mindenki tudja, hogy óriási szabadság vágy tombol benne, még ha remek párkapcsolatban, családban él, akkor is szüksége van erre az érzésre. Most ezen a héten engedj egy kicsit a környezet csábításának és fogadd el a jobbnál jobb programajánlatokat, mert némi depresszió akar rajtad eluralkodni, talán ettől a szürke télies hangulattól. Az egészségeddel nem lesz most sem alapvető probléma, de a kedélyed javításához jól teszed, ha ezekre a napokra beiktatsz egy egy edzést, nagyobb sétát, vagy bármi más olyan elfoglaltságot, mely kikapcsol és ahol le tudod vezetni a fölös energiádat. Sokat jelenthet a kizökkenés terén az is, hogy ha részt veszel a munkahelyeden most folyó újításokban, átszervezésekben. Ezen a héten egyébként is a Vízöntők lesznek azok, akik nagy lépésekre lesznek képesek a tudásuk, tehetségük miatt. E téren tehát abszolút elemedben leszel, ezt az irányvonalat kell meglovagolni és tartani. De ne feledd közben, hogy a hét végén legalább valami olyan elfoglaltságot keress, ami újabb energiákat szabadít fel benned.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak sűrű, intenzív életet élnek egész éven át, nagy energiákat képesek tartalékolni és azt igen jól osztják be. Most ezeken a napokon azonban azt érezhetik, hogy vannak dolgok, amikkel nem szívesen foglalkoznak, mint például a háztartásban felgyülemlő feladatok. Ebből adódhat, hogy a családi munkamegosztásban is némi felfordulás, vagy egyet nem értés támad,  ezt a legjobb már a hét első napján valahogy tisztába tenni. A család azért van, hogy segítsék a tagjai egymást, így biztosan meg lesz a legjobb megoldás erre is. Munkahelyén viszont a Halak szülötte olyan dolgokat vihet ezen a héten véghez, amivel kollégáit egyenesen ámulatba ejti, minden tervét képes lesz most kivitelezni. Az egészségeddel nem lesz nagyobb gond a hét napjai alatt, de felmerülhet egy alapos fogorvosi kontroll szükségessége, ne hanyagold el, mert nem kell megvárni, amíg rosszabbra fordulnak a dolgok. Lehet, hogy csak egy jobb minőségű fogkrémre kell váltanod és már meg is oldódik a probléma. Egyébként, ha szereted és gyakorlod az egészséges életmódot legalább valamilyen szinten, akkor erre a problémára is kiváló megoldás, ha megnöveled a vitaminadagodat és sokkal több zöld félét, gyümölcsfélét fogyasztasz.

  
Ezt már olvasta?Bezárás