1 logoNagyon sokan küzdünk olyan hajproblémákkal, amiket csak igen nehezen és nagyon sok türelemmel lehet kezelni. Ezek közé tartozik például a korpa vagy a zsíros haj. A korpa nagyon sokszor makacs tud lenni és rendszeres mosás ellenére sem tud eltűnni úgy, ahogyan azt mi szeretnénk. Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb sampon korpás haj ellen az a Head and Shoulders sampon, ami nagyon népszerű és rengeteg helyen fellelhető. A másik sampon, amit érdemes használni zsíros és korpás hajra egyaránt az a Shwarzkopf sampon. Ezen szerek különböző illatokban megtalálhatóak, így bátran válasszuk ki a nekünk megfelelőt, van közöttük igazán jó férfi, női sampon egyaránt.

Oda kell figyelnünk a samponválasztásnál, ugyanis nem megfelelő sampon esetén rosszat tehetünk a hajunknak, mivel azt gyorsan és könnyen kiszáríthatjuk, vagy épp elzsírósíthatjuk. Ezért kell nagyon megfontolni és körbeérdeklődni, mert nem biztos, hogy az a legjobb taktika, ha gyorsan lekapunk egy flakont a polcról.

A többi mellett érdemes még választani, megfontolni a Schauma sampon használatát is. Nagyon sokan alkalmazzák zsíros és korpás hajra, valamint festett hajra is.

Mindenképpen meg kell fontolni ezeknek a samponoknak a megvételét, hogy ha szép, egészséges és dús hajat szeretnénk, ugyanis a hajápolás az igen lényeges, nem csak ezek miatt a problémák miatt, amiket felsoroltunk, de a rendszeres hajmosás például megszüntetheti az allergiás tüneteket, vagy legalábbis csökkentheti azokat. Aki megfelelően körültekintően akar eljárni vásárlás előtt, az jól teszi, ha tanácsot kér például a fodrászától, így egészen biztos, hogy a választás majd az igazán jó férfi, női samponra fog esni, akár zsíros, korpás, vagy épp festett hajra akarjuk használni.


Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás