1 logoA PayPalt úgy kell felfogni, mint egy online pénztárcát, hogy ha interneten szeretnénk fizetni, akkor van egy ilyen lehetőség. A PayPal tárolásra szolgál, azaz az összeget a PayPalon tároljuk és onnan tudunk különféle tranzakciókat végrehajtani. Ez akkor jön jól, hogy ha nem szeretnénk közvetlenül a bankkártyánkról fizetni és azt szeretnénk hogy az online vásárlásunk biztonságosabb legyen. Ez amolyan virtuális számla, lehet használni játékokhoz, hogy ha fizetős játékról van szó, vegyük például a pókeres játékok kifizetését vagy lehet használni bármilyen más vásárláshoz.

Persze a rendszernek ami fogadja a pénzt PayPallal kell működnie, tehát a bankkártyát nem teljes egészében helyettesíti. Vannak olyan rendszerek, ahol nem lehet PayPallal fizetni. A PayPal előnyei: Gyors, nem kell sorbaállni a bankban, vagy várni a postást. Egyszerű, mindössze néhány egérkattintás szükséges a biztonságos fizetéshez. Nem kell minden egyes vásárláskor bebillentyűzni a 16 jegyű hitelkártyaszámot. Biztonságos, mivel a PayPal soha nem adja ki az adataidat. A kereskedő (a pénz címzettje) soha nem látja a hitelkártyád vagy a bankszámlád számát. Ezen kívül a PayPal rendszere segít megelőzni a különböző csalásokat. Sokan elfogadják, a PayPal egyre bővülő hálózatának több százezer elfogadóhelye és több mint 100.000.000 felhasználója van világszerte mintegy 139 országban. Ezért is fontos és érdemes tudni, hogy a PayPal hogyan működik, mit kell tudni róla?

Teljesen ingyenes, a PayPal használata az ezzel fizető vásárlók, illetve pénzt átutaló ügyfelek számára ingyenes. Minimális jutalékot - a bankkártyákhoz hasonlóan - csak a kereskedőknek számítanak fel, azonban ez nekik is megéri, hiszen ezáltal jóval szélesebb ügyfélkörre tehetnek szert. Szükséges a működéséhez a bankszámlád és a bankkártyád, amiket beregisztrálsz a PayPal fiókodban (ezt a PayPal le fogja ellenőrizni) és ezután a bankszámládról közvetlenül fizethetsz úgy, hogy a webáruház oldalán nem láthatják a bankszámlád adatait.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás