heti horoszkop maSok ember életét
befolyásolja az aktuális horoszkópja, amiben azért valljuk be van valami. Sokan hisznek benne, sokan nem, mégis rengeteg ember olvassa el nap mint nap a várható jövendőt.

Most nézzük meg a 2014.02.23.-03.02.-ig tartó időszakra mi is várható pontosan!

Kos (március 21 – április 20) - A Kosnak remek hete lesz, aki családos, párkapcsolatban él, annál teljes lesz az összhang és igazi békés, kellemes napokat élnek meg. A munkahelyén is maximálisan képes teljesíteni, ezért meg is lesz az elismerés. Akinek a Kosok közül épp problémái vannak, állást keres, az ezekben a napokban nagy valószínűséggel megtalálja a megoldást és sikeresen el tud helyezkedni. Ez tehát most az a hét lesz, amikor nagyobb lépésekre is bátran elszánhatja magát a Kos, mert igen jó passzban van. Annak azonban, akinek olyan titkai vannak, amit féltve őriz párja, családja, vagy akár baráti előtt, nagyon óvatosnak kell lennie, mert ha fény derül a titkolt dologra, abból nagy veszekedés lehet, olyan következményekkel, melyet nagyon megbánna később. A hetek óta tartó szerencse sorozat tehát nem pártol el a Kostól, de igyekezzen kétesebb ügyeit rendbe tenni.

Bika (április 21 – május 21) - Az előző hét egyhangúságát felváltja a napokban a nyüzsgés, nagy élet veszi körül a Bikát, sőt az is előfordulhat, hogy eddig ellenfélnek hitt barátjával, munkatársával most egy életre szóló barátságot köt. Azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára, csak óvatosan, ésszel fogadja a nagy váltást, igyekezzen a dolgok mögé nézni. Ha a Bika szülöttek mostanában kiruccanásra, utazásra készülnek, e héten van itt ennek az ideje, ha megteheti, családjával együtt szorítson ki egy hosszúhétvégét, mert nagy élmények várnak rájuk. A családban, párban élő Bika most megészen biztos lehet abban, hogy kapcsolata szilárd és megrendíthetetlen, abszolút bízhat társában, ahogy azt mondják, számíthatnak egymásra jóban rosszban.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Ikrek (05.22 – 06.21)
- A múlt a hét nagyon mozgalmas és izgalmas volt az Ikrek számára, sikerült kizökkenniük a hétköznapi mókuskerékből. Most ezek a napok jókedvben, nyugalomban, családi idillben zajlanak, kiválóan működik a kommunikáció a magánéletben és az üzleti életben is. ha az Ikrek üzletkötésre készül, vagy tervezi, hogy belevág valami újba, akkor annak ezen a héten jön el az ideje. Új kapcsolatokra tehet szert, melyeket szintén remekül tud kamatoztatni munka terén elsősorban. ezzel pedig akár az egész jövőjét is meg tudja alapozni, ha ügyesen báik az emberekkel, a lehetőségekkel és persze a pénzzel. Az egyedülálló Ikreknek a szerelemben is igen szerencsés időszak lesz ez a hét, aki keres, az talál!


Rák (06.22 – 07.22) - Ha Rák vagy, most ebben a hét napban nagyon fontos, hogy tudd, mik a legfontosabb dolgok az életben. Biztosan nem a pénz, a vagyonszerzés, hanem sokkal inkább az egészség, a logikus gondolkodás, amivel biztonságot teremthetsz magadnak és családodnak. Aráknak most érdemes kicsit többet foglalkoznia egészségével, nem árt megtanulni egy két olyan fogást, mint az egészséges táplálkozás, vagy a megfelelő testmozgás, ami lehet akár napi fél óra séta is a szabadban. Érdemes ezeken a napokon olyasmivel foglalkozni, ami kikapcsol és megnyugtat, hogy visszanyerd elégedettségedet és jó közérzetedet. A szerelemben a Rák olyan napokat élhet meg, amelyek meghatározóak lehetnek a jövőt illetően, akár az elköteleződés ideje is itt van.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánokra elég mozgalmas hét vár, főként érzelmi szempontból. te is tudod, hogy nincs minden rendben, a kétes dolgaidat most itt az idő rendbe rakni, mert minél tovább húzod, annál kellemetlenebbül érzed majd magad, és persze annál nehezebb lesz megtalálni a kiutat. A hazugság nem vezet sehová, ha valami nyomja a lelkedet, azt most már időszerű megbeszélni akár családi jellegű, akár munkahelyi kérdés. Saját üzleted, vállalkozásod most fellendülőben van, ezeken a napokon nagy sikereket könyvelhetsz el, csak ne feledd, hogy könnyen jött pénz könnyen megy, úgy hogy ne restellj szakembertől tanácsot kérni üzleti ügyeidben és érdemes kicsit odafigyelni, hogy ne ess a pénzszórás hibájába. A hangulatod sokkal kiegyensúlyozottabb és jobb lesz, mint az előző héten, ez pedig igen jó hatással lesz most családi, párkapcsolati életedre. Iktass be ezen a héten egy közös programot, ahol kikapcsolódtok és feltöltődtök.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szúz ezen a héten fürdőzni fog a szeretetben, a szerelemben, a dolgok nagyon jól alakulnak a magánéletében és minden téren. Rég nem voltak ennyire felszabadultak, jóban vannak saját magukkal, elégedettek életükkel. Olyannyira, hogy családtagjaik minden lépésével egyetértenek és támogatják őket. Azonban van egy olyan pont, ahol itt az idő a napokban némi változtatásra elszánnia magát a Szűznek. Arról van szó, hogy lehetnél valamivel nagyvonalúbb másokkal szemben, ide értve a családot és a barátokat is, mert nem mindig a saját érdek az első és a legfontosabb. Ha ebben képes vagy változtatni, és odafigyelsz a környezetedre, a veled együtt élőkre, akkor egyrészt ettől még jobban fogod magad érezni, és ami ennél is fontosabb, a többiek ezt igen nagyra fogják értékelni. A munkahelyen a Szűz továbbra is remekül állja a sarat, ezen a héten végre a kellő elismerésre is számíthat.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg jegyűeknek nem ez lesz a legjobb hetük az évben, de nem kell csüggedni, ez csak átmeneti állapot, a hét végére rendeződnek a dolgok. Most egy kicsit le vagy lassulva és nehezebben mennek a dolgok a megszokottnál, lehet, hogy pár nap szabadságot kellene kivenned, és ha meg tudod tenni, egy két napra elutazhatnál, vagy lemehetnél az uszodába, nagyokat sétálhatnál. Egy szóval, szükséged lenne némi feltöltődésre és igen jót tenne egy kis sport. Ez alatt most a Mérlegnek érdemes átgondolnia a helyzetét az élet minden területén, igaz a magánélete szinte tökéletes, de a munkahelyén adódhatnak kellemetlen pillanatok. Erre is van egészen biztos megoldás, nem kell feltétlenül folyton az igazáért harcolni a Mérlegnek, ezzel inkább csak az ellenfeleket gyűjti maga köré. A hét végére már teljesen tisztán fogja látni, hogy ha képes valamilyen mértékben a kompromisszumra – ami persze nem meghátrálást vagy megalázkodást jelent -, akkor minden simán megy majd.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpióról mindenki tudja, hogy igen erős jellem, szinte az élet minden kérdésében maga dönt és ha elhatároz valamit, akkor nem lehet eltéríteni attól. Most ezen a héten különösen erősnek és következetesnek kell lennie, hogy a dolgai úgy alakuljanak, ahogy szeretné. Egy Skorpiónak ritkán unalmas az érzelmi, szerelmi élete, de ha most napokban ilyesmin kapná magát, akkor nyugalom, mert ezen a héten az élet kisebb csodákat is tartogathat a Skorpió szülöttek számára. Ha munkahelyi problémák merültek fel az elmúlt időszakban, légy résen, elképzelhető, hogy a cég kisebb nagyobb gondokkal küzd, de remélhetőleg ez a te életedre nem lesz kellemetlen befolyással. Minden esetre légy felkészült egy esetleges váratlan eseményre is e téren. Igaz, a Skorpiót nem kell félteni, minden helyzetben kitűnően feltalálja magát, képes egy adott problémára bármilyen váratlan helyzetben szinte azonnal reagálni és többnyire a megoldással is rögtön készen van.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas jegyben születetteknek ezen a héten ritka alkalom adódik az előrelépésre, lehet, hogy ez nem jár magasabb ranggal, de anyagilag egészen biztos, hogy nagyon jól járhatnak. Mivel a Nyilasnak is – mint mindenki másnak – minden forint jól jön, így semmi gondolkodni való nincs az érkező ajánlaton, el kell fogadni, le kell csapni rá és élni kell a lehetőséggel. Az élet egyéb területein e héten a Nyilasnak több megértést és türelmet kell tanúsítani, mások is emberből vannak, senki sem tökéletes, de meg kell tanulni tolerálni a környezetünk szokásait, netán esetleges hibáit. Ennek a hétnek a közepére a Nyilas kirobbanó formába kerül, jó alkalom lesz ez arra, hogy kicsit kieressze a gőzt, közben pedig érzi, hogy mekkora teljesítményekre képes és még az elismerésben is fürdőzhet. nem szabad viszont a nagy örömök közepette megfeledkezned a családodról, a párodról, mert sokszor hátország többet segít előremeneteledben, mint egy barát vagy egy kolléga. Legyen időd rájuk is, mert a te boldogságod is csak akkor lehet maradéktalan, ha nem kínoz majd lelkiismeret furdalás.

Bak (12.22. - 01.20.) - Ha Bak a csillagjegyed, e héten izgalmas napokra számíthatsz. Aki párkapcsolatban él, annak jó adag türelmet kell most magára erőltetnie, ha nem akar nagyobb perpatvart maga körül. valamiért a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt mindketten szeretnétek, de nem biztos, hogy a nagy és még nagyobb veszekedés erre a legjobb megoldás. Az a Bak azonban, aki egyedül van, az nagy meglepetésre számíthat a szerelemben, megtörténhet, hogy egy évek óta tartó jó barátságból egyszer csak több lesz, mindkettőjük meglepetésére. Ezen a héten a Baknál a gondolkodó énje kerekedik felül, egy csomó ötlet kavarog a fejében, vannak pillanatok, amikor nem is tudja, a sok ötlettel mit kezdjen. A hét végére azonban körvonalazódni fog, hogy mi is zajlik a fejében és a lelkében, lehet, hogy élete legjobb ötlete kerül felszínre és minden erejével elhatározza, hogy azt meg is valósítja. Fontos, hogy a Bak megőrizze azt a híres nagy türelmét, hisz épp ennek köszönhető, hogy terveit nagy százalékban meg is tudja valósítani. Ha a Bak megfogadta múlt heti tanácsunkat és szorított magának időt egy kis aktív pihenésre, akkor azt is megérti, hogy most épp ennek a gyümölcsét arathatja le.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntőnek ezen a héten szüksége lesz elég nagy önuralomra, türelemre, főként munkahelyi problémák adódhatnak. A legjobb, ha nem keveredik sem kollégáival, sem főnökével vitába, mert egy munkahelynek ma felbecsülhetetlen értéke van, mint azt mindannyian tudjuk. Ha úgy érzi, sérelem érte, vagy csak egyszerűen nem ért egyet a főnök utasításaival, várja ki a megfelelő helyzetet, amikor érdemben egyenrangú félként tud vele beszélni és elmondani gondolatait. egészen más napok várnak viszont e héten a Vízöntőkre a szerelem terén, mert ezek a napok a nagy érzelmek napjai lesznek. Aki pár nélkül van, azt villámcsapásként érheti az áhított nagy szerelem és ettől teljesen erőre kapva, hallatlan energiák törnek fel belőle. Ezen a héten a vízöntőnek jó alkalma nyílik arra, hogy a hét közepe felé kicsit megpihenjen és alaposan átgondolja, merre tart az élete, úgy általában. Kiváló alkalom, hogy nem csak lelkileg tegye rendbe a dolgokat, hanem szortírozzon a ruhásszekrényben és a papírok, iratok között is, ez megkönnyebbülést eredményez majd.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak azok ezen a héten, akik a leginkább szükségét érzik valami nagy változásnak. Közel vannak az eltunyuláshoz, aki résen van, annak sikerülnie fog a napokban úgy alakítani az életét, hogy sikerüljön ebből az állapotból kilépnie. Ez most a változtatásokra leginkább alkalmas időpont, az is lehet, hogy kap egy kiváló állásajánlatot, amit érdemes lesz elfogadni. A párkapcsolatokban viszont most erre a hétre ne nagyon  tervezzen  változásokat aki a Halak jegyében született, mert arra ez a pár nap nem tűnik alkalmasnak. Érzelmi, szerelmi szempontból inkább a túlélésre kell figyelni a hét végéig és megőrizni a nyugodt, higgadt hangulatot amennyire lehetséges. Ennek a hétnek a közepén kellemes meglepetésre lehet számítani, ez jöhet bármely területéről életednek és már most rá is hangolódhatsz. A legjobb az egészben az lesz, hogy a környezeted egyöntetűen melletted áll és legalább annyira örülnek a boldogságodnak, mint te magad. Ennél többet még egy Halak sem kívánhat magának, úgy hogy biztosan szép hét elé nézel. Amit azonban a nagy öröm közepette se felejts el, hogy neked magadnak is vannak kötelezettségeid másokkal szemben és gondolkozz el azon, milyen jó is másoknak segíteni, örömöt szerezni.

  
Ezt már olvasta?Bezárás