1 logoNagy tempóban közeledik az év vége, minden csillagjegynek szüksége van arra, hogy az egész éves sok munka mellett feltöltse magát új energiákkal. Épp ezért igen hasznos mindenki számára, ha tudja azt, hogy mely napok kínálnak megfelelő körülményeket és lehetőségeket arra, hogy ki tudjanak kapcsolódni, fel tudjanak töltődni. Ez a heti horoszkóp segít ebben, mivel a csillagok, a bolygók mozgása, egymáshoz való viszonyulása megmutatja azt, kinek, melyik lehet a hét legkedvezőbb és netán leggyengébb napja, így sikeresen lehet beosztani a feladatokat és a programokat. Arra is jó persze a mi kis előrejelzésünk, hogy tudd, melyik nap az, amikor a megszokottnál jobban oda kell figyelni magadra, mikor van olyan periódusod, amikor erőteljesebben kell vigyáznod saját magadra.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosok ezt a hetet már az első napon azzal a furcsa, de kellemes érzéssel indítják, hogy valami egészen különleges időszak köszönt be az életükbe. Nem véletlen, hiszen a bolygók állása erre a hétre csupa jót ígér neked, nagy nyugalom és békesség jellemzi ezt a hetedet. Apró meglepetések érnek szinte a hét minden napján  és ettől nem csak boldog, de igen elégedett is leszel az életed alakulásával. Aki közületek egyedülálló, minden bizonnyal találkozik valakivel szombaton, aki nagyon is felkelti az érdeklődését. Ha Kos létedre szép, tartós kapcsolatban élsz, akkor ez a hét számotokra a számotokra a szerelemről, szeretetről szól.

Bika (április 21 – május 21) - Eléggé zűrös és nehéz héten vannak túl a Bikák, annak ellenére, hogy megoldhatatlan problémákkal nem küzdesz, mégis eléggé elfáradtál a rengeteg munkában. Nagy felelősség van rajtad a munkahelyeden, így nehezen és nagyon ritkán tudsz lazítani. Ezen a héten viszont számíthatsz rá, hogy kicsit könnyebb lesz a helyzeted, sokkal nyugalmasabb és némileg lazább napokkal számolhatsz. Használd ki ezt a kedvező időszakot és minden percet fordíts arra, hogy feltöltsd magad friss energiákkal. A hét utolsó napjait minden képen töltsd a családoddal, méghozzá ha lehet, egy jó kis kirándulással, kiruccanással próbáld levezetni a feszültségeket.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek egy kissé fáradtan indulnak neki ennek a hétnek, lehet kevesebbet kellett volna mulatozni az előző hét végén, valószínűleg nem tudtad igazán kipihenni magad. De hát ezen már nem lehet segíteni, így a legjobban teszed, ha összeszeded magad, nehogy a munkád rovására menjen. Arra figyelj nagyon a hét során, hogy magad körül rend legyen, eléggé hajlamos leszel a szórakozottságra, nehogy ebből baj legyen. Nagyobb veszély nem fenyeget, egészséges vagy és erős, de a testi épségedre most jobban vigyázz, például a közlekedésben légy nagyon figyelmes. Te mint Ikrek azonban ezt a helyzetet is kiválóan kezeled, inkább viccesre veszed a figurát és e miatt a környezeted remekül szórakozik rajtad, ebben a jó hangulatban pedig meg is feledkezel a fáradtságról.

Rák (06.22 – 07.22) - Most az év vége felé a Rák azt sem tudja igazán, hogy melyik feladatba fogjon bele, melyiket vegye előre, teljesen be leszel havazva. de persze ez nem azért van, mert a körmödre égtek a munkák, hanem szerencsére ennyi az elvégzendő feladat, ami rád vár. Nézd a dolgokat a pozitív oldalukról, hiszen ez egyfajta biztonságot is jelent. A legjobb tanács, amit adhatok, hogy végy egy naptárat, sorold be határidő és fontosság szerint a feladatokat és ennek mentén próbáld azokat teljesíteni. Megéri, mert a dicséret és a jutalom ez alkalommal nem fog elmaradni, a munkahelyeden nagyon szép elismerésre számíthatsz. Ne feledkezz meg azonban ezen a héten a családodról, párodról sem, kis időt szoríts a családi életre, mert erre is nagy szükséged van, hiszen ebből meríted az erőt.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Nem sokat tudott az előző hét végén pihenni az Oroszlán, e miatt pedig némileg döcögősen és fáradtan kezdi a hetet. Ahogy azonban az tőled elvárható, veszel egy mély lélegzetet hétfőn reggel, és amíg a kávédat iszogatod, már fel is állítasz egy kiváló menetrendet ezekre a napokra. A munkát kell persze elsősorban elvégezni, de jóval könnyebbe lesz, ha úgy alakítod a napjaidat, hogy 1-1 órát elcsípsz kis kikapcsolódásra, főként olyanra, ami némi testmozgással is jár. Napi egy óra sétával már nagyot léphetsz előre, mert ez elég ahhoz, hogy feltöltődj és kikapcsolódj kicsit. A párban élő Oroszlán most ezen a héten is mindenben párja támogatását élvezi, és ennek köszönhetően a hét közepe felé már egészen jól alakulnak a dolgaid. Köszönd meg ezt a hozzáállást a párodnak, családodnak, és ha meg tudod tenni, a hét végén feltétlenül találj ki valami jó kis közös programot.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz csillagjegyben születetteknek figyelniük kell ezen a héten arra, hogy a megszokottnál nehezebben tudnak majd koncentrálni a lényeges dolgokra. Ez főként a szerdai és csütörtöki napra lesz érvényes, amikor jó lesz, ha az átlagosnál jobban odafigyelsz magadra és a körülötted történő eseményekre. Megeshet, hogy e miatt a szétszórtságod miatt olyan vitába mehetsz bele valakivel, amibe utólag belátod, nem kellett volna, de most, hogy erre már tudsz számítani, jusson eszedbe és gondold át, érdemes-e. Nem éri meg, hogy netán egy barátság rámenjen az önfejűségedre. Ezt leszámítva a heted nyugalmas lesz, családi ügyekben minden rendben megy nálatok, az egészségeddel nem lesz semmiféle probléma, de arról ne feledkezz meg, hogy a szervezetednek folyamatosan szüksége van a vitamin utánpótlásra és lehetőség szerint a test edzésére, karbantartására is.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Enyhén zűrös és bonyodalmakkal tűzdelt hét vár a Mérlegre, de ha a problémákat a kellő módon kezeled, és nem teszel meggondolatlan lépéseket, akkor vasárnap úgy gondolsz majd vissza, hogy végül is jó hetet zártál. A legfontosabb, hogy ne tegyél a napokban semmilyen meggondolatlan lépést, főként arra figyelj, hogy gyakrabban lehetsz suta, kétbalkezes, a tárgyak könnyen kiesnek a kezedből, ezért a kapkodást, a hirtelen mozdulatokat most felejtsd el, csak szépen nyugodtan élj és dolgozz. Ezt az apró problémát abszolút ellensúlyozza az a tény, hogy a barátokkal, a családoddal nagyon jó a viszonyod, nagy terveket szövögettek már rég óta, mint például egy külföldi utazás és erre hamarosan sort is tudtok keríteni, a többi tervek megvalósítása mellett. Megfontoltan, sorban haladj, így lesz időd és módod minden tervet tető alá hozni még az idén.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Az elmúlt héten a Skorpió megfelelően ki tudta magát pihenni, a munkád mellett jutott idő kikapcsolódásra és szórakozásra is, most viszont felgyorsul az élet körülötted, már hétfőn tele leszel feladatokkal. Ez persze neked nem jelent semmiféle különleges megterhelést, hiszen az életed nagy részét a munka teszi ki, ettől vagy igazán elemedben. nem szabad viszont, hogy ez a családi, párkapcsolati életedre rossz hatással legyen, hiszen annak te látod a kárát. A szeretteid soha semmilyen körülmények között nem akarnak neked rosszat, ezt tartsd szem előtt, legyél velük sokkal türelmesebb, hiszen mindig a javadat akarják és segítenek a mindennapokban. Azt viszont mégsem várhatod el tőlük, hogy állandóan bólogassanak neked, ha valamiről elmondják a véleményüket, azt legalább most hallgasd meg és raktározd el. Szombatra és vasárnapra tervezz be a családdal, barátokkal közös programot, ez neked is segíti a feltöltődésedet.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasokra egy remek hét vár, olyan jó hangulatban leszel, hogy minden dolognak csak a szép és kedves, kellemes oldalát fogod ezekben a napokban észrevenni. Ettől te magad remek passzba és hangulatba kerülsz, rájössz, hogy az élet szép és igyekszel ezt átragasztani másokra is. Látni fogod, hogy ez a viselkedésed mennyire áldásos hatással lesz a körülötted élőkre, akiket szinte magaddal rántasz és veled együtt szárnyalnak a jókedvben. A munkahelyeden torlódnak a feladatok, közeledik az év vége, de neked most e téren sem adhatnak megoldhatatlan feladatot, a kreativitásod és a munkabírásod az egekbe szökik. Ha van rá lehetőség, a hét végét töltsd családi körben és ettől még jobban fel tudsz majd töltődni friss energiákkal.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak szülötteinek erre a hétre abban kell résen lenniük, hogy anyagi helyzetüket megerősítsék. Nagy problémáid nem adódnak most a napokban, inkább azzal kellene törődnöd, hogy az előtted álló feladatokat mindenképp határidőn belül tudd elvégezni, mert ennek igen csak kedvező anyagi elismerés lehet a vége. Az is fontos, hogy ne költs a héten feleslegesen, gondolj arra, hogy közeledik az év vége, az ünnepek, lesz jócskán hová tenni a pénzt. Amire fontos a Baknak ügyelnie, hogy ezen a héten ne menjen bele semmiféle olyan üzletkötésbe, ahol akár egy hajszálnyi esély is felmerül, hogy nem úgy sül el a dolog, ahogy az a legjobb, legkifizetődőbb lehetne. Az érzelmi életed kiválóan alakul, a hét közepén a párod egy kellemes meglepetéssel áll elő, lehet az egy vacsorameghívás és ezzel meg fogja szépíteni az egész hetedet.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Ha Vízöntő vagy, most e héten jól teszed, ha a sok munka mellé betervezel egy –egy nap aktív pihenést is, mert különben nehezen tudod a tempót tartani év végéig. Ha délutánonként el tudsz csípni kis időt magadra és valami könnyebb sporttal tudod ezt eltölteni, akkor könnyen bírod majd a sok munkát is, sőt sokkal jobban tudsz teljesíteni. Lásd meg, hogy ennek az évszaknak is meg vannak a maga szépségei, egy kiadós sétától a hangulatod sokkal kellemesebbé válhat, nem beszélve arról, ha ezt a családdal, a társaddal együtt teszed. A napokban különösen jó eredményeket tudsz elérni a munkádban és ennek meg lesz a kellő jutalma is, most igazán elismerik a teljesítményedet. Ha egyedül élő Vízöntő vagy, akkor használd ki a hét végén adódó lehetőséget, fogadd el a baráti meghívásokat, mozdulj ki.

Halak (02.20 – 03.20) - A bolygók állása, mozgása azt jelzi, hogy a Halak szülötte is végre egy kellemes, nyugodtabb hétre számíthat. Módod lesz arra is, hogy pár napot lazíts, be kell látnod, hogy te sem vagy kivétel és neked is szükséged van erre. Ideje lenne megtanulni, hogy a munka is fontos ugyan, de ha nem kapcsolódsz ki közben, akkor a teljesítményed sem lehet állandóan száz százalékos. Itt az ideje, hogy több időt szakíts saját magadra és a párodra, családodra is, nekik is igen csak szükségük van rád és a társaságodra. A csütörtöki nap lesz az, amikor már te is látod, hogy nem is olyan lehetetlen dolog ez, kiválóan össze tudod egyeztetni a dolgokat és ettől remek hangulatba kerülsz, a közérzeted is sokkal jobb lesz. A hét utolsó napjait töltsd mindenképp valami olyan elfoglaltsággal, amitől új energiákkal tudsz feltöltődni.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás