1 logoEz a hét is bőven tartogat minden csillagjegy számára meglepetéseket, nem várt fordulatokkal, ám ezektől senkinek sem kell megijedni, hiszen az új az nem jelent minden esetben rosszat. A változásra néha mindenkinek szüksége van, ezért inkább izgalommal kell azt várni, mint félve. Ha itt vagy oldalunkon ismét és kíváncsian olvasod, mit is ígérnek a csillagok neked és a családtagjaidnak, akkor már nyert ügyed van, hiszen a meglepő események sem érnek majd egészen váratlanul. Aki kicsit is ad valamit a heti horoszkópra és már rég óta olvassa hétről hétre, az pontosan tudja, hogy itt nem jövendölés zajlik, hanem a már jól bevált tudományos alapon nyugvó horoszkóp készítés eredménye az, amit élvezni lehet. Ezeket van, aki szóról szóra betartja, de az is elég, ha szem előtt tartjuk az intő jeleket és ezek figyelembe vételével tervezzük és irányítjuk napjainkat.


Kos (március 21 – április 20) - A Kosoknak e héten szükségük lesz elég nagy türelemre és energiára ahhoz, hogy a váratlan fordulatokat könnyen megemésszék és minden tekintetben a legjobb megoldásokat válasszák. A hetet hatalmas lendülettel fogod kezdeni, a teljesítőképességed elég jól ki is tart, de csütörtökön már érezni fogod, hogy szükséged van némi alapozásra ahhoz, hogy bírd az iramot a hét végéig. A legkézenfekvőbb megoldás, hogyha rá tudsz állni a napi edzésre, vagy esetleg ha ez nem fér bele a programodba, akkor minden képen tegyél szabadban nagy sétákat, akár a munkából hazafelé rendszeresen tedd meg az út egy részét gyalog. Az egészségeddel most sem lesz semmi probléma, a fáradtságot igyekezz megelőzni és kiküszöbölni, erre még remek módszer az eddiginél sokkal több vitamin bevitele szervezetedbe.

Bika (április 21 – május 21) - Vidáman és nagy lelkesedéssel indul a hét a Bikáknak, ha ügyesen gazdálkodsz az időddel és energiáddal, akkor ez egész héten így is marad. Párkapcsolatodban kellemes változás állhat be, egy nem túl régi kapcsolat akár egész életre szólóvá alakulhat át, ha sikerül végre elhatározni magad. A munkádban brillírozol, bár milyen feladatot kapsz, az fél kézzel ellátod. A hét végén nagy megelégedéssel gondolhatsz majd vissza az eseményekre, végre olyan időszakot élhetsz át, amikor elmondhatod, hogy ezek a te napjaid, ez a te heted volt. Igyekezz ezt a kiváló állapotot fenntartani, ezzel környezetedet is megelégedetté és boldoggá teheted. Arról nem beszélve, hogy ahol harmónia van, ott egészség is van, ami legalább annyira fontos.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek jegyében születettek az elmúlt időszakban erőn felül sokat dolgoztak, most ezen a héten szükséged lehet kicsit több feltöltődésre, hogy simán menjenek a dolgok egészen az év végéig. Mozgósítsd most minden tartalék energiádat, sőt a héten az a legfontosabb feladatod, hogy ezt a lehetőségekhez képest a maximumra turbózd fel. Fogyassz a megszokottnál több vitamint, zöldséget és gyümölcsöt, ennek az évszaknak is meg vannak azok a termései, amelyekből megfelelő mennyiségű energiát lehet nyerni. A hét közepe felé felmerül egy üzleti ügyben a kérdés, hogy érdemes-e meglépned és elfogadnod egy ajánlatot, minden esetre, ha nehezen megy a döntést, kérd ki a család és netán egy szakember véleményét is.

Rák (06.22 – 07.22) - Ezen az október végi héten a Rák igen határozatlan lesz még az első napokban, már régóta foglalkoztat az a gondolat, hogy változtatnod kellene az életed több területén is. Ez az érzés úgy tűnik főként a munkáddal, a foglalkozásoddal van összefüggésben. ha mélyen és őszintén magadba nézel, lehetséges, hogy végre el tudod szánni magad, hogy átnyergelj akár egy másik szakmára is. Ha erre most képes vagy,i akkor ezt teljes erőbedobással tedd, most ahhoz is lesz energiád, hogy esetleg visszaülj az iskolapadba és tényleg valami egészen újat tanulj. A családod ehhez minden támogatást most megad, így nem nagyon kellene tovább hezitálnod, ez a hét a megfelelő idő a döntés meghozatalára.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak ez a hét leginkább a pénz körül forog. Már rég óta foglalkoztat és izgat az a gondolat, hogy az állandó munkád mellé találj valami kiegészítést, amivel több pénzt kereshetsz, megalapozva ezzel a magad és családod biztos jövőjét. Ezen a héten jó passzban leszel lelkileg és szellemileg is ahhoz, hogy törd a fejed, egész biztosan ki fog pattanni a megfelelő jó ötlet. Sem szellemi, sem fizikai, vagy egészségügyi téren nem lesz a napokban semmi problémád, ezért remek időszak ez arra, hogy változtass az életeden, legalább is, ami az üzleti, pénzügyi dolgokat illeti. Arra viszont nagyon figyelj oda, hogy fejjel a falnak ne menj és hirtelen elhatározásból ne ugorj bele semmilyen kétes kimenetelű üzletbe.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kemény napokkal kezdődik ez a hét a Szűznek, sorban szembe találod magad megoldandó feladatokkal a munkád során és a magánéletedben egyaránt. Ez persze nem kellemetlen és rossz dolgokat jelent, egyszerűen feltorlódtak az olyan tennivalóid, amelyeket most már nem lehet tovább csúsztatni, halogatni. A párkapcsolatban élő Szüzek döntést kell, hogy hozzanak most egy családi ügyben, akik pedig párkereső időszakban vannak, azoknak a hét végén a sors a kezükre játszik, nagy esély van arra, hogy most találkozz valakivel, akivel kölcsönös lesz a szimpátia. Szellemileg kiváló formában vagy, a hét közepén egy olyan új ötlettel állhatsz elő, amit a munkahelyeden nagyon fognak díjazni.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Némileg enerváltabb leszel most a hét során Mérleg létedre, eléggé megérzed az ősz jelenlétét és a változó időjárás eléggé megvisel úgy fizikailag, mint idegileg is. Most azonban, hogy ezzel tisztában vagy, fel lehet erre kellően készülni. Minél többet mozdulj ki otthonról, a munkád végeztével legalább egy héten kétszer találkozz a barátaiddal és töltsetek el pár órát, mint hogy hazarohansz és kezded a második műszakot. Ettől az energiáidat sokkal jobban tudod majd koncentrálni azokra a dolgokra, amik valóban fontosak és halaszthatatlanok. A napokban érzelmileg is labilisabb lehetsz a szokottnál, ezért kérd meg környezetedet, hogy legyenek kicsit elnézőbbek veled, persze nyilván nem fogsz ezzel visszaélni. Mindenkinek vannak jobb és kevésbé jó napjai, ezt a párod is biztosan tolerálni fogja.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpiónak végre egy igazán kellemes és nyugalmas hetet ígérnek a csillagok, a bolygók állása a leginkább neki kedvez ezekben a napokban. Érzelmi viharok dúltak benned az elmúlt időszakban, ezek most elcsendesülnek és párkapcsolat terén a dolgok neked kedvezően alakulhatnak, persze, ha te magad is mindent megteszel, hogy ez így lehessen. A munkádban a hét közepe felé igen nagy sikert érhetsz el és végre nem marad el az elismerés sem. Mindent összevetve ezek a napok rólad fogna szólni, de azért arról semmiképp ne feledkezz meg, hogy ezeket az eredményeket nem tudnád elérni, ha a társad és az egész családod nem állna egy emberként melletted. Igyekezz a háládnak a hét végén olyan módon hangot adni, hogy tervezz be egy olyan családi programot, melyen mindenki részt tud venni, és ahol mindannyian garantáltan jól fogjátok magatokat érezni.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Óriási terveket szövöget már hónapok óta a Nyilas szülötte, most ezen a héten nagy valószínűséggel legalább egyet ezek közül kiválóan meg is tudsz valósítani. A csillagok és bolygók állása ezen a héten neked nagyon kedvezően alakul, szinte akár mibe fogsz, azt most teljes sikerre viheted. A kreativitásod a maximumon lesz és fizikailag, szellemileg rég nem voltál ilyen remek formában, mint most. Ezt mindenképp ki kell használnod, minden szabadidődet arra fogod fordítani, hogy e kiváló ötleteidből minél többet eredményre vigyél. A sok munka közepette ne feledkezz meg arról, hogy mindehhez testi, fizikai energiára, illetve annak pótlására is szükség van, amit elsősorban helyes táplálkozással és kellő mennyiségű pihenéssel tudsz szinten tartani.

Bak (12.22. - 01.20.) - A múlt héten Bak létedre rengeteg függő ügyedet elintézted, ezért most ezekben a napokban testileg és lelkileg is kicsit megpihenhetsz. Használd  ki ezt a nyugalmasabb időszakot, élj a lehetőséggel, mivel az év végéig még rengeteg feladat vár rád a munkahelyeden, amihez kell a megfelelő fizikai és szellemi állapot megléte. A családban is most igen jó a hangulat, jó néven veszik, hogy valamivel több időt tudsz rájuk fordítani. Ezért ennek a hétnek a végén bizonyítsd is nekik, hogy ők legalább annyira fontosak számodra, mint a munka és az ott szerzett elismerés. ha meg tudod tenni, akkor a hét utolsó napjain feltétlenül szervezz családi programokat, akár két napra is elutazhattok valahová, ahol nincs más dolgotok, mint egymás társaságát élvezni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Igen kellemes élmények várnak a Vízöntőre ezekben a napokban, már a hétfői nap is nagyon jól fog kezdődni. Egy múlt heti ötletedet a munkád során most meg tudod valósítani, ráadásul a főnökeid teljes támogatásával. Elképzelhető, hogy e miatt irigyeid is lesznek, de ezzel te most egyáltalán ne foglalkozz. Végre kiélheted a toppon lévő kreativitásodat, ez az a közeg és környezet, ahol maximálisan jól érzed magad, így ne foglalkozz semmi mással, mint hogy megvalósítsd a nagy tervedet. A magánéletedre is remek hatással lesz az eredményességed, a munkában elért eredményeid hatalmas lendületet adnak és lelki, szellemi megnyugvás vár rád. A hét végén pihend ki a heti hajtást és izgalmakat, ezt pedig feltétlenül családi körben tedd.

Halak (02.20 – 03.20) - Az előző hetek igen nagy hajtásban és lelki, fizikai megterheléssel teltek a Halaknak. Most ezen a héten sokkal jobb lesz a helyzet, lesz időd arra, hogy előre tekints és az év hátralévő részére felállíts magadnak egy ütemtervet. De figyelj arra, hogy ne csak a munka köré szervezd az életed, a párodnak, gyermekeidnek igen nagy szüksége van rád, a társaságodra és persze neked is hiányzik a családi élet. Ráadásul most valakinek a környezetedből különösen nagy szüksége lesz rád, a tanácsodra, a véleményedre. Tekintsd ezt különleges megtiszteltetésnek és nagy felelősségérzettel nyilvánítsd ki a véleményedet. Ezt a hét végét szenteld teljes egészében a családnak és barátoknak, a meghívásokat fogadd el, nagyon jól fogod magad érezni és teljes egészében ki tudsz majd kapcsolódni, ami maximálisan feltölt energiával.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás