1 logoMikulás, karácsonyi hangulat, év  végi hajrá a munkában, mindannyian várjuk már, hogy végre pihenhessünk egy kicsit. Addig viszont még minden csillagjegynek van bőven teendője, és érthető, hogy mindenki kíváncsian lesi ismét a heti horoszkópot, vajon hogy alakul az élete, mikre kell még nagyon odafigyelni, hogy a dolgok szépen és csendesen haladjanak. Mindenki számára adott a lehetőség, hogy a segítségünkkel megfelelően és időben felkészülhessen a következő hétre, hisz itt nálunk elolvasható, hogy melyik csillagjegy milyen váratlan eseményekre kell felkészüljön, és az is, hogy a közvetlen környezetünk életében mik adódhatnak, miként tudjuk például szeretteinket segíteni abban, hogy az ő hetük is nyugalmas és sikeresen legyen.

Kos (március 21 – április 20) - A hét kicsit döcögősen indulhat a Kos számára, úgy érezheti, hogy nem ő irányítja a dolgokat. Nagyon figyelj arra, hogy ne engedj az erőszaknak és ne úgy alakítsd az életedet, ahogy azt mások szeretnék vagy elvárják. A kétes kimenetelű ajánlatoknak állj ellen mindenképp. Ha ügyesen manőverezel, a hét folyamán kapsz egy olyan lehetőséget a munkahelyeden, amellyel akár a következő évedet meg is alapozhatod anyagilag. Az egyedülálló Kosnak most nyugalmas hete lesz érzelmileg, ami azt jelenti, hogy nem várható különösebb nagy találkozás és tartsd meg azt a jó szokásodat, hogy nem mész a dolgok elébe, alakul az magától, az ünnepekre már nem leszel egyedül.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának erre a hétre eléggé felhalmozódnak a teendői, főként a munkája kapcsán, de jól kell beosztanod most minden másodpercedet, mert már az ünnepi előkészületekkel is foglalkozni kell. A munkahelyi légkör eléggé feszültté válik már így az év végére, ezért a legfontosabb számodra, hogy maradj higgadt, semmi esetre se veszítsd el a türelmedet. Mivel te erre abszolút képes vagy, így a hét végén nyugodtan gondolhatsz vissza a teljesítményedre, minden kiszabott feladatot teljesíteni fogsz. Érzelmi téren is kellemes hétre számíthatsz, mert valaki, aki számodra sokat jelent, kifejezésre adja, hogy ő is hasonló érzéseket táplál irántad. Az egészségeddel ebben a nagy rohanásban kicsit többet kellene törődnöd, a vitamin pótlásról ne feledkezz meg, ettől marad toppon az energiád.

Ikrek (05.22 – 06.21) - A csillagok állása arra enged következtetni, hogy az Ikrek szülötteinek igen csak mozgalmas és izgalmas hetük lesz. Csupa olyan dolog történik várhatóan veled ezekben a napokban, amikre már rég óta vágysz, hogy megtörténjenek, ezért jó szívvel fogadj minden meghívást, vagy olyan lehetőséget, ahol új emberekkel találkozhatsz, szép barátságok kötődhetnek e hét során. Szerencsére testileg és lelkileg is nagyon jó állapotban vagy, így ha olyasmi is történik veled, amit nem annyira vártál, könnyedén veszed az akadályokat és csak arra koncentrálsz, hogy a pozitív helyzetek legyenek túlsúlyban az életedben. Optimizmusod töretlen, az energiáidat remekül tudod felhasználni még így az év vége felé is. Az Ikrek közül, aki még egyedül él, a hét végén felkészülhet egy igen izgalmas és kellemes találkozásra, ebből egy hosszan tartó szép párkapcsolat is kialakulhat. Ráadásul a héten pénzügyeidben is kedvező fordulatok állhatnak be, hogyha lehetőséget kapsz egy komoly üzleti befektetésre, azt most ne hagyd ki.

Rák (06.22 – 07.22) - A Ráknak nagy feladata e hét folyamán, hogy számba vegye, kik is azok az emberek, akik egész évben, sőt hosszú évek óta mellette állnak jóban, rosszban, minden helyzetben segítik őt az útján. Szánj némileg több időt a családra, a barátokra, mert ha kizárod magad ezekből a társaságokból, egyszer csak azt veszed észre, hogy magadra maradtál. Nem csak neked van szükséged rájuk, hanem ez fordítva is így van, ezek a személyek önzetlenül szeretnek téged. A napokban már téged is elkap az ünnepi hangulat, amire viszont oda kell figyelned, hogy most is csak addig szabad nyújtózkodnod, amíg az a bizonyos takaród ér, az ajándékozás során nem annak az értéke a fő szempont, hanem hogy szívből adod. A hét közepén felajánlanak számodra egy remek lehetőséget, hogy a munkád még jobb ellátása érdekében elvégezhess egy tanfolyamot, mindenképp ragadd meg az alkalmat, mert ez a továbblépésed záloga. Érzelmi életed némileg most ingatag és hullámzó lehet a héten, de a hét végére lesz időd és energiád, hogy tisztába tedd a kérdéses pontokat, így vasárnap már boldogan és békességben a pároddal együtt tölthetitek az időt.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Szerencsés csillagzat alatt születtél, ha az Oroszlán jegyébe tartozol, ugyanis állandóan érzed a hozzád közelállók szeretetét és a biztonságot, amit ezek az érzések adnak. Ez után sem lesz másképp, sőt a héten újabb emberekkel hozhat össze a sors, akik közül kikerülhet egy újabb nagyon jó barát. Minden meghívást fogadj el főként a hét végén, mert szerelmi ügyekben sem tudhatod, mikor és hol talál rád Ámor. Pénzügyekben is jó hét következik, méghozzá olyan események történhetnek veled, amivel egy igen gazdaságos és jól kamatozó üzletben vehetsz részt. Ha teheted, ezt az új üzleti lehetőséget mindenképp aknázd ki, sőt, ha ehhez továbbképzésre van szükséged, akkor ezen sem szabad gondolkodnod, bele kell vágni, mert a most ebbe befektetett energia sokszorosan megtérül. Mivel az Oroszlán eléggé megfontolt személyiség, nagyon okos döntés lenne tőled, ha rögtön hosszú távban gondolkodnál, így lesz még nagyobb esélyed, hogy a nyereség ne csak egyszeri legyen.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz életében ez a hét igen nagy jelentőséggel bírhat elsősorban lelki, érzelmi téren történhetnek olyan események veled, melyek nem csak boldoggá tesznek, de kiegyensúlyozott és optimista leszel tőle hosszú időre. Remek időszak lehet ez arra, hogy belevágj olyan tanok elsajátításába, mint például a jóga, vagy a meditálás, most igen fogékony vagy ezekre. Az ünnepek előtti nagy rohanásban, kapkodásban nagy segítség lehet számodra, ha megtanulod hogyan tudsz bölcs, higgadt maradni, ez a tisztán látásban is nagyon sokat segít, sőt abban  is, hogy a teendőidet megfelelő fontossági sorrendbe tudd állítani és ezzel megelőzheted a teljes kimerültséget, amit sokaknak az ünnepek jelentenek. Ahol erősíteni kell magad különösen, az érzelmi terület, mert olyan furcsa érzés keríthet hatalmába a hét közepe táján, mintha valami nem stimmelne. Az egyetlen helyes megoldás, ha pároddal azonnal megbeszélitek a dolgokat, hiszen a legrosszabb amit tehetsz, hogy beképzelsz dolgokat, amik meg sem történtek és ez után sem fognak, hacsak nem vonzod be ezeket.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Amire Mérlegként most ebben a hét napban érdemes figyelned, hogy képes legyél a dolgok, események súlyozására és ne szubjektív szemüvegen keresztül nézz mindent, mert akkor saját magadat is félrevezetheted. A bolygók helyzete nem fogja most a héten megkönnyíteni a helyzetedet, több esetben kerülsz olyan helyzetbe, hogy döntened kell, a helyes megoldást neked kell megtalálni, persze e mellett a barátok, családtagok véleményét is érdemes kikérni és azokat megfontolni. Most nem lesznek életedben nagy jelentőségű változások, csendes mederben folynak a napok, de alkalmad nyílik arra, hogy a hét végén kicsit lazíts és erőt gyűjts az év végi hajrához. Ha azt látod, hogy a környezetedben a szeretteid egyre feszültebbek, fáradtabbak, segíts nekik megszervezni az életüket és közösen oldjátok meg a felmerülő problémákat, ez téged is igen jó érzéssel tölt majd el. A békés, csendes napok arra lesznek jók, hogy számtalan kreatív és hasznos ötlet pattanhat ki a fejedből, melyeket igen jól tudsz majd kamatoztatni a munkádban és a magánéletedben is.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Érdekes napok elé néz a Skorpió, ugyanis ezeken a napokon azt veheti majd észre, hogy emberi kapcsolatai érdekes fordulatot vehetnek. Aki ismeri a Skorpiót, tudja, hogy milyen szigorú feltételekhez köt egy barátságot, vagy akár egy párkapcsolatot és ezért is lepheted meg a környezetedet, mert sokkal inkább „megvehető” leszel, mint bár mikor eddigi életedben. Talán az ünnepi hangulat környékezett már meg, talán felnősz lassan ahhoz, hogy kapcsolataid alakulását kedvezőbben irányítsd, minden esetre sokak szeretetét és csodálatot vívhatod ki azzal, hogy képes vagy változni és képes vagy önzetlenül szeretni. A munkahelyeden adódhatnak apró problémák, ha te magad vagy a főnök, akkor lehetséges, hogy szerdán több kellemetlen meglepetés is ér, mert a beosztottak elégedetlenségüknek adnak hangot. Ülj le mindenkivel külön amennyiben ezt megteheted és beszéljétek át a legégetőbb gondokat úgy, hogy senkiben ne maradjon tüske. Ez a hét számodra sok esetben az érzelmekről, a szerelemről szólhat, a napokban többször is olyan helyzetben találhatod magad, amikor lehetőséget kapsz kezdeményezésre.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasnak a következő heteire igen nagy hatással lehetnek az e heti meghívások, ezért mindenképp úgy rendezd az életedet, hogy egyiket se kelljen kihagynod. A munkádban most is kitartó, következetes és elszánt vagy, így szép nagy kihívás számodra, hogy minden fronton megálld a helyed, de sikerülni fog. Légy a megszokottnál alaposabb és körültekintőbb, akkor nem csúszhat be egyik téren sem malőr és a hét végén megelégedetten  gondolhatsz vissza a történésekre. Nagyon fontos, hogy ha családod van, akkor a hét végére velük közös programot szervezz, mert igen kevés időt tudtatok mostanában együtt eltölteni és erre nagy szükségetek van. Már akár egy közös bevásárlás is jó program lehet, a karácsonyi előkészületeket már bőven meg lehet kezdeni, sőt jól is teszitek, ha nem hagytok mindent az utolsó napokra, mert akkor aztán elszabadulhatnak az indulatok is. A vasárnapi napot amennyiben megteheted saját magadra és a tested, lelked regenerálására fordítsd, ezzel tudod elérni, hogy az évből még hátralévő hetekben is a maximumot tudd nyújtani.

Bak (12.22. - 01.20.) - Kicsit döcögve indul a hét a Baknak, nem is nagyon  érted, hogy mik azok a dolgok, amik nem mennek körülötted simán, de minden erőddel igyekezni fogsz azon, hogy tisztán láthasd a legfontosabb megoldandó feladatokat. Mivel hajlamos leszel a szétszórtságra, ezekben a napokban a megszokottnál legyél körültekintőbb és inkább lassíts a tempón, állíts fel fontossági sorrendet a teendőkben, így esélyt kapsz arra, hogy ami lényeges, az mindenképp el legyen végezve. A családtagjaid is most sorra jelentkezhetnek be nálad, hogy miben segíts nekik, természetesen ők legalább annyira fontosak, mint a munka, de tudomásul kell venni mindenkinek, hogy belőled is csak egy van, ezért a legjobb módszer, ha leültök és szépen átveszitek, ki melyik dolgot tudja elintézni, mi az amit közösen kell megoldanotok és ezzel elejét lehet venni a teljes káosznak. Szép napok köszönthetnek a Bakra érzelmi téren, aki párban él, az teljes egészében megbizonyosodhat most arról, hogy milyen jól választott, szerelmes és boldog hangulat járja át a hét minden napját.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Ha Vízöntő vagy, ezen a héten nagyon oda kell figyelned arra, hogy ne csak és kizárólag a munkád kösse le minden idődet még akkor sem, ha nagyon fontos beosztásban dolgozol, hiszen ha a családodat elhanyagolod, idővel azt veszed észre, hogy kénytelenek nélküled élni a hétköznapjaikat. Az biztos, hogy szuper jó passzban leszel egész héten ami a szellemi képességeidet illeti, de elégedj meg napi egy ötlet megvalósításával, és hagyj időt e mellett a magánéletre is. Amire neked feltétlenül vigyáznod kell, hogy lehet a környezetedben valaki, aki nem egészen tisztességes szándékkal közeledik hozzád anyagi, pénzügyi, esetleg üzleti szempontból. Semmi képen se ugorj bele kétes manőverekbe, és főként semmi kép ne engedd magad sem érzelmileg, sem anyagilag megzsarolni. Csak akkor lépj közös üzleti tevékenységbe valakivel, hogyha tökéletesen meggyőződtél annak tisztességiéről és várhatóan eredményes pénzügyi kimeneteléről.

Halak (02.20 – 03.20) - Hogyha Halak szülötte vagy, a keddi napon igen csak erőt kell venned majd magadon, hogy egy kollégáddal, vagy lehet egy közeli családtagoddal ne keveredj vitába. Nem értetek egyet egy bizonyos kérdésben és mindketten meg vagytok győződve a saját igazatokról, ami érthető, de a megoldás nyilván nem egy ölre menő vita, hanem egy értelmes, okos beszélgetés. Egész héten légy óvatos és jól fontold meg, hogy az esetleges titkaidat kivel osztod meg, ha nem akarod, hogy pletyka tárgyává válj. Az érzelmi életedet is csak te magad tudod megoldani és ha ezt valaki mással megosztod, akár tanácsot, véleményt kérsz, akkor is óvatosan tedd, mert egy legjobb barát, vagy családtag is okozhat kellemetlen perceket azzal, hogy a legjobb szándékkal, de kiteregeti a titkodat. A legfontosabb érzésre koncentrálj, nézz magadba és el fogod tudni dönteni, hogy igazán boldog vagy-e, ha igen, akkor pedig nincs min elmélkedni, fogadd el, hogy neked is kijárt már nagyon ez az érzés és élvezd, hogy végre révben vagy.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás