1 logoHétről hétre sietünk minden csillagjegyet hozzásegíteni, hogy az előtte álló hét napot a neki legjobb hangulatban és állapotban tudja tölteni. Remélhetőleg ez sikerül is, az oldalunk olvasottsága ezt bizonyítja. Kevés olyan embert lelni, akit ne izgatna, hogy hogyan telik a következő hete vagy időszaka, még ha nem is tudjuk garantálni a bekövetkező eseményeket, hisz nem is ezt szolgálja a heti horoszkóp. Mindössze annyi a lényege, hogy mutassunk egy irányvonalat, melynek mentén haladva elkerülhetők lesznek a nagyobb  és ezzel szebbé, jobbá tudja mindenki saját magának varázsolni a hét napjait. E mellett még arra is jó a horoszkóp, hogy ha párodnak, gyermekednek a kedvében akarsz járni, akkor innen megtudhatod, melyik nap lehet a legnagyobb szüksége a segítségedre, vagy csupán a nagyobb mennyiségű a szeretetedre, gondoskodásodra.


Kos (március 21 – április 20) -
A Kosnak nagyon jól telt az elmúlt hét és a most eljövőkre is ez lesz jellemző. Amit elgondolsz, hogy e héten megvalósítasz, az mind sikerülni fog, egyedül arra kell odafigyelned, hogy ne terheld túl magad egy adott napon. Készíts magadnak egy tervet napokra lebontva és így jól el tudod osztani a dolgaidat. Egészséged terén minden a legnagyobb rendben, ráadásul az is jó érzéssel tölthet el, hogy a közvetlen környezetedben, a családodban is mindenki elégedett és boldog időszakot él meg. Az egyedülálló Kos a hét közepén számíthat egy igen kellemes fordulattal, melyből egy szép kapcsolat jöhet létre..

Bika (április 21 – május 21) - A Bika számára egy igen jó kedélyű és nagyszerű hét kezdődik, a munkahelyeden jó tempóban mész előre, nagyon meg lesznek veled elégedve. A hét első napjaiban kicsit összetorlódhatnak a dolgok, de csütörtökre már teljesen rendben lesz minden, a jól megérdemelt jutalom sem marad el, úgy tűnik pénz formájában. Péntekre úgy látszik, hogy marad még egy fontos elintézni valód, ingatlannal kapcsolatos üzleti ügy, ezt azonban már inkább told át az eljövő hétre hétre, mert e téren akkor leszel igazán jó kondiban. A hét végét mindenképp töltsd pihenéssel és feltöltődéssel, így az energiaszinted továbbra is megfelelő lesz.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Egy váratlan fordulat befolyásolja e héten az Ikrek életének formálódását, ami nem feltétlenül jelent kellemetlenséget, sőt. Úgy tűnik, hogy egy olyan személy közeledése, vagy békülő szándéka teszi szebbé a napjaidat, akitől ezt már nagyon rég óta akarod. Attól, hogy minden a kedved szerint alakul, most tele leszel pozitív élményekkel és életedet többi területén is sokkal többre leszel képes, mint általában. Nagyon vigyázz a boldog emlékekre és jól gondold át, hogy hogyan tudod ezt az állapotot hosszan fenntartani. Mivel az ősz rád is teljesen hatással van, akár milyen jól mennek a dolgaid, az egészséged terén fordíts nagy gondot magadra, alakítsd át az étrendedet az évszaknak megfelelően.


Rák (06.22 – 07.22) - Ha Rák szülött vagy, most a hét során figyelned kell arra, hogy a döntéseket ne kizárólag érzelmi alapon hozd meg. Sokkal nagyobb szükséged lesz majd arra, hogy a dolgokat alaposan körüljárd, mielőtt kimondod az utolsó szót, ha pedig valamelyik családtagoddal kisebb vitába kavarodsz, akkor minden esetre ne csak ellenkezz, hanem a véleményedet támaszd alá megfelelő érvekkel is. A hét közepére lenyugszanak az állapotok, így már nagyobb elánnal tudod a munkádat is végezni. A hét utolsó napjait töltsd aktívan, de pihenéssel összekötve, és egy családi invitációra vasárnap semmiképp ne mondj nemet.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Oroszlánként kisebb kapkodásba torkollik nálad a hétfői nap, idd meg szép nyugodtan a kávédat és közben állíts fel egy menetrendet magadban egész hétre. Ha egyszerre akarsz mindent megoldani, abból nem sül ki semmi jó. Már szerdára sokkal nyugodtabb leszel, és ezt az állapotot még tovább tudod fokozni, ha a munkád végeztével délutánonként edzéssel, aktív pihenéssel relaxációval. Ehhez nem kell más, mint egy jó kiadós délutáni mozgás, vagy akár csak séta és minden úgy megy majd, mint egy álom. Ideje megtanulnod, hogy amit az élet kínál jó dolgot, azt fogadd el, a pozitív gondolkodás mindennek az alapja. A kusza és megoldhatatlannak tűnő feladatokat most próbáld meg félretolni, a jövő héten majd lesz ehhez is kellő energia forrásod.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kellemes őszies, de egyáltalán nem komor hangulatban startol ez a hét a Szűznek, az elmúlt napokban rengeteg kitűzött feladatot megcsináltál, így most kicsit lazábbra veheted az iramot. Óvatosan, nehogy átess a ló másik végére és el ne veszítsd a realitás érzékedet, mert akkor könnyen megtörténhet, hogy olyan álmokat szövögetsz, amire hiába vársz. Jó lesz, ha találsz valami olyan elfoglaltságot most magadnak, amitől az energiád megfelelő szinten tudod tartani, így elkerülheted, hogy a kollégáid egész héten noszogassanak. Minden esetre a legfontosabb, hogy szabadulj meg azoktól az érzéseidtől, amelyektől feszültebb vagy, ha van lerendezni való ügyed, azt a hét közepén tedd meg, járj a utána, így sokkal felszabadultabb lesz hétvégéd.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Érdekes hatással lesz a Mérlegekre a hét közepi telihold jelenség, kicsit úgy érzed hogy , mintha szét lennél némileg esve. Nem kell megijedni, mert ura leszel a helyzetnek, csak arra vigyázz, hogy ne ügyetlenkedj, illetve ezzel ne okozz magadnak problémát, ha kiesik egy pohár a kezedből, az pótolható, de a közlekedésben például légy óvatos. Az nagyon fontos, hogy már hétfőn gondold át, melyek a legfontosabb teendőid, nehogy ezekről megfeledkezz a kissé habókos hangulatodban. A családodra persze most is számíthatsz, főleg a párod az, aki még jobban odafigyel rád a napokban, így biztos lehetsz benne, hogy a dolgok a helyükön lesznek, még ha te nem is vagy annyira figyelmes, mint az megszokott. Jó sok vitamint egyél, hiszen az segít nem csak a test, de a szellem karbantartásában és felpörgetésében is.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Nem valami jó passzban indítja ezt a hetet a Skorpió, a bolygók helyzetéből arra lehet következtetni, hogy a múlt héten elkövettél egy nagy hibát, amit nagyon nehezen tudsz korrigálni. Minden esetre ne veszítsd el a fejedet, mert attól nem lesz jobb, inkább nagyon megfontoltan gondold át, hogy tudod a hibát kijavítani, Amennyiben megsértettél valakit – ok nélkül -, akkor a legelső dolgod legyen már hétfőn, hogy ezt megbeszéled. A Skorpió jegyű ember nehezen kér elnézést, de most tedd el a büszkeségedet, hiszen hibát mindenki követhet el, csak nem mindegy, hogy ezt az illető hogyan kezeli. Ha nehezen tudsz lépni, akkor segítségedre lesz egy közeli jó barátod, ne szégyelld megkérdezni mit gondol.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasnak jöhet az őszi időszak  a hangulata stabilan jó és az erőddel is kiválóan tudsz gazdálkodni. Régen nem érezted magad ilyen jól a bőrödben, az életed minden pontján teljes rend uralkodik. Végre olyan időszakot élhetsz át e hét kezdetével, amiről rég óta vágyakozol, vonatkozik ez az érzelmi életedre, a munkádra egyformán. Ami nem változik, hogy mindig azonnal kimondod, amit gondolsz, mondjuk ezzel egy picit bánhatnál jobban, mert a hét közepén, ha nem figyelsz erre oda, valakit megbánthatsz  akaratlanul. A munkatársaid irigylik kiegyensúlyozottságodat, amitől még a teljesítményed is sokkal jobb lesz a hét alkalmával, de szerencsére a jókedved ragadós. Persze nem arra gondolok, hogy mást mondj, amit gondolsz, csak légy kíméletes másokkal, akkor könnyebben el is fogadják a véleményedet.

Bak (12.22. - 01.20.) - Hogyha Bak jegyű vagy, akkor vértezd fel erre az időszakra  magad, elsősorban lelkileg, mert adódnak olyan megoldandó kérdések a napokban, amikhez nem igazán fűlik a fogad. Mégis erőt kell vegyél magadon, sokkal rosszabb, ha a dolgokat tologatod magad előtt. Csütörtökre már jóval kedvezőbb lesz a helyzeted és innentől fogva egészen a hét végéig már sokkal többet törődhetsz magaddal. Ami viszont fontos, hogy ezen  héten nagyon jó és kedvező üzletet köthetsz, érdemes erre koncentrálnod. E mellett kaphatsz egy nagyon jó munkaajánlatot, amit megéri megfontolnod. Egészségügyi problémáid nem lesznek most sem, arra figyelj, hogy az erődet megfelelően oszd be. A párod reklamálni fog, hogy kevés időd marad rá, ezt a hét végén pótold és foglalkozz csak kettőtökkel.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntőnek a hét első felében nem lesz könnyű dolga, rengeteg munkával látnak el és még ráadásul egy családtagod is pátyolgatásra szorul. Mint mindig, most is igyekszel minden vonalon helytállni, de ne engedd, hogy a gondok maguk alá gyűrjenek, inkább nyugodtan és logikusan mérd fel a problémákat és azt is, hogy mire vagy képes fizikailag. Lehetetlen nem kíván tőled senki és te se állíts fel olyan tervet, amit nem lehet megvalósítani. Így ősszel sokkal hamarabb ránk ragad a betegség, ezért már most töltsd fel a kamrádat minden féle egészséges és vitamindús élelmiszerrel, hogy ezzel erősíteni tudd magad. A hét második felében már eléggé elfáradhatsz, és ilyenkor könnyen megesik, hogy az ember hamar elveszíti a türelmét. Amennyiben ezt veszed észre magadon, lazíts és próbálj relaxálni a sok tennivaló közepette, de az sem szégyen, ha segítséget kérsz a szeretteidtől, hiszen ez a család lényege.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak legfontosabb dolga az lesz e héten, hogy végre beszéljen a benne folyamatosan felmerülő gátlásoktól, mert így tudja csak könnyebbé és szebbé tenni az életét. Ebben az évben már rengeteget dolgoztál és nagyon sokat tettél le az asztalra, így itt az idő, hogy úgy alakítsd a körülményeidet, ahogy neked az a legjobb. Először is át kell gondolnod, hogy mi az a tempó, ami könnyedén elfogadható számodra, mert ha nagyon magasra teszed a mércét, csalódás érhet. Inkább araszolva haladj előre és ezt már a héten meg is kezdheted. Szerdára már ki fog tisztulni a jövőkép előtted és megfogod látni, hogy ha papírra veted egy nyugodt órában az előtted álló teendőket, akkor már ettől eleve nyugodtabb leszel, hiszen rájössz, hogy nem kell a sorral e hét végéig végezned. A hét közepétől látható nyugodtságod a családra is kiváló hatással lesz, ezért a hétvégéd nagyon kellemes telik.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás