heti horoszkop rendszeresIsmét egy újabb hét elébe nézünk, az előző hét kapcsán már mindenki meggyőződhetett arról, hogy bizony érdemes elolvasni e jó kis horoszkópot, mert ennek kapcsán jóval nyugodtabban nézhetünk az adott gét elébe. Amikor látod, hogy a következő napokon milyen érdekes, vagy nem várt dolgok következhetnek be életedbe, mi az, amire érdemes számítani, akkor fel tudsz ezekre az eshetőségekre készülni és máris sokkal nyugodtabban nézhetsz a jövőbe. Persze ez itt nem egy olyan oldal, ahol jóslásokat olvashat az ember, nem is ez a cél, hisz a horoszkóp egy igen erős tudományos alapon nyugvó „műfaj”, amely a bolygók mozgása, egymáshoz való viszonya alapján készül.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos, aki mindig igyekszik előre tervet készíteni, ezen a héten most majd meg is tud  ezekből könnyedén valósítani elég sokat. Ki kell használni minden adandó alkalmat, amikből most ezekben a napokban lesz sok. Remek lehetőségeid lesznek, hogy sikereket érj el a munkádban, aminek minden téren meg lesz a jutalma. Ennek más nagyon jó következménye is lehet, hiszen az anyagi helyzetedre is igen pozitív hatással lesznek ezek a változások. Ragadd meg az alkalmat és alaposan gondold át pénzügyeidet, most módod nyílik a héten arra, hogy elkezdj egy kicsit félretenni, megtakarítani.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák egész hónapban nagyon jól fognak a munkájukban tevékenykedni, ez a hét pedig kimondottan termékeny és nagyon eredményes lesz. Sorban szeded majd le a sikereid babérjait, ráadásul most ezekben a napokban még arra is lesz lehetőséged, hogy egy új dologba fogj bele, lehet az akár továbbtanulás is. Ne szalaszd el ezt semmiképpen sem, mert igen hasznos tanulmányokra tehetsz szert, aminek jó hasznát veheted majd a jövőben. A Bika anyagi téren jelenleg nem a legstabilabb időszakát éli, a komolyabb beruházásoknak nem most van itt az ideje, azokat érdemes eltolni legalább a következő hónapra.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek igen gyors tempójú lesz az egész hét, nagyon sok dolgod lesz, minden esetre jó, ha előre elkészítesz egy  bizonyos menetrendet, és figyelj, hogy a jó eredményeidnek ne menjen a kárára az, hogy  túl sok mindent bevállalsz. Ezek a napok nagyon alkalmasak különféle hivatalos ügyek elintézésére, de ha van elég időd, egy szép, kellemes utazás is beleférhet a hétbe, amitől jó időre megint kipihent lehetsz. Amire mégis nagyon nem árt oda figyelni, az anyagi helyzeted, mert lehet, hogy a nagy boldogságban picit többet költöttél, mint amennyit kellett volna. Ezekben a napokban azonban kaphatsz egy remek ajánlatot, amitől ismét egyenesbe kerülhetsz és megnyugtató lesz a helyzet.

Rák (06.22 – 07.22) - Márciusnak ebben a hetében a Rák csillagjegyben születettek nem remekelnek munka terén, ezért ideje lenne alaposan átgondolni hogy mit kellene tenni, felállítani egy rövid távú tervet és annak mentén menni előre szépen sorban, így sokkal nagyobb sanszod lesz , hogy utolérd magad, mindenre jusson időd és energiád is. Nagyon sokat segíthet, ha igyekszel a sarkadra állni és határozottabban állni a dolgokhoz. Mindenképpen oda kell figyelned magadra, hogy ne ess ki a mindennapi ritmusból és ne engedd el magad. Továbbá azt is szem előtt kell tartani, hogy mindig legyen elég időd pihenni, hogy visszatölthesd az energiádat.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánok a hét elejétől már igen csak szenvedélyes hangulatban lesznek és ez kihatással lehet minden téren az életükre. A munkába úgy veted bele magad, mintha az életed függne tőle, de a szerelemben is nagy tűz, ami most jellemző rád. Munkahelyeden és magánéletedben mindenki nagy tisztelettel követi teljesítményedet, szinte vonzod a körülötted lévőket, alig győznek követni. Ne felejtsük el azt sem hogy a tavasz eljövetelével nagyon úrrá lehet a fáradékonyság az Oroszlánokon, ezt érdemes megelőzni megfelelő étrenddel és testmozgással.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz jegyűek nagyon nehéz feladat elé  fognak nézni ebben a hét napban, már az elmúlt hét sem volt számodra túl egyszerű, de ezekben a napokban összegyűlhetnek a tennivalóid a munkahelyen és otthon egyaránt. Ezen a héten így még inkább nagyon nagy szükséged lesz az energiatartalékaid mozgósítására, de ne szégyellj segítséget sem elfogadni, hisz ki ezt felajánlja, az biztosan jó szívvel teszi. Az friss energiák begyűjtése és felhalmozása rendkívül fontos, ugyanis ebből tudsz erőt meríteni a mindennapok akadályainak leküzdéséhez, tehát ne legyél rest tenni érte.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek most nagyon jó eredményeket fognak elérni munkahelyükön, és ennek köszönhetően nagyon nagy javulás mutatkozik anyagi téren is életükben. Minden jel arra mutat, hogy a pénzügyi helyzeted  megszilárdulni látszik, igyekezz tartani ezt a jó helyzetet és ne kapj vérszemet, ne kezdj feleslegesen költekezni. Partnered is melletted fog állni és elégedett lesz, mert a hangulatod nagyon jó, remekül egymásra tudtok találni, ezt még fokozhatod azzal, ha a napokban egy kis időre ketten el tudtok menni valahová és sikerül érdemben kipihenni magatokat. Egy közös utazás, egy pár nap kettesben csak jót tehet a kapcsolatotoknak, végre kibeszélgethetitek magatokat és tovább szőhetitek életetek terveit.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió, akiről tudjuk, mindig minden helyzetből győztesen tud kikerülni, most ezekben a napokban mégis kicsit nehezebb lesz az élete. Ha beosztottként dolgozol, akkor légy türelmes, a munkahelyeden tőled független változások következhetnek be, a végeredmény azonban téged is érinthet. Persze nem az állásod, vagy a munkaköröd, amit érintenek a módosítások, de a hangulat talán nem lesz most a legjobb, igyekezz alkalmazkodni a helyzethez. Mindig meg kell találni a legjobb megoldást és nem szabad feladni, hogy ha valami nehézség jön.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok e héten sokféle változással nézhetnek szembe az életük számos területén. Egy esetleges átszervezés a munkahelyeden kicsit kizökkent a megszokott élethelyzetből, némileg lehet, hogy megrendül a biztonságérzeted. Nem árt, hogy ha előre gondolkozol és megpróbálsz több lábra állni, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj. Akár egy külföldi munkavállalás ötlete is felmerülhet most, a lényeg, hogy jól járd körül a dolgokat és kérd ki a környezeted véleményét is. Ezért kell segítséget kérned, hogy ha nem vagy teljesen biztos a dolgodban, mert akik melletted állnak szinte biztos, hogy nem fognak rossz tanácsot adni.

Bak (12.22. - 01.20.) - Most ez a hét a Bakoknak nagyrészt a munkáról fog szólni, mert felállítottál magadnak egy célt, amit meg is akarsz valósítani minden áron és ettől senki nem tud eltéríteni téged. Régóta nem látott és nem tapasztalt nagy lendületben vagy Bak létedre ezen a héten, és jó alkalmad adódik most arra, hogy hosszú távra megalapozd a jövődet anyagi téren is. A Bakra jellemző, hogy ha kitűz egy bizonyos célt magának akkor nem tudják őt eltéríteni attól ezért hihetetlenül kitartó tud lenni. Mindenképpen oda kell figyelni a közelgő változásokra, hiszen meghatározó lehet az elkövetkezendőkben az egész életedre nézve.

Vízöntő (01.21 - 02.19) - Ha a Vízöntő jegyébe tartozol, nagyon jó napok következnek a héten. Úgy látszik, ha kicsit lassan is, de rendbe fognak jönni az elrendezetlen ügyek és mostantól egy jobb időszak veszi majd kezdetét. Anyagi helyzetedben is látványos javulás fog beállni, jobbnál jobb lehetőségekkel találhatod szembe magad, ragadd meg ezeket, végre megengedhetsz magadnak egy kis lazítást ebben a témában is. Menj el vásárolgatni, persze nem kell mindent megvenni, de egy kis ajándékkal bőven meglepheted magad. A szerelmi életedben is változás, lesz nem negatívak hanem inkább pozitívak, nagyon sok jó dolog vár rád e héten, így nem szabad elszalasztani az alkalmakat.

Halak (02.20 - 03.20) - Sokkal nagyobb területre van szükségük a napokban a Halaknak, mint egyébként, ezért felhívjuk a figyelmedet, hogy többet és gyakrabban mozogj és sportolj, menj társaságba, foglald el magad, semmiképp ne ücsörögj egymagadban otthon, mert az nem tesz túl jót. Ha épp egyedül vagy, nem önsajnálatba kell menekülni, hanem meg kell keresni a megoldást a problémádra, és keresni kell az emberek társaságát. A munkahelyeden a tőled megszokott stabil módon teljesítesz, rád mindig lehet építeni. Ez most is így van, bár a hét elején lehet, becsúszik egy kis baki, mert egy határidőt nem tudsz teljesíteni.  Ezen emberek igénylik a társaságot és a csoportos tevékenységeket, éppen ezért igyekezz mindig olyan dolgot tenni ami  nem magányos kikapcsolódás.

Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás