heti horoszkop maAki minden héten idelátogat, az idejében tájékozódhat a felől, mit is ígérnek a csillagok a hét napjaira és ezzel egészen bizonyosan jól jár az egész család, hisz az itt megszerzett információk alapján elkerülhető lesz, hogy olyan helyzetekbe keveredjen bár ki, amit előrelátással és megfelelő tájékozódással el lehet kerülni. Ha tehát a családodból csak egy ember is elolvassa a heti horoszkópot március 16-ai hétre, akkor mindannyian remekül járhattok, mert a saját napjaidon kívül a többiekét is meg tudod úgy tervezni, hogy abba ne csússzon hiba, figyelmeztetni tudod őket a várható kellemetlenségekre és az már rajtuk múlik, hogy hallgatnak-e a figyelmeztető szavaidra. Rajtunk nem múlik!

Kos (március 21-április 20.) - A Kos e a héten talán egy kicsit úgy érezheti, hogy a maga elé tűzött célok még mindig eléggé messze vannak, de semmi okod, hogy aggódj, hiszen az idő neked dolgozik. A lényeg, hogy gondolt át ismét, mik azok a dolgok, amelyek a legtöbbet jelentenek az életedben, és fontos, hogy határozd el, bár milyen nehézség áll az utadba, az álmaidat sosem szabad feladni.  A hét során ne menj bele pénzügyekbe, mert ez a hét nem kedvező most az üzleti ügyek intézéséhez. A napokban rengeteg munkád lesz, ami igen leköt, azonban a hét végét Ámor kegyeiből fakadóan igen szépen töltheted életed párjával és a családoddal. Az egyedülálló Kos minden jel szerint szombaton egy olyan találkozással számolhat, amiből még egy egész életre szóló kapcsolat is kerekedhet.

Bika (április 21-május 20.) - Kemény menet vár a Bikára a héten a munka terén, rengeteg feladatot bíznak rád, de szerencsére remek formában vagy, jól indulsz neki a hétnek, így semmiféle problémát nem okoz most a nagyobb megterhelés. Nem csak tartod magad a tőled megszokott színvonalhoz, de a teljesítményeddel a napokban még önmagadat is képes leszel felül múlni. A hét végén fogadd el a baráti meghívásokat ha szingli vagy, azért is, mert számíthatsz arra, hogy az egyik buliban a jelek szerint találkozol valakivel, akinek a társaságában nagyon jól érzed majd magát és szívesen mész bele az ismerkedés folytatásába. Amire a Bikának most oda kell figyelni e héten, hogy a híresen nagy önbizalmad nehogy nagyképúségbe csapjon át, mert ezzel még egy barátságot, vagy esetleg egy jó munkahelyi kapcsolatot is veszélybe sodorhatsz. A természetes önbizalom az nkell, de el kell gondolkodnod azon, hogy mások is sok mindenhez értenek magas szinten és a munkájukat képesek magas színvonalon végezni önállóan is. A héten a családodban valakinek szüksége lehet rád, állj ki mellette, hiszen ők is mindenben támogatnak téged és a segítségedre sietnek ha kell, hisz erről szól a család.

Ikrek (május 21-június 21.) - Az Ikreknek kiváló hetük lesz, jó kedvben és boldogan telnek ezek a napok, az életed minden téren remek mederben folyik. Remek hangulatban folyik a munka is, a kollégáid csak néznek, alig bírják a tempót tartani veled, olyan iramot diktálsz. Mindenkivel nagyon jó kapcsolatot ápolsz és ez láthatóan nem csak átmeneti állapot. Az érzelmi életedben a napokban minden a helyére kerül, úgy érzed, hogy az élet szép és élni jó ! Mivel ha egyedül élő Ikrek vagy, már elég rég óta keresed a nagy ő-t, ezekben a napokban minden eséllyel találkozhatsz vele. A hét közepe felé azért jó, ha kicsit jobban odafigyelsz a körülményekre, mert a munkahelyeden előfordulhat, hogy kissé meg kell a posztodat erősíteni, de ez nem okoz semmilyen különösebb nehézséget. Ettől kicsit szétszórtabbá válhatsz, de a hét utolsó napjaira már minden visszazökken a régi kerékvágásba.

Rák (június 22-július 22.) - A Rákokra ezeken a napokon nem épp szerelmes időszak köszönt, most inkább ne erőltess új kapcsolatot, ha pedig ha párban élsz, igyekezz nem vitatkozni és kötözködni pároddal. Inkább, amíg tart ez a furcsa hangulat, temetkezz bele jobban a munkádba, vagy tanulj meg új dolgokat, most ezen a héten ez lesz az erősséged, amivel azonban akár a biztos jövődet is megalapozhatod és jövődet és hosszú időre biztonságban érezheted magad. Vasárnap kilátásban van egy igen kellemes találkozás, amikor megvígasztalódhatsz mindenért, ami esetleg a héten nem volt a legjobb. A dolgok jóra fordulnak más téren is, ha úgy érzed, változtatni szeretnél már rég, most egy nagyon kedvező ajánlatra számíthatsz, sőt akár egy munkahely változtatás is felmerülhet. De vigyázz nagyon, ne hirtelen felindulásból dönts, mert ha felégetsz magad mögött mindent, akkor két szék közül könnyen a pad alá eshetsz.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Kellemesen indul ez a hét az Oroszlánoknak, a barátok egyöntetűen támogatnak minden terved megvalósításában, viszont a munkahelyeden légy körültekintő, mert kellemetlen vita robbanhat ki a munkatársakkal, vagy akár valamelyik főnökkel. A másik nem felé most nem a legalkalmasabb számodra nyitni, inkább ezeken a napokon próbálj meg kikapcsolódni és töltődj fel új energiákkal, a randevúkkal várj a következő hétig. A héten még azzal számolnod kell, hogy a családban egy nagyobb vita alakulhat ki, ügyesen pórbáld meg a vitás helyzeteket elkerülni és inkább egy alapos, békés beszélgetés útján megpróbálni megoldani a kérdést. Anyagiak terén nem várhatók különösebb események most, arra figyelj oda, hogy ne szórd a pénzt ok nélkül, inkább alaposan fontold meg a héten mire költesz. Azonban ha erre a hétre egy utazást terveztél, akkor arra most remek alkalom nyílik, ráadásul ritka szép élményben lesz részed, ha belevágsz.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Amennyiben a Szűz jegyében születtél, akkor ezekben a napokban egy igen felelősségteljes, komoly megbízást kapsz a munkahelyeden, és ennek maximálisan meg fogsz felelni. Aki közületek egy végét járó, kínos kapcsolatban él, annak most meg lesz a kellő bátorsága  ahhoz, hogy egy nagy levegőt véve képes lesz véget vetni a már mindenki számára terhes és kellemetlen helyzetnek. Nyugalom, az érzelmi életed nagyon gyorsan újra a helyére kerül, tiszta lapot nyithatsz és a hét vége felé már mindenképp menj társaságba, ismerj meg új emebreket és nyiss mások felé. A környezetedre a héten a szokottnál jobban figyelj, ugyanis valaki eléggé irigykedve szemléli a jó körülményeidet, nem tudja jó szívvel nézni a felhőtlen nyugalmadat, lehetséges, hogy minden ok nélkül beléd fogkötni, aminek kényes és kellemetlen vita lehet a vége. Aki közületek párban él, annak sem lesz teljesen felhőtlen e hét, viselkedj okosan, és igyekezz megtalálni a mindkét fél számára legmegfelelőbb megoldástí ezzel hamar túljuthattok a nehézségeken.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - A Mérlegeknek ez a hét kicsit lazább lesz az eddigieknél, ami persze ez nem azt jelenti, hogy minden kötelezettség nélkül lubickolhatsz az életben, de egy kicsit könnyebb napok következnek. Igen nagy teher volt a válladon az év eleje óta, itt az idő egy picit lazábbra fengedni a gyeplőt saját magaddal szemben. Pár nap múlva ismét a régi leszel, új energiákkal töltődsz fel, és ismét kirobbanó formában leszel a hét közepén. Az emberi kapcsolataid terén legyél most a héten az általánosnál óvatosabb, alaposan gondold át, hol és kikkel elegyedsz szóba, a héten légy inkább távolságtartó főleg az idegenekkel. A pároddal és a barátaiddal a kapcsolataid kiválóan működnek, sőt most még a csillagok állása is azt mutatja, hogy remek pártfogót találsz egy olyasmi tevékenységedhez, amibe éppen most készülsz belevágni. Kapj az adódó alkalmon és élj a lehetőséggel, később arra is lesz módod, hogy ezt viszonozd, de most legyél egy picit önző és a saját boldogulásodat tartsd szem előtt.

Skorpió (október 24-november 22.) - A bolygók mozgása szerint ezen a héten a csillagjegyek legtöbbjénél a munkahelyi előrelépés lehetőségei merülnek fel, nem lesz ez másképp a Skorpiónál sem. Mivel köztudott, hogy e csillagjegy szülöttei szinte soha nem küzdenek önbizalmi problémákkal, mégis e hét során ezt különösen jól kell kamatoztatnod, hogy abszolút helyt tudj állni. A szerelem terén azonban most főleg a hét első napjai nem lesznek zökkenőmentesek, mindketten eléggé felpörgetett állapotban lesztek, így a békesség kedvéért jobb a több lépés távolságot tartani és ezzel elkerülni egy nagyobb veszekedést. A Skorpiónak meg kell értenie, hogy miként lehet békésen egymás mellett élni, mivel másképp a párja teljesen bizonytalan, hogy meddig képes mellette kitartani. Mivel ezt te sem szeretnéd, hisz általában remekül kijöttök egymással, így érdemes erre több energiát fordítani. A napokban próbálj több időt fordítani saját magadra és igyekezz az eddiginél jobban odafigyelni az egészségedre, tegyél hosszabb sétákat és tarts egy kis diétát, ezektől a hangulatod is sokkal jobbá válik.

Nyilas (november 23-december 21.) - A Nyilas olyan hatalmas energiával vág bele ebbe a hétbe, mint aki az év elejétől csak ezekre a napokra várta volna. Különös és  nagy dolgokra leszel most képes, olyasmire is, amiről azt sem tudtad, hogy van hozzá indíttatásod, vagy netán tehetséged, de akár milyen probléma megoldásáról is lesz szó a héten, minden akadályt le fogsz küzdeni könnyedén. Nyilasként ezen a héten szellemi, testi és érzelmi témákban is különösen fogékony leszel mindenféle újra, nem tiltakozol a változások ellen, modern gondolkodású Nyilasként mindent be tudsz fogadni, ami a fejlődésedhez hozzájárulhat. A szerelemben is új idők köszöntenek rád, ne állj ellen az érzelmeidnek, itt az idő, hogy hagyd magad végre egy kicsit kényeztetni a sorstól, hiszen kapni is jó, nem csak adni. A legjobb az lenne, ha a hét végén beleférne a programba egy rövid utazás, ahol kettesben és boldogan tölthetnétek el az időt.

Bak (december 22-január 20.) - Aki a Bak csillagjegyében született, annak ezeken a napokon a munkahelyi teendői kerülnek előtérbe, most itt kell a leginkább helytállnod. Jó alkalmad nyílik arra, hogy netán egy előléptetés is felmerüljön a személyeddel kapcsolatban, de ezért jó sokat kell dolgoznod és bizonyítani is kell. A lehetséges változás viszont igen nagy sikereket hozhat számodra és nem csak erkölcsi, de még anyagi téren is, ami ugye s egyáltalán nem mellékes. Megéri hát a hét során némileg keményebben odatenni magad, mert egy olyan bebetonozott állást, beosztást szerezhetsz meg, ahol akár nyugdíjas korodig végezheted azt a munkát, amit szeretsz. Aki közületek egy félig lezáratlan kapcsolatban él, annak számára most jön el az idő ezen a héten, hogy végre pontot tegyen a kapcsolat végére, mert semmi értelme hűzni az időt. Megtörténhet a Bakokkal, hogy a héten valaki komolyan fel akarja forgatni az életüket, már szinte a zaklatás határait súrolja az ügy, de ha ügyesen kezeled a helyzetet, akkor ezt is megfelelően meg fogod oldani. Inkább összpontosíts a munkahelyi dolgaidra, mert ettől a jövőd függhet.

Vízöntő (január 21-február 19.) - A Vízöntőknek eléggé döcögősen indul ez a hét, talán szükségetek lenne egy kis lazításra, vagy legalább is arra, hogy pár napra kiszállj a mókuskerékből, sőt ha lehetőséged nyílik rá, egészen mást csinálj, mint az eddig megszokott mindennapi teendőid. Egyébként is most a napokban a szingli Vízöntőre egy szép új szerelem köszönthet, ami majd felráz, és újra lendületbe hoz. Még az is előfordulhat, hogy egy régi kapcsolatba vágsz bele újra, vagy legalább is esélyed lesz rá, hogy ezen elgondolkozz. Az a Vízöntő, aki e héten egy végleges kapcsolatra szánja el magát, azcsupa jóra számíthat, mert ebből egészen biztos, hogy eg életre szóló kapcsolat lesz. Arra kell a héten figyelned, hogy se4mmiképp ne hódolj be másoknak a kelleténél jobban, ez vonatkozik a párkapcsolatodra és a barátságokra is, őrizd meg a függetlenségedet és az egyéniségedet, ez nagyon fontos.

Halak (február 20-március 20.) - A Halak ezen héten nagyon jól fogják érezni magukat, meg is adják a módját minden téren annak, hogy végre élvezni tudják az életet. Főként a baráti köröd lesz, akikkel most különösen jól megértitek egymást és teljesen egy hullámhosszra kerültök. A hét közepén támadhat kisebb felfordulás az életedben, méghozzá az egyik családtagoddal keveredhetsz kisebb vitába, de ahogy szoktad, udvariasan és ügyesen megoldod. Nem vádold magad, nem miattad robbanhat ki ez a vita, de ha te mindent megteszel ennek elsimításáért, akkor majd szépen elül a dolog és remélhetőleg senkiben nem marad tüske e miatt. A kollégákhoz némivel több optimizmussal állj, ha mindig gyanakvó és távolságtartó vagy, akkor elkerülhetnek a barátok, vagy legalábbis a munkahelyi kapcsolataidnak nem tesz jót. Persze az nem baj, ha egy ismeretlennel szemben fenntartásaid vannak, de nem kell túlzásba esni. A párkapcsolatod remekül alakul, ha nem is töltitek az egész hetet együtt, mégis mindketten biztosak vagytok a másikban és ez a legfontosabb.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás