1 logoKözeledik ennek az esztendőnek a vége, lassan már megkezdődik az ünnepi készülődés is, és mindenki arra törekszik, hogy a munkahelyén, otthon a teendőkben utolérje magát. Nem célravezető persze a nagy kapkodásnak, mivel attól nem lesz kevesebb a tennivaló, csak jóval hamarabb elfárad az ember. Most minden csillagjegy olvashat arról itt nálunk, hogy ezen a következő héten mi az, amire érdemes odafigyelni ahhoz, hogy a dolgok rendben menjenek. Ha szem előtt tartod javaslatainkat, akkor jó esélyed lehet arra, hogy kidolgozz erre a hétre is egy megfelelő tervet, melyet követve mindenre jut majd időd és ugyan akkor azt is tudni fogod, mibe ne vágj bele most ebben a hét napban, hiszen ötleteinket a bolygók mozgására, egymáshoz való látható viszonyára alapozva írjuk meg.


Kos (március 21 – április 20) - Kisebb homokszem kerülhet a gépezetbe e héten a Kosok esetében, azon kaphatod magad, hogy állandóan magyarázkodásra kényszerülsz valamiért. A napokban valamiért bizonytalan vagy az életed több területén is, ezt okozhatja a fáradtság is. A hét végén számíts egy olyan családi összejövetelre, ahol tisztázni tudod a félreértéseket, így mindenki megnyugszik és elkerülhetők a nagyobb viták is.

Bika (április 21 – május 21) - Jó hangulatban kezdődik a hét a Bika számára, a munkádban, a családi – érzelmi életedben a dolgok igen jól alakulnak. Más téren azonban felmerülhetnek kisebb vagy nagyobb bosszúságok, várhatóan olyan kiadásra kell számítanod, mint autójavítás, vagy elromolhat egy nagyobb és drágább háztartási berendezésed. Ne bosszankodj, inkább tartalékolj erre a célra egy kis pénzt, bár mennyire is fájó dolog, ez minden háztartásban előfordulhat.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Azt láthatjuk, hogy ez a hét több csillagjegynek nem az év legkedvezőbb időszaka lesz, de ez némileg érthető is, mivel az év vége nemsokára itt van és mindannyian kezdünk elfáradni. Az Ikrek, aki egyébként is meglehetősen szétszórt tud lenni, most ezekben a napokban különösen oda kell figyeljen saját magára. Időnként megszűnik körülötted a külvilág és előfordulhat, hogy e miatt fontos dolgokon átsiklasz. A közlekedésben, a különféle háztartási gépek, eszközök használatakor igyekezz sokkal jobban koncentrálni, mert az ábrándozásból könnyen adódhat akár kisebb baleset is!

Rák (06.22 – 07.22) - Szép és kellemes hét vár a Rák csillagjegy szülötteire még akkor is, ha így év vége közeledtével számot vetve arra az eredményre jutsz, hogy jó pár olyan dolog, melyet nem sikerült száz százalékosan megvalósítanod. De hát ez nem egy tragédia, már most felállíthatod a következő évi jól kidolgozott tervedet, és ami most kimaradt, arra bizonyosan 2016-ban jut majd elegendő időd és kellő energiád is.

Oroszlán (07.23 – 08.23.) - Az Oroszlánnak azt kell most ezen a héten mindenképp  szem előtt tartania, hogy nem a külsőségek azok, amik a legfontosabbak az életben, hanem jóval inkább érdemes az érzéseidre, érzelmeidre hagyatkozni amikor meghozol egy fontos döntést. Ha épp ismerkedsz valakivel, semmi esetre ne dönts az első találkozáson szerzett külső benyomás alapján, hanem add meg mindkettőtöknek az esélyt, hogy meg tudjátok ismerni egymás belső értékeit is.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kissé zűrzavaros, vitatkozós hét elé tekinthetsz, ha a Szűz csillagjegybe tartozol, ez nyomot hagy a magánéletedben és a munkádban is. Vigyázz, ne keveredj semmilyen felesleges vitába ami árthat neked, főként akkor, ha nem vagy teljesen biztosan meggyőződve arról, hogy nálad van az igazság. Egy vita csakis akkor lehet értékes és célra vezető, hogyha pro és kontra vannak érvek, melyek segítségével szép szóval meg tudod győzni a vitapartnert, vagy épp ő téged.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg is számot vet lassacskán ezzel az évvel, most ez a hét megfelelő lesz arra, hogy végiggondold az elmúlt hónapok, hetek eseményeit. Lényeges, hogy tisztán lásd mi miért történt, így le tudod vonni a megfelelő konzekvenciákat és amiről úgy gondolod akár utólag is, hogy másképp csinálnád, azt majd a következő évben megpróbálhatod kijavítani. Emberek vagyunk, bár ki hibázhat, csak az nem mellékes hogy ezt tisztán látjuk-e és képesek vagyunk-e beismerni, minimum önmagunk előtt. Szerencsére a Mérlegnek ez nem szokott nehezére esni, így végül is a hét végére megnyugszol.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió szülöttei ennek a hétnek a végére már eléggé elcsigázott lesznek, bár mennyire is igyekszel rendszeresen és megfontoltan élni, jól beosztani az idődet, mégis most úgy tűnik, túl sokat vállaltál magadra. Ennek a jegynek ezen a héten az átlagosnál jóval inkább oda kell figyelnie az egészségére, mert a túlhajszolt életmód és a fokozott stressz most rátok valahogy többszörösen hat. Minél többet kapcsolódj ki munka után, arról nem is beszélve, hogy a hét végét mindenképp szenteld a családnak.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Kellemes és érdekes napok köszöntenek a Nyilasra, a hét közepén azt veszed észre, hogy akkora lendülettel törsz előre, ami egyenesen meggátol a nagy eredmények elérésében. Lehet, hogy ezt most nem érted, de gondold át, mennyivel nagyobb sikereket érhetsz el egyszerre egy dologban, ha csak és kizárólag arra koncentrálsz. Ne szégyellj tanácsot kérni akár a társadtól. akár barátoktól, kollégáktól, abból még semmi hátrányod nem származhat, ha meghallgatod a véleményüket.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Baknak a következő hét napon azon kell alaposan elgondolkodni, hogy valójában mindig valaki más-e a hibás abban, ha neki saját magának valami nem sikerül, vagy nem úgy sül el, ahogy ő azt eltervezte. Már így az év utolsó előtti hónapjában eléggé elcsigázott vagy, talán ezzel magyarázható a pesszimizmusod, legalább most a hét végén kapcsolódj ki egészen, ez visszazökkenthet a normál kerékvágásba és újra megtalálod a nyugalmadat, ami nem csak neked lényeges, de a kapcsolataidra is jó hatással lesz.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő jegyűek ezen a héten a legjobban akkor cselekszenek, ha megérzéseikre hagyatkoznak, mert ezek most igen jól beválhatnak. Szellemileg remek passzba kerülsz e napokban, maximálisan fogékony és kreatív leszel, ezt igyekezz minden fronton kamatoztatni. Arra is remek időszak lesz ez a hét számodra, hogy valami újat tanulj, elmerülj akár az okkultizmus rejtélyes tanaiban is, persze úgy, hogy közben két lábbal a földön maradsz, azonban a megszerzett tudást ügyesen kamatoztatod.

Halak (02.20 – 03.20) - Halakként nagyon figyelj arra most ezeken a napokon, hogy ne távolodj el a barátaidtól, mert a héten hajlamos leszel arra, hogy némileg befelé fordulva kizárólag a saját problémáiddal legyél elfoglalva. A barátok és a család arra való, hogy a problémákat legyen kivel átbeszélni, még ha te köztudottan nem is vagy egy panaszkodós típus, azért csak könnyebbség legalább elmondani, mi az, ami foglalkoztat. Pénzügyekben óvatosságra intelek a hét során, ne engedd magad a rokonságra, vagy a barátságra való hivatkozással megkörnyékezni, és semmiképp ne adj most kölcsön.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás