1 logoRengeteg nő idézőjelben szenved a hajtípusától. Kezelhetetlen, kócos, hosszú, rövid, szóval nem lehet mit kezdeni vele. De mint tudjuk, amink van, azzal soha nem vagyunk elégedettek. Mindig másra vagy másmilyenre vágyunk és így van ez a hajjal is. Viszont a mai fejlett technikának köszönhetően, akiknek szög egyenes hajuk van, tudnak használni hajsütővasat vagy hajcsavarókat. Akiknek pedig göndör vagy hullámos hajuk van, nekik a hajvasalót találták fel. Ezek a kütyük megkönnyítik az életünket illetve a frizurakészítést is.

Ha hajvasalás, akkor mi a voksunkat a Remington márkára tesszük le. Ezen a márkán belül is nagyon sokféle hajvasalók vannak. De gyártanak még hajnyírógépeket, hajsütővasakat, villanyborotvákat, hajszárítókat és még számtalan termékeket. A Remington hajvasaló elég gyakran használt szépészeti cikk a hölgyek körében. A konkrét termékről bővebben fogunk most írni, ez pedig a Remington S 1400 hajvasaló. A hajvasaló része kerámia bevonatú, mely hajunk védelmére szolgál. Magas és egyenletes hő elosztást biztosítanak ezek a lapok, így nem eshet meg az a baleset, hogy van túlforrósodott része. Ezáltal a haj sem károsodik- annyira-. a maximális hőmérséklet, melyre fel tudnak melegedni a kerámia lapok 210°C, a bemelegedési idő kb fél perc. A forgatható kábel nagyon praktikus megoldás, mert használat közben folyamatosan követi mozdulatainkat. Így egyrészt a kábelt is védi, hiszen ennek köszönhetően nem fog törni vagy épp szakadni. Emellett pedig a mi dolgunkat is megkönnyíti, mert nem fogunk belegabalyodni. Fekete színben lehet kapni és egy kontroll lámpa segítségével véletlenül sem fordul elő, hogy a meleg hajvasalóba belenyúlunk.

A hajvasalóra 1-2 év garancia is van, így ha ez idő alatt elromlik vagy valami baja lesz, kivizsgálás után visszakapjuk a már ismét működő terméket. A termék mellé jár egy hőálló kis tároló is, melybe, ha nem használjuk és már lehűlt el tudjuk tenni, így nagyon kicsi helyet foglal és könnyebb a szállítása is, ha megyünk valahová és vinni szeretnénk magunkkal. Az ára is nagyon jó a többi hajvasalóhoz viszonyítva, hiszen ez a márka tényleg megéri az árát és a többihez képest még olcsónak is minősül. Media Markt üzletekben 4000 Ft környékén már találhatunk ilyen vagy ehhez hasonló hajvasalót. De megéri, ha megvárjuk a nagy karácsonyi akciók. Ilyenkor akár Tesco avgy épp Auchan áruházakban akár 3000 Ft-ért meg tudjuk vásárolni. Ami egy tényleg jó termékért, ráadásul garanciával teljesen megéri és hű „társunk” lesz a mindennapokon.

Gyorsan ki tudjuk vasalni vele hajunkat, mivel gyorsan felmelegszik, és nem kell százszor átmenni egy tincsen, hogy egyenes legyen, elég ha kétszer vagy háromszor áthúzzuk a hajvasalót a hajunkon. De akár laza loknikat is tudunk készíteni ezzel a hajvasalóval. Kinek mi vagy épp hogyan tetszik. Így mondhatni 2 az 1-ben, mert mind a kétféle típusú hajat meg tudjuk egy termékkel valósítani. Viszont a hajvédés és ápolás fontos, és a hajvasalás- lássuk be- károsítja a hajunkat. Így célszerű valamilyen hajvédő spray-t vagy pakolást beszereznünk és azzal ápolni a hajunkat!

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás