heti horoszkop maItt a heti horoszkóp előrejelzést olvashatja amely 2014. március 10-től március 16.-áig érvényes. Bízunk abban, hogy az elkövetkező hétre is sok jót tudunk mondani olvasóinknak. Az előrejelzés érinti a pénz, munka és szerelem viszonyát is az aktuális csillagjeggyel. Ha kíváncsi lenne arra, hogy mit mondanaka a csillagok a következő hétre, akkor ezt mindenképpen át kell olvasnia!

Kos (március 21-április 20.) - A Kos ezen a héten lehet, egy kicsit úgy érzi, hogy a kitűzött céljai még mindig igen messze vannak, azonban semmi okuk nincs aggodalomra, mert az idő nekik dolgozik. A lényeg, hogy vedd számba újra, mik azok a dolgok, melyek fontosak az életedben, és a legfontosabb, hogy bármilyen nehézség jön veled szembe, ne add fel, hogy az álmaidat, céljaidat elérd. Ezekben a napokban ne bonyolódj üzleti ügyekbe, mert nem alkalmas az idő pénzügyekkel kapcsolatos lépésekre. Bármennyire rá vagy kattanva, hogy a napokban csak a saját előre meneteleddel, a magad dolgaival foglalatoskodsz, Ámor közbeszól, és te a szívedre fogsz hallgatni. Ráadásul egy olyan találkozásra számíts e héten, mely az egész további életedet meghatározhatja, akár egy életre szóló kapcsolat kezdete lehet.


Bika (április 21-május 20.) - A Bika ezen a héten kemény menetre számíthat a munka terén, rengeteg feladat vár rá, de szerencsére olyan jó formában indul neki a hétnek, hogy semmiféle problémát nem okoz a nagy megterhelés. Nem hogy tartja magát a tőle megszokott színvonalhoz, de még annál jobban is képes most teljesíteni. A hét végén egy buliban a szingli Bika minden valószínűség szerint találkozik valakivel, aki mellett nagyon jól érzi magát és szívesen áll rá, hogy az ismerkedés folytatódjon. Amire a Bikának most oda kell figyelnie, hogy a híresen nagy önbizalma nem csapjon át nagyképűségbe, mert ezzel akár egy barátságot, akár egy jó munkahelyi kapcsolatot veszélyeztethet. A természetes önbizalom az normális, de be kellene látnod, hogy azért mások is tehetségesek és képesek jól teljesíteni. A napokban a családban valakinek szüksége lesz rád, állj mellette, hiszen ők is mindenben támogatnak és segítenek, erről szól a család.

Ikrek (május 21-június 21.) - Az Ikreknek rettentő jó hetük lesz, vidáman és boldogságban telnek ezek a napok, az életed minden téren egyensúlyban van. Kiváló hangulatban megy a munka, a kollégáid csak csodálkoznak, és alig bírnak követni, olyan tempót diktálsz. mindenkivel kiváló kapcsolatokat ápolsz és ez tartósnak bizonyul. Az érzelmi életedben is minden a helyére kerül, szinte madarat lehet veled fogatni e héten, mert te, aki már nagyon rég óta keresed az igaz, ezekben a napokban minden bizonnyal találkozol a nagy Ő-vel. A hét közepe táján azért jó, ha odafigyelsz, mert a munkahelyen elképzelhető, hogy meg kell erősítened a posztodat, de ez nem fog semmilyen nehézségbe ütközni. Lehet. hogy kicsit elvonja a figyelmedet más dolgokról, viszont a hét végére már minden klappolni fog.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Rák (június 22-július 22.)
- A Rákokra e napokon nem a szerelmes időszak lesz jellemző, most inkább ne erőltesd az ismerkedést, ha párban élsz, ne légy kötözködő hangulatban. Inkább, amíg tart ez az állapot, foglald el magad jobban a munkáddal, vagy tanulással, most ezen a héten ebben leszel erős, ezzel meg is alapozhatod a jövődet és biztosíthatod az előmeneteledet egy jó időre. A hét vége felé kilátásban van egy kellemes találkozás, amelyben vigaszt nyerhetsz bánatodra, amit egy nem olyan régi szakítás miatt érzel. de most jóra fordulnak a dolgok. Más téren is lehet, hogy változtatni szeretnél már régóta, igen jó ajánlatra számíthatsz e hét elején már, ha számodra elfogadható és megfelelő, akkor akár munkahely változtatásra is elszánhatod magad. De vigyázz, ne égess fel magad mögött semmit, amíg nem vagy teljesen biztos a dolgodban.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Jól indul ez a hét az Oroszlán számára, a barátok mind támogatják minden elképzelésedet, azonban a munkahelyeden légy résen, mert komoly vita robbanhat ki a kollégákkal, vagy akár a főnököddel is. A nem felé most nem nagyon vagy alkalmas nyitni, inkább a napokban kapcsolódj ki, töltődj fel és hagyd a randik szervezését a jövő hétre. Családi perpatvar van kilátásban a hét közepe táján, igyekezz elkerülni veszekedést, inkább beszélgetés útján próbáljátok megoldani a felmerülő problémákat, az mindenkinek jobb. Anyagi téren sem várhatók különösebb elmozdulások most, arra ügyelj, hogy ne szórd a pénzt meggondolatlanul, inkább gondold át többször is, hogy mire költesz a héten. ha utazni készülsz, akkor erre most kiváló alkalom nyílhat, ráadásul óriási élményben lesz részed, ha nekivágsz.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Ha a Szűz jegyében születtél, akkor e napokban felelősségteljes, komoly megbízásra számíts a munkahelyeden, melynek remekül meg fogsz felelni. Aki közületek egy már ellaposodott, kínos kapcsolat végét járja, az most veszi a bátorságot és hirtelen elszántsággal képes lesz véget vetni a már mindkét fél számára kellemetlen és terhes helyzetnek. Az érzelmi életed hamarosan újra a legjobb kerékvágásba kerül, tiszta lappal indulhatsz és a hét vége felé már képesnek is érzed majd magad, hogy társaságba menj és minden tét nélkül, lazán ismerkedj új emberekkel. Figyelj nagyon a környezetedre, mert valaki vagy a jó körülményeidet, vagy a felhőtlen nyugalmadat irigyelve elképzelhető, hogy látszólag ok nélkül beléd köt, aminek kemény vita lehet a vége. Aki párban él, annak sem ez lesz érzelmi téren a legjobb hete, de ha okos vagy, akkor a legmegfelelőbb megoldásként az őszinteséget választod és meglátod, ha sikerül megbeszélnetek a problémákat, akkor hamar elsimulnak a gondok.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - A Mérlegeknek ez a hét nem a kemény munkáról fog szólni, persze ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolják a kötelességüket, csak egy kicsit lazább napok következnek. Sok teher volt a válladon mostanában, itt az ideje egy kicsit lazábbra fogni a gyeplőt saját magaddal szemben. Pár napra van csak szükséged és megint a régi leszel, feltöltődsz, újra kirobbanó formába kerülsz már a hét közepére. Az emberi kapcsolatok terén kicsit légy a megszokottnál óvatosabb, jól gondold meg, hogy kivel és hol elegyedsz szóba, most tarts inkább nagyobb távolságot főként az idegenekkel. Pároddal és a barátokkal a kapcsolataid remekül működnek, és most még a csillagok állása is arra utal, hogy kiváló pártfogót találhatsz egy olyan tevékenységedhez, melybe épp most akarsz belevágni. Fogadd el az adódó lehetőségeket, és élj velük, később arra is lesz alkalmad, hogy ezt viszonozd, de most légy egy kicsit egoista és gondolj a saját boldogulásodra.

Skorpió (október 24-november 22.) - Úgy tűnik ezen a héten a csillagjegyek legtöbbje a munkahelyi előrelépés lehetőségeivel tud majd élni, így lesz ez a Skorpiónál is. Mivel tudjuk, hogy e csillagjegy szülötteinek szinte soha nincsenek önbizalmi problémái, ám ezen a héten igen nagy fontosságú tulajdonság is lesz ez számukra, hogy abszolút helytállhassanak. A szerelmi életed azonban főként a hét első napjaiban nem lesz zökkenőmentes, mind a ketten igen felpörgetett idegállapotban lesztek, így jobb a több lépés távolságot betartani és nem egymásba kötni. A Skorpiónak meg kell tanulnia, hogyan lehet békésen egymás mellett élni, mert különben a párja nem biztos, hogy kitart a végsőkig. Ezt pedig te magad sem akarod, hiszen általánosságban jól meg vagytok. A napokban ügyelj jobban magadra és igyekezz az eddiginél kicsit több időt fordítani az egészségedre, sétálj nagyokat és tarts egy kis diétát, attól a hangulatod is sokkal jobb lesz.

Nyilas (november 23-december 21.) - A Nyilas olyan vehemenciával és energiával vág bele ebbe a hétbe, mintha az év eleje óta csak ezeket a napokat várta volna. Olyan dolgokra leszel most képes, amiről azt sem tudtad, hogy tehetséged van hozzá, de bármilyen probléma megoldásáról is legyen szó a héten, előtted most nem lesz akadály. Nyilasként e héten érzelmi és testi, szellemi kérdésekben is extra módon fogékony leszel minden újra, nem ágálsz a változások ellen, modern gondolkodású ember lévén mindent befogadsz, ami a fejlődéseset segíti. A szerelemben is rád köszönt a szerencse, ne állj ellen, eljött az idő, hogy hagyd magad egy kicsit kényeztetni, nem csak adni jó, de kapni is! Az lenne a legjobb, hogyha a hét végén el tudnátok utazni és elbújni a világ elől, nincs más dolgod, mint boldognak lenni.

Bak (december 22-január 20.) - Aki a Bak csillagjegyébe tartozik, annak ezeken a napokon a munkával kapcsolatos teendői kerülnek előtérbe, most e téren vannak a legfontosabb feladatai. Jó alkalmad lesz arra, hogy esetleg egy előléptetést is sikerüljön elérned, de ezért keményen meg kell dolgoznod és bizonyítani kell. Ez a változás nagy sikereket hozhat nem csak erkölcsileg, de még anyagilag is, ami ugye szintén nem mellékes. megéri, mert egy olyan bebetonozott posztot szerezhetsz meg, ahol nyugdíjas korodig nem lesz gondod. Akinek közületek félig lezáratlan kapcsolata van, annál most jön el az idő ezekben a napokban, hogy végérvényesen pontot tegyen a dolog végére, semmi haszna, vagy értelme hőzni, halogatni az ügyet. Előfordulhat a Bakokkal, hogy a napokban valaki komolyan be akar zavarni az életükbe, már már a zaklatás szintjén, de ügyes vagy, jól kezeled az ehhez hasonló helyzeteket, így ezt is  meg fogod oldani. Inkább koncentrálj a munkahelyi kérdésekre, mert ez egész további életedre kihatással lehet.

Vízöntő (január 21-február 19.) - A Vízöntőknek kissé nehézkesen kezdődik ez a hét, valószínűleg szükségetek lenne egy kis kikapcsolódásra, vagy legalább is arra, hogy kilépj a mókuskerékből, vagy legalább egy két napig valami egészen mást csinálj, mint a mindennapi megszokott, gépies dolgok. Egyébként is e napok során egy szép új szerelem van kilátásban, ami aztán felráz, és újra belendít. Még az is benne van most a pakliban, hogy egy régi kapcsolat éled újra, vagy legalább is meg lesz rá az esély. Az a Vízöntő, aki ezen a héten szánja el magát egy végleges kapcsolatra, az minden jóval számolhat, mert ebből egy biztosan életre szóló kapcsolat lesz. Arra figyelj, hogy nem szabad behódolni másoknak a normális mértéken felül, ez vonatkozik nem csak a párkapcsolatodra, de a barátságokra is, légy önmagad és tartsd meg az önálló személyiségedet, hiszen az vagy te.

Halak (február 20-március 20.) - A Halak e héten nagyon fognak élni, megadják a módját minden téren, de elsősorban a baráti köröd lesz, akikkel hihetetlenül jól megértitek most egymást és nagyon egy hullámhosszon lesztek. A hét közepe felé támadhat némi kisd. felfordulás az életedben, egy randevú nem úgy sikerül valószínűleg, ahogy eltervezted. Nem kell magadat vádolni, ha ez most balul sül el, arra viszont figyeljen minden Halak csillagjegy szülötte, hogy érezze azt a jelet, amiből tudni fogja, most érdemes harcolni. A kollégákat kezeld egy kicsit több optimizmussal, egyikük sem az ellenséged, sőt, ha kinyitod a szemed, rájössz, hogy nem csak sok támogatást kapsz tőlük, de a sikereidnek is veled örülnek. Ami még fontos, hogy a hét vége felé kicsit nagyobbra nyithatod a pénztárcádat a kelleténél, de ne lépd át azt a határt, amivel bajba sodorhatod magadat.

  
Ezt már olvasta?Bezárás